Selasa, 03 November 2020

Yenilikçi Merkeziyetsiz E-Ticaret Pazarı: Coruls

Bună tuturor, ce mai faceți? Dacă sunteți interesat să vă alăturați proiectului, CORULS dvs. ar trebui să citească informații care vă vor ajuta să găsiți informații care vă pot ajuta să vă vedeți viziunea și misiunea.

Tüccarlar
Corul ayrıca satıș ișlerinin yanı sıra platformun daha fazla pazarlanmasını genișletmek için bağlı kurulușlar ağı için de çalıșıyor. Bu șekilde, mercan yalnızca jug platformlarındaki ürünleri satmak için bere platform olușturmakla kalmaz, aynı zamanda bașkalarına ağ bağlantısı sağlar ve etkileyici yönetim platformu aracılığıyla tölıșılı temel Coruls cüzdanı, herhangi bere kullanıcının crypto para birimlerini diğer herhangi pazar bere arasında çok kolay bere șekilde değiștirebileceği yenilikçi özellikler üzerine inșa edilmiștir. Dolayısıyla, coruls, tüm dünyada çevrimiçi satıșa, güvenli satın almaya permits veren ve ayrıca tüm kullanıcıları birbirine bağlayan, satıș ișlerini artırmak için diğer ağlara bağlanma saevrimlara. Platform, tüccarlar için gerekli olan ana entegrasyonların her birini sunacak șekilde planlanmıștır.

Hızlı İșlemler: Coruls'un çözümleri, tüccar ödemelerinin normalden daha hızlı yapılmasını sağlar. Crypto para birimiyle dakikalar alırken, fiat ile günler sürer.

Bağlı Kuruluș Ağı: Mom, kișilerin bağlı kuruluș ağlarını olușturmalarına olanak tanır.
Fiat ve Crypto: Kullanıcılar craze for bere of the birimini seçmekte özgürdür.

Stake etme: Mom, kullanıcı kazancını en üst düzeye çıkaran DeFi özelliğidir bere.
Fayda: Kullanıcılar, CORL token ile satın aldıkları her ürün için% 5 indirim alacaklar.

Ödüller: Coruls, kullanıcıların katılımını destiny eder, bu nedenle Coruls pazarını kullanan müșteriler, tüccarlar veya bağlı kurulușlar ödül kazanacaktır.

Likidite Havuzu: Tüm ișlemlerden belirli bere oranda ücret kazanılmasına permit veren borç verme / borç alma protokolleri.

Tüccar Finansmanı: Tüccarların operationsları için belirli miktar bere pentru ödünç alabilmelerini sağlayan DeFi çözümü.

Echipa proiectului:

Crypto paralarla yakından mı ilgileniyorsunuz? O era mutlaka yazılarımı takip etmelisiniz. Sizlerle her gün yeni gelișmeler üzerine yazmaya devam ediyorum yeni haberleri paylașabilmek için tekrar huzurlarınızdayım, merhabalar tehnologie takipçisi okuyucularım. İnternetin icadından sonra hayatımız artık asla eskisi gibi olmayacak. İnternetin icadı devamında jugs of biriminin var olmasını da sağladı. Bitcoin'in doğușu ve ardından gelen akıllı sözleșmeler fırtınası yeni teknolojilerin yaratılmasına öncülük etmeye devam ediyor. Yeni proje ve platformları hep birlikte gözden geçirmeye devam ediyoruz. Binlerce parlak thought arasından en iyilerini seçmeye devam ediyoruz ve bunun için gerekli bilgi birikim bizde mevcut. Sizlere bu yazıda sunmayı düșündüğüm


Defi Hakkında
Crypto for birimlerinde büyük ilgi çeken bere alan DeFi veya merkezi by finances. Ma'am, beer banka veya avukat gibi aracılara ihtiyaç duymayan ve bunun yerine çevrimiçi blok zinciri teknolojisini kullanan, automatic olarak uygulanabilir anlașmalar olan akıllı sözleșmeleri kullanan finansal hizmetleri ifade eder.

