Header Ads

Breaking News
recent

Persistence


#pStake #XPRT $XPRT #UnlockLiquidity #PersistenceOne
Persistența este un ecosistem de produse financiare atât pentru investitorii cu amănuntul, cât și pentru instituțiile financiare mari. Persistența vrea să fie o punte între finanțele descentralizate către economia tradițională și să contribuie la dezvoltarea aplicațiilor DeFi în matricea NFT.

Suita care a fost dezvoltată de Persistence include: pStake (un instrument de lichiditate pentru miză), Asset Mantle (piața NFT), AUDIT.one (ajutor pentru miză), pLend (un instrument interactiv cu datorii) și Comdex (schimb descentralizat de mărfuri).

Acesta este unul dintre cele mai impresionante ecosisteme de pe Cosmos, cu un set extrem de impresionant de protocoale.

Care sunt punctele culminante ale Persistenței?
Produsele din ecosistemul Persistence includ:

Comdex: Comdex este o soluție descentralizată de tranzacționare a mărfurilor pentru companii, acoperind întregul proces de tranzacție, inclusiv conexiunea cumpărător / vânzător, confirmarea tranzacției și plata. Comdex este în prezent cea mai de succes aplicație din acest segment, cu peste 55.000 USD în volum total de tranzacții. Puteți vedea, acesta este un segment foarte nou și are mult potențial de creștere, deoarece volumul tranzacțiilor din aplicația principală este de puțin peste 50 de mii de dolari.

pStake: Acest produs ajută la deblocarea lichidității de miză pe lanțurile care funcționează sub mecanismul Dovadă de miză, ajutând astfel utilizatorii să-și crească șansele de a obține profit din miză de jetoane. Peste 450 de miliarde de dolari sunt mizați pe întreaga piață și aceasta va fi o oportunitate excelentă pentru acest produs să crească.
Din câte văd, acesta este un produs cu un potențial mare de creștere, deoarece cererea de deblocare a lichidității mize este foarte mare. Aceasta va fi o piesă foarte importantă în acest ecosistem.

AUDIT.one: Acesta este un produs care oferă o soluție de miză (Staking-as-a-Service). Compania oferă soluții participative companiilor și fondurilor de investiții și susține în prezent active de peste 250 de milioane de dolari în peste 10 rețele diferite.

Asset Mantle: (produs în dezvoltare) NFT Market ajută utilizatorii să își creeze propriul magazin NFT. Permite tranzacționarea NFT-urilor din diferite rețele, de la imagini electronice, bilete, muzică, ...

pLend: (produs în dezvoltare) pLend este un produs stablecoin creat din ipoteca activelor din lumea reală.

După cum puteți vedea, suita de protocol Persistence se adresează în principal companiilor și fondurilor speculative cu o mare nevoie de intrare pe piață și de interacțiune cu DeFi. Toate produsele au aplicații foarte practice.

Cel mai probabil, Persistența va alege aceeași cale de dezvoltare ca și colegii Terra - a lovit utilizatorul final pentru a rezolva problemele cu care se confruntă serviciile financiare, cum ar fi termenii lungi de plată, lipsa de transparență și cererea. cere încredere.


Informații referitoare la persistență

Valori cheie
Nume jeton: Jeton XPRT.
Ticker: XPRT.
Aprovizionare totală: 100.000.000 XPRT.
Aprovizionare circulantă: 9.287.107 XPRT

Alocarea jetonului
Cantitatea de jetoane va fi distribuită treptat pe 42 de luni, cu următoarea alocare:
Marketing și creștere: 25,6% echivalent cu 25.600.000 XPRT;
Dezvoltare și creștere a ecosistemelor: 19,4% echivalent cu 19.400.000 XPRT;
Echipa: 16% egal cu 16.000.000 XPRT;
Vânzări de semințe și private: 14% egal cu 14.000.000 XPRT;
Incentivizare validator: 10% egal cu 10.000.000 XPRT;
Validatori și vânzare strategică: 10% egal cu 10.000.000 XPRT;
Consilieri: 4% echivalent cu 4.000.000 XPRT;
Vânzare publică: 1% egal cu 1.000.000 XPRT.



Token Sale

Jetonul XPRT are două runde de vânzare: vânzare privată și vânzare publică. Runda de vânzare publică este vândută cu 0,45 USD, runda de vânzare privată se vinde cu 0,4 USD.

Există informații despre vânzarea de jetoane pe AscenDEX, vă rugăm să consultați mai jos:
Vânzarea de simboluri XPRT pe AscendEX (Fost bursa BitMax) pe 31 martie.
Suma totală vândută: 1.000.000 jeton XPRT (1% aprovizionare totală).

Program de lansare a jetonului
Cantitatea de jetoane va fi distribuită după cum urmează:



Caz de utilizare a jetonului
În ecosistemul Persistență, XPRT este un simbol care are o mulțime de funcții, inclusiv guvernare, participare la mize pentru protecția rețelei și recompense și poate fi utilizat pentru a interacționa cu multe aplicații din ecosistem.

Mai exact, cele 3 funcții ale XPRT includ:
Guvernanță: deținătorii XPRT vor putea participa la guvernarea protocoalelor din ecosistemul Persistență, făcând propuneri și votând acele propuneri pe baza cantității de jetoane pe care le dețin.

Miza : Deoarece Persistența funcționează sub un mecanism de Dovadă a Mizei, Miza este o parte extrem de importantă pentru asigurarea securității necesare a rețelei. Validatorii de persistență sunt principalii validatori din lume, care se întind pe toată țara. Deținătorii de jetoane pot autoriza mizarea jetoanelor către validatori, dacă se dorește.

Interacțiunea cu ecosistemul: valoarea XPRT se bazează pe succesul aplicațiilor descentralizate în ecosistemul Persistență. Taxele de protocol ale dApp-urilor vor fi colectate pentru deținătorii de jetoane XPRT.



Puteți vedea, modelul ecosistemului produsului nu mai este nou pe piața criptomonedelor. Există deja o mulțime de ecosisteme care folosesc acest model pentru a funcționa, de exemplu Hakka Finance. Prețul XPRT va depinde în totalitate de succesul produselor din ecosistem, dacă produsul are mulți utilizatori, vor exista o mulțime de comisioane de tranzacție obținute, susținând astfel prețul XPRT.
Portofel de stocare pe site: https://wallet.persistence.one/
Schimb XPRT: https://ascendex.com/en/basic/cashtrade-spottrading/usdt/xprt

Foaie de parcurs și actualizări
În viitor, echipa de dezvoltare se va concentra mai întâi pe finalizarea celor 5 protocoale din ecosistem, deoarece în prezent două din cele cinci protocoale sunt încă incomplete.



Pentru mai multe informații despre acest proiect îl puteți vedea mai jos:
ANN THREAD: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5323374.0
TWITTER: https://twitter.com/PersistenceOne
COMUNITATEA TELEGRAMĂ: https://t.me/PersistenceOneChat
DISCORD: https://discord.com/invite/SaBKpjbnhH
REDDIT: https://bit.ly/2Ro0lRp
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC5wqI1ZRdkCjWWVOCQdhxLQ/featured
MEDIU: https://medium.com/persistence-blog
LINKEDIN: https://www.linkedin.com/company/persistenceone/

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.