Header Ads

Breaking News
recent

DeflExChange ilk Deflasyonist Borsa



About
Crypto Exchange has developed instruments to take advantage of the ownership of crypto

resources but they are far from being without their pitfalls. Exchanges, as integrated retail locations, do not fit into the possibility of a decentralized monetary framework: they are the sole purpose of disappointment, but this is not the main problem.

Another type of exchange copy and adopts new developments from the first type of exchange. This is certainly a great way to increase exchanges, but we prefer to be one of the first types of exchanges because we think this is how exchanges should act in the first place. Therefore, the progress and success of exchanges in the future depends on the development of exchanges and the industry itself.

Deflasyonist Ne Demektir
Enflasyonun kelime anlamının tam olarak tersini ifade etmektedir. Nasıl ki enflasyonist bir sistemde adet sayısı giderek artıyorsa deflasyonist sistemlerde ise adet sürekli azalır. Adedin sürekli olarak azalması kullanıcıların elindeki değerin gün geçtikçe diğer değerlere karşı fiyat olarak artmasına sebep olur. 1000 tane üretilmiş bir arabadan satın aldınız ve bir sene sonra araba sayısı 100'e indi bu durumda sizin elinizdeki arabanın fiyatı çok daha fazla artar.


Deflex Echange nedir
Deflex, bir jeton veya bozuk para olsun, deflasyonu tüm kripto para birimi ile birleştiren bir değişim oluşturan ilk kripto para birimi borsasıdır. Bizim açımızdan iki tür borsa var. Bir değişim türü, yeni özellikler, yeni hizmetler yaratan ve kripto para endüstrisini kitlesel benimsenme için bir adım öteye taşıyor.

Başka bir tür değişim kopyası ve ilk tür değişimden yeni gelişmeleri benimser. Bu kesinlikle borsaları artırmak için harika bir yoldur, ancak ilk borsa türlerinden biri olmayı tercih ediyoruz çünkü borsaların ilk etapta böyle davranması gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle, gelecekte borsaların gelişimi ve başarısı borsaların gelişimine ve sektörün kendisine bağlıdır.

Yardımınızla, Deflex adlı ilk deflasyon değişimini kurmak istiyoruz; Söndürme değişimi. İlk deflasyon borsası ile sadece kripto para birimine yardımcı olmayacağız, aynı zamanda yapay olarak oluşturulmuş deflasyon nedeniyle sadece kendileri için daha fazla kâr görmeyecek, aynı zamanda daha fazla konuşacak ve böylece kripto para birimi yapacak olan topluluklar ve kullanıcılar da yardımcı olacağız. daha iyi bilinir.

As with any incipient market, there is no liquidity in the crypto market which makes it difficult for them to come out at the right cost. Developments in reuse have been supported by large liquidity, but expansion in the exchange has not had the desired effect in the end. In the Bitcoin market, for example, this lack of liquidity is intensified by the way many BTC holders hold on as an increase in value and are reluctant to return their available Bitcoin.

Those who hold crypto and believe that their profits will arrive at a certain level of benefits in this way flood the market, which represents the instability and the great value changes we see in the crypto market.

So with your help, we need to arrange a primary deflation exchange called Deflex; Exchange of deflation. With major deflation exchanges, we will not only have the choice to support digital currencies, but in addition to networks and clients, who will not only observe more points of interest for themselves because of the destruction created in a misleading manner, but will also speak progressively about it and in this way make cryptographic forms of money amazingly better known.

This is an undeniable problem that compromises the decentralization and confidentiality of digital forms of money. This form of digital money is made to stop and change the current fiscal situation. KYC procedures are required by specialists and exchanges regularly need to request this from their clients because of universal law. From one perspective, exchanges can meet certain administrative needs and enter into different associations, and clients can also feel significantly more secure because KYC extends account security. Then again, this expands the impact of experts on exchanges and fewer clients leave for exchanges that require KYC.

The ambiguity and foundation of Deflex's decentralization not only guarantees the security of benefits and other information, but is also immune to a single specialist. Deflex will not require the slightest KYC from its clients and will also protect the opportunities and confidentiality of cryptographic money in exchange.

Deflex coins provide alternative holders of alternatives for profit at that stage. By using Deflex Coin when exchanging, it allows clients to set aside half the cost. Another option is the Peg Deflex Coin on the stage and win a portion of the expenses for yourself. Consumption from month to month will also occur, which will reduce the Deflex Coin inventory and in this way reduce the size of DEF available for use.

Additional exchange devices will be included after some time and we will ask if they need all the more exchange devices and which . This democratic will occur in our exchange in the survey segment. Deflex will also increase the ERC20 Token exchange and TRC20 Token exchange.

We will give our token, called Deflex. As many as 91,000,000 of the most severe DEFs will be made, never expanded. DEF will run locally on the Ethereum blockchain with ERC-20. DEF is also a form of deflationary cryptographic money, because the supply of DEF does not increase and we focus on consumption days, which also includes consuming DEF.

