Header Ads

Breaking News
recent

BeFit Def

Înapoi cu mine < zorzia > de data aceasta vă invit să treceți în revistă un proiect interesant { BeFit Defi } care vă va conduce la următorul succes.


 
Befit este o platformă de schimb comercial descentralizată cu scopul de a face tranzacționarea și schimbul de criptomonede ușor și eficient. Funcționează pe un model p2p în care utilizatorii pot tranzacționa într-un mod fără încredere, transparent și anonim.

Befit este o platformă construită pe blockchain-ul Binance, concepută pentru a găzdui o gamă largă de DApp-uri, inclusiv capacitatea utilizatorilor de a-și miza, de a cultiva și de a-și lichida activele.

Este atât de important să fii precaut atunci când investești în criptomonede. Dacă ați urmărit știrile recent, este posibil să fi auzit de popularul schimb de criptomonede numit Binance. Ei și-au anunțat recent noul token Befit care va fi disponibil pe platforma lor. Este important pentru tine să înțelegi că Binance este o afacere cu scop profit, iar obiectivul lor principal este să genereze profituri pentru afacerea lor.

VIZIUNEA NOASTRA

Befit oferă cea mai avansată și descentralizată platformă de criptomonede din lume. Încorporează un algoritm unic care permite utilizatorilor să-și convertească criptomonedele într-o formă tokenizată, care poate fi apoi folosită ca garanție pentru a asigura împrumuturi la rate ale dobânzii extrem de competitive. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă vindeți cripto-activele, ci pur și simplu să le convertiți într-o formă diferită de cripto-activ (adică, BFT) care poate fi lichidat sau utilizat ca garanție pentru asigurarea împrumuturilor.



CARACTERISTICI DE VALOARE UNICĂ PROPUSE ALE BEFIT DEFI

Platformă descentralizată de extracție a lichidității deținută 100% de deținătorii de jetoane Befit: Platforma de extracție a lichidității Befit oferă deținătorilor de jetoane BNB o oportunitate unică de a obține acces la o parte din profiturile generate de Binance, fără a fi nevoie să cumpere și să dețină jetoane suplimentare.

Introducerea BONUS Token

BONUS este un jeton utilitar. Jetonul utilitar BONUS este folosit pentru a participa la sistemul de mizare a jetonului BONUS. De asemenea, poate fi folosit pentru a accesa alte servicii BONUS, cum ar fi platforma BONUS și BONUS International Bank

Taxe de tranzacționare zero pentru deținătorul BFT + 100% profit. Proiectul blockchain BeFit este un token BFT descentralizat care este legat direct de valoarea Binance Coin (BNB), oferind un nivel foarte ridicat de stabilitate. Există un potențial pentru randamente masive aici, deoarece există o taxă de tranzacționare zero pentru deținătorii de BFT și un nivel ridicat de lichiditate.

CARACTERISTICI CAZUL DE UTILIZARE DIFERENȚIAL ALE BEFIT DEFI

Platforma Befit este o rețea de masternodes, staking și extracție de lichidități. Veți primi un venit pasiv sub formă de monede extrase de masternodes, veți miza monedele pentru a câștiga dividende și veți împrumuta-le minerilor pentru recompense.

Tehnologia noastră proprietară de inteligență artificială identifică criptomonede de calitate care pot fi folosite pentru miza și extragerea lichidității prin „Indexul Befit” unic în curs de brevet.

Befit Defi vă permite să vă construiți propria platformă personalizată de mizare, agricultură și extracție de lichidități Binance. Acesta oferă toate modulele necesare pentru cripto-schimburile, inclusiv suport pentru modele de tranzacționare, operațiuni de tranzacționare, gestionarea lichidității, raportare financiară, marketing și caracteristici de servicii pentru clienți.

DESPRE BINANCE

Binance este cea mai importantă companie blockchain globală. Misiunea Binance este de a oferi o platformă de schimb criptografic și blockchain de clasă mondială pentru a permite tuturor să cumpere și să vândă active digitale. Tehnologia avansată Binance și viteza incredibilă vor continua să revoluționeze industria blockchain.



CONCLUZIE

Suntem încântați să anunțăm că Befit a fost listat pe bursa Binance. Această listă marchează o altă etapă importantă în călătoria Befit. Befit este acum accesibil unui public global de pasionați de criptomonede. Credem că acesta este doar începutul pentru Befit, pe măsură ce ne dezvoltăm oferta de produse și servicii. Așteptăm cu nerăbdare să oferim actualizări și progrese în misiunea noastră de a face îngrijirea sănătății la prețuri accesibile pentru toți.

@BeFiT $BFT #ILO #Pinksale #Invest #gems #BSC #Binance
 
Чтобы получить больше информации:

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.