Rabu, 29 Juni 2022

METABANK

Înapoi cu mine zorzia de data aceasta te invit să treci în revistă interesantul proiect Metabank care te va conduce la următorul tău succes.



Metaversul este o realitate computerizată care consolidează părți ale divertismentului bazat pe web, jocurilor de noroc pe internet, realitate augmentată (AR), realitate virtuală (VR) și forme criptografice de bani pentru a permite clienților să interfațeze pentru toate scopurile. Realitatea crescută suprapune componente vizuale, sunet și alte contribuții tangibile pe setările certificabile pentru a îmbunătăți experiența clientului. Interesant este că realitatea augmentată este complet virtuală și actualizează factori reali fictivi.

Pe măsură ce metaversul se dezvoltă, acesta va crea spații online în care colaborările cu clienții au mai multe fațete decât susține inovația actuală. În loc să vadă pur și simplu conținut computerizat, clienții din metavers vor dori de fapt să se ude într-un spațiu în care universul computerizat și cel real se combină.

Despre Metabank

Metabank construiește principala bancă descentralizată din Metaverse. Cu aplicația Metabank, interfațați, practic, soldurile financiare și portofelele curente sau obțineți un card de taxare virtual prin Visa sau MasterCard. Puteți utiliza metabank în toate Metaverses, precum și în realitate. Cu web 3.0, periferia universurilor virtuale și autentice se mișcă.

Finanța descentralizată elimină mediatorii permițând indivizilor, vânzătorilor și organizațiilor să gestioneze schimburile monetare prin inovarea apărută. Acest lucru se realizează prin organizații monetare distribuite care utilizează convențiile de securitate, disponibilitatea, programarea și progresele echipamentelor.

Repere metabancă suntCarduri virtuale de credit sau cec
Rate prin conturile IBAN asociate
Rate criptografice
Portofele asociate și interne
credite P2P

Marcarea și cultivarea randamentului
Așezarea
Jeton de administrare

Metabank are în prezent un articol complet util. Puteți descărca aplicația de pe Google Play din săptămâna următoare, iar adaptarea iOS ar trebui să fie accesibilă în cel mai scurt timp și în App Store.

LEGĂTURĂGoogle Play : https://play.google.com/store/applications/details?id=com.metabank.dapp&hl=fr&gl=DE
Magazin de aplicații: nu departe

Caracteristici MetabankAchiziționați NFT-uri cu metabank

Metabank este principala bancă descentralizată din metavers. Oferim Defi și administrațiilor financiare convenționale sub formă de marcare, avansuri, carduri de credit și cec, OTC. Metabank este susținută de susținători financiari puternici și complici ai inovației.Link Cumpărare: https://app.metabank.li/auth/login

În plus, puteți achiziționa jetoanele METAX prin aplicația noastră. Descărcați aplicația Metabank de pe Google Play pentru Android. De asemenea, varianta iOS va fi accesibilă în curând pe App Store.


Miza

Miza cu metabank este extrem de simplă. Beneficiați de tarifele compuse atractive și obțineți venituri din venituri automate recurente.Carduri de taxare virtuale

Clienții aplicației Metabank pot obține un card de credit sau cec virtual în aplicația lor. Vă ajutăm Visa Card™ și Master Card™. Descărcați aplicația și obțineți cardul dvs.*. De asemenea, întâmplător: puteți utiliza cripto-ul pentru a plăti cu cardurile noastre.Obțineți credite P2P

Vrei un sprijin? Obțineți un credit cripto comun Metaverse. Metabank pune în concordanță specialiști în împrumuturi și debitori. Avem la nord de 17 forme criptografice de bani accesibile ca garanție. De exemplu, utilizați tokenul nostru METAX. Cu metabank răspunsul este moment odată ce ați aplicat.

Există numeroase moduri de a te alătura scenei palpitante din metaversul Web3. De exemplu, puteți introduce banca principală în metaverse, metabank. Metabank va oferi Defi și administrațiilor financiare obișnuite sub formă de marcare, avansuri, carduri de credit și cec, OTC. La fel ca și împrumuturi descentralizate în comun, fără mediatori sau oameni de centru. Avem locuri de muncă din filiale în fiecare metavers, oficiali de îngrijire a clienților, simboluri și o aplicație versatilă.

Jeton de guvernare

Capacitatea față de indivizi este cazul nostru. Deci, acceptăm că zona noastră locală ar trebui să ia parte la opțiuni semnificative de metabancă, cum ar fi, de exemplu, presupunând că mergem la Metaverse, când și în cazul în care obținem un permis financiar obișnuit. Interesați-vă prin simbolul nostru de administrare.

Concluzie

Metaverse este o piață de 8 trilioane de dolari conform băncilor de risc din SUA semnificative, adică imensă și 12 zerouri după 8! Luăm o poziție de arbore astăzi în fiecare Metaverse înainte ca băncile convenționale să se poată trezi. Puneți în metabank și deveniți o parte din exemplul nostru de depășire a adversității pentru succes!

Pentru mai multe informatiiSite: https://metabank.li/
Canalul Telegram: https://t.me/metabankannoucements
Grupul Telegram: https://t.me/metabankofficialchat
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCIIUXiwFNe-vgU7XgvQxmJg
Mediu: https://medium.com/@metabankofficiel
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/www.metabank.li/
Twitter: https://twitter.com/metabank
Instagram: https://www.instagram.com/Metabankglobal/


Senin, 27 Juni 2022

PRIMUL PORTFOOL DESCENTRALIZAT CU AUTO-SUPILARE

Înapoi cu mine  zorzia   de data aceasta te invit să treci în revistă interesantul proiect Brunowallet care te va conduce la următorul tău succes.




Brunowallet are capacitatea de a reuși, cu o idee rezonabilă și o echipă eficientă, având o foaie de parcurs de acțiune detaliată. Toată lumea ar trebui să ia în considerare, pentru a vedea evoluția impresionantă.

Brunowallet este un proiect foarte bun. Îmi place foarte mult acest proiect. Pentru că acest manager de proiect este foarte sincer. Sper că acest proiect a avut succes. Acest proiect va schimba în bine lumea cripto-ului.

Având viziuni grozave și o echipă grozavă în spatele succesului proiectului este deja la îndemână, așa că băieții trebuie să se alăture aici.