Sorun
Kötü teknik mimari
Doğru altyapı olmadan, Exchange uzun süre var olmayacak. Günümüzde birçok borsa, onlara ihtiyaç duydukları bilgi işlem gücünü sunabilecek ve bunları anında sağlayabilecek bulut hizmetlerini veya üçüncü tarafları kullanmaktadır. Ancak, bu sorun yaratır, çünkü bu hizmet sağlayıcılara ve üçüncü taraflara olan bağımlılık artmaktadır. Bu, üçüncü taraf sunucu arızası durumunda Exchange'in kendisinin de başarısız olması sorununu doğurur. Bu, altyapı olmadığı için bir hacker saldırısı riskini de artırabilir.

Deflex değişimi
Deflasyon borsası
Deflex'te her ay, toplanan kripto para biriminin bir ay boyunca toplanan ücretlerden yakıldığı bir gün yanıyor. Bu, toplanan her kripto para biriminde olur ve herkes blok zincirinde paraların toplandığı yanmış adresi kontrol edebilir.

Merkezi Olmayan Değişim
Farklı sunucu konumları ve artan konum sayısı nedeniyle, Exchange ülkeleri geçecek ve bu nedenle dünya çapında da kullanılabilir.
Şeffaflık

Deflex Status Platform (DS-Platform) ile tüm şirket içi bakiye ve cüzdan faaliyetlerini görebilirsiniz. DS platformu ayrıca en son haberleri, sunucu durumu ve exchange performansı gibi istatistikleri ve daha fazlasını görüntüler.

ÖZELLİKLERİ
Düşük işlem maliyetleri
Deflex's, maksimum% 0,1 işlem ücreti ile işlem yapmanızı sağlar. Jeton kullanıyorsanız% 50 ek indirim.
Finansal istikrar

Deflex, yalnızca kullanıcılar için daha fazla güvenlik sağlamakla kalmayıp aynı zamanda platform kararlılığını da koruyan gelişmiş bir çok katmanlı ve çok kümeli mimariye dayanmaktadır.
KYC yoktur Merkezsizleştirme
nedeniyle, platformun kullanılması için KYC gerekli değildir
Daha ucuz maliyet

Para çekme işlemleri için, kalan tutarı hesaba geri yatırdığımız bir maksimum sabit ücret talep ederiz.
Uygun makine

Makinemiz saniyede 900.000 siparişi muhafaza edebilmektedir. Bu değer başlangıçta olacaktır. Zamanla makinelerimizi geliştireceğiz.
Müşteri Desteği

Deflex 7/24 destek ekibi sunacak, böylece bir sorun olduğunda kullanıcıların her zaman bir bağlantısı olacaktır.
Jeton
% 50 ticaret indirimi
Deflasyon
Pasif gelir

Coin Deflex, sahiplerine platformdan yararlanmaları için çeşitli seçenekler sunar. İşlem yaparken Deflex Coin'i kullanarak, kullanıcıların maliyetin% 50'sinden tasarruf etmelerini sağlar. Başka bir seçenek de platformda Defleks Paraları bahis yapmak ve maliyetlerin bir kısmını kendiniz elde etmektir. Deflex Coins arzını azaltacak ve böylece dolaşımdaki DEF miktarını azaltacak aylık yanıklar da meydana gelecektir.

Jeton Satışı
Sembol Simgesi: DEF
Toplam Token Arzı: 91.000.000 DEF
Satılık Toplam İkmal Jetonu: 54.600.000 DEF
Teklif Edilen Token Döviz Kuru: 1 ETH = 1595 DEF
Halk Kalabalık Tarihi: Başlangıç: 20. Mart 2020 Bitiş: 10. Nisan 2020
Sert Kapak: ETH'de 4,500,000 USD'ye eşdeğer
Yumuşak Kapak: ETH'de 1.700 USD'ye eşdeğer
En az katkısı: 0.1 ETH

Tahsis
% 60 - İlk Para Teklifi (ICO)
% 35 - Kurumsal Fonlar
% 5 - Kurucu Ekip
Fon Kullanımı

Fonların% 65'i
ekip işe alımı, eğitim, hukuk
desteği, idari maliyetler ve geliştirme bütçesini içeren Deflexchange ve altyapı oluşturmak için kullanılacak .
% 25'i endüstriyel medyada

Deflex ve Blockchain
inovasyonunun tanıtımı ve sürekli eğitimi de dahil olmak üzere Deflex marka ve pazarlamasında kullanılacak . Deflex'in yatırımcılar arasında popüler hale gelmesine yardımcı olmak ve aktif kullanıcıları platforma 
çekmek için çeşitli reklam faaliyetleri için yeterli bütçe
% 10, ortaya çıkabilecek acil durumlar veya beklenmedik durumlarla başa çıkmak için yedek olarak saklanacaktır.
Önemli Bağlantılar:

Website : http://www.deflexchange.com/

Teknik Döküman : https://drive.google.com/file/d/1m2JDtqHLpmUHfy795EWBQu7VYIoACnTJ/view?usp=sharing

Twitter : https://twitter.com/deflexchange
Telegram : https://t.me/officialdeflex
GitHub : https://github.com/deflexchange
Reddit : https://reddit.com/r/deflexchange
Discord : https://discord.gg/QUyd4Ph
Ann Thread : https://bitcointalk.org/index.php?topic=5227059

Author : zorzia

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.