Rabu, 26 Januari 2022

Nava profită de costul scăzut al gazului și de extinderea lui Cardano.

Salutare tuturor... Aici am să vă informez scriind o recenzie pentru a introduce un nou proiect foarte unic numit Ashib pentru asta, aruncați o privire la articolul pe care l-am creat mai jos pentru a vă oferi o imagine de ansamblu foarte bună asupra proiectului, apoi ce beneficii oferă Pentru toți oamenii? să trecem direct la discuția de mai jos.




Crypto este o formă digitală de bani care rulează pe propriul Blockchain. A fost creat pentru prima dată de Satoshi. Era vremurile anului 2009. După ceva timp a dispărut din lumea cripto și după aceea a început o nouă eră a cripto și a evoluției.

În 2013, un cutremur masiv ca o explozie a avut loc în Bitcoin, dar la acea vreme cripto-ul era foarte lent. Și în aceste vremuri au apărut și alte blockchain-uri mari precum Monero etc. Și așa mai departe, 2017 Bull Run a fost asta, care a atras milioane de utilizatori. A fost foarte repetans pentru BTC. Dar în 2021, a fost ca o furtună. Acum almsot BTC a depășit o capitalizare de piață de 1 trilion de dolari. Și asta este uriaș în comparație cu bucățile criptografice Bing.

Deci Bitcoin este o istorie totală. Și este ca o furtună mare. În zilele și anii următori se va întâmpla o nouă eră Blockchain și în această eră vom vedea o creștere masivă a tuturor tipurilor de cripto.
Aici pot să discut despre un proiect cripto care schimbă jocul pentru mulți oameni cripto, dacă doresc să profite serios de cripto.

Aici este un link,
https://ashib.io/
Misiunea Ashib: -

Aceasta este o platformă cripto care vrea să găsească acei oameni care au aceleași idei. Întotdeauna oamenii cu mintea similară cu goluri mai înalte și visele au întotdeauna mare succes în visele lor. Așa că pot spune că își vor putea transforma visele în realitate.

Acesta este motivul pentru care Ashib crypto a apărut cu multe feluri de obiective și doresc să atragă utilizatori care sunt investitori, comercianți și, de asemenea, jucători. Pentru că acest proiect cripto oferă mai mult.



Acesta este de fapt un proiect cu potențial bun la care vom putea vedea și participa, Ashib dorește să formeze o organizație autonomă descentralizată în care membrii comunității să poată face propuneri și modificări ale platformei care sunt finanțate din rezervele noastre de jetoane DAO Treasury sau Community Ideas. Așa că pot spune că acest proiect cripto va fi super impresionant și emoționant.
Acest proiect cripto are misiunea de a face milionari care sunt investitori în proiectul lor cripto și, de asemenea, deținători. Mai mulți deținători ai acestei cripto, cu atât mai mult acest proiect va reuși. Deci vom câștiga o nouă sumă de bani din asta.

Redefiniți DAO și Structura Defi:-

Din nou este un proiect cripto care este un Dao. O organizație autonomă descentralizată (DAO), denumită uneori o corporație autonomă descentralizată (DAC), este o organizație reprezentată de reguli codificate ca un program de calculator care este transparent, controlat de membrii organizației și nu este influențat de un guvern central.



Și, de asemenea, Defi este o finanțare descentralizată (DeFi) este o tehnologie financiară emergentă bazată pe registre distribuite sigure, similare celor utilizate de criptomonede. ... Elimină taxele pe care băncile și alte companii financiare le percep pentru utilizarea serviciilor lor. Vă păstrați banii într-un portofel digital securizat în loc să-i păstrați într-o bancă.

Acest proiect a luat ființă după succesul lui Shiba Inu, care este un meme toekn fără folos, ci doar o singură comunitate. Dar acest proiect se bazează pe DAO și, de asemenea, Defi nu este un simbol meme. Va face istorie într-o zi când va veni.

Sub foaia de parcurs Ashib: -

Foaia de parcurs Ashib este una pentru cei superbi și, de asemenea, uluitoare. Și pune în cuie tot felul de aspecte. După vânzarea noastră publică și arderea de închidere, vom lista ASHIB pe un DEX. Momentul pentru aceasta este de stabilit. Urmărește @Sundaeswap pe Twitter pentru mai multe informații despre când va lansa DEX-ul lor. Vom fi listați pe p2pb2b.io, un schimb centralizat de renume, pe 22 ianuarie!

Și, de asemenea, este. În urma tokenomics-ului nostru, 20% din token-ul nostru este în prezent disponibil pentru schimb ca parte a vânzării noastre publice. Fără dexs, singura modalitate de a obține ASHIB este prin intermediul site-ului nostru sau prin intermediul platformei de lansare a p2pb2b.io.
Așa că puteți vedea în viitorul apropiat mai multe știri, de asemenea, când acest proiect va fi În contact cu marile balene.

Dacă Ashib va ​​supraviețui?

Acest cripto este un jeton defi și, de asemenea, DAO, care sunt termeni care definesc acest jeton, are un caz de utilizare mare în viitorul apropiat. Așadar, mai multe cazuri de utilizare, mai mult hype și mai multe modalități de a intra în contact cu balenele. Și atunci când o balenă mare investește, un proiect câștigă un profit foarte mare și astfel poate avea succes. Deci, acest proiect va avea succes și va face istorie prin cazul lor de utilizare și beneficiile viitoare și, de asemenea, o echipă în spatele acestui lucru.


Pentru mai multe informații, vizitați

autor : zorzia
Adresă portofel (din portofelul Yoroi): addr1q8w085706vld8rdzxv86u8uzmw8pf44ya6dm6gqdmvnnctce3zxl0zqe7vw8g84r8qn2l48kanrvz9gxhr4xc6ne4epsgfknve

Selasa, 25 Januari 2022

Bitseries este o investiție excelentă pentru cei care doresc să intre pe piața criptomonedelor.

Înapoi cu mine zorzia de data aceasta te invit să treci în revistă un proiect interesant care te va conduce la următorul tău succes.


Din ce în ce mai mulți oameni devin conștienți de criptomonede și tot mai mulți oameni sunt interesați să afle mai multe despre ele și să afle cum să devină parte din ele. Când a fost introdusă tehnologia blockchain, lucrurile s-au schimbat, mai ales în bine, credem noi. Atât de multe companii s-au îmbunătățit ca urmare a acestui fapt și atât de multe companii au început să folosească criptomonede în operațiunile lor zilnice. În fiecare zi, există concepte noi de luat în considerare.

Oamenii sunt dornici să-și pună banii în inițiative noi. Avem acces la cel mai puternic instrument de pe planetă, cunoscut sub numele de Internet. Internetul este un vast depozit de cunoștințe care ne permite să realizăm orice ne dorim. Internetul a reunit întreaga lume. Unul dintre aceste proiecte este BITSERIES, al cărui obiectiv principal este de a permite utilizatorilor să facă tranzacții rapide și sigure prin intermediul platformei lor mobile. Platforma Bitseries acceptă toate monedele și jetoanele majore și ridică standardul general al Bitseries prin utilizarea jetoanelor Bitseries.

Ce este Bitseries

Pentru a face mai ușor pentru clienți să efectueze tranzacții folosind platforma lor mobilă, Bitseries a dezvoltat un proiect de criptomonedă numit Bitseries. Bitseries acceptă toate principalele monede și jetoane și, prin utilizarea Bitseries Token, poate crește calitatea generală a rețelei Bitseries. Cu scopul de a face tranzacțiile mai ușor de utilizat, Bitseries lucrează pentru a îmbunătăți securitatea generală și viteza tranzacțiilor pentru clienții săi. Deoarece Bitseries folosește criptarea SSL, puteți fi sigur că tranzacțiile dvs. sunt complet sigure și securizate. În plus, Bitseries pune un accent mare pe construirea comunității, astfel încât să fii sigur că vei fi mereu la curent cu cele mai recente știri și evoluții despre această nouă inițiativă fascinantă. Nu ratați șansa de a face parte din Bitseries!
Cum este viitorul?

Viitorul criptomonedei arată strălucitor, Bitseries Crypto fiind lider în ceea ce privește viteza și accesibilitatea. Este încă relativ nou pe piață, ceea ce înseamnă că ar trebui să existe cel puțin câțiva ani înainte de a decide dacă este sau nu doar un alt moft. Deocamdată, Bitseries Crypto este o investiție excelentă pentru cei care doresc să intre pe piața criptomonedelor.