Pe măsură ce criptomoneda continuă să crească, investițiile în ea vor deveni vitale, mai ales în alegerea criptei potrivite care are un potențial enorm. Pentru fiecare investitor, acest proiect va fi o poveste de succes uriașă

: #BSC #DeFi #crypto #blockchain

Astăzi voi discuta despre cel mai bun portofel descentralizat cu platformă de autostaking. Auto-Staking? În ceea ce privește componenta de lucru, jetoanele auto-staking vor fi jetoane cu un inventar versatil (utilizați calculul de rebază), potrivite pentru auto-ștampilare jetoane noi la fiecare 15-30 de minute. În timp ce dețin aceste jetoane, clienții au șansa de a-și extinde resursele până la 100.000% APY ca dobândă acumulată. înseamnă că clienții trebuie pur și simplu să cumpere, să păstreze și să câștige, să cumpere jetoane și să stocheze jetoane în portofel (ex Metamask), cantitatea de jetoane va crește în mod natural. Acesta este exact lucrul care recompensează clienții pentru veniturile automate recurente, care dețin practic jetoane.



Brunowallet sărbătorește deschiderea și oferă fiecărui utilizator nou 0,01 ETH pentru crearea unui cont și 0,0025 ETH pentru fiecare prieten invitat Grăbește-te! Giveaway-ul este limitat și poate fi încheiat în orice moment

Cum sunt determinate recompensele de marcare?
Fiecare organizație blockchain ar putea utiliza o abordare alternativă pentru a stabili recompensele de marcare. Unele sunt modificate pe o premisă bloc cu bloc, luând în considerare diverse elemente. Acestea pot include:

- numărul de monede pe care le marchează validatorul
- cât timp a marcat efectiv validatorul
- numărul de monede care sunt marcate în totalitate în organizație
- rata de expansiune
- diferite elemente

Pentru câteva organizații diferite, marcarea încă în aer ca o rată adecvată. Aceste premii sunt transmise validatorilor ca un fel de plată pentru extindere. Expansion îi îndeamnă pe clienți să-și cheltuiască monedele, în loc să le dețină, ceea ce le-ar putea extinde utilizarea ca bani digitali. În orice caz, cu acest model, validatorii pot stabili exact ceea ce marchează recompensa pe care o pot anticipa.

Ce este Auto-Staking?

În ceea ce privește componenta de lucru, jetoanele auto-staking vor fi jetoane cu un inventar versatil (utilizați calculul de rebază), potrivite pentru auto-ștampilare jetoane noi la fiecare 15-30 de minute. În timp ce dețin aceste jetoane, clienții au șansa de a-și extinde resursele până la 100.000% APY ca dobândă acumulată. înseamnă că clienții trebuie pur și simplu să cumpere, să păstreze și să câștige, să cumpere jetoane și să stocheze jetoane în portofel (ex Metamask), cantitatea de jetoane va crește în mod natural. Acesta este exact lucrul care recompensează clienții pentru veniturile automate recurente, care dețin practic jetoane.

Despre Bruno Wallet

Brunowallet este un portofel descentralizat cu marcare automată directă în locația dvs. a peste 10 monede distincte. Nu ține cont de marcarea propriei evidențe și de plata taxelor de retragere. Toți clienții Brunowallet achiziționează tarif zilnic de la marcare automată direct la adresa de marcare automată. Brunowallet nu stochează date individuale și nu are acces la activele clienților. Fiecare client după înrolare primește o cheie confidențială remarcabilă, care se așteaptă să ajungă la dosarul său.



Brunowallet este un portofel descentralizat cu marcare automată directă în locația dvs. a peste 10 monede distincte. Nu ține cont de marcarea propriei evidențe și de plata taxelor de retragere. Toți clienții Brunowallet achiziționează tarif zilnic de la marcare automată direct la adresa de marcare automată. Brunowallet nu stochează date individuale și nu are acces la activele clienților. Fiecare client după înrolare primește o cheie confidențială remarcabilă, care se așteaptă să ajungă la dosarul său.

BRUNOWallet Autostaking

- Obțineți venituri automatizate utilizând un alt tip de autostaking descentralizat

- Folosind autostaking descentralizat, obțineți venituri automate recurente direct în locația dvs. de unde a fost implementat autostaking

JETON BRW

- BRW este un token realizat pe rețeaua Ethereum care va prelua un rol cheie în mediul Bruno

- Fiecare deținător de BRW va avea 0% comision în timpul schimbului pe Bruno DEX

- Fiecare deținător de BRW va avea 0% cheltuieli de retragere din Brunowallet

- Fiecare deținător de BRW va avea 0% comision în timp ce utilizează NFT Marketplace

LOTERIA SĂPTĂMÂNALĂ ETH

În fiecare săptămână, Brunowallet organizează o extragere pentru 1 ETH printre deținătorii de BRW Pentru a intra la loterie, trebuie doar să dețineți 100.000 de BRW la adresa dvs.

PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII VERIFICAȚI LINK-urile de mai jos

Site: https://www.brunowallet.com/
Telegramă: https://t.me/brunowallet

Jumat, 24 Juni 2022

Luscuscat | Cel mai sofisticat Meme Token

Înapoi cu mine     zorzia    de data aceasta te invit să treci în revistă interesantul proiect Luscus Cat care te va conduce la următorul tău succes.

luscuscat $LuscusCat #LUSC


Crypto și blockchain sunt cele două cuvinte care bâzâie în aceste zile, mai ales după frenezia bitcoin din 2017 unde este considerat ca un nou val de inovație aparținând internetului banilor. Luscuscat este un nou tip de proiect de meme criptomonede bazat pe blockchain, care își propune să construiască un ecosistem comunitar descentralizat în care oferă mai multe beneficii și aplicații prin această criptomonedă nou-nouță. Luscuscat este un nou tip de proiect de meme criptomonede bazat pe blockchain, în care oferă un nou concept bazat pe comunitate, este una dintre cele mai unice inovații prin această criptomonedă se referă la tehnologia blockchain, care este o tehnologie care introduce o bază de date distribuită sau un registru distribuit care permite tuturor să tranzacționeze fără frontiere fără întreruperi.

Crypto și blockchain sunt cele două cuvinte care bâzâie în aceste zile, mai ales după frenezia bitcoin din 2017 unde este considerat ca un nou val de inovație aparținând internetului banilor. Luscuscat este un nou tip de proiect de meme criptomonede bazat pe blockchain, care își propune să construiască un ecosistem comunitar descentralizat în care oferă mai multe beneficii și aplicații prin această criptomonedă nou-nouță. Luscuscat este un nou tip de proiect de meme criptomonede bazat pe blockchain, în care oferă un nou concept bazat pe comunitate, este una dintre cele mai unice inovații prin această criptomonedă se referă la tehnologia blockchain, care este o tehnologie care introduce o bază de date distribuită sau un registru distribuit care permite tuturor să tranzacționeze fără frontiere fără întreruperi.



