Jumat, 07 Agustus 2020

Tradekax Exchange


Salut tuturor, ce mai faci? Dacă sunteți interesat să vă alăturați proiectului, Tradekax trebuie să citească informații care vă vor ajuta să găsiți informații care vă pot ajuta să vă vedeți viziunea și misiunea.

Tranzacțiile monetare criptografice sunt etape online în care puteți schimba un fel de activ de ultimă oră pentru o altă estimare accesibilă pentru o parte a activului dat. Cele mai notabile schimburi încep acum Binance. Este esențial să nu confundați tranzacțiile în monedă digitală cu portofelele criptografice sau creditorii de portofel. În general, portofelele criptografice și împrumuturile de portofel vă permit să cumpărați și să vindeți o cantitate mică de active automate standard, cum ar fi Bitcoin și Ethereum, etc., pe care le puteți trimite apoi la un schimb de schimb pentru a tranzacționa cu alte active propulsate, cum ar fi altcoins.

Această declarație nu este absolut specifică, așa cum ar fi; majoritatea tranzacțiilor în monedă digitală își limitează, în general, clienții să tranzacționeze pur și simplu active modernizate pentru active de ultimă oră, cu toate că tranzacțiile cu licențe de cuplu ale structurilor fiscale fiat, de exemplu, dolari americani pentru tipuri de numerar computerizate. O instanță a unui astfel de schimb este Kraken, care, începând de acum, recunoaște resursele ca USD, JPY, CAD și GBP și acceptă tranzacții cu Monero, Ripple și Litecoin în mod similar cu Bitcoin și Ethereum.

REZUMAT

În ciuda faptului că există mai mult de 1.500 de criptomonede, există încă o serie de probleme cu care se confruntă piața criptomonedelor. Investiția în noi active digitale, cum ar fi criptomonede și jetoane, este supusă unui număr de riscuri, care includ hackingul, experiența teribilă a utilizatorului și incertitudinea juridică.

Recunoscând provocările existente, Tradekax a fost conceput pentru a oferi acces la activele digitale oamenilor din întreaga lume într-un mod convenabil, sigur și mai bun. Folosind tehnologia blockchain, ne propunem să democratizăm accesul la bogăția digitală mondială. Platforma noastră, care permite criptocurrency, este soluția ideală pentru cei interesați de cryptocurrency.

Oferim acces la oportunități mari de investiții și bogăție nelimitată. Această carte albă vă va oferi informațiile necesare despre platforma noastră și serviciile pe care le putem oferi.

Această fișă tehnică descrie caracteristicile și capacitățile Tradekax. Platforma noastră este o platformă de schimb de criptomonede, care este completată de multe instrumente cheie. Scopul nostru este să asigurăm introducerea masivă a criptomonedelor.

Portofel Tradekax

Fiecare utilizator TradeKax primește automat acces la un portofel de suport pentru criptocurrency. Portofelul este livrat cu anumite caracteristici, precum vizualizarea soldurilor, depozitelor și retragerilor. Soldurile rezervate în prezent în mod limitat pot fi văzute în portofel, deși utilizatorul nu le poate retrage decât dacă utilizatorul își anulează comanda.

Prin intermediul TradeKax Exchange, utilizatorii pot fi siguri că banii lor sunt în siguranță. Portofelele online au avantaje tehnice suplimentare. Utilizatorii vor putea urmări tendințele și altele asemenea. Pentru a asigura ușurința de utilizare, investitorii noștri își depozitează criptomonedele direct în contul TradeKax pentru a tranzacționa instantaneu orice criptomonedă pe schimbul TradeKax. Pentru a păstra schimbul în siguranță, utilizatorii trebuie să stabilească o parolă destul de puternică, să permită informații de securitate, cum ar fi 2FA Security și să verifice noul dispozitiv și IP.

Token Tradekax



Detaliile

Comunitate: 900.000.000 TKX (45%).
Rezerva: 300.000.000 TKX (15%).
IEO: 300.000.000 TKX (15%).
Comercializare: 200.000.000 TKX (10%).
Echipa: 200.000.000 TKX (10%).
Consultanți / vânzări private: 100.000.000 TKX (5%).
Protocolul de proiect ERC 20
Capacitate moale 1.500.000 milioane dolari SUA

1 TradeKax = 0,005 USD



Concluzie

TradeKax este o etapă comercială progresivă bazată pe schimburi destinată să facă schimbul de bani criptografic simplu, benefic și sigur pentru speculanți. În prezent, sunt dezvoltate diverse programe de schimb gratuit și aranjamente, în special pentru comercianții de bani digitali. Există un avansat sector al afacerilor care devine rapid și este necesar să rămâneți la curent cu ritmul la fel ca să înregistrezi și să fii excepțional. Echipa TradeKax tocmai a soluționat un motiv puternic pentru dezvoltarea economică pe termen mediu, dependentă de elementele și cadrul actual. Avem o strategie pe termen lung testată pe teren pentru avansarea suplimentară a articolului. Situația actuală a pieței solicită un alt acord comercial sinergic,



Link Bounty: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5261897.0
Facebook: 15%
Twitter: 20%
LinkedIn: 5%
Telegrama: 15%
Continut: 20%
Videoclip: 20%
Rezerva: 5%

Mai multe informatii

Site web: https://www.tradekax.com/
Whitepaper: https://www.tradekax.com/img/whitepaper.pdf
Facebook: https://www.facebook.com/TradeKax
Twitter: https://twitter.com/tradekax
Telegrama: https://t.me/TradeKaxExchange
Conectați-vă: https://www.linkedin.com/company/tradekax/
GitHub: https://github.com/TradeKax
YouTube: https://www.youtube.com/TradeKaxExchange
Mediu: https://medium.com/@TradeKax

Autor: zorzia
Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile ;u=2283026
ETH: 0xBBE79c7dcEca5C7Fecb7adb6CB946F70fF936B7a

Tidak ada komentar:

Posting Komentar