Header Ads

Breaking News
recent

Boom Crypto Market (BCM)

Salutări tuturor celor din comunitatea BLG
Întoarce-te cu mine, zorzia de data asta te invit să treci în revistă proiectul. Un boom incitant al pieței Crypto care vă va ghida către următorul dvs. succes.


Boom Crypto Market oferă o analiză fundamentală a pieței cripto. Pe lângă urmărirea prețului, a volumului și a valorificării pieței
Despre BoomCrypto Market

Ideologia proiectului
Boom Crypto Market este un proiect Defi în creștere rapidă, cu o piață profesională și listarea activelor de criptomonede și o platformă IDO alimentată de un token nativ BCM. Proiectul urmărește să aducă transparență absolută, încredere și descentralizare în spațiul blockchain și criptomonedă, o platformă profesională care poartă încredere printr-un contract inteligent care permite atât furnizorilor de servicii, cât și cumpărătorilor să execute contracte fără probleme de încredere.

PIAȚA BOOM CRYPTO - ÎNCREDERE ȘI TRANSPARENȚĂ COMUNITARĂ!

INTRODUCERE

Odată cu boom-ul actual al spațiului blockchain și al criptomonedelor, se remarcă faptul că investitorii instituționali au început să inunde în piața criptografică, iar spațiul ar trebui să vadă o creștere exponențială reală; Dar aici e o problema. Fiind nou în spațiu, acest lucru îi poate pune pe acești noi investitori în probleme dacă nu găsesc un refugiu sigur pentru fondurile lor.

Boom Crypto Market este un proiect Defi în creștere rapidă, cu o piață profesională și listarea activelor de criptomonede și o platformă IDO alimentată de un token nativ BCM. Proiectul urmărește să aducă transparență absolută, încredere și descentralizare în spațiul blockchain și criptomonedă, o platformă profesională care poartă încredere printr-un contract inteligent care permite atât furnizorilor de servicii, cât și cumpărătorilor să execute contracte fără probleme de încredere.

Echipa a venit cu ideea de a aduce transparență în spațiul criptomonedelor, pentru a încuraja mai mulți oameni să intre în industria blockchain știind că pot tranzacționa în spațiu fără a fi nevoiți să se îngrijoreze în cine să aibă încredere. Ideea este puternic condusă de necesitatea de a scăpa criptopersul de escrocherii, covoare, fraude și actori răi în general.

Orice CEO realist, utilizator, investitor, comerciant sau observator înflăcărat care se află în sistem de ceva vreme poate atesta faptul că spațiul criptomonedelor are nevoie de o anumită sănătate în ceea ce privește transparența. Majoritatea informațiilor de acolo sunt doar un miraj, iar majoritatea investitorilor nu sunt tehnici, în timp ce majoritatea nu știu cum să verifice informațiile din blockchain. Dar odată cu lansarea proiectelor de piață a criptomonedelor, o abordare holistică a transparenței în industria blockchain va fi la vârful degetelor comunității. Echipa este pregătită să livreze un produs de clasă mondială care va servi spațiul blockchain și criptomonedă, cu o nișă care să depășească platformele profesionale deja existente care nu au contracte inteligente care garantează contracte între furnizorii de servicii și cumpărători.

Boom Crypto Market va fi o platformă de adunare pentru profesioniști din toate categoriile de viață, care ar depinde cu plăcere de încrederea oferită pe platformă pentru a desfășura procurări sigure, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la caracterul celeilalte părți.

IDEOLOGIA PROIECTULUI

Boom Crypto Market este o platformă descentralizată care vizează aducerea transparenței în industria criptomonedelor și blockchain, oferind de asemenea utilizatorilor, comercianților, investitorilor și instituțiilor informații adecvate pentru o decizie mai bine informată.

Boom Crypto Market vizează reducerea problemelor de roaming pe mai multe platforme înainte de a recupera informații specifice; platforma se va concentra pe centralizarea informațiilor pe o platformă descentralizată, care la rândul său va economisi atât timp, cât și bani.