Ce este Luscuscat?

Luscuscat este un nou ecosistem financiar descentralizat în care bazat pe tehnologia blockchain și care introduce un nou concept bazat pe meme integrat cu rețeaua concentrată în comunitate, ecosistemul lor va avea un protocol cu ​​o furcă similară cu o funcție de cod numită swap, burn și licify unde va fi implementat ca un sistem de recompensă în care fiecare tranzacție va fi tăiată și trimisă în fondul public și apoi distribuită deținătorului comunității Luscușcat, acest concept va asigura menținerea valorii și un sistem de loialitate în care va crește, de asemenea, cererea din partea utilizarea ecosistemului însuși.

Luscuscatul însuși estehttps://luscuscat.io/



Algoritm unic

Protocolul Luscuscat este dezvoltat pentru a construi un ecosistem care încurajează un flux mai bun cu diverse sisteme de recompensă și asigură stabilitate și creștere. Luscuscat va crea un protocol unic în care toți cei din comunitate sunt recompensați. Fiecare deținător al monedei sale va primi recompense din toate taxele de tranzacționare care apar în rețea, aceasta este luată din impozitul de 2% care va fi distribuit între deținători în funcție de deținerile lor și va exista, de asemenea, un fond de lichiditate în care toate aceste taxe vor fi păstrate până la este plin și apoi ars automat, astfel încât să fie întotdeauna suficient pentru tranzacții cu oferta limitată de cerere. Protocolul Luscuscat va fi primul protocol blockchain care combină aspecte dintr-o serie de protocoale și este

Potențial de piață

Finanțe descentralizate (DeFi) este una dintre piețele cu cea mai rapidă creștere din industria blockchain. Progresele în tehnologie și reglementările financiare au permis acestei piețe să înflorească, dar mai rămân multe obstacole. Cu o capitalizare de piață cripto de peste 30 de miliarde de dolari astăzi și se așteaptă să continue să crească în fiecare an, Protocolul Luscuscat este o poartă alternativă către noile sisteme financiare de pe piața DeFi, creând o nouă platformă inovatoare, transparentă și sigură, cu un sistem mai robust și mai sofisticat în care se află. concentrat pe protocolul comunitar.



Foaia de parcurs



Concluzie

Ecosistemul de finanțare descentralizat Luscuscat este un ecosistem foarte unic în care protocolul pe care l-au conceput oferă diverse facilități și multe beneficii într-un ecosistem DeFi. Protocolul DUI permite tuturor să intre pe piața DeFi fără a fi nevoie să parcurgă pași complicati, printr-o interfață de utilizator ușor de utilizat și fără a fi nevoie să se înregistreze mai întâi. Protocolul Luscuscat oferă, de asemenea, un concept de afaceri unic bazat pe comunitate pentru toată lumea, unde Luscuscat va asigura dezvoltarea platformei prin utilizarea unui cadru puternic în care asigură o transparență completă, precum și un sistem de securitate puternic în care fiecare tranzacție procesează în ecosistemul lor și integrat cu comunitatea. -ecosistem susținut.

Cred că este suficient deocamdată, nu uitați să urmăriți și să votați pentru mai mult conținut despre noi proiecte potențiale, voi oferi mai jos câteva link-uri legate de Ecosistemul Luscușcat. Mulțumesc foarte mult!

ACCURATE INFORMATION

Rabu, 22 Juni 2022

Move2earnapy este un produs care vă oferă posibilitatea de a lucra de acasă și de a face bani

Înapoi cu mine    zorzia  de data aceasta te invit să treci în revistă interesantul proiect Move2earnapy care te va conduce la următorul tău succes.




Criptomonedele sunt într-adevăr foarte interesante de discutat de la o zi la alta. Pentru că, în afară de a fi un vehicul bun de investiții în viitor, criptomoneda oferă întotdeauna oportunități și beneficii pentru utilizatorii săi prin programele sale, inclusiv Programul Staking. Dacă sunteți un adevărat utilizator cripto, veți fi familiarizat cu acest termen. Dar dacă ești începător în domeniul criptomonedelor, ești curios și vrei să afli mai multe despre acest singur termen. Staking-ul este una dintre modalitățile populare de a obține venituri pasive de pe piața cripto. Stakingul este procesul de blocare a activelor cripto într-un portofel pentru o anumită perioadă pentru a obține profit. Și nu toate proiectele cripto au un program Staking. Anumite proiecte dețin doar programul Staking, cum ar fi proiectul Move2Earn APY. Cu Staking, veți obține venituri fără a desfășura activități de tranzacționare sau activități miniere.

Move2Earn APY este încă o schimbare a jocului în finanțele descentralizate, cu protocolul său de combinare Auto, nou pe piață, pentru a oferi cel mai mare APY sustenabil posibil. Activele cripto nu sunt menite să le țină inactiv în portofele. În schimb, au un potențial vast de a vă aduce profituri bune în timp ce dormiți alegând protocolul DeFi adecvat. Puteți experimenta puterea combinării prin Move2Earn APY compounding Dapp, care oferă cel mai mare APY fix din industrie. Pe lângă protocolul DeFi de combinare, Move2Earn APY oferă mult mai multe, inclusiv, dar fără a se limita la jetoane Rebasing, jocuri Move to Earn, Play to Earn și portofel DEX. Ideea este de a perturba ecosistemele financiare tradiționale cu un flux de produse și tehnologii inovatoare.

Despre Move2EarnAPY


Move2earnapy este o modalitate nouă și simplă de a câștiga bani de acasă. Sistemul este conceput pentru a vă ajuta să câștigați mai mulți bani decât lucrând în orice alt loc de muncă.

Move2earnapy este conceput astfel încât să puteți lucra de oriunde ați alege. Poți câștiga bani prin simpla mișcare a corpului. Move2earnapy vă ajută să obțineți un venit suplimentar de acasă. Move2earnapy este o modalitate simplă, ușoară și rapidă de a câștiga bani de acasă. Cu Move2earnapy puteți câștiga primii bani astăzi, fără nicio investiție.

Move2earnapy este o platformă online bine concepută și ușor de utilizat, care conectează oamenii la locuri de muncă din industria sănătății, cum ar fi asistenta medicală, asistent medical la domiciliu, reabilitare și multe altele. Move2earnapy permite membrilor săi să lucreze de oriunde și oricând.
Move2earnapy este un serviciu revoluționar pentru persoanele care doresc să câștige bani de acasă. Platforma noastră este cea mai simplă, rapidă și eficientă modalitate de a face bani online.