Încorporarea laboratorului Bitseries pentru a crea o serie de produse sau servicii care să susțină credința în criptomoneda Bitseries. Produsele sau serviciile care sunt introduse pot integra sau nu direct token-uri de serie de biți, dar obiectivul final va fi acela de a oferi o relație benefică între jetoane de serie de biți și de biți, care va avea ca rezultat, în cele din urmă, extinderea sistemului economic de serie de biți.
Caracteristici ale seriei de biți

ȚINE $ERIE$ , CÂȘTIGAȚI 5% PE TRANZACȚIE.

Cel mai mare și primul simbol de reflectare din seria de biți cu funcție de revendicare automată. Țineți tokenul din seria de biți în portofel și deținătorul primește 5% din fiecare tranzacție deținută în lume.

5% în redistribuirea Bitseries: 5% din fiecare achiziție/vânzare este preluată și redistribuită tuturor deținătorilor de Bitseries. Ține mai multe jetoane obține mai multe.

Plătit automat fiecare tranzacție: pentru prima dată, nu trebuie să revendicați seria de biți pe care o câștigați. Acesta este trimis automat în portofel după finalizarea fiecărei tranzacții.

1% Fond de lichiditate: 1% din fiecare tranzacție este convertit în lichiditate pentru Pancakeswap. Acest lucru este automatizat și ajută la crearea unui nivel minim de preț (stabilitate).

Axat pe cercetare și dezvoltare: 2% din fiecare tranzacție va fi folosită pentru rețeaua Bitseries în creștere. Cu tehnologiile emergente, cercetarea și dezvoltarea va asigura concurența reală. Bitseries își va crea propriul Exchange și produse conexe cu această dezvoltare.

Metaverse Path: Metaverse este un nou viitor și serialele înțeleg importanța acestuia, prin urmare, componenta Metaverse Technology va fi principalul factor de cercetare și dezvoltare, o parte a Fondului de marketing va fi folosită pentru a dezvolta produsul Metaverse Universe.

Lider de echipă, bazat pe comunitate: Am creat un portofel de marketing (2% din tranzacții) pentru a ne asigura capacitatea de a sprijini echipa și costurile de marketing în lunile următoare.


Este promițător?

Bitseries este un proiect promițător de criptomonede care caută noi utilizatori care să se alăture comunității lor. Deoarece Bitseries pune accent pe dezvoltarea comunității, puteți fi sigur că veți avea întotdeauna acces la cele mai actualizate informații despre această nouă afacere interesantă. De asemenea, prin utilizarea Bitseries, puteți efectua tranzacții în siguranță și în siguranță, ceea ce face mai ușor pentru oricine dorește să investească în criptomonede sau jetoane. Bitseries vă permite să profitați de toate aceste avantaje, ridicând în același timp standardul fiecărei tranzacții prin utilizarea monedei Bitseries Token.


Este o alegere bună?

Bitseries este o alegere excelentă dacă sunteți în căutarea unui proiect de criptomonede proaspăt și intrigant în care să investiți. Deoarece Bitseries pune un accent major pe dezvoltarea comunității, puteți fi sigur că veți avea întotdeauna acces la cele mai actualizate informații. și actualizări cu privire la această nouă afacere interesantă. În plus, Bitseries acceptă toate principalele monede și jetoane, ceea ce o face o soluție foarte adaptabilă pentru oricine este interesat să intre în lumea criptomonedei în general. Vă rugăm să nu pierdeți șansa de a participa la Bitseries neînregistrându-vă acum!

Proiectul Bitseries caută să vă faciliteze efectuarea tranzacțiilor prin intermediul platformei lor mobile. Folosind Bitseries, poți fi sigur că tranzacțiile tale sunt sigure și securizate. În plus, Bitseries se concentrează puternic pe construirea comunității, astfel încât să puteți rămâne la curent cu cele mai recente informații despre acest nou proiect interesant. Nu ratați ocazia de a vă implica în Bitseries, înscrieți-vă astăzi!

Rețeaua DeFi Hyper-Blockchain

Credem că jetoanele digitale sunt mai mult decât un atu pentru speculațiile financiare. Scopul distribuirii Token-ului este de a forma o economie a încrederii în lumea criptomonedei și de a deveni un startup Fintech lider în plăți digitale.
Detalii token

DECEPTUL: 26 decembrie la 
13:00 UTC
PROTOCOL DE PROIECT: Aprovizionare cu jetoane DeFi hiper-deflaționiste
: SERIA 17.000.000 (17 milioane)
PREȚUL JETONULUI: 0,03 USD (aproximativ) (0,00005 miliarde/SERII)
CIRCULARE INIȚIALĂ: Total 10%
CIRCULARE: Fiecare 10% CIRCULARE: & Fiecare Comerț
Distribuție de jetoane

DISTRIBUȚIE DE RECOMPENSE: (0,5% din totalul SERIE)
FURNIZARE INITIALĂ: (10% din totalul SERIE)
FURNIZARE TOTALĂ: 17M
Extindeți Comunitatea

Implicarea rețelei în sarcinile de promovare.
Feedback comunității și instrumente strategice de extindere a rețelei.
Implementarea campaniilor de marketing, cum ar fi recompense, airdrops, lansări și alte instrumente de creștere a rețelei.

Majoritatea distribuției gratuite se va concentra pe formă echivalentă. făcând comunitatea echilibrată. Vom încerca să potrivim raportul Traders și holder prin alocarea distribuției în mod formal și egal. Acest lucru se va realiza prin analiza înregistrărilor anterioare ale instrumentelor promoționale
Laboratorul de cercetare și dezvoltare
al Centrului de cercetare Q3 2022 MetaVerse și Blockchain viitoare

Înființarea Centrului de cercetare și dezvoltare pentru implementarea Blockchain și Centrul de cercetare a noilor tehnologii în Blockchain și Metaverse

Seria de lansare
financiară Bitseries T4 2022 Următorul nivel



Produse sau servicii

Înființarea laboratorului Bitseries pentru a lansa o serie de produse sau servicii pentru a sprijini încrederea în moneda Bitseries. Produsul sau serviciile lansate pot sau nu să integreze direct token-uri de serie de biți, dar obiectivul final va fi acela de a oferi o relație profitabilă între serii de biți și jetoane de serie de biți, care rezultă în mod util pentru extinderea economiei seriei de biți.
Informatii de contact

Site: https://www.bitseries.finance/
Mediu: https://medium.com/@bitseries
Twitter: https://twitter.com/Bitseries1
Telegramă: https://t.me/bitseries
Proiect BCT: https ://bitcointalk.org/index.php?topic=5376062.0/
Facebook: https://www.facebook.com/Bitseries-109453728248635
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/bitseries/
Instagram: https: //www.instagram.com/bitseries.finance/



Senin, 24 Januari 2022

Bitseries - make digital transactions easy

Salutare tuturor... Aici am să vă informez scriind o recenzie pentru a introduce un nou proiect foarte unic numit Bitseries, așa că, pentru asta, aruncați o privire la articolul pe care l-am creat mai jos pentru a vă oferi o imagine de ansamblu foarte bună asupra proiectelor, apoi care sunt beneficiile lor dau tuturor? să trecem direct la discuția de mai jos.



Oamenii doresc să investească în noi întreprinderi. Avem cel mai mare instrument din lume și se numește Internet. Internetul este o bază mare de cunoștințe în care putem realiza orice. Internetul a legat întreaga planetă. Unul dintre aceste proiecte este Bitseries, al cărui scop principal este să execute tranzacții rapide și sigure prin intermediul platformei lor mobile, platforma Bitseries acceptă toate monedele și jetoanele majore împreună cu nivelarea standardului Bitseries prin Bitseries Token. Știința și tehnologia datelor sunt factorul motor din spatele acestui proiect.

Bitseries Crypto este instrumentul perfect pentru a vă duce afacerea la următorul nivel. Cu Bitseries, vă puteți asigura că compania dvs. este întotdeauna în fruntea inovației. Bitseries este o platformă de ultimă oră care vă permite să creați și să tranzacționați active digitale. Este soluția perfectă pentru companiile care doresc să rămână în fruntea curbei. Cu Bitseries, puteți emite noi jetoane, puteți urmări prețurile și vă puteți gestiona portofoliul cu ușurință.

A strange capital

Bitseries Crypto este, de asemenea, o modalitate excelentă de a strânge capital. Îl puteți folosi pentru a emite noi jetoane și pentru a atrage investitori din întreaga lume. În plus, Bits

LICHIDITATE LA CERERE AUTOMATĂ

Fiecare tranzacție se adaugă la generarea automată de lichiditate, care este apoi canalizată în diversele fonduri de lichiditate utilizate de burse.

RECOMPENSE STATISTICE PENTRU RFI

Deținătorii de serii de biți câștigă stimulente prin reflecția statică, ceea ce le permite să vadă că echilibrul lor de serii de biți continuă să crească pe perpetuitate.



