Header Ads

Breaking News
recent

XcelDefi

Înapoi cu mine zorzia de data aceasta te invit să treci în revistă interesantul proiect XcelDefi care te va conduce la următorul tău succes.


Defi este un termen dat serviciilor financiare care nu au autoritate centrală sau cineva responsabil. Folosind bani descentralizați, cum ar fi anumite criptomonede, care pot fi programate pentru activități automate, putem construi burse, servicii de creditare, companii de asigurări și alte organizații care nu au un proprietar și control de către nimeni.

Aceste sisteme financiare descentralizate folosesc protocoale, criptomonede și contracte inteligente pentru a construi aplicația (dapps) pe lanțul inteligent Ethereum și Binance, care sunt deschise tuturor. Sistemul de finanțare tradițional este centralizat, opac și dependent de puține entități ale sistemului, în timp ce scopul Defi este de a crea un ecosistem financiar care este opus finanțării centralizate în ceea ce privește sursa deschisă, fără permisiuni, transparente și fără nicio autoritate centrală. În Defi, utilizatorii își pot controla propriile active și le pot gestiona pentru profituri mari, interacționând cu Dapps.

În ciuda creșterii extraordinare și remarcabile a DeFi, are încă câteva drumuri de parcurs înainte de a-și atinge obiectivul principal de restructurare a sectorului financiar prin introducerea unei noi epoci a descentralizării, care a fost îngreunată din cauza ratei scăzute de adoptare. Aici XcelDefi joacă un rol important.



Ce este XcelDefi?

XcelDefi dorește să construiască primul ecosistem cuprinzător din lume, inclusiv XcelSwap, platforma de lansare XcelDefi, XcelTrip, portofelul XcelPay și propriul nostru token digital nativ XLD construit pe Binance Smart Chain, intenționează să reducă bariera de intrare pentru noii veniți interesați să se alăture industrie.

Misiunea lui XcelDefi

Misiunea XcelDefi este de a îmbunătăți ecosistemul DeFi și de a accelera adoptarea prin îmbunătățirea experienței utilizatorului. XcelDefi intenționează să construiască un ecosistem bazat pe valoare, care va lărgi orizonturile DeFi. Scopul final al XcelDefi este de a demonta barierele financiare și de a folosi tehnologia blockchain pentru a dezintermedia modelele financiare centralizate. În plus, introducerea XcelDefi permite o participare egală la serviciile financiare, indiferent de etnie, vârstă sau identitate culturală.

XcelDefi Vision

XcelDefi intenționează să integreze blockchain-ul și cazurile sale de utilizare în societate pentru a deveni parte din viața de zi cu zi prin produsele de pe platformă.

XcelDefi intenționează să crească accesibilitatea în sectorul cripto, simplificând pentru oricine cu puține sau deloc cunoștințe tehnice să navigheze și să înțeleagă DeFi folosind interfața noastră de utilizare, scăzând bariera de intrare și stimulând creșterea utilizatorilor.

XcelDefi intenționează să construiască un sistem extrem de scalabil și sigur pentru a stabili standardul pentru următoarea generație de produse DeFi, oferind în același timp interoperabilitate perfectă.

Tokenul nativ $XLD își propune să ofere beneficii și oportunități de neegalat comunității DeFi, în timp ce stabilește prima economie complet descentralizată și digitală.

De ce XcelDefi?

XcelDefi își propune să integreze perfect DeFi cu alte sectoare, creând mai multe cazuri de utilizare și stabilind standardele pentru următoarea generație de produse DeFi în acest proces. XcelDefi are potențialul de a schimba jocul și ar putea fi exact ceea ce DeFi are nevoie pentru a valorifica „boom-ul DeFi” din ultimii doi ani.

Ecosistemul XcelDefi



XcelDefi își propune să creeze un ecosistem în care deținătorii de token-uri să poată beneficia de servicii de platformă premium precum •XcelSwap •XcelTrip •XcelPay Wallet

• XcelSwap - XcelSwap este un schimb descentralizat care permite utilizatorilor să tranzacționeze peer-to-peer cu încredere deplină, folosind lichiditatea oferită de alții. XcelSwap este un schimb fără custodie, ceea ce înseamnă că nu trebuie să dețină tokenul dvs. pentru ca dvs. să îl tranzacționați. XcelSwap este un market maker automat, un protocol de bază care stă la baza tuturor schimburilor descentralizate.

Caracteristicile XcelSwap

1> Staking - Staking este o caracteristică distinctivă a XcelSwap. Un număr mare de pool-uri miniere înșală utilizatorii promițând randamente ridicate ale APR. La XcelSwap, au conceput o funcție de mizare pentru a se asigura că randamentele rămân constante în timp. Mecanismul de mizare a fost proiectat cu simplitatea în minte, iar protocolul prevede doar o perioadă de miză de 72 de ore. După această perioadă, utilizatorii își pot retrage oricând fondurile plus dobânda.

2> Yield Farming - Yield farming este o metodă de a genera profituri pe XcelSwap folosind criptomoneda. Farming with XcelSwap vă permite să câștigați recompense prin furnizarea de lichidități diferitelor fonduri agricole. Utilizatorilor li se va cere să furnizeze lichiditate perechii XLD-ETH pentru a participa la pool-urile agricole XcelSwap. Cu cât un utilizator depune mai mult, cu atât este mai mare ponderea acestuia din totalul recompenselor.