Eylül 2017 ve yazma zaman arasında, toplam değeri Defi sözleșmeler kilitli patladı (kr 5,3 miliarde 1.600.000 £) 6.9 miliarde $ ABD ABD 2.1 miliarde $. Yalnızca Ağustos ayının bașından bu yana 2,9 miliarde ABD dollarsı artmıștır. Ma'am, DeFi akıllı sözleșmeler için kullanılan tüm takas edilebilir tokenlerin değerinde (piyasa değeri) büyük bir artıșa neden oldu.

Modern stratejilerin iș dünyasında kullanılması daha fazla ün kazandırır, kullanıcıları artırır ve platformun üretkenliğini artırır. Herhangi alıcılarını etkileyen șey platformun bere, güncel piyasa sorunları hakkında konușmak ve bu sorunlara çözüm bulmaktır. Corul, gelecek nesillere yönelik olan ve tüccar ve müșterilere açıklık, güvenlik önlemleri ve tutarlılık sağlamaya çalıșan, tokenize edilmiș bere Defi pazar yeridir. Corul, ortak beer pazar yeridir ve yenilikçi, tokenize edilmiș defi pazarını sağlayarak son iși geliștirmek için evrensel bere e-ticaret yığını olarak çalıșır.


Merkezi Olmayan Finansman Sistemi Olarak Corul
Platforma Bu, merkezi olmayan finansman sistemine bağlıdır ve tüccar için Yeni tüketici toplamaya çalıșır ve su alıșveriș yapma kabiliyetini sağlayarak insanların Daha Fazla satin almalarına yardımcı Olmaya çalıșır ve Daha sonra pazarında tazminat Corul, satıcıya, üreticiye yardımcı olmak için merkezi olmayan sübvansiyon alternatifi sunmak için yapılır , toptancılar ve küçük satıcıların crypto teminatlarından en ucuza kredi almaları. Corul'u daha korumalı, anlașılır, hızlı ve otantik hale getirmek için blocks zinciri ve crypto para birimi yardımıyla kalıcı çevrimiçi iș sağlıyoruz.

Kısa bilgiler, görünüm, endüstriyel kısıtlama ve iș modelleri plana dahil edilir ve planımızın tüm ayrıntılarını okuyucuya sunar ve kullanıcılar, corl'u benimsemek için onları etkiler. Corul, birçok ek avantaj sunarak yeni alıcı ve satıcıların Corul pazarında çalıșmasını sağlayacak. Ayrıca, digital sadece pazarlamayla değil, aynı zamanda yatılı üyeler tarafından da tedarikçileri için muazzam pazarlama stratejileri sağlıyoruz.

Corul Cüzdan Özellikleri
Corul cüzdanı, tüketicilere, typik cüzdan gibi değil system, eșyalarını etmeleri control için zahmetsizlik sağlayarak, bitcoinlerini ve altcoinlerini korumalarına veriyor permits. Düz indirme ve cüzdandan çıkarma ișlemi, dayanıklılığından dolayı türünün sadece biri olmasını sağlar. Șimdi satın alın ve daha sonra ödeyin mercan Politikası, dünyadaki tüm satıcıların coruls'tan jeton satın almasına permission verir. Karșılığında corl ayrıca, economics anlașmalara ve platformda belirledikleri güvenliğe bağlı olarak kullanıcılarına beğeni sağlar. Takas ișlemindeki karmașıklık, karmașık ișlemler vb. Gibi mevcut piyasa sorunları tüccarların yüzleridir ve ayrıca platformun büyümesini etkiler.

Corul, mevcut sorunların çözümünü sağlar ve kullanıcılar için daha hızlı, hızlı ișlem sağlar, tüccar ile anlașmaları orada da karșılaștırdığından daha güvenli ve daha hızlı hale. Herhangi bere tüccara hızlı yanıt vererek, tüm anlașma dakikalar içinde ayarlanacaktır. Corul, alanlarına bakılmaksızın, çok daha hızlı oran bere ve her bir ticarete listeleme sağlamak için dünyanın finansal sistemine hizmet ediyor.




Tidak ada komentar:

Posting Komentar