Move2earnapy este un produs care vă oferă posibilitatea de a lucra de acasă și de a câștiga bani. Trebuie doar să contribui cu cunoștințele și abilitățile tale la această Platformă. Îți oferă o modalitate grozavă de a câștiga bani în timp ce te distrezi în același timp. Move2earnapy este un software gratuit care vă ajută să câștigați bani de acasă. Te conectează cu persoane care au nevoie de un asistent virtual și îți permite să faci restul. Pe măsură ce lumea criptomonedei devine populară zi de zi, apar multe forme diferite de token, NFT sau alte proiecte metaverse. În timp ce unii experimentează o creștere rapidă, unii își pierd din valoare rapid de la prima lansare. Move2Earn APY este un proiect grozav care a devenit cel mai bun protocol Move2Earn și Auto-Staking în acest context. Move2Earn APY oferă utilizatorilor săi multe privilegii diferite în fiecare zi. In orice caz,

Proiectul Move2Earn de la APY este?

Move2Earn APY este un protocol bazat pe joc și un sistem financiar care poate oferi venituri fantastice utilizatorilor săi. Doar jucând sau cumpărând, îl ții și vei obține acel venit. Acesta este cel mai simplu mod de a obține succes pe această Platformă. Creat ca un proiect care oferă mari beneficii utilizatorilor săi, care sunt produsele proiectului Move2Earn APY?

Token Rebasing, oferta de jetoane MOVEAPY este ajustată folosind un anumit algoritm pentru a-și controla prețul pe piață. Este aproape similar cu monedele stabile prin faptul că au un preț stabil și sunt legate de alte active, cum ar fi moneda, aurul etc. Cu toate acestea, Jetonul MOVEAPY continuă să-și mențină prețul prin arderea jetoanelor circulante sau „arzând” pentru a reduce numărul. de jetoane în circulație sau tipărirea de jetoane noi pentru a crește oferta de jetoane în circulație. Dar totul depinde de cerere și ofertă.

Move to Earn Games, MOVEAPY este un joc blockchain și NFT integrat în sistemul de joc cu o platformă bazată pe joc. Pentru a crește eficiența jocului, este posibil să faceți schimb de articole, personaje și obiecte în joc între jucători.

Joacă pentru a câștiga, pentru a câștiga venituri suplimentare, fiecare utilizator poate juca jocurile de pe Platformă pentru a câștiga jetoane MOVEAPY. Cu cât joci mai des, cu atât vei primi mai repede și mai mari jetoane MOVEAPY.

Portofelul DEX, portofelul MOVEAPY este un portofel cripto care funcționează pentru a vă stoca activele și ca mijloc pentru a vă conecta instantaneu la schimburi, cum ar fi PancakeSwap și alte schimburi instantanee bazate pe DEX.

Cum să obțineți jetoane MOVEAPY?


Fairlaunch pe PinkSale.

Capac moale: 510 BNB
Hard Cap: Fără limită

Cumpărare min/max: fără limită
Ora de începere: 27.05.2022 16:00 (UTC)
Ora de încheiere: 2022.05:31 16:00 (UTC)
Cumpărați și alăturați-vă programului de vânzare privată:

Pregătiți-vă portofelele, cum ar fi Metamask, Truswallet și alte portofele bazate pe erc20

Asigurați-vă că aveți un anumit sold pentru a începe să cumpărați

Conectați-vă portofelul cu Move2Earn APY. platformă

Puteți face deja o tranzacție de cumpărare
Gratuit

Joacă pentru a câștiga jetoane MOVEAPY gratuit

Alăturați-vă programului Airdrop

Participați la Campania Bounty
Informații despre simbol MOVEAPY :

Nume

simbol: Move2EarnAPY Simbol simbol: MOVEAPYTAXE DE CUMPĂRARE/VÂNZARE DE MOVEAPY:

CUMPĂRĂ: 13%. (Toleranță la alunecare)
VÂNZARE: 15%. (Toleranță la alunecare)
TAXE DE CUMPĂRARE/VÂNZARE UTILITATI:

Taxe de cumpărare: 3%
Taxe de vânzare: 5%
Auto-LP: 4%.
Fond fiduciar (TF):
Trezorerie: 3%.
Arde 2%.
Auto-LP: 4%.
TF: 4%.

Investitorii în criptomonede au un viitor strălucit, deoarece criptomoneda a arătat o rentabilitate mai mare a investiției decât piața de valori. Dar ce se întâmplă dacă doriți să tranzacționați o mulțime de cripto-uri diferite? Deși aceasta este o operațiune care necesită timp, un portofel unic pentru fiecare monedă poate fi descărcat și întreținut. Move2earn a conceput o metodă pentru a face acest proces mai ușor. Move2earn a dezvoltat un protocol care permite utilizatorilor să plătească o taxă pentru un contract inteligent și să-i pună să investească banii într-un portofoliu ales de ei. Acest articol acoperă cum să utilizați protocolul și cum funcționează.

Nume simbol: MOVE2EARN APY
Pictogramă: MOVEAPY
Locurile zecimale: 5
Echipament inițial: 1.000.000
Adresa contractului: 0xfADFF6bDD2A8B59fAD9A5E6d93A45F2808489AbE
Foaie de parcurs



#Move2EarnAPY #MOVEAPY #BNB #BSC

Pentru mai multe informatii

Site: https://move2earnapy.com/
Twitter : https://twitter.com/Move2earnAPY
Telegramă: https://t.me/Move2EarnAPY_chat
Canalul Telegram: https://t.me/Move2EarnAPY_news
Mediu: https://medium.com/@move2earnapy
YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCXWHX8f5kehn9f9764jwIeg
Reddit: https://www.reddit.com/user/Move2EarnAPY

Minggu, 12 Juni 2022

Nucoin: primul blockchain descentralizat din lume inspiration de Inteligența Artificială

Înapoi cu mine, zorzia de data aceasta te invit să treci în revistă un proiect interesant NuGenesis care te va conduce la următorul tău succes.







Conceput inițial pentru utilizare de către guvern și corporații multinaționale, NuGеnеѕіѕ este un blockchain nativ complet funcțional. Propulsat de AI, NuGеnеѕіѕ este un bloc descentralizat care este construit pe ор оf ѕntrасtѕ inteligente. Dеvеlоріng a blосkсhаіn capable оf ѕuрроrtіng CBDCѕ (Cеntrаl Bаnk Dіgіtаl Currеnсіеѕ) nесеѕѕіtаtеd thе elimination оf ѕсаlіng and ѕрееd issues, lаtеnсу іѕѕuеѕ, and аn оvеr-rеlіаnсе оn humаn validators аnd miners. Creșterea securității a fost, de asemenea, o prioritate, ceea ce NuGеnеѕіѕ a realizat-o prin utilizarea AI.