RESURSA PENTRU CREȘTERE

Acesta va fi folosit pentru a consolida comunitatea prin transferul de instrumente și soluții inovatoare în rețelele locale bazate pe blockchain.

Atragerea de noi investitori

Bitseries este, de asemenea, o modalitate excelentă de a atrage noi investitori. Prin emiterea de jetoane pe platforma Bitseries, vă puteți prezenta compania unui public global. Investitorii vor putea vedea tot ceea ce compania ta are de oferit și vor putea să cumpere și să-ți vândă jetoanele cu ușurință. Cu Bitseries, puteți strânge capital rapid și ușor.

Bitseries este viitorul afacerilor. Cu această platformă, puteți domina piața și puteți rămâne în fața concurenței. Nu ratați ocazia de a utiliza Bitseries Crypto pentru afacerea dvs. Este modalitatea perfectă de a rămâne în fruntea curbei. Începeți astăzi și vedeți singur rezultatele.

Bitseries Crypto este instrumentul perfect pentru a vă duce afacerea la următorul nivel. Cu Bitseries, vă puteți asigura că compania dvs. este întotdeauna în fruntea inovației. Bitseries este o platformă de ultimă oră care vă permite să creați și să tranzacționați active digitale. Este soluția perfectă pentru companiile care doresc să rămână în fruntea curbei. Cu Bitseries, puteți emite noi jetoane, puteți urmări prețurile și vă puteți gestiona portofoliul cu ușurință. Bitseries este, de asemenea, o metodă excelentă de strângere de fonduri. Poate fi folosit pentru a emite noi jetoane și pentru a atrage investitori din întreaga lume. Este gratuit de utilizat. Pentru a încuraja și mai mult deținătorii de jetoane să cumpere monede RFI, Bitseries va oferi premii statistice celor care fac acest lucru. Veți putea urmări progresul companiei dvs. în timp real, pe măsură ce aceasta crește și evoluează în afacerea viitorului.



Care este reacția oamenilor?

Oamenii sunt dornici să-și pună banii în noile inițiative. Avem acces la cel mai puternic instrument de pe planetă, care este cunoscut sub numele de Internet. Internetul este un depozit vast de cunoștințe care ne permite să realizăm orice ne dorim. Internetul a reunit întregul glob. Unul dintre aceste proiecte este Bitseries, al cărui obiectiv principal este de a permite utilizatorilor să efectueze tranzacții rapide și sigure prin intermediul platformei lor mobile. Platforma Bitseries acceptă toate monedele și jetoanele majore, precum și ridicarea standardului general al seriei de biți prin utilizarea Tokenului Bitseries.

Bitseries Crypto este instrumentul perfect pentru a vă duce afacerea la următorul nivel. Cu Bitseries, vă puteți asigura că compania dvs. este întotdeauna în fruntea inovației. Bitseries este o platformă de ultimă oră care vă permite să creați și să tranzacționați active digitale. Este soluția perfectă pentru companiile care doresc să rămână în fruntea curbei. Cu Bitseries, puteți emite noi jetoane, puteți urmări prețurile și vă puteți gestiona portofoliul cu ușurință.

Bitseries este, de asemenea, o modalitate excelentă de a strânge capital. Îl puteți folosi pentru a emite noi jetoane și pentru a atrage investitori din întreaga lume. În plus, Bitseries va oferi deținătorilor de token-uri recompense statistice pentru cumpărarea de monede RFI. Veți putea monitoriza creșterea în timp real, pe măsură ce compania dvs. se dezvoltă în viitorul afacerii. Nu ratați această oportunitate - Bitseries are tot ce aveți nevoie pentru a reuși online astăzi!

Este o soluție perfectă?

Bitseries Crypto este instrumentul perfect pentru a vă duce afacerea la următorul nivel. Cu Bitseries, vă puteți asigura că compania dvs. este întotdeauna în fruntea inovației. Bitseries este o platformă de ultimă oră care vă permite să creați și să tranzacționați active digitale. Este soluția perfectă pentru companiile care doresc să rămână în fruntea curbei. Cu Bitseries, puteți emite noi jetoane, puteți urmări prețurile și vă puteți gestiona portofoliul cu ușurință.

Termeni de încheiere

Cel mai semnificativ și, prin urmare, primul simbol de reflecție din seria de biți cu funcția de revendicare a automobilului. Dacă aveți doar simbolul seriei de biți în factura dvs., veți avea acces la sistemul de 12 tonuri al oricărei comenzi comerciale de pe glob. În plus, Bitseries va oferi deținătorilor de token-uri recompense statistice pentru cumpărarea de monede RFI. Veți putea monitoriza creșterea în timp real, pe măsură ce compania dvs. se dezvoltă în viitorul afacerii. Nu ratați această oportunitate - Bitseries are tot ce aveți nevoie pentru a reuși online astăzi!

Aceasta este o modalitate perfectă de a rămâne în fața curbei. Începeți astăzi și vedeți singur rezultatele. Bitseries Crypto este instrumentul perfect pentru a vă duce afacerea la următorul nivel. Cu Bitseries, vă puteți asigura că compania dvs. este întotdeauna în fruntea inovației. Bitseries este o platformă de ultimă oră care vă permite să creați și să tranzacționați active digitale. Este soluția perfectă pentru companiile care doresc să rămână în fruntea curbei.

for information:
Web Link: https://www.bitseries.finance/
Medium Link: https://medium.com/@bitseries
Twitter Link: https://twitter.com/Bitseries1
Twitter link: https://t.me/bitseries
BCT project link: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5376062.0/
Facebook link: https://www.facebook.com/Bitseries-109453728248635

Author : zorzia
BEP20 BSC Address : 0xBBE79c7dcEca5C7Fecb7adb6CB946F70fF936B7a

Minggu, 23 Januari 2022

PDX Coin Is The Most Powerful Global Utility Coin in the World

Salutare tuturor... Aici am să vă informez scriind o recenzie pentru a introduce un nou proiect foarte unic numit PDX COIN, așa că, pentru asta, aruncați o privire la articolul pe care l-am creat mai jos pentru a vă oferi o imagine de ansamblu foarte bună asupra proiectului, apoi ce sunt beneficiile pe care le oferă tuturor? să trecem direct la discuția de mai jos.

#PDXCoin #crypto-to-fiat #payments #banking #PDX #metaverse.


PDX a început călătoria acolo din 2019 Q3 și și-au creat platforma tehnologică blockchain și au trecut prin prea multe dezvoltări și procese în care doresc să facă noi investiții și parteneriate pe termen lung.

Această linie pare nouă pentru câțiva investitori cripto, precum și pentru toți ceilalți platforme. Acesta este un nou proiect în care vizează inima plăților globale și a platformei bancare digitale, care își propune să permită sute de milioane de utilizatori de retail, instituții, comercianți, vânzători și parteneri din ecosistem să participe cu ușurință la economia cripto, cu conversii instantanee între digitale. și monede fiat.



AVANTAJUL DEȚINERII PDX:

Suportul de monede PDX va putea efectua plăți și transferuri instantanee, anonim și instantaneu oriunde în lume. Iar datele lor vor fi stocate într-un blockchain imuabil, făcându-l indestructibil, rezistent la hoți și imposibil de știut pentru oricine altcineva fără știrea și aprobarea lor.

Moneda PDX este un depozit fiabil de valoare, mijloc de schimb și unitate de cont.

Moneda PDX va permite deținătorilor de alte monede digitale și naționale să obțină câștiguri și să se protejeze împotriva scăderii negative a valorii din cauza inflației, volatilității și devalorizării monedei.

Caracteristicile PDX

✅Se bazează pe bani criptați și fără permisiuni peer-to-peer (fără intermediari) și plăți globale

✅Deținătorii de monede vor putea efectua plăți și transferuri în mod anonim, instantaneu oriunde în lume și în metavers

✅Datele vor fi stocate pe un blockchain imuabil, făcându-l indestructibil, rezistent la furt și anonim

✅Capacitățile bancare virtuale PDX, de schimb și de procesare a plăților se vor alimenta reciproc și vor construi o adoptare largă de utilizatori în lumea consumatorilor și în lumea comercială

Obiectivul PDX este de a valorifica capacitățile sale de criptoplată și de banca virtuală în lumea convențională, ne construim baza de tehnologie și produse în așteptarea unui metavers complet funcțional și puternic populat în viitorul apropiat. Proiectul își propune să ofere toate produsele și funcțiile sale bancare și defi în metavers, pe lângă faptul că este lider în plăți cu amănuntul și comerciale. În consecință, acest lucru se aplică cât mai multor tipuri de produse și servicii DeFi conforme în cât mai multe jurisdicții legale.