Ideea este de a elimina la maxim escrocheriile din industria blockchain-ului și a criptomonedelor și de a acorda încredere populației nebancare din lume, sectorului independent și furnizorilor și cumpărătorilor de servicii la distanță. Boom Crypto Market va furniza următoarele servicii Defi;

O platformă de miză descentralizată.

Boom Crypto Market va oferi funcționalități de miză, care vor permite utilizatorilor care joacă jeton BCM pe platformă să câștige mai multe active de criptomonede, inclusiv MOR, iar alte criptocurități vor fi incluse în timp.

Câștigurile pe alte criptomonede vor fi proporționale cu deținerile de token BCM calculate pe platformă pe baza formulei interne care va fi dezvăluită comunității odată cu apropierea trimestrului lansat, întrucât o filială a MorCrypto Exchange, tokenul BCM va fi listat imediat pe MorCrypto Exchange după listă de prevânzare și Uniswap.

O piață descentralizată.

Platforma Boom Crypto Market va oferi o platformă de furnizare a serviciilor descentralizate pentru cumpărătorii și vânzătorii de bunuri pentru a interacționa fără nici o interferență din partea unei terțe părți. În ultimii doi ani, satul global s-a extins și furnizorii de servicii au găsit nevoia de a lucra online și de la distanță mai mult decât înainte, iar pandemia care a introdus o nouă eră a făcut ca serviciile la distanță să fie foarte esențiale.

Obstacolul a fost întotdeauna problema încrederii între părțile implicate și acest lucru a limitat într-o mare măsură lumea corporativă, în special industria blockchain-ului. De exemplu, un proiect dorește să enumere un activ într-o bursă de tranzacționare P2P, dar cu greu poate ajunge la autoritățile potrivite care se ocupă de oferirea acestui serviciu, sau un proiect are nevoie de servicii promoționale și ajunge la o companie pentru a furniza serviciile și în cele din urmă cad în mâinile fraudatorilor, fac plăți către acești fraudatori și își pierd fondurile în acest proces.

Platforma Boom Crypto Market se va asigura că nu se plătește niciun serviciu fără dovada ambelor părți implicate furnizate pe platformă pentru a arăta finalizarea contractului. Platforma va furniza automat o chitanță de contract ca dovadă a unei tranzacții în curs sau în curs; acesta poate fi folosit ca voucher de către furnizorul de servicii sau de către client ca dovadă a tranzacției.

Unul dintre beneficiile acestei piețe va fi ajutarea start-up-urilor să localizeze și să interacționeze rapid cu liderii și experții din industrie, în timp ce cumpărătorii de servicii primesc cei mai buni profesioniști care lucrează pentru ei, plasând responsabilitatea verificării identității pe platforma Boom Crypto Market și un contract lin. decontarea contractului nostru inteligent.

Platforma de listare a activelor criptomonede.

Una dintre problemele întâmpinate în spațiul criptomonedă și blockchain este lipsa de informații exacte, se pare că se întâmplă o mulțime de manipulări în atât de multe zone. Platforma Boom Crypto Market va avea caracteristici precum istoricul tranzacțiilor, carnetul de comenzi și volumul generat zilnic și total, volumul actual de tranzacționare, platformele de tranzacționare active și multe altele pentru fiecare token listat sau schimb de tranzacționare P2P.

Cu aceste caracteristici disponibile pe platforma Boom Crypto Market, nu va mai fi nevoie să vă plimbați încercând să căutați informații despre orice activ.

Aceasta va fi o platformă în care toate informațiile disponibile despre orice activ sau proiect vor fi puse la dispoziție pe o singură platformă; va fi, de asemenea, o cale pentru proiecte de a crea încredere între ei și comunitatea lor și, de asemenea, de a atrage investitori pe baza încrederii.

Active de criptomonede și listare de schimb.

