Header Ads

Breaking News
recent

Protocolul de bază - O sticlă stabilă pentru toate criptomonedele


Acum criptomoneda a fost tranzacționată în mod liber în diferite țări din lume. O criptomonedă care a fost inițial subestimată de oameni a devenit acum unul dintre instrumentele de investiții preferate de către investitori astăzi și este un rival al monedei fiduciare. Potrivit unui raport al CoinMarketCap, capitalizarea totală a pieței criptomonedelor este de 447,61 miliarde USD. Chiar dacă acest număr a scăzut din 2017, piața criptomonedelor rămâne alegerea multor oameni din întreaga lume.

Investiția pe piața criptomonedelor de astăzi nu este la fel de ușoară ca înainte. Piața devine mai instabilă și este dificil de prezis tendința, mai ales în timpul unei pandemii ca acum. Mai ales pentru persoanele care încă nu știu cu adevărat despre activele de pe piața criptomonedelor, acestea tind să fie prinse în alegerile lor și ajung să piardă. Dar ce se întâmplă dacă utilizatorii pot investi nu numai într-un tip de activ criptografic, ci în mai mult de +5000 criptomonede? da, acest lucru se poate face cu Protocolul de bază - acesta este un simbol al cărui preț urmează plafonul total de piață al tuturor criptomonedelor.

Un picior stabil pentru toate criptomonedele
Protocolul de bază este o platformă care emite jetoane sub numele BASE, acesta este un jeton care permite utilizatorilor să investească în criptomonede ale căror prețuri urmăresc valorificarea pieței globale a criptomonedelor. Dacă în prezent, piața criptomonedelor este de 350 miliarde USD, atunci simbolul BASE va valora 0,35 USD.

Este un simbol care permite utilizatorilor să investească pe piața criptomonedelor fără a fi nevoie să cumpere mai multe active. Cu suficiente jetoane BASE, utilizatorii pot specula asupra întregii industrii criptografice simultan, ușor și rapid.

Protocolul de bază utilizează un protocol elastic de aprovizionare, care permite rebasarea, un proces care extinde sau contractează furnizarea de jetoane către
correct price.

Cum funcționează Protocolul de bază
După cum s-a explicat mai devreme, prețul token BASE va urma plafonul total al pieței globale a criptomonedelor. Dar mai mult decât atât, simbolul BASE este susținut de un protocol care va asigura că simbolul BASE continuă să ruleze corect, este stabil, conform parametrilor predefiniți. Următorul este modul în care funcționează jetoanele BASE;

Sintetic: BASE este un activ sintetic proiectat care este conceput pentru a simula modelele de piață ale tuturor activelor criptografice de pe piața criptomonedelor. Acest lucru permite utilizatorilor să investească nu doar într-o criptomonedă, ci în mai multe criptomonede.

Elastic: Protocolul care gestionează furnizarea de jetoane BASE. Este un protocol elastic de aprovizionare care funcționează pentru extinderea / contractarea aprovizionării cu jetoane. Când sunt îndepliniți un număr de parametri, acest protocol va ajusta aprovizionarea cu jetoane.
Rebase: extinderi / contracții de aprovizionare, care sunt construite cu un număr de parametri care vor funcționa pentru a stabili prețul jetonului BASE.

Cascadă: jetoanele BASE sunt disponibile pe platformele DeFi, cum ar fi fondul de lichidități Uniswap. Când utilizatorii își plasează jetoanele în LP și devin furnizori de lichidități, Base Cascade îi va recompensa în funcție de participarea lor și de cât timp au fost în fondul de lichidități.
In concluzie

Există mii de criptomonede pe piață astăzi, iar cele mai multe dintre ele au crescut și au scăzut în preț. Pot fi mulți investitori care investesc în Bitcoin sau Ethereum, dar câte tipuri de criptomonede lipsesc?

Deținând jetoane BASE, investitorii pot investi în mii de criptomonede pe piață - ușor și rapid - astfel încât investitorii să nu fie obosiți să citească tendințele activelor criptografice unul câte unul, doar cu jetonul BASE investitorii pot specula întreaga industrie criptografică simultan.

Keynotes
Protocolul de bază (BASE) este un token al cărui preț este legat de capacitatea de piață totală a tuturor criptomonedelor.

Dacă plafonul pieței criptografice este de 350 miliarde USD, BAZA este 0,35 USD.
BASE este construit pe un protocol de alimentare elastic.

Instrument unic de tranzacționare care permite deținătorilor să speculeze asupra întregii industrii criptografice


Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.