În viitorul apropiat, PDX intenționează să investească și să formeze parteneriate pe termen lung, asociații în comun și alianțe cu dezvoltatori de conținut în domeniile sportului, jocurilor de noroc, jocurilor de noroc și altor divertisment. Un obiectiv al acestui proiect este de a fi implicat în crearea de destinații metaverse populare care sunt deservite exclusiv de platformele noastre financiare și de plăți. Crearea de conținut va fi, de asemenea, o componentă semnificativă a protocolului nostru blockchain din Siberia, care va fi anunțat în curând.

PDX Coin prezintă astăzi modul în care plățile instantanee cripto-fiat și platforma sa bancară virtuală dezvoltate de PDX și partenerul său tehnologic, Unified Infotech, vor permite cu ușurință plățile în metavers.

PDX, condus de o echipă de management și tehnologie cu înaltă experiență de pe mai multe continente, va permite plăți ușoare în metavers, fără a perturba fluxul experienței. PDX Coin, tokenul nativ al platformei, se tranzacționează deja pe bursa cripto-p2pb2b.

OBIECTIVUL PARTENERIATULUI:

PDX va colabora cu instituții de top recunoscute la nivel global pentru a construi, audita și monitoriza în mod eficient și sigur rezervele de petrol de care beneficiază toți deținătorii de PDX.

DE CE ALEGE PDX DECÂT TOATE CELALALTE PROIECTE:

PDX a fost conceput intenționat pentru a fi în cele din urmă principalul mijloc de schimb digital, non-fiat, din lume. Oferă o adevărată funcționalitate de trimitere/primire și va permite tuturor oamenilor la nivel global să aibă acces la o capacitate bancară de pe telefoanele lor și alte dispozitive, precum și acces la credit și posibilitatea de a fi plătiți în criptomonedă, precum și de a efectua plăți, oriunde în lume, ieftin și instantaneu, peer-to-peer. De asemenea, acționează ca un depozit de valoare relativ stabil prin securitizarea și monetizarea eficientă a valorii activelor energetice subiacente, oferind, în același timp, și capacități complete de finanțare DeFi și de generare de randament.

PDX va dezvolta o aplicație în care toată lumea poate primi și trimite criptomonede, la fel ca pur și simplu bani fiat. De asemenea, va funcționa pentru marchent, deoarece schimbă crioto-ul cu moneda preferată a comerciantului,


OBIECTIV CARE ECOCHAIN:

PDX a fost creat ca un token digital pe blockchain-ul Ethereum prin protocolul ERC20. Fiecare token PDX emis în circulație va fi susținut inițial de rezerve de petrol și gaze certificate independent sau echivalent de petrol.

Dar lucrează cu un lanț defi al cărui nume este SIBERIA BLOCKCHAIN ​​PROTOCOL. Care va fi un protocol complet descentralizat.

INFORMAȚII DE LISTARE:

PDX este deja listat în schimbul P2PB2B, de asemenea, va fi listat în cel mai popular schimb uniswap dex. De asemenea, prea multe schimburi viitoare și prețul de piață merge și la 42$-43$ acum.

#PDXCoin #crypto-to-fiat #payments #banking #PDX #metaverse.


autor : zorzia
Adresă portofel PDX ERC20 pe P2PB2B : 0xF2Eb1088f23964DcaaB2B1C91Ad725e73E41B605


Kamis, 20 Januari 2022

FiPi - Financial Piggy The Best Crypto Application

Înapoi cu mine FiPi de data aceasta vă invit să treceți în revistă un proiect interesant care vă va conduce la următorul succes.



Astăzi, mulți oameni investesc în platforme de investiții pentru a obține profit ușor și rapid. Dar după cum știm că majoritatea platformelor de investiții din zilele noastre nu oferă profituri suficient de mari utilizatorilor. În plus, utilizatorii sunt adesea înșelați de platformele de investiții care atrag profituri mari, ceea ce este adesea în detrimentul utilizatorilor. Prin urmare, în zilele noastre utilizatorii caută o platformă de investiții care să le dea recomandări, iar atunci toate deciziile sunt în mâinile utilizatorilor. Pentru ca în acest fel, utilizatorii să poată vedea mai întâi potențialul instrumentului de investiții înainte de a investi.

Ce este FiPi?

FiPi este o platformă care permite utilizatorilor să investească ușor și în siguranță în criptomonede. Aici, utilizatorilor li se vor prezenta funcții care le permit să obțină o rentabilitate a investiției lor. FiPi funcționează prin crearea aplicației FiPi pentru a revoluționa modul modern de economisire cu achiziții automate conform indicilor cripto. Motivul pentru care FiPi recomandă să investești în cripto este că cripto oferă randamente mai mari în comparație cu alte instrumente de investiții. Și, de asemenea, criptomonedele sunt mai flexibile pentru investitorii începători care tocmai au făcut o investiție. Prin urmare, prin FiPi, se speră ca utilizatorii să poată investi și să obțină o rentabilitate a investiției lor mai ușor și în siguranță.

FiPi este o aplicație cripto care permite utilizatorilor să investească ușor și în siguranță printr-o interfață prietenoasă și receptivă. Aici utilizatorii vor putea folosi aplicația FiPi cu ușurință de pe diferitele lor dispozitive. Și acesta este răspunsul pentru utilizatorii începători care doresc să investească în cripto.

Ce caracteristici oferă FiPi?

FiPi își propune să fie o platformă de economii care să permită utilizatorilor să investească ușor și rapid. Aici utilizatorii vor putea folosi cu ușurință diverse funcții oferite de FiPi pentru a-și împărtăși nevoile. FiPi va oferi utilizatorilor funcțiile de care au nevoie imediat printr-o interfață modernă și ușor de utilizat.

Următoarele sunt caracteristicile FiPi:

FiPi va oferi utilizatorilor recomandări cu privire la criptomoneda pe care doresc să o cumpere. Ulterior, sistemul va face achiziții pe cele plasate în prezent într-unul dintre cei 3 indici FiPi. Pe termen lung, când piața crește cu 130%, portofoliul de utilizatori crește cu 130%.

FiPi va face achiziții folosind sistemul DCA, care va permite sistemului să achiziționeze criptomonede listate pe Indexul FiPi.

Sistemul va fi echilibrat în funcție de condițiile pieței. Ulterior sistemul va fi automatizat în funcție de condițiile pieței. Ulterior sistemul va diversifica portofoliul de utilizatori.

3 piloni ai aplicației FiPi

Aplicația FіPі este un instrument de salvare obișnuit automat. Credem că ai muncit din greu pentru economiile tale - de aceea REDUCEM RISCUL!

Valoare medie în dolari

- medie Dacă alegeți să economisiți 400 USD pe lună, APP FіPі va face achiziții săptămânale de 100 USD/săptămână. Thе ѕtrаtеgу DCA permite іnvеѕtоrѕ pînă la аll servicii profesioniste de curatatorie thеіr tуреѕ ѕрrеаd іnvеѕtmеntѕ еntеr іntо аnd thе mаrkеt ѕуѕtеmаtісаllу, cuprinzătoare thuѕ mаkіng іt fоr mоѕt mоdеl іnvеѕtоrѕ, аnd wіth FіPі, уоu Get аll уоur Acest lucru fіngеrtірѕ аt.

FіPі Index de BITA GmbH

FIPI Index 10 / FіPі Index 30 / Next FiPi Index 20 de BITA. Indicele BITA Crурtо 10 urmărește să ofere o măsură transparentă și obiectivă a performanței rentabilității prețului a principalelor grupuri de active. Valoarea indexului este afișată în timp real

echilibrare

Urmărirea automată a pieței (economii, gestionarea portofoliului). Credem în drepturi, ne concentrăm pe diversificarea economiilor. Pe termen lung, când piața crește cu 130%, portofoliul tău crește cu 130% (cum ar fi ETF-urile).



De ce să folosiți aplicația FiPi?

Toată lumea ar trebui să lucreze cu aplicația fipi. Pentru că este ușor să transferați alți utilizatori.
Finanțe Porc

Cele mai bune aplicații cripto


Am creat aplicația FiPi pentru a revoluționa modul modern de economisire cu achiziții automate conform indicilor cripto.

Trebuie să știți despre criptomonede.

Dar toată lumea a auzit că poți câștiga bani din asta. FiPi APP este răspunsul la nevoile oricărei persoane obișnuite care dorește să economisească în cripto. FiPi APP este o aplicație care oferă tuturor o piață de criptomonede pe o tavă.

Credem că piața criptomonedelor este pentru toată lumea!



Imaginați-vă că vă înregistrați, aveți opțiunea de a alege unul dintre indicii FiPi, adăugați o metodă de plată și sunteți gata! Doar 3 pași te despart de intrarea în lumea modernă a economiilor.

Ce este Tokenul FiPi?