• XcelTrip - XcelTrip remodelează industria călătoriilor. Contractele inteligente conectează direct furnizorii de servicii de călătorie și clienții. Nu numai că economisește bani clienților, dar le permite și să câștige mai mulți bani. Utilizatorii pot câștiga bani convingând hoteluri, restaurante și furnizori de servicii de călătorie să se alăture www.xceltrip.com prin schema de marketing XcelTrips International Marketing Partner (IMP). Platforma XcelTrip permite vânzătorilor de călătorii să își listeze serviciile gratuit, eliminând nevoia de mediatori sau intermediari. Drept urmare, furnizorii sunt plătiți mai repede, iar marjele lor de profit cresc. XcelTrip a integrat cu succes o soluție de plată în criptomonedă cu un motor de rezervare OTA. Utilizatorii pot face acum rezervări în Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin, BNB, XcelToken plus, ETH și Verge.

• Portofelul XcelPay - Portofelul XcelPay este un proiect de portofel descentralizat care își propune să facă criptomonedele mai accesibile. XcelPay poate fi folosit pentru a cumpăra carduri cadou și pentru a încărca telefoanele mobile direct din portofel. Portofelul XcelPay vă permite să vă creați portofelul și să începeți să cumpărați și să dețineți criptomonede dacă sunteți nou în criptomonede. Portofelul este ușor de utilizat și de înțeles. Unele caracteristici valoroase disting portofelul XcelPay.



Caracteristicile portofelului XcelPay

1> Solicitare de plată - Utilizatorii de pe platformă pot trimite cereri directe de plată altor utilizatori. Dacă plata dvs. cripto este în așteptare, puteți trimite și o solicitare de plată.

2> Urmărirea performanței - Pe portofelul XcelPay, utilizatorii pot marca jetoane și le pot adăuga la lista lor de urmărire. Când observați jetonul, veți accesa date de 24 de ore, inclusiv valoarea maximă de 24 de ore, volumul de 24 de ore, minim de 24 de ore, prețul actual al monedei și modificarea procentuală

Token XLD

XcelDefi (XLD) este simbolul de guvernare al XcelSwap. XcelDefi poate fi folosit în jurul platformei pentru schimburi, staking și cultivarea randamentului. Mai mult, XcelDefi (XLD) poate fi folosit de XcelSwap pentru a modela viitorul XcelSwap.

Cazuri de utilizare a XLD

XcelDei (XLD) are cele mai mari cazuri de utilizare din întregul sector crypto și DeFi.

1> Guvernare - XcelDefi (XLD) acționează ca simbol de guvernanță al XcelSwap. Deținătorii XcelDefi pot vota cu privire la dezvoltarea sau modificarea proiectului XcelSwap și, de asemenea, pot depune propuneri de guvernare. Acest lucru face din XLD un token complet condus de comunitate.

2> Plăți - XcelDefi (XLD) poate fi folosit pentru a rezerva peste 2,3 milioane de hoteluri și peste 450 de zboruri pe XcelTrip.com - un ecosistem de călătorie descentralizat pentru călătorii cu criptomonede, cu peste 500.000 de utilizatori activi în întreaga lume.

3> Venit pasiv - XcelDefi poate fi folosit pentru venituri pasive prin diferite metode pe XcelSwap. Utilizatorii pot câștiga XcelDefi prin extragerea de lichidități și miza pe pool-uri. XcelDefi își recompensează membrii comunității și investitorii pentru participarea la programele de extragere a lichidităților.

4> Crypto pentru toți - Prin portofelul XcelPay, XcelDefi (XLAB) poate fi folosit pentru a vă reîncărca serviciul de operator de telefonie mobilă. Tokenul poate fi folosit pentru a reîncărca planurile mobile de la 900 de operatori de servicii diferiți din peste 190 de țări! Există mii de utilizatori activi care folosesc zilnic funcții de reîncărcare pentru dispozitive mobile. XcelPay Wallet are peste 100.000 de descărcări cu milioane de comunități cripto în cadrul ecosistemului XcelLab.

Tokonomia

Nume jeton: XcelDefi
Token Ticker: XLD
Rețea: ERC-20/ BEP-20
Aprovizionare totală: 111.000.000 XLD

Foaia de parcurs



Echipă



Concluzie

XcelDefi intenționează să creeze o comunitate cu acces la produse digitale inovatoare, oferind totodată cea mai bună experiență de utilizare. Scopul XcelDefi de a integra tehnologia blockchain în viața noastră de zi cu zi pare a fi foarte realist. Dacă s-ar realiza, ar deschide porțile DeFi pentru miliardele neexploatate care încă doresc să treacă pe acest site. Cazurile de utilizare ale XcelDefi sunt de neegalat, combinând tot ce este mai bun din mai multe lumi pentru a oferi o gamă bogată și diversă de produse digitale. De asemenea, XcelDefi intenționează să dea DeFi un impuls semnificativ în eforturile sale de a înlocui finanțarea tradițională.




Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.