După cum sugerează și numele, platforma Boom Crypto Market va enumera proiectele, schimburile, profesioniștii și companiile criptomonede active, credibile și active disponibile pe platformă pentru o urmărire adecvată. Vor exista criterii stricte pentru listarea oricărui proiect, activ, schimb, profesionist sau companie. Procesul va începe cu o aplicație către canalul adecvat pentru verificări și furnizarea tuturor celorlalte cerințe necesare echipei.
PLATFORMĂ ȘI UTILITATE JOC

Fiind o platformă care oferă o piață pentru a ajuta furnizorii de servicii să furnizeze servicii clienților de încredere, ajutând în același timp cumpărătorilor de servicii să obțină furnizorii de servicii, tokenul BCM, care este tokenul de bază care alimentează platforma Boom Crypto Market, va fi utilizat pentru plata taxelor pentru toate tranzacțiile efectuate pe platformă.

Cumpărătorii și vânzătorii de servicii pot decide să plătească sau să primească plăți în BUSD, BNB, MOR sau BCM. Taxa de tranzacție va fi plătită în BCM, BNB, BUSD sau MOR în funcție de alegerea utilizatorului. Aceste comisioane vor fi utilizate ca recompense pe platforma de participare și pentru furnizorii de lichidități.

Jetonul BCM poate fi utilizat și pentru plata serviciilor oferite pe piață; de exemplu, reclame profesionale, reclame pentru proiecte, promoții și orice alte servicii cu valoare adăugată oferite pe platformă.

Alte criptomonede precum BUSD, BNB, MOR și sunt în prezent integrate, inclusiv fiat-uri, vor fi disponibile pentru depozit și swap împotriva BCM pe platformă pentru a fi utilizate pentru tranzacții și comisioane de procesare.

Credem că există o mulțime de organisme corporative care pierd fonduri anual atât pentru fraude, cât și pentru furnizorii de servicii neprofesioniști, platforma Boom Crypto Market va elimina drastic aceste pierderi, asigurându-se în același timp clienții care sunt mulțumiți de serviciile oferite acestora. Boom Crypto Market prezintă un nivel cu totul nou de îmbinare a încrederii și satisfacției pe o singură platformă și nu există niciun sector care să fie scutit.

JURIUL (Guvernanță): Ca o platformă care va răspunde diferitelor tipuri de personalități din întreaga lume, credem că vor exista momente în care am putea vedea unele dispute și ar putea avea nevoie de o soluție de ambele părți. Platforma noastră va avea un mecanism cunoscut sub numele de „Juriul” similar cu cel al unei instanțe, în cazul unei dispute, contractul inteligent va muta autoritatea de eliberare a fondului către „Juriul”, care sunt clasificate în funcție de cantitatea de lichiditate furnizată pe platformă.
Boom Crypto Market TOKENOMICS - Model de afaceri



Auditul contractului de către Rock'n'Block: https://github.com/Rock-n-Block/AUDIT/blob/main/BCM


Foaia noastră de parcurs

2021

Q1 Token Minting & Formarea echipei

2021

Q2 Lansarea platformei de listare

2021

Q2 Lansarea Marketplace

2021

Q2 Fiat Deposit & Swap

2021

Parteneriatul Q2 și listarea la schimburi

2021

Q2 Lansarea platformei Staking

2021

Q3 Miza recompense cu mai multe active criptografice

2021

Q4 Lansarea aplicației mobile
Echipa Boom Crypto


Echipa Boom Crypto Report Bay



Ne bucurăm pentru noua noastră colaborare cu Bscstarter pentru a ne găzdui IDO pe 25 martie 2021,



Votează și alătură-te viitoarelor vânzări BCM aici: https://bscstarter.finance/#/pool/13
Felicitări

BCM a fost verificat 100% pe Bscscan

Autor: zorzia
Adresa portofel Binance Smart Chain (BSC): 0x1bfC94e23b5FC87f09ed8a54b76bcfA3C4686B70

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.