FiPi a fost lansat pentru a deveni un jeton utilitar pe platformă. FiPi este un tip de token care va fi folosit ca tranzacție pe platformă, iar pentru că este un token utilitar va avea multe funcții în special pe platformă. Utilizatorii care dețin jetoane FiPi vor avea dreptul să își poată folosi jetoanele pentru diverse lucruri, cum ar fi pot folosi FiPi pentru a câștiga venit pasiv. FiPi plănuiește să distribuie jetoane FiPi printr-un program de vânzare de jetoane.

Concluzie

FiPi este o platformă de economii care permite oamenilor să facă investiții ușor și în siguranță prin dispozitivele lor. Cu o interfață prietenoasă și atractivă, utilizatorii vor primi imediat recomandări despre ce criptomonede ar putea cumpăra. Ulterior, sistemul inteligent FiPi va echilibra investițiile făcute de utilizatori. Astfel, prin utilizarea FiPi, utilizatorii pot investi ușor, rapid și în siguranță.

pentru mai multe informații:
WEBSITE : https://fipi.io/
TWITTER : https://twitter.com/FiPiToken
TELEGRAM : https://t.me/FiPiToken



Rabu, 19 Januari 2022

PumSwap project

Hello everyone… Here I am going to inform you by writing a review to introduce a very unique new project called <PumSwap> so for that, have a look at the article I created below to give you a very good overview of the project, then what benefits they provide for everyone? let's go straight to the discussion below.



Crypto currency and decentralized exchange is the most important innovation in the last few years. It has been a great way to store and transfer value across the internet without any central authority. PumSwap is a Blockchain-based company that provides Top-tier decentralized exchange services for the crypto currency market including fiat currencies, commodities and digital assets. Their customers are mainly from retail, financial and institutional sectors.
Mission of the Company:

PumSwap's mission is to provide an efficient and secure trading platform for our users. They aim to eliminate the high fees charged by traditional centralized exchanges and offer more competitive pricing for our services.



They identify as our biggest competitor centralized exchanges which are based on old technology, require users to register with their real name, have low liquidity, high fees and poor security.
Company's Services:

PumSwap provides a variety of services including a Fiat-crypto exchange and a Crypto-fiat exchange. They also offer a PumPay card, which is similar to the traditional debit card but allows users to pay with crypto currency instead of fiat currency. The advantages of using PumSwap are: low fees, high liquidity, secure trading platform and low latency. They have the ability to process thousands of transactions per second that can be settled in seconds.

They have an intuitive user interface that allows easy trading for all types of users without any previous trading experience or knowledge about Blockchain technology or crypto currencies. The company is also planning to launch a mobile application for both Android and iOS users.

Team:

PumSwap's team is made up of a group of young and talented individuals who have extensive experience in their respective fields. They include developers, engineers, marketers, sales people and customer support representatives. They are all dedicated to the success of the company and have a passionate belief in Blockchain technology and crypto currencies. The company has an advisory board made up of experienced financial experts who provide guidance to the company on financial matters relating to their business operations.

Roadmap:

Their Amazing Roadmap is here


Tokens:

PumSwap tokens are called PumCoin (PUM). It is an ERC20 token based on Ethereum Blockchain technology with a total supply of 100 million tokens that will be issued during ICO sale . The PumSwap tokens will be used to provide discounts on trading fees and other services offered by PumSwap.



In addition, it will be used for staking to improve trading experience and for voting on important issues relating to the company.

Why to choose:

This project is a great opportunity for investors to get involved in the rapidly expanding Crypto Currency Market. It is a highly profitable project with huge potential.



PumSwap has a great team and has already developed a working product that is currently being used by customers. The company is planning to launch their mobile application soon which will enable users to trade on the go. They have already secured some good partnerships and are also in talks with several other companies to form more partnerships.

Whitepaper:

PumSwap's whitepaper provides all the details about the company, its business model, team members, advisory board, business plan and token sale details. Also included in the whitepaper is information about the company's ICO sale, token distribution details and the allocation of funds raised during the ICO sale. The link of the whitepaper is https://docs.pumswap.org/

Final words:

So it 's time to participate in the upcoming ICO sale. It's a great opportunity for investors to invest in a project that has huge potential. This project is definitely worth investing and it has a high potential of being successful.

The company has already developed a working product and is planning to launch their mobile application soon which will enable users to trade on the go. They have already secured some good partnerships and are also in talks with several other companies to form more partnerships. The team is made up of young, talented individuals who have extensive experience in their respective fields including developers, engineers, marketers, sales people and customer support representatives. They are all dedicated to the success of the company and have a passionate belief in Blockchain technology and crypto currencies.


Author: zorzia
Binance Smart Chain BEP20(BSC) address : 0xBBE79c7dcEca5C7Fecb7adb6CB946F70fF936B7a

Minggu, 16 Januari 2022

Metakings game project as well as answer the above questions that people posed.

Back with me zorzia this time I invite you to review the interesting Metakings project that will lead you to your next success.


Is this an NFT game project that can both play games and earn money? What is the token of this game project? All the above questions are questions asked by many potential NFT game project buddies and want to know more information about the Metakings game project . So in this article, I share details about this NFT Metakings game project as well as answer the above questions that people posed.

At the moment, blockchain technology is developing strongly, so many NFT game projects developed on blockchain technology were born. Typically an NFT game developed on blockchain technology that is gradually leading in the market is the game Axie Infinity , a game that is both entertaining and can earn money from collecting NFT items to deliver. trading in the market. Because of seeing the potential of the NFT game industry, the Metakings game project was born. So how is the Metakings game project, let’s learn about Metakings in detail.

What are Metakings?

Metakings is a fighting game developed on blockchain technology in the form of Play to ern that can both play the game and earn money. The game uses intelligence and integrates a money-making mechanism, so any player who participates in the game can earn money by participating in matches to win valuable rewards such as items. NFT products or tokens, from which you can use NFT items and tokens to bring to the market to sell for money.

In the game, players participate in battles to gain resources to upgrade their characters and build up a kingdom of their own.

Gameplay of Metakings

Metakings AI was launched as a world of war in digital, the team of the game project Metakings joined with the game community to develop the game functions such as game content to link to the name. Metakings brand. Put in the great faith of the project, the Metaking game will be a game with attractive gameplay with a good story to give users the best gaming experience.


Battle Mode in Metakings Game

The team of the game project Metakings built a battle mode based on the game’s content in August 2020. The system is represented by the unique fighting method seen in games like the game Demon souls.” and “God of war.”

After that time, the team of the game project Metakings continued to build the real-time card war system and application in March 2021 and plan to release an Alpha test version in December 2021.
Game Characters

In the Metakings game, there are many different types of characters, here are the characters in the Metakings game:

KING
QUEEN/WITCH
ROOK/CHARIOT
KNIGHT/HORSEMAN
BISHOP/ARCHER
PAWN/PIKEMEN



Each of the above characters will be announced when the game project starts to launch.
Marketplace of Metakings

In the game Metakings there will be a place for players to trade with each other and that is called the Marketplace, a place where you can improve your clan and economy by trading NFT items. These transactions will have a 15% fee in Marketplace.
MTK token information

MTK token is a kind of governance token of the game, it belongs to the BEP-20 network. Owners of this type of MTK token will receive many in-game incentives, have the right to participate in voting on governance issues in the game. In addition, players can earn this MTK token by participating in game activities.

Information to spend MTK . tokens

Details of the $MTK token:
Token Name: Metakings Token
Symbol: MTK
Decimals: 18
Network: Binance Smart Chain
Total Supply: 1.000.000.000
MTK Token Allocation

To better understand the price of the $MTK token in the Metakings game project and the information on the number of tokens brought to the market, you need to clearly see the information about the token distribution of the Metakings game project that the team has divided. Below is a detailed image of the Metakings token allocation.

Token Distribution


Details of Presale/IDO Metakings

Open Pre-Sell
Token Quantity: 100,000,000 $ MTK — 20% Total Supply
Softcap: 500 BNB
Hard copy: 2000 BNB
Maximum spend per account = 20 BNB
IDO Rate: 0.000002BNB / 1MTK
Pancakeswap listing rate : 0.0002BNB / 1MTK

Round 1: Starts on December 8 and ends on December 23.

Initial Liquidity Supply 1 (IDO 1)
Token Quantity: 100,000,000 $ MTK — 20% Total Supply
Softcap: 500 BNB
Hard copy: 2000 BNB
Maximum spend per account = 25 BNB
IDO Rate: 0.0003BNB / 1MTK
Pancakeswap listing rate : 0.0002BNB / 1MTK

IDO Round 1: Starts on December 23 and ends on January 22.

