Header Ads

Breaking News
recent

RICHMINT DAO - Susținerea adoptării ESG pentru atingerea neutralității carbonului

Înapoi cu mine, <zorzia> de data aceasta te invit să treci în revistă proiectul incitant RICHMINT DAO care te va conduce la următorul tău succes.

#tokens #earn #richmintdao #rmw #rmwtoken #seedsale #investment #profit #price #sale #opportunity #ICO #Cryptocurrency


Consumul de energie regenerabilă a crescut cu 3% în 2020, deoarece cererea pentru toți ceilalți combustibili a scăzut. O creștere majoră de 7% a fost raportată în generarea de energie electrică din surse regenerabile.

Contractele pe termen lung, accesul prioritar la rețea și continuarea instalării de noi centrale sunt pietrele de temelie ale dezvoltării energiei regenerabile. Dar, în ciuda tuturor dezvoltării și progreselor în acest domeniu, oamenii și întreprinderile se confruntă cu diverse obstacole în adaptarea deplină la energia durabilă. Aici se încadrează RICHMINT DAO .

Ce este RICHMINT DAO?

RICHMINT DAO este o organizație autonomă descentralizată care utilizează puterea blockchain-ului Richmint, contracte inteligente bine executate, NFT, ecosistem dual token și multe alte tehnologii de ultimă oră pentru a stimula adoptarea ESG pentru a obține neutralitatea carbonului. Scopul este să conecteze diverse părți interesate ale ecosistemului energetic, cu accent pe companiile care respectă ESG și care se străduiesc să fie lider de piață în furnizarea de soluții Blockchain descentralizate.

Richmint marchează comerțul global de energie pentru a face tranzacția cu energie regenerabilă fără întreruperi, sigură și ușor accesibilă tuturor. Cu o suită de dApps bazate pe Web 3.0, toate părțile interesate pot acum să urmărească și să tranzacționeze energie, mărfuri de mediu și schimburi pe un strat de tehnologie descentralizat de generație următoare complet robust, care susține un ecosistem energetic global în creștere. Proiectat pentru a fi convenabil. conectând în același timp producătorii de energie și cumpărătorii.

Acțiunea proiectului nu se limitează la sectorul energetic. Tokenurile RICHMINT DAO sunt pentru toate afacerile bazate pe ESG. Unele dintre sectoarele majore, cum ar fi îngrijirea sănătății, farma, mărfuri agricole, încărcarea vehiculelor electrice etc., sunt, de asemenea, acoperite de RICHMINT DAO.

Proiectul acoperă o zonă largă care nu numai că va reuni afaceri din toate aceste domenii, dar va atrage și mai mulți utilizatori, cumpărători, investitori și activități de tranzacționare. RICHMINT DAO are un ecosistem dual token, ajută ecosistemul să funcționeze mai eficient.

RICHMINT DAO, cu ajutorul unor contracte inteligente bine executate, va fi complet descentralizat, oferind putere de decizie deținătorilor săi de token-uri pe blockchain-ul Richmint. Contractele inteligente supraveghează crearea, testarea și livrarea experiențelor globale de comerț cu RE Energy. Dacă cele de mai sus nu sunt suficiente, 1% din fondurile strânse în ICO vor merge către Inițiativa de Sprijin pentru un Pământ neutru în carbon. Acum, după ce am vorbit despre scopul și baza proiectului, aruncați o privire asupra caracteristicilor lui RICHMINT DAO.

Caracteristicile lui RICHMINT DAO

Richmint NFT Marketplace: Cu o piață NFT, Richmint încearcă să ajute fiecare consumator de energie regenerabilă să intre în noua lume DeFi, deblocând în același timp posibilități nelimitate cu PPA-uri și jetoane.

Richmint Exchange: RICHMINT Exchange, un schimb central care permite tranzacționarea spot cu instrumente nelimitate și cea mai bună interfață de utilizator și experiență de utilizator alimentată de tokenul RMW, oferă utilizatorilor noștri cea mai bună experiență de cumpărare, vânzare și schimb de criptomonede.

Richmint Blockchain: Un blockchain este exclusiv numai pentru proiectele bazate pe stabilitate cu implementări DAO pentru prima dată în industria blockchain. Acesta va proteja platforma și datele utilizatorilor în mod eficient, gestionând în același timp toate activitățile în mod eficient.

Ecosistem dual token: RIT și RMW cu cazul lor unic de utilizare și capacitatea de schimb ușoară oferă o experiență perfectă și fac platforma mai prietenoasă cu reglementările cripto. Tokenurile pot fi folosite în investiții, recompense, acces, guvernare, comerț, dezvoltare comunitară și multe alte activități.

