Header Ads

Breaking News
recent

FINANȚĂ YEARN (YFLTD)


Ideea economică mondială s-a schimbat după invenția Bitcoin în 2008. Până în prezent, esența sa este pe trend ascendent. Cryptocurrency-fiind o platformă bazată pe blockchain, este complet descentralizată. A schimbat tendința financiară mondială a vechii idei de tehnologie financiară cu cea mai recentă tehnologie globală a criptomonedelor. Nu are autoritate centrală sau este comandată de nicio bancă centrală din anumite țări. Nu este nevoie de intermediari în tranzacții. În termen scurt și mai puține taxe, aici este urmat doar sistemul P2P. Devine din ce în ce mai popular pentru investitori, în special zona criptomonedelor, pentru creșterea treptată a popularității criptomonedelor. Acum câteva zile, investițiile în criptomonede devin din ce în ce mai populare surse de venit pentru investitorii inteligenți. Astăzi voi discuta despre un proiect fantastic care este 

YEARN FINANCE LIMITED.

Despre Yearn Finance LTD

DeFi a adus recent o revoluție în sectorul criptomonedelor. YFLTD este un DeFi și este un nou Soare în creștere în sectorul DeFi care are o potențialitate imensă în viitor de a aduce o mulțime de schimbări în sectoarele financiare, în special în criptomonedă. YFLTD este practic un protocol open source descentralizat. Deoarece este un protocol open source descentralizat, acesta are multe caracteristici cum ar fi: Staking, Voting, Farming, Credit sau facilități de împrumut de la acesta în platforma lor. Veți obține, de asemenea, multe caracteristici ale deciziilor de investiții din tabloul lor de bord. Ca sursă deschisă, este publică și transparentă, care păstrează înregistrări financiare. Va elimina tot felul de manipulări și revizuiri ale operatorilor. Acest proiect este o caracteristică unică, diferită de celelalte proiecte. Are o echipă transparentă, muncitoare și cu o experiență bună, care sunt harnici în succesul proiectului lor. Aceștia sunt foarte activi în telegramă și în rețelele sociale pentru sprijinul comunității investitorilor care sunt foarte dornici de intrările și ieșirile acestui proiect. Investitorii sunt foarte dornici de acest proiect pentru sprijinirea Open Source Portocol și o mulțime de facilități. Dezvoltatorii sunt foarte experimentați și profesioniști, care depun eforturi continue pentru rezultate de calitate. Acest lucru a ajutat la atingerea publicului vizat care caută o astfel de platformă pentru investiții.

Informații despre vânzarea de jetonYFLTD este acceptat de ERC20, care este construit pe rețeaua Ethereum. Întrucât aprovizionarea cu jetoane este limitată la doar 4500 YFLTD, este foarte scurt timp pentru a ajunge la limita maximă. Investitorii înțelepți își vor primi jetoanele de îndată ce începe vânzarea, nu vor încerca să întârzie. Acestea vor urma primul venit, prima bază în achiziția de jetoane de la investitori.

Nume: Yearn Finance Ediție limitată

Simbol: YFLTD
Jeton Blockchain: ERC20
Aprovizionare totală: 4500 YFLTD
Alimentare maximă: 4500 YFLTD
Data pre-vânzare: 19-30 noiembrie
Preț jeton: 0,20 ETH pe YFLTD
Achiziție minimă: 0,10 ETH
Achiziție maximă: 20 ETH
Capac moale: 100 ETH
Capac dur: 200 ETH
40% din jetoane vor fi alocate Uniswap, Hotbit, Cointiger
10% pentru Marketing și Publicitate
30% pentru recompense de miză
20% vor fi blocate timp de 12 luni.Fără jetoane de echipă.

Septembrie 2020: Reuniunea inițială a consiliului de co-fondatori

Contact Dezvoltare: https://etherscan.io/token/0x093743fea8a23282b4cbfd71026bf3303c7571b1
Vânzare privată: live
 Listă de schimb:

1. Uniswap 2. Bounce 3. CoinTigger listare 1 decembrie 4. HotBit listare 5 decembrie
Platformă Staking: Staking la Ferrum Platform va fi desfășurată pe 15 decembrie 2020


Site-ul web: https://yfltd.finance

Telegramă: https://t.me/yfltd
Twitter: https://twitter.com/EditionYearn
Bounty Link: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5291884.0
Discordie: https://discord.com/channels/441548916975075329/777411740526182410

Autor: zorzia




Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.