Initial Liquidity Supply 2 (IDO 2)
Token Quantity: 100,000,000 $ MTK — 20% Total Supply
Softcap: 500 BNB
Hard copy: 2000 BNB
Maximum spend per account = 25 BNB
IDO Rate: 0.0004BNB / 1MTK
Pancakeswap listing rate : 0.0002BNB / 1MTK

Round 1: Starting on January 22 and ending on February 23.
How to buy?
Step 1: Access to IDO Link
Step 2: Connect your wallet
Step 3: Enter the amount of BNB you want to buy $MTK
Step 4: Click “Purchase” and Confirm your transaction.
Roadmap

Please note that development is a fluid process and all dates are subject to change. Any significant delays would be communicated to the community as early as possible. Timeline assumes no major road.

Phase 1

Initial Prototype + Smart Contract build — September 2021 
Launch Social Media + Landing Website — December 2021 
Audit Contract — December 2021 — December 2021
Public Pre-Sale — December 2021 — December 2021
Liquidity on Pancakeswap — December 2021 
Listing on CoinMarketCap / CoinGecko — December 2021 
First Cinematic & Auto Battler Trailer — December 2021
Influencers Marketing — January 2022
Expeditions perks — January 2022
Strategic Partnerships-January 2022

Phase 2

Expand developers team — January 2022
Beta testing Game release (Play to Earn and Marketplace) — January 2022
Characters & Arena’s deployment — January 2022
Community Game Launch (MTK) — February 2022
Multiple exploration trips — February 2022
Use the claimable $MTK to pay for in-game items (contracts) — February 2022
Grow community — February 2022
More CEX Listings — February 2022

Phase 3

More options to grow and improve your guild — March 2022
Design more Arenas and characters — March 2022
Transition to Unreal Engine- March 2022
PVP Fights — December 2021 — March 2022
Mobile Release (IOS & Android) — March 2022

Author : zorzia
Bitcointalk : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2283026
bsc wallet address : 0xBBE79c7dcEca5C7Fecb7adb6CB946F70fF936B7a

Sabtu, 15 Januari 2022

Tokenomics lui Majin Shiba Inu

Înapoi cu mine zorzia de data aceasta te invit să treci în revistă interesantul proiect Majin Shiba Inu care te va conduce la următorul tău succes.

#shibu #mjshib #crypto #blockchain


Majin Shiba Inu este un joc blockchain bazat pe CryptoKitties. Este, de asemenea, un joc blockchain de a doua generație. CryptoKitties a fost un joc blockchain de prima generație în care jucătorii pot colecta și reproduce CryptoKitties. Cu Majin Shiba Inu, jucătorii pot colecta și reproduce Shiba Inus. Există două tipuri de Shiba Inu: Shiba Inu și Majin Shiba Inu. Majin Shiba Inus sunt unici prin faptul că au o vrajă magică și o abilitate specială. În lumea de astăzi, criptomonedele devin din ce în ce mai comune și acceptate pe scară largă de oameni. Criptomonedele sunt folosite ca mijloc de schimb, depozit de valoare și, de asemenea, ca sistem de recompensă. Acest lucru se datorează proprietăților unice ale tehnologiei blockchain din spatele criptomonedelor. Tehnologia blockchain permite cripto-urilor să fie o monedă descentralizată, care este sigură și mai rezistentă la fraudă. Cu proprietățile unice ale tehnologiei blockchain, criptomonedele pot fi folosite ca sistem de recompensă pentru a stimula utilizatorii să participe la un proiect blockchain. Acest lucru se realizează permițând participanților să câștige criptomoneda participând la proiect. Utilizatorii vor fi stimulați să participe la proiect și să ajute proiectul să se îmbunătățească.

Majin Shiba Inu este o criptomonedă care poate fi folosită ca metodă de plată în magazinele online. Poate fi folosit și pentru achiziționarea de produse din magazinul on-line al proiectului. Criptomoneda Majin Shiba Inu poate fi achiziționată de la bursă sau o puteți extrage. Criptomoneda Majin Shiba Inu poate fi folosită pentru achiziționarea de produse din magazinul on-line al proiectului, iar în viitor, toate produsele vor fi disponibile în magazinul MKS. Valoarea criptomonedei este determinată de cererea pieței. Criptomoneda este disponibilă pe bursa oficială și poate fi achiziționată de oricine. Criptomoneda Majin Shiba Inu poate fi extrasă sau cumpărată. Majin Shiba Inu este un token cripto care va fi folosit ca monedă pe platforma noastră. Platforma va fi folosită pentru a gamifica spațiul criptomonedei, pentru a ajuta noii investitori să înțeleagă mai bine piața. Acest lucru se va realiza prin crearea unui spațiu pentru ca investitorii să interacționeze și să fie ținuți la curent cu cele mai recente știri și tendințe de pe piață.



Utilizarea lui Majin Shiba Inu

Majin Shiba Inu Tokenomics este un model economic care este folosit pentru a genera stimulentele dorite pentru utilizatorii, dezvoltatorii și deținătorii de Token-uri. Este un model economic al Token-ului pentru Majin Shiba Inu, care poate fi folosit pentru a dezvolta Platforma Majin Shiba Inu și funcțiile acesteia. Stimulentele Majin Shiba Inu sunt folosite în principal pentru a-și dezvolta ecosistemul. Aceste stimulente sunt disponibile pentru participanții ecosistemului Majin Shiba Inu. Majin Shiba Inu este un token ERC20 conceput pentru a fi utilizat ca metodă de plată în afaceri. Jetonul Majin Shiba Inu va fi folosit în schimbul serviciilor și bunurilor furnizate de aceste companii. Jetonul Majin Shiba Inu este un jeton utilitar care poate fi folosit pentru oricare dintre companiile care sunt dispuse să le accepte. Aceasta înseamnă că jetonul Majin Shiba Inu va putea fi folosit pentru orice, de la cumpărături online, la comanda de mâncare sau chiar pentru a merge la film. În lumea cripto, există o mulțime de paralele de făcut între jetoanele cripto de astăzi și câinii și pisicile de altădată. După cum știm cu toții, Majin Shiba Inu (MTNS) este simbolul oficial al imperiului Majin Crypto. Este un simbol utilitar care este folosit pentru a alimenta ecosistemul Majin Crypto. Oricine dorește să interacționeze cu platforma Majin Crypto, trebuie să dețină niște MTNS. Aceasta include dezvoltatorii Dapp, care trebuie să pună în miză unele MTNS pentru a dezvolta pentru platforma Majin Crypto și oricine dorește să folosească dapp-urile Majin Crypto. și câinii și pisicile de altădată. După cum știm cu toții, Majin Shiba Inu (MTNS) este simbolul oficial al imperiului Majin Crypto. Este un simbol utilitar care este folosit pentru a alimenta ecosistemul Majin Crypto. Oricine dorește să interacționeze cu platforma Majin Crypto, trebuie să dețină niște MTNS. Aceasta include dezvoltatorii Dapp, care trebuie să pună în miză unele MTNS pentru a dezvolta pentru platforma Majin Crypto și oricine dorește să folosească dapp-urile Majin Crypto. și câinii și pisicile de altădată. După cum știm cu toții, Majin Shiba Inu (MTNS) este simbolul oficial al imperiului Majin Crypto. Este un simbol utilitar care este folosit pentru a alimenta ecosistemul Majin Crypto. Oricine dorește să interacționeze cu platforma Majin Crypto, trebuie să dețină niște MTNS. Aceasta include dezvoltatorii Dapp, care trebuie să pună în miză unele MTNS pentru a dezvolta pentru platforma Majin Crypto și oricine dorește să folosească dapp-urile Majin Crypto.

Tokenomia lui Majin Shiba Inu se bazează pe conceptul de „Utilitate”. Utilitatea lui Majin Shiba Inu este obținută prin utilizarea jetonului. Poate fi folosit pentru cumpărarea, vânzarea și schimbul de bunuri și servicii pe platformă. Tokenul va permite utilizatorului să transfere activele către orice alt utilizator sau orice altă platformă. De asemenea, poate fi convertit în alte cripto-monede. Tokenul va fi folosit pentru a plăti pentru serviciile de publicitate și marketing furnizate de platformă. De asemenea, permite utilizatorului să transfere activele către alți utilizatori sau către orice altă platformă pentru utilizare. De asemenea, poate fi convertit în alte cripto-monede. Poate fi folosit ca recompensă pentru utilizatorii sau clienții care participă la diverse activități de pe platformă. Majin Shiba este un token ERC20 bazat pe blockchain-ul Ethereum. Shiba Inu este o rasă de câini japoneză, denumită și „protectorul divin al casei” și „câinele zeilor”. Majin Shiba este o criptomonedă care își propune să devină un activ care nu se limitează la valoarea sa ca mijloc de schimb, ci are și o valoare extraordinară ca operă de artă, o colecție și ca simbol.