NuGеnеѕіѕ іѕ un blockchain сrоѕѕ сhаіn thаt nu necesită gаѕ, ассордіѕ tо thе rеѕеаrсhеrѕ. Iѕ сараblе de amortizare thе арроасhіng ѕsurge de adopție global bу susținând atât ѕосіаl wеl аѕ саѕеѕ utilizări comerciale. În plus, NuGеnеѕіѕ este o soluție соѕt еfесtіfе și еаѕу tо-uѕе ѕоlutіоn pentru cross-chain іntеrореrаbіlіtу. Le permite dezvoltatorilor să-și creeze propriile versiuni care pot rula de-a lungul rețelei principale. Folosind NuGеnеѕіѕ, ѕmаrt соntrасtѕ, realitatea virtuală și NFT-urile vor fi toate mai productive și mai eficiente în viitor.

Care este scopul NuGеnеѕіѕ?

Cadrul sistemului blockchain NuGеnеѕіѕ este fundamentul pentru crearea tărâmului realității virtuale, „Lumi paralele”, în cazul în care se află în întreaga comunitate virtuală. Pentru a permite o tranziție simplă între lumile actuale, îmbunătățite și virtuale, sistemul NuGеnеѕіѕ folosește NFT-uri interactive care nu interacționează cu fiecare în sus și în aproape.

În plus, bосkсhаіn іntеrореrаbіlіlіtу іѕ gаrаntееed de NuGеnеѕіѕ. Pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, rețeaua folosește tehnologia blocării pentru a oferi ceea ce își doresc clienții. De asemenea, face mai ușor ca rețelele de blocare actuale să lucreze împreună mai eficient și mai eficient cu NuGеnеѕіѕ.

Utilizarea unei rețele elimină dependența de validatori umani, care a fost o sursă de ineficiență în sistem. De asemenea, elimină risipa și ineficiența care caracterizează utilizarea resurselor de către alte rețele. În cele din urmă, prin eliminarea emisiilor de carbon, NuGеnеѕіѕ spera să crească și să faciliteze adoptarea în masă.

Avantajele NuGеnеѕіѕ

Folosind NuGеnеѕіѕ, dezvoltatorii pot crea cu ușurință activele cripto care trec dincolo de tokеnѕ și în realitate virtuală. NuGеnеѕіѕ.

Interrореrаbіlіlіtу bеееnе bосkсhаіn аѕѕеtѕ аnd dесеntrаlіѕе арlісаtіоnѕ іѕ mult îmbunătățit thаnѕ thе thе сhарісhаріѕ.

Utilizatorii pot investi în cash și сrурtосurrеnсу pe un schimb descentralizat, mai sigur.
Din cauza blocajului, dezvoltatorii pot crea active care pot fi utilizate atât pentru afaceri, cât și pentru scopuri personale.

În plus, permite portofele cu mai multe dimensiuni și alte circumstanțe care permit utilizatorilor să ipotecheze crize noi și actuale într-un aspect real descentralizat. Utilizatorii care și-au pierdut portofelele sau mnеmоnісѕ și activele le pot revendica utilizând rețeaua.

Certitudinea juridică și comercială în ceea ce privește criptarea activelor, accesul la arbitrarea justiției, integritatea identității și susținerea normelor de strictă cerinta de asigurare.

Portofelele hardware vor putea să efectueze plăți offline până în 2022, în conformitate cu platforma.
A avea suficiente sucuri și finanțare pentru a finaliza proiecte ѕресіfіс poate fi o problemă pentru unii сhаіnѕ.

Utilizatorii pot efectua tranzacții fără intermediari, cum ar fi ofertele inițiale (ICO) și plăți pentru monede noi.

Token-ul este potrivit pentru proiectele care sunt încă în copilărie.



Concluzionați NuGеn


susține că a dezvoltat cea mai ieftină, mai eficientă și mai ușoară platformă pentru proiectarea blocării și a procesului de dezvoltare. Puteți comuta între algoritmi, funcții și alte caracteristici cu ușurință, dacă codul dvs. este modular și are un număr minim de el. In оrdеr to mаxіmіѕе іntеrореrаbіlіtу оf уоur applications, you import nоt оnlу the main blосkсhаіn funсtіоnаlіtу but also all thе supporting ѕtruсturе thаt comes wіth it, lіkе раrа-сhаіnѕ аnd brіdgеѕ, Rather thаn mеrеlу bеіng a blосkсhаіn, NuGеnеѕіѕ represents аn еntіrе online сrурtо-ѕосіеtу , în care membrii săi aleg modul în care ar trebui să funcționeze blocul și cât de mult ar trebui să valorize соіnul generat pentru ei.

Roadmap


Team

Author : zorzia
Azbit registration Email:( https://azbit.com ) : zorziarusia2018@gmail.com


Sabtu, 11 Juni 2022

Protocolul de finanțare multiplă

Înapoi cu mine,    zorzia    de data aceasta te invit să treci în revistă un proiect interesant de Multi Finance care te va conduce la următorul tău succes.




Criptomonedelor O criptomonedă este o monedă digitală sau virtuală securizată prin criptografie, ceea ce face aproape imposibilă contrafacerea sau dublarea cheltuielilor. Multe criptomonede sunt rețele descentralizate bazate pe tehnologia blockchain - un registru distribuit aplicat de o rețea diversă de computere. O caracteristică distinctivă a criptomonedelor este că, în general, nu sunt emise de o autoritate centrală, ceea ce le face teoretic imune la interferența sau manipularea guvernului.

Despre Multi Finance (MLM)

Multi Finance oferă Auto Staking, un protocol de combinare care oferă un Profit Anual (APY) foarte sustenabil. Sistemul de investiții a fost simplificat pentru a genera venituri fără efort doar deținând $ MLM în portofele.

Cu cât MLM-ul deține mai mult în portofel, cu atât randamentul este mai mare. Mecanismul de protocol a fost conceput pentru a aduce o lichiditate ridicată platformei prin cumpărare și vânzare ușoară. Unele procente specifice sunt percepute de utilizatori pentru cumpărarea sau vânzarea simbolului lor pe platformă. Aceste taxe sunt apoi transferate în lichiditatea platformei pentru a permite mai multă lichiditate suficientă în cuferele platformei.

Deținătorii de $MLM câștigă o dobândă de 0,025% la deținerile lor la fiecare 15 minute. Dacă un utilizator investește până la 1.000 USD în jetoane MLM USD, acesta ar valora până la 6.367.136,91 USD în următoarele 12 luni. Pentru a atrage mai mulți utilizatori către ecosistem, platforma a organizat un program de recomandare care permite oricui și-a recomandat prietenii investitori să câștige nelimitat $BNB în recompense.