Colateralizare PPA: Fiecare PPA din ecosistem este creat ca un NFT, oferind o lichiditate mai bună și toate aceste NFT-uri pot fi garantate prin adăugarea unui nou strat DeFi la proiectele ESG.


Întrucât lumea realizează încet importanța energiei durabile sau regenerabile, există multe regiuni din întreaga lume care sunt pe calea adoptării pe deplin a acestor surse de energie. Facem și mai ușor pentru lume să adopte cea mai recentă tehnologie precum NFT-uri, DApp-uri etc. și o platformă futuristă numită RICHMINT DAO. Marcați site-ul nostru de carte și parcurgeți documentul nostru alb pentru a afla totul despre proiectul nostru revoluționar.

Evidențiază ofertele noastre

Noul protocol: RMW Token este monedă electronică bazată pe ERC20, împuternicită de RSEC, contractele inteligente RICHMINT prezintă fiecărui client de energie de impact viabil o structură regulată organizată special pentru consumatori.

Colaborare PPA: Fiecare PPA din sistemul normal este aventurat ca un NFT, oferind o lichiditate mai bună, iar aceste NFT-uri pot fi colaterizate adăugând noul strat DiFi pentru proiectele ESG.
Ecosistem dublu de simboluri: RIT și RMW se apropie de cazul lor de utilizare remarcabil și de posibilitatea de schimb esențială oferă o experiență fără probleme și face etapa mai satisfăcătoare din punct de vedere administrativ Crypto.

Organizația autonomă descentralizată RICHMINT (RICHMINT DAO) gestionează noua întorsătură a evenimentelor, trimiterea și îmbunătățirea acestui ecosistem de energie regenerabilă bazat pe web 3.0, ajutând toți oamenii din piață să progreseze la surse regenerabile, să execute la viteze și să profite de eficiențe pe care ciclurile standard actuale nu le pot. sau încă. Realizările cheie sunt împărțite sub:

Descentralizarea finanțării fundației RE Durabile.
Certificare de emisii Tokenize pentru controlul poluării.
Normalizați raportarea și utilizarea eficientă a infrastructurii pentru guvernanța ESG.
Guvernare descentralizată prin execuția DAO.
Ecosistem Web 3.0 DAPPS pentru urmărirea, comerțul și schimbul consistent de lucruri de mediu.
Contracte inteligente eficiente pentru cumpărători și clienți, reducând astfel costul de schimb.

Platformele noastre

NFT Marketplace: RICHMINT NFT Marketplace ajută fiecare consumator de RE să intre în noua lume DiFi, deschizând rezultate potențiale interminabile cu tokenizarea PPA și REC.

Comerț: RICHMINT Exchange, un desen comercial focal în tranzacționarea spot cu dispozitive vaste și cea mai bună UX impusă de RMW oferă clienților noștri cea mai bună experiență de schimb
criptografic.

Blockchain: Un Blockchain explicit doar proiectelor bazate pe durabilitate fiind primul în industria Blockchain cu o execuție DAO

Etapa RICHMINT înseamnă să vă alăturați în mod clar diferiți cumpărători și comercianți de energie regenerabilă, oferind în același timp celor doi jucători planurile de joc și fiecare dintre gadgeturile obișnuite normalizate pentru a încerca schimburile în mod sigur prin tokenizarea RE. În apropierea cumpărătorilor și dealerilor de RE, se așteaptă ca RICHMINT FINANCE (RiFi) să traverseze fără probleme zona de avocat financiar, casele de active până la centrul de afaceri blockchain, oferind informații clare, acces simplificat, calitate constantă și securitate, chiar și în condiții fără încredere. În apropiere de RICHMINT DAO și aranjamentele sale perspicace, ne propunem să obținem straturile solide de spectacol și DApp-urile în mediu ca o procedură de plan pentru răspândirea asocierii adecvate și, în plus, ca o modalitate pentru asistenți de a contribui, direcționa și schimba PPA-uri.

Link Cumparare: https://richmint.com/front

INFORMAȚIE PRECISĂ
Site: https://home.richmint.com/
Carte albă: https://home.richmint.com/wp-content/uploads/2022/01/Richmint-Whitepaper.pdf
Telegramă: https://t.me/richmintdaorewards
Facebook : https://www.facebook.com/RICHMINTWORLD
Twitter : https://twitter.com/RMW_richmintdao
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCwo6vSqC7Dyj9Mc4jpA_sFw

autor : zorzia
Înregistrați-vă pe site-ul nostru (https://richmint.com/front/register) și trimiteți adresa dvs. de e-mail, această adresă de e-mail este adresa dvs. de portofel. : zorziarusia2018@gmail.com

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.