LINK-URI UTILE

Site: http://www.themajinshibainu.com/
Whitepaper: https://drive.google.com/file/d/1pHs6WKViFDsa5swX-WYp8iQafbqvb4_Q/view?usp=sharing
Telegram: https://t.me/officialmajinshiba
Twitter: https://twitter.com/majin_shiba
Reddit: https://www.reddit.com/r/MajinShiba/
Instagram: https://www.instagram.com/themajinshiba/
YouTube: https://www.youtube.com /canal/UC3qLZJmMaTTbVS5rIUNHyeg


Jumat, 14 Januari 2022

LPI DAO Introduces a New Level of Crypto Currency

Back with me zorzia this time I invite you to review the interesting LPI DAO project that will lead you to your next success.



Is your team bringing the great new idea or project to blockchain development? Whether you are in the early stages of development or ready to launch, but require funds for your projects development, marketing and promotion?

The LPI platform will turn your ideas and dreams into a reality through community support and the LPI team expertise. We assist projects from concepts to completion!

FUNDRAISING

Through the LPI investment platform and the LPI Fund we can provide your project with the funds required.

At LPI we have a large diversified platform of investors eager to invest in upcoming projects while offering additional support through LPI’s investment fund.

COMMUNITY BUILDING

With thousands of investors and community member’s LPI will provide great community support while assisting projects to grow their community through our various community-building tactics.

NETWORKING

Through LPI’s intensive network we can assist projects in fostering relationships and building partnerships.

Assistance can be provided to connect your project with VCs, Launchpads, KOLs, influencers and listing support.

MARKETING

Creating a platform to showcase your project and gain exposure through the LPI in-house marketing and external marketing agencies support.

The LPI in-house marketing will promote your project through our onboard KOLs and Influencers to get the brand exposure you need.

DEVELOPMENT

For projects requiring developmental support, our in-house developers with great blockchain development skills can assist your team to achieve their goals.

POST LAUNCH SUPPORT

LPI can assist your project with all the additional support required post-launch.

Post-launch support includes assistance with:
Adding liquidity
Liquidity locks
Wallet lock
Token listing support
Token vesting

Not limited to these criteria, LPI can provide a host of other post-launch services
What is LPI DAO

A value backed governance token

The first of its kind, LPI DAO offers a unique investment opportunity to the market. LPI is an index fund that capitalizes on the growth & success of the launchpad market. To the LPI DAO investors, the fund serves as both a great ROI and passive income generator which lets your crypto work for you.

LPI DAO is built on ETH and bridged to the BSC network. This however does not mean investments will be limited to these networks, but rather launchpads from all the various chains will be included to establish a wider footprint in the crypto space.

LPI DAO gains its value through its’ launchpad index fund, which invests in launchpads and leverages token holdings to access all the private sales and IDO’s hosted on the platforms as its main revenue source. It is a single token for investors to earn and benefit from the success of all the prominent launchpads. Fund revenue is distributed equitably to maintain the fund while offering LPI token holders and potential investors an attractive ROI.

Investing in LPI DAO

Investors who would like to be a part of multiple launchpads and IDO sales but cannot gain access to all as they are face with barriers such as a lack of funds, knowledge, high opportunity costs, technical complexities, and time constraints. LPI DAO overcomes these challenges for investors by opening a gateway to launchpads for every type of investor, as the fund aims to generate wealth and enrich the holders of the LPI token by taking maximum advantage of the growth of launchpad tokens and ROI from IDO sales.

Investors will earn through the profit share rewards program which will be available through staking. While offering Initial staking to earn high APY’s after launch, the fund aims to implement burn mechanisms, NFT integration, and other rewards for the LPI community. The team will continue bringing new integrations to the project while taking the community’s opinion on proposed integrations through the DAO governance voting process.

In addition, LPI DAO will offer the market a Launchpad Index Token based on the best-performing launchpads. This offers investors bullish on launchpads a revolutionary opportunity to profit from the growth and success of the launchpads native tokens.


LPI DAO Tokenomics

Token Metrics
Token Symbol: $LPI
Total Max Supply: 10,000,000
Initial Circulating Supply: 1,220,000
Initial Market Cap: ~$779,000



The use cases of the $LPI token

The LPI fund is a DAO project & therefore the foremost use case is for the governance purposes such as decision making, fund resource allocation, investment options & various other aspects of the fund.
Rewards program — the $LPI token will serve as a measure in terms of LPI token holding weight for the distribution of fund profits amongst the holders. When the rewards program is initiated, holders will earn from the funds profits as per the weight of their $LPI holding.

Partnerships


LPI TEAM

SOLLY Marketing Director
MISTER WHITE Project Founder
APEFIRST Lead Developer
MR LAKSANA Team Co-ordinator
ANDERSON Team Strategist
LPI DAO X Platinum Engineering Partnership



We are excited to announce or partnership and collaboration with @platinumfund True leaders in the blockchain software development industry

Read More:

Kamis, 13 Januari 2022

NutGain: Offering users and developers powerful tools including Web3, DeFi, Metaverse, NFT, Crypto Wallet, D-Hyper Ecommerce and dApps.

Back with me zorzia this time I invite you to review the interesting NutGain project that will lead you to your next success.



Blockchain may be a reasonably Digital record exchange during which exchanges are recorded with a permanent cryptological mark known as the HASH. this suggests within the event that one sq. in an exceedingly chain was transformed, it'd be quickly obvious it's been altered, this makes it uncomfortable for anybody to alter or deception on Blockchain, as you can't hack by messing with the chains of knowledge place away on it. Emanant advances in the processed area have opened monumental open doors for buyers. Instruments from digital kinds of cash to savvy studying applications, to on-line retail stages, have opened enormous open doors for the consumer and created these capacities open and consistent. whereas solely these apparatuses offer outstanding influence and comfort, combining them in one certain along framework might dramatic these advantages. that's the rationale Nutgain is here.



regarding NutGain::

NutGain may be a decentralised globalized biological system that furnishes shoppers with one in every of a form devices and items. The NutGain biological system is meant to provide the foremost ideal conditions to communication while likewise providing the most profit to clients. The Browser (Web 3.0) is that the center item whereat the NutGain biological system is fabricated. All program capacities and instruments are accessible for all things and utilizations of the biological system.

however it Works::

At the bottom sits the NutGain program, outfitted with a set-up of state of the art applications to enhance internet consumer expertise and security, for example, a custom VPN, firewall and web assault assurance, voice-and-video call, and a restrictive visit stage. all the same the previous devices, the program likewise includes NutGain' dApps program that allows engineers to form a large scope of uses in varied fields, interface net gaming, and module different amusement applications.

NutGain' program flaunts super-quick studying speeds, provides a promotion free web-based insight, and has been efficient for effectiveness. The program likewise accompanies a number of custom parts, for example, redid news channels and a sidebar to handily access and management foundation running applications. it's the program' blockchain-based framework that produces each the program' robust security and also the opportunities for adding additional elements and capacities over the long run. This a part of the surroundings can allow it to unceasingly develop and improve, as people fabricate and offer extra upgraded highlights. NutGain will proceed to form and distribute layouts to make it a lot of easy and more utilitarian for engineers to fabricate applications for various purposes, share them with the rest of the NutGain individuals group, and redo them to their extraordinary requirements.



Highlights of NutGain::

The central a part of the program is that the limit it offers customers to manage the movements of their examining data. This fuses the leading of treats and also the flood of data concerning the regions they visit. All of this is often a element of the program' User information Platform. Through the Platform, the NutGain program returns customers' own special data to their own hands. beginning as of late, client riding data was, obviously, amused to knowledgeable associations who then, modify the data for publicizing. By Associate in Nursingd by, this implausibly crucial data quality may be within the full management of individual customers, who would possibly then have the choice to involve it for his or her own benefit. If a customer determined to uncover their scrutinizing data, the information is assembled with complete obscurity stepped significantly with an electronic clear proof number. the information won't at any purpose contain individual distinctive nuances, for instance, phone numbers, email or real addresses, or customer IDs. Also, customers will opt to stop sharing their examining information at no matter point.

internet 3.0 security convention for blockchain and DApps::

NutGain may be a decentralised globalized biological system that furnishes shoppers with one in every of a form devices and things. The NutGain biological system is meant to provide the foremost ideal conditions to communication whereas likewise providing the most profit to shoppers. The Browser (Web 3.0) is that the center item whereat the NutGain surroundings is constructed. All program capacities and instruments are accessible for all items and uses of the environment. The program offers clients varied extra elements, for example,

The association of decentralised =applications (dApps)

Games
Defi Wallet,
VPN
Visit

Voice and video calls
Informal communities then on

NutGain may be a important leading edge program that allows shoppers to manage information stream, superintend treats and perform diversion undertakings in an exceedingly single spot. Also, the program goes regarding as a stage for tweaked promoting efforts, allowing applications to accumulate no matter variety steadfast clients as may well be allowed.

a brief LIST OF CHARACTERISTICS::

Quick And AD-Free
Sped up And economical
Advanced For on-line Games
Private Reduces And Cookies

Dull Mode
Digital protection

Tokenomics:

The electronic business network depends upon a high level unit of the crucial price novel to the NutGain system known as NutGain Token. The Token is modernised money dependent upon Binance good Chain (BSC), a decentralised progressed quality exchange. The Token relies upon the BEP20 customary used for Etherum and different eminent cryptological kinds of cash. All organizations within the NutGain natural framework are paid to use NutGain Token. Thusly, the Token at the same time fills in as a method for remunerating customers and change of integrity the NutGain social class.