Acesta este destul de uimitor!! Oferă un sistem simplu de marketing și de stimulare a cererii pentru token-uri $MLM, care, la rândul său, crește valoarea jetonului.

De ce merită luată în considerare Multi Finance?

MultiFinance oferă un APY foarte sustenabil de până la 636,71,69%. Deținătorii primesc recompense stabile în portofel la fiecare 15 minute. Veți vedea cum crește jetonul la fiecare 15 minute. O altă caracteristică fantastică a Multi Finance este că oferă protocolul DeFi 3.0 de nouă generație, care are capabilități hibride de autostaking și auto-compounding. Acesta generează mai multă lichiditate din activitățile de cumpărare și vânzare de pe platformă. Taxe fiscale de 10% pentru achiziții, în timp ce 10% se datorează și pentru vânzările de jetoane MLM.

Multi Finance este plin cu o mare varietate de bunătăți de care vor beneficia utilizatorii platformei și deținătorii de token-uri. Există premii la loterie în fiecare zi. Deținătorii de $MLM sunt selectați de contractele inteligente și beneficiază de sistemul de loterie. Echipa genială de dezvoltatori și marketeri care au susținut acest proiect îl va duce la cel mai înalt nivel.

Funcțiile ecosistemului multi-finanțare

Anterior, am menționat o rată ridicată de APY 636,71,69%, care permite utilizatorilor să câștige un venit constant și constant fără a suferi nicio formă de stres în timp ce interacționează cu DApps.

O altă componentă a ecosistemului este DEX + CEX. MultiFinance va dezvolta o platformă de tranzacționare hibridă care va permite tranzacționarea de jetoane MLM $ și alte jetoane pe platformă. Acest lucru va contribui, de asemenea, la veniturile ecosistemului. Echipa intenționează, de asemenea, să dezvolte o platformă CEX, care va fi folosită în esență pentru tranzacționarea globală cu criptomonede.

Platformă Watch-to-Earn: MultiFinance va dezvolta o platformă care va permite utilizatorilor să obțină venituri suplimentare, vizionand videoclipuri cu cântăreții, artiștii și nu numai.

Multi Link W3: MultiFinance își propune să devină rețele multiple care să permită integrarea datelor din lumea reală în contractele inteligente ale altora pentru a atrage atenția multor furnizori de date


Multi Finance Protocol: Start

Bine ați venit la noua criptomonedă de pe piață – Multi Finance Protocol.

Vă rugăm să verificați ce utilități grozave avem:
Protocolul MLM Defi lider cu APY susținut de 636.713,69%.
Rebază recompensă în siguranță la fiecare 15 minute.
Loteria zilnică sigur-câștig și mecanism atractiv de recomandare 6 nivele
Multi Finance Protocol vă oferă cea mai bună formulă câștigătoare.

ce e mai mult Multi-Link W3 și funcția Watch-To-Earn sunt în curs de dezvoltare și vor fi lansate în curând pe Protocolul Multi Finance

MULTI FINANCE $MLM PREVÂNZĂRI CORTE

Ora de începere: 06.01.2022 14:00 (UTC)

Ora de încheiere: 06.04.2022 14:00 (UTC)

Softcap: 200 BNB

DETALII JETONUL

$MLM
Nume: Multifinanz

Ticker: $MLM

Oferta maximă: 10.000.000.000 $ MLM

Dotare inițială: 1.000.000 USD MLM

Fond de loterie: 200.000 USD MLM

Urmăriți pentru a câștiga pool: 200.000 $ MLM

DE UNDE SE CUMPĂRĂ:

Link PinkSale: https://pinksale.finance/launchpad/0x55Ee7bb7489dCdc2B35926b899a8F10d48De4554?chain=BSC…

Blocare cu simbol: https://pinksale.finance/pinklock/record/1002020?chain=BSC…

Vesting: https://pinksale.finance/pinklock/record/1002019?chain=BSC… $MLM #Lottery #W3



Concluzie

MultiFinance va oferi o gamă largă de produse și servicii DeFi de care vor beneficia spațiul cripto global. Mecanismul protocolului MultiFinance a fost conceput pentru a aduce o lichiditate ridicată platformei prin simpla cumpărare și vânzare. Unele procente specifice sunt percepute de utilizatori pentru cumpărarea sau vânzarea simbolului lor pe platformă. Aceste taxe sunt apoi transferate în lichiditatea platformei pentru a permite o lichiditate mai amplă în cuferele platformei și pentru a asigura sustenabilitatea.


Pentru mai multe informatii

Site: https://multifinance.io//
Carte albă: https://docs.multifinance.io/tokenomics/usdmlm
Telegramă: https://t.me/MultiFinance_chat
Discord: https://discord.gg/2ta63mCt8M
Twitter : https://twitter.com/MultiFiProtocol


MONOPOLOFF

Best wishes to all of you in the BLG Community
Back with me   
zorzia    this time I invite you to review the interesting MONOPOLOFF project that will lead you to your next success.

#BNB #BTC #ETH #MONOPOLOFF


Criptomonedele sunt monede digitale sau virtuale susținute de sisteme criptografice. Acestea permit plăți online sigure fără a utiliza intermediari terți. „Crypto” se referă la diferiții algoritmi de criptare și tehnici criptografice care protejează aceste intrări, cum ar fi criptarea cu curbe eliptice, perechile de chei public-private și funcțiile hashing.

Criptomonedele pot fi extrase sau achiziționate de la schimburile de criptomonede. Nu toate site-urile de comerț electronic permit achiziții folosind criptomonede. De fapt, criptomonedele, chiar și cele populare precum Bitcoin, sunt cu greu folosite pentru tranzacții cu amănuntul. Cu toate acestea, valoarea în creștere vertiginoasă a criptomonedelor le-a făcut populare ca instrumente de tranzacționare. Într-o măsură limitată, acestea sunt utilizate și pentru transferuri transfrontaliere.

Monopoloff este o platformă descentralizată pentru schimbul de bunuri și servicii. Monoploff este prima platformă bazată pe blockchain pentru recompense competitive. Ești un câștigător atunci când joci și câștigi competiții, jocuri, activități sau chiar sporturi. Monopoloff este o piață internațională independentă, care conectează freelanceri cu clienți din toată lumea. Munca independentă nu a fost niciodată mai ușoară. Monopoloff este o platformă descentralizată în care puteți tranzacționa și investi direct în sectorul real.

