Header Ads

Breaking News
recent

KNIT FINANCE


Salutări tuturor celor din comunitatea BLG
Înapoi cu mine, zorzia, de această dată, vă invit să treceți în revistă un proiect interesant .KNIT Finance care vă va conduce la următorul dvs. succes.



Blockchain oferă tehnologie care poate ajunge la consens în toate nodurile rețelei fără a fi nevoie de o persoană sau organizație centralizată. Aceasta a fost inițial concepută pentru a ajunge la un consens prin redundanță completă, replicare a memoriei și re-calculare pe toate nodurile din rețeaua lor. Teoretic, se poate aștepta ca acest rezultat să se afle într-un mediu non-calculabil. Calculul real și datele scalabile de pe Blockchains sunt impracticabile sau chiar imposibile. În ciuda popularității crescânde a blockchain-ului, există probleme precum confidențialitatea și scalabilitatea blockchain-ului care limitează utilizarea blockchain-ului. Soluțiile de scalare off-chain și al doilea strat sunt adesea considerate tratamente pentru problemele blockchain. Blockchain-urile scalabile declanșează o varietate de programe descentralizate interesante (DApps).

Cum rezolvă tehnologia KIT.Finance?
KIT.Finance este un nou lanț indigen și un nou proiect de monede. Echipa de proiect a proiectat dezvoltarea ulterioară a arhitecturii blockchain. Un blockchain oferă cu adevărat promisiunea pe care o doresc toate blockchain-urile. Una dintre acestea oferă cel mai înalt nivel de apărare împotriva atacurilor. O recompensă pentru ecosistemul contribuabililor. Și, poate cel mai important, mărește randamentul pe măsură ce se adaugă mai multe resurse la rețea, crescând viteza maximă posibilă.

KNIT.Finance este următoarea generație de protocol Defi care are ca scop conectarea mai multor lanțuri non-Ethereum cu ERC20 în faza 1. Orice activ digital, care poate fi blocat, poate fi valorificat cu KNIT. Finanțează prin generarea de jetoane sintetice echivalente într-un raport 1: 1, deci deblocarea a miliarde de dolari și acces la tranzacționare care poate fi o dovadă de cenzură.

Orice descentralizat ar trebui să fie disponibil oricui și tuturor. Dar DeFi astăzi depinde în principal de jetoanele ERC-20. Standardul ERC-20 s-a dovedit a fi obiectivul pentru agricultura descentralizată de împrumut, împrumut și randament etc. Cu toate acestea, acest lucru exclude participarea altor active ale blockchain-urilor independente. Aceste active și hodlerii lor au o imensă barieră în calea intrării în DeFi. KNIT.finance rezolvă această problemă dintr-o singură lovitură.

KNIT.Finance deblochează întregul ecosistem criptografic către DeFi folosind sintetice și punți încrucișate. Protocoalele DeFi existente determină ce jetoane și proiecte ajung să participe. Protocolul descentralizat al KNIT Finance valorifică contractele inteligente pentru a combina bazinele DeFi cu miliarde de active din lanțuri non-ERC-20. Prin crearea unui standard pentru monedele non-ERC-20 pentru a fi convertite în jetoane sintetice ERC-20, KNIT Finance deschide o întreagă lume de noi posibilități.

Orice monedă sau jeton de pe orice blockchain ar putea fi convertită într-un jeton sintetic echivalent cu formatul ERC-20. Jetonul original și jetonul sintetizat se vor reprezenta reciproc într-un raport 1: 1. Dimpotrivă, cu KNIT, jetoanele ERC-20 ar putea fi sintetizate și pe alte blockchains într-un raport 1: 1. În plus față de criptomonede, activele din lumea reală, cum ar fi fiat, aur și acțiuni, pot fi sintetizate folosind KNIT.Finance.



Avantajele utilizării KIT. Finanțare:
Pentru fiecare hodler de monede, oferim o opțiune de tranzacționare și pârghie a monedelor lor în spațiul DeFi. Monedele care anterior nu se aflau în sfera DeFi vor avea acum acces complet la toate funcțiile DeFi. Se știe că standardul ERC-20 este flexibil, având cea mai mare transferabilitate și accesibilitate cu cea de-a doua cea mai mare rețea blockchain din lume. Fiecare monedă are acum posibilitatea de a valorifica flexibilitatea Ethereum. Un fond global de lichidități este deschis pentru Ethereum și invers. Acțiunile, aurul și Fiat pot fi sintetizate pentru a tranzacționa pe schimburi descentralizate, în esență descentralizând activele centralizate, oferind mai multă putere comerciantului. Guvernarea 100% a acestor jetoane se va face prin comunitate. DAPP-urile pot accesa acum jetoane pe alte blockchains folosind doar nodurile lor Ethereum prin jetoanele sintetice KNIT.

KIT partener. Finanțare:
Proiectul are mulți parteneri importanți precum NULS, PLOTX, Unos, Elrond, Oro Pocket. Există mulți alți parteneri importanți.



Activele virtuale care își păstrează valoarea de bază se numesc cripto-sintetice, al căror proces de legare se numește tokenizare. Această tehnologie a acoperit multe domenii de afaceri, inclusiv imobiliare și bancare. De exemplu, ne putem gândi la o acțiune, proprietate, criptomonedă sau chiar fiat, care este simbolizată ca monede stabile.

Tokenizarea conferă acestor active disponibilitate globală, proprietate fracțională, tranzacționare, creditare, blocare inteligentă a contractelor și ușurință a transferului. Tokenizarea permite proprietarilor de active să interacționeze cu valoarea prin tehnologiile blockchain disponibile. Interacțiunile sunt limitate la blockchain-ul corespunzător pe care a fost emis activul.

Knit Finance colaborează acum cu Elrond pentru a achiziționa active noi în clasele de active Crypto, Capital și Bullion și pentru a permite tokenizarea în sine.

Mai sus, listez doar cei mai importanți parteneri ai proiectului. În viitor, va exista o mulțime de dezvoltare a KNIT.Finance pentru comunitate și dezvoltatori în viitor. Rămâneți atent la proiect
Pentru mai multe informații despre Knit Finance




Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.