Token Name: Nutgain
Token Ticker: NUTG
Network: Binance good Chain
Complete Supply: 1,500,000,000



End:

NutGain may be a good quality and pleasant task. The endeavor can take a immensely improved stage at the drive of the relative multitude of seasoned people from this cluster. NutGain will completely be an efficient venture because it has an implausible group that's quite qualified and zeroed in on creating this task a triumph. I have no doubt regarding this venture and this can positive will build unbelievable progress. I effectively follow the insight about the endeavor and that i actually just like the organization of correspondence of the group.

Read More Here


Rabu, 12 Januari 2022

bitseries

Back with me, zorzia this time I invite you to review the interesting bitseries projects that will lead you to your next success.

Oamenii doresc să investească în noi întreprinderi. Avem cel mai mare instrument din lume și se numește Internet. Internetul este o bază mare de cunoștințe în care putem realiza orice. Internetul a legat întreaga planetă. Unul dintre aceste proiecte este Bitseries, al cărui scop principal este să execute tranzacții rapide și sigure prin platforma lor mobilă, platforma Bitseries acceptă toate monedele și tokenurile majore împreună cu nivelarea standardului Bitseries prin Bitseries Token. Știința și tehnologia datelor sunt factorul motor din spatele acestui proiect.

Bitseries Crypto este instrumentul perfect pentru a vă duce afacerea la următorul nivel. Cu Bitseries, vă puteți asigura că compania dvs. este întotdeauna în fruntea inovației. Bitseries este o platformă de ultimă oră care vă permite să creați și să tranzacționați active digitale. Este soluția perfectă pentru companiile care doresc să rămână în fruntea curbei. Cu Bitseries, puteți emite noi jetoane, puteți urmări prețurile și vă puteți gestiona portofoliul cu ușurință.

A strange capital

Bitseries Crypto este, de asemenea, o modalitate excelentă de a strânge capital. Îl puteți folosi pentru a emite noi jetoane și pentru a atrage investitori din întreaga lume. În plus, Bits

LICHIDITATE LA CERERE AUTOMATĂ

Fiecare tranzacție se adaugă la generarea automată de lichiditate, care este apoi canalizată în diversele fonduri de lichiditate utilizate de burse.

RECOMPENSE STATISTICE PENTRU RFI

Deținătorii de serii de biți câștigă stimulente prin reflecția statică, ceea ce le permite să vadă că echilibrul lor de serii de biți continuă să crească pe perpetuitate.



RESURSA PENTRU CREȘTERE

Acesta va fi folosit pentru a consolida comunitatea prin transferul de instrumente și soluții inovatoare în rețelele locale bazate pe blockchain.

Atragerea de noi investitori

Bitseries este, de asemenea, o modalitate excelentă de a atrage noi investitori. Prin emiterea de jetoane pe platforma Bitseries, vă puteți prezenta compania unui public global. Investitorii vor putea vedea tot ceea ce compania ta are de oferit și vor putea să cumpere și să-ți vândă jetoanele cu ușurință. Cu Bitseries, puteți strânge capital rapid și ușor.

Bitseries este viitorul afacerilor. Cu această platformă, puteți domina piața și puteți rămâne în fața concurenței. Nu ratați ocazia de a utiliza Bitseries Crypto pentru afacerea dvs. Este modalitatea perfectă de a rămâne în fruntea curbei. Începeți astăzi și vedeți singur rezultatele.

Bitseries Crypto este instrumentul perfect pentru a vă duce afacerea la următorul nivel. Cu Bitseries, vă puteți asigura că compania dvs. este întotdeauna în fruntea inovației. Bitseries este o platformă de ultimă oră care vă permite să creați și să tranzacționați active digitale. Este soluția perfectă pentru companiile care doresc să rămână în fruntea curbei. Cu Bitseries, puteți emite noi jetoane, puteți urmări prețurile și vă puteți gestiona portofoliul cu ușurință. Bitseries este, de asemenea, o metodă excelentă de strângere de fonduri. Poate fi folosit pentru a emite noi jetoane și pentru a atrage investitori din întreaga lume. Este gratuit de utilizat. Pentru a încuraja și mai mult deținătorii de jetoane să cumpere monede RFI, Bitseries va oferi premii statistice celor care fac acest lucru. Veți putea urmări progresul companiei dvs. în timp real, pe măsură ce aceasta crește și evoluează în afacerea viitorului.


Care este reacția oamenilor?

Oamenii sunt dornici să-și pună banii în noile inițiative. Avem acces la cel mai puternic instrument de pe planetă, care este cunoscut sub numele de Internet. Internetul este un depozit vast de cunoștințe care ne permite să realizăm orice ne dorim. Internetul a reunit întregul glob. Unul dintre aceste proiecte este Bitseries, al cărui obiectiv principal este de a permite utilizatorilor să efectueze tranzacții rapide și sigure prin intermediul platformei lor mobile. Platforma Bitseries acceptă toate monedele și jetoanele majore, precum și ridicarea standardului general al seriei de biți prin utilizarea Bitseries Token.

Bitseries Crypto este instrumentul perfect pentru a vă duce afacerea la următorul nivel. Cu Bitseries, vă puteți asigura că compania dvs. este întotdeauna în fruntea inovației. Bitseries este o platformă de ultimă oră care vă permite să creați și să tranzacționați active digitale. Este soluția perfectă pentru companiile care doresc să rămână în fruntea curbei. Cu Bitseries, puteți emite noi jetoane, puteți urmări prețurile și vă puteți gestiona portofoliul cu ușurință.

Bitseries este, de asemenea, o modalitate excelentă de a strânge capital. Îl puteți folosi pentru a emite noi jetoane și pentru a atrage investitori din întreaga lume. În plus, Bitseries va oferi deținătorilor de token-uri recompense statistice pentru cumpărarea de monede RFI. Veți putea monitoriza creșterea în timp real, pe măsură ce compania dvs. se dezvoltă în viitorul afacerii. Nu ratați această oportunitate - Bitseries are tot ce aveți nevoie pentru a reuși online astăzi!

Este o soluție perfectă?

Bitseries Crypto este instrumentul perfect pentru a vă duce afacerea la următorul nivel. Cu Bitseries, vă puteți asigura că compania dvs. este întotdeauna în fruntea inovației. Bitseries este o platformă de ultimă oră care vă permite să creați și să tranzacționați active digitale. Este soluția perfectă pentru companiile care doresc să rămână în fruntea curbei. Cu Bitseries, puteți emite noi jetoane, puteți urmări prețurile și vă puteți gestiona portofoliul cu ușurință.

Termeni de încheiere

Cel mai semnificativ și, prin urmare, primul simbol de reflecție din seria de biți cu funcția de revendicare a automobilului. Dacă aveți doar simbolul seriei de biți în factura dvs., veți avea acces la sistemul de 12 tonuri al oricărei comenzi comerciale de pe glob. În plus, Bitseries va oferi deținătorilor de token-uri recompense statistice pentru cumpărarea de monede RFI. Veți putea monitoriza creșterea în timp real, pe măsură ce compania dvs. se dezvoltă în viitorul afacerii. Nu ratați această oportunitate - Bitseries are tot ce aveți nevoie pentru a reuși online astăzi!

Aceasta este o modalitate perfectă de a rămâne în fața curbei. Începeți astăzi și vedeți singur rezultatele. Bitseries Crypto este instrumentul perfect pentru a vă duce afacerea la următorul nivel. Cu Bitseries, vă puteți asigura că compania dvs. este întotdeauna în fruntea inovației. Bitseries este o platformă de ultimă oră care vă permite să creați și să tranzacționați active digitale. Este soluția perfectă pentru companiile care doresc să rămână în fruntea curbei.



Author : zorzia
BEP20 BSC Address : 0xBBE79c7dcEca5C7Fecb7adb6CB946F70fF936B7a