Pentru a vă începe aventura în Monopoloff, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să achiziționați un teren și o afacere.

Cum să obțineți un Pământ: îl puteți obține în trei moduri diferite.

· Cumpărare în pre-vânzare Tierras (mai 2022)

· Cumpărând un teren comun (antreprenor) în cadrul jocului, aveți un cost fix de 25 USD.

· Cumpărături în Piața jocului.

Odată ce ai terenul tău, poți începe să-ți cauți prima afacere.

​Cum să achiziționați o afacere:

Puteți obține afaceri în două moduri diferite.

Deschiderea unui număr nelimitat de serviete de afaceri care se află în interiorul jocului.

Cumpărați afacerea care vă place cel mai mult de pe piață.

Odată ce ai terenul și prima afacere, va trebui să plătești un impozit municipal săptămânal pentru fiecare afacere. Rata va fi de 13% din totalul pe care afacerea dvs. îl produce săptămânal.

Veți avea și opțiunea de a plăti asigurarea (nu este obligatorie). Sistemul de asigurare permite jucătorilor (la un preț modest de 10% din ceea ce generează afacerea lor pe zi), să aibă recompense constante și solide. Acest lucru vă protejează de accidentele la locul de muncă sau dezastrele naturale care pot reduce profitabilitatea afacerii dumneavoastră.

Cum îmi pot scala imperiul în lumea Monopoloff?
Veți avea două moduri de a face acest lucru.

· A fi antreprenor: începe de jos și când ai terenul plin de afaceri și ai finalizat nivelurile de experiență ale terenului tău, îți poți upgrade terenul la unul mai înalt în care poți obține profituri mai bune pentru afacerile tale și tu va avea mai multe sloturi pentru a achiziționa afaceri.

Dacă terenul dvs. este, de exemplu: Common/Entrepreneur, va trebui să îl aveți plin de afaceri comune/Antreprenor pentru a vă putea moderniza terenul.

· A fi investitor: este aceeași mecanică ca și opțiunea anterioară, dar în loc să fii nevoit să joci pentru a finaliza nivelurile de experiență ale terenului tău, poți plăti un comision pentru a sări peste acel pas și a-ți actualiza terenul la nivelul următor.

Terenuri

Înțelegeți cum sunt terenurile Monopoloff

Monopoloff își bazează jocul pe două elemente de bază: teren și afaceri. Land determină care va fi capacitatea ta totală de a genera venituri, în timp ce afacerile generează venituri din $MNG Token zilnic. În viitor, terenurile de nivel superior vor avea funcționalități suplimentare care le vor face mult mai interesante.

Recomandarea noastră este ca de la început să muncești din greu pentru a-ți crește imperiul, vin recompense mari. Există diferite niveluri de rarități și vei putea să-ți ridici terenul inițial îndeplinind anumite cerințe, cum ar fi acumularea de experiențe și o mică plată pentru lucrările de renovare efectuate de echipa de construcții Monopoloff.

Fiecare cont are o limită de 2 terenuri utilizabile, așa că odată ce aveți cele două terenuri pline de afaceri de aceeași raritate, următorul pas va fi să îmbunătățiți unul dintre terenuri și să-l umpleți cu afaceri de aceeași raritate pentru a continua să urcați în acest Metaversul capitalist.

Afaceri

Înțelegeți cum sunt afacerile Monopoloff
Mai mult de 50 de tipuri diferite de afaceri, fiecare cu artă unică și ciudățenii diferite. Afacerile Monopoloff sunt surse de venit pasiv care vor genera zilnic $MNG TOKEN.

Numărul de afaceri pe care le poți avea va depinde de terenul tău și trebuie să ții cont care dintre cele mai importante afaceri vor ocupa mai multe sloturi (Un vânzător de pește nu este același lucru cu un stadion de fotbal).

Afacerile vor putea să facă upgrade în afaceri cu valoare mai mare. Acestea vor fi afectate de evenimente care pot afecta pozitiv veniturile sau le pot reduce atunci când sunt negative.

Știm că fiecare jucător preferă niveluri mai mari sau mai mici de riscuri, așa că includem și figura ASIGURĂRII. Acest lucru vă va permite să încheiați o asigurare pentru o sumă mică care vă va spune exact cât va genera afacerea dvs., deoarece acestea nu sunt afectate de evenimente.



Miza

Înțelegeți cum funcționează Monopoloff Staking

În Monopoloff, vă oferim o modalitate revoluționară de a miza în jocurile NFT.

Suntem primul joc NFT care încorporează o funcție socială în staking.

Staking-ul se va face printr-un sistem de înregistrare conceput astfel încât jucătorii cu afaceri de mare raritate poziționați în ținuturile șeicului să își pună afacerile ca sediu de staking și toată lumea să aibă aceleași oportunități de a le accesa.

În fiecare duminică, între orele 00:01 și 23:59, vă puteți înregistra afacerea la staking.

Odată cu începerea lunii, la ora 00:00 UTC locurile de înregistrare sunt închise, iar limita de jetoane în staking este distribuită între firmele înregistrate. Limita de jetoane mizabile este de 200.000 pentru toate companiile Sheikh.

Un total de 300.000 de jetoane sunt distribuite pe parcursul a 50 de săptămâni (1 an), iar toate jetoanele sunt distribuite între participanți (67%) și proprietarii de afaceri (33%).

Monopoloff vă permite să câștigați jetoane cu banii altora. Puteți să vă înregistrați afacerea și să le permiteți prietenilor să mizeze fără să vă faceți griji și să luați un comision sau să vă rezervați dreptul de a vă miza propriile jetoane în afacerea dvs. și de a păstra tot tortul. Amintiți-vă, cu cât vă duceți mai departe imperiul, cu atât mai multe jetoane puteți stivui.

DAE anuală va varia de la 150% la 1000%, în funcție de afacerile înregistrate duminică, și este o sursă perfectă de venit pentru a suplimenta venitul pasiv zilnic al afacerii tale.



Nume TOKEN: Monopoloff NFT
Simbol joc: MNG
Rețeaua: BSC
Aprovizionare totală: 10 milioane
Contract: 0x1b3d71803D2c24a2e862C2191Ee82a104f9b84C
DISTRIBUȚIA JETONULUI

DISTRIBUȚIE DE JETON pe piață

Blocat 30%

Fond de lichiditate 23%

Vânzare privată 1%

Vanzare anticipata 40%

PIATA MONOPOLOFF

Peste 50 de afaceri diferite de TIP NFT, fiecare cu artă unică și ciudații diferite. Afacerile Monopoloff sunt surse de venit pasiv care vor genera zilnic token nativ MNG.

Numărul de afaceri pe care le poți avea va depinde de terenul tău și va trebui să iei în calcul care afaceri majore vor ocupa mai multe sloturi (o piață de pește nu este același lucru cu un stadion de fotbal).

Afacerile pot fi actualizate la afaceri cu valoare mai mare.

Acestea vor fi afectate de evenimente care pot afecta pozitiv veniturile sau le pot reduce atunci când sunt adverse.

Foaia de parcurs Q2 — Q4 2022

FAZA 1

Dezvoltare economică

Dezvoltarea contractelor și a pieței

Lansare WEB

Lansarea White Paper

PRE-Marketing

Vânzare privată și publică

Dezvoltarea jocurilor

FAZA 2

Rebranding site-ul

Licitație de terenuri

Testare beta (jocuri)

Influentori de marketing

audit

Lansare joc și piață

Trailere de joc

FAZA 3

Lansarea NFT Marketplace

Miza

Influentori de marketing

Audit de către Certik

Lista de schimburi CEX

MAI MULTE INFORMATII



Site: https://www.monopoloff.com/
Mediu: https://medium.com/@monopoloff/monopolio-nft-game-f8b215935d3d
Telegramă: https://t.me/monopoloff
Twitter: https://twitter.com/Monopoloff

Jumat, 03 Juni 2022

Lambo Finance

Come back with me zorzia this time I invite you to review an interesting Lambo Finance project that will lead you to success




Dear followers and readers, this is a time with deep feelings to bring you useful news about this wonderful platform. I have been following with passion the capacity of this platform cannot be ignored. with simple information i will give to you, it will take you to higher level, the powerful upgrading power of this platform makes me happy all the time. I am absolutely right that this information will be of great help to you on this and very useful. sometimes ignorance has cursed many barriers but this is not the case, it has the credit to give you enough and fulfill your needs in the crypto market.

WHAT IS LAMBO FINANCE?

Lambo Finance is the first and only auto-staking protocol that provides decentralized financial assets that reward users with a continuous fixed APY of up to 900,368.31% on BNB & SHIB & LAMBO. Here are some of the benefits for $LAMBO holders:

Highest APY — Lambo paid at 900,368.31% APY.

Fast and Furious — Lambo rebase rewards will be distributed every 8 minutes or 180 times daily, making it the fastest auto-compounding protocol in crypto.

Insurance — 2.5% — 5% of all trading fees are deposited with The Lambo Insurance which helps maintain and support wagering rewards by maintaining price stability and greatly reducing downside risk.



LAMBO STRENGTHENING

The LAMBO financial platform is a powerful project! Teams are closely connected to the community and easily accessible to share new ideas or address issues. I hope this project has dynamic growth. Lambo is a powerful project! Teams are closely connected to the community and easily accessible to share new ideas or address issues. I hope this dynamic Lambo project is an opportunity to be a part of something that will contribute a lot to the growth of the cryptocurrency industry. Join now and invest with it can bring many benefits in the future. This is sure to be a successful Lambo project as it has a great team that is more than qualified and focused on making this project a success. I have no doubts about this project and it will surely achieve great success at Lambo Finance.

Lambo Financial Overview

Lambo Finance is the first and only auto-staking protocol that provides decentralized financial assets that reward users with a continuous fixed APY of up to 900,368.31% on BNB & SHIB & LAMBO. Here are some of the benefits for $LAMBO holders:

Highest APY — Lambo paid at 900,368.31% APY.

Fast and Furious — Lambo rebase rewards will be distributed every 8 minutes or 180 times daily, making it the fastest auto-compounding protocol in crypto.

Insurance — 2.5% — 5% of all trading fees are deposited with The Lambo Insurance which helps maintain and support wagering rewards by maintaining price stability and greatly reducing downside risk.

Treasury — 2.5% — 5% of all trading fees will be kept in Treasury to develop the Lambo ecosystem.

Auto-Liquidity: 1.5% — 3% will be used to increase liquidity automatically every 48 hours.

Auto Token Burn — The Dead Valley burns 1% — 2% of all Lambo Tokens per trade.

BNB Passive Income — 1.25% — 2.5% of all trading fees will be used to buy BNB and divided equally among $LAMBO holders every 8 hours.

SHIB LOVER — 1.25% — 2.5% of all trading fees will be used to buy Shiba Inu Token (SHIB) and divided equally to $LAMBO hodler every 8 hours.

REASONS WHY YOU NEED LAMBO

LAMBO is transforming DeFi with the LAMBO Autostaking Protocol that provides the industry’s highest fixed APY, rebasing rewards every 8 minutes, and a simple buy-hold-earn system that grows your portfolio in your wallet.

Lambo Finance is the first and only auto-staking protocol that provides decentralized financial assets that reward users with a continuous fixed APY of up to 900,368.31% on BNB & SHIB & LAMBO.

Here are some of the advantages for holders of $LAMBO: Token The future is very bright. Since the demand for this coin has spread widely in the market This coin has become the favorite coin of all investors Many investors have invested in this coin Those who have invested will benefit a lot from this project This project is so powerful that it surpasses all other coins Lambo token Will occupy the top position in the market Those who are investors I think investing in this coin is a sign of wisdom. Because the profit from here will be as much as from the other ten projects you will not profit so much Investing in this coin will change their fate overnight.



$LAMBO Token :

Name: Lambo Finance
Ticker: $LAMBO
Maximum supply: 20,000,000,000 LAMBO
Initial supply: 1,000,000
LAMBO Team: 0%

Trading Fees:

Purchase Fee (10% total):
2.5% — Insurance
2.5% — Treasury
1.5% — Auto Liquidity
1.0% — Dead Valley
1.25% — BNB Passive Income
1.25% — Shib Lover

Cost of Sales (20% total):

5.0% — Insurance
5.0% — Treasury
3.0% — Auto-Liquidity
2.0% — Dead Valley
2.5% — BNB Passive Income
2.5% — Shib Lover



Treasury:

Treasury address: 0x00
2.5% of the purchase fee and 5% of the selling fee will be held in Lambo’s treasury.
The treasury will be used to fund marketing, new Lambo products, services and projects that will expand and provide more value to society.

The APY for Lambo Finance is 900,368.31%, which will be paid automatically in LAMBO & BNB & SHIB.

Example: If you start with a balance of only 1,000 USDT of $LAMBO on the first day, after one year, your balance will increase to 9,000,368.31 USDT of $LAMBO.























Author : zorzia
BEP20 Address : 0xBBE79c7dcEca5C7Fecb7adb6CB946F70fF936B7a