Header Ads

Breaking News
recent

BlockMembers

Bună ziua tuturor, acesta este un post nou pe care aș dori să îl prezint despre proiect. Foarte interesanți și buni BlockMembers și anume și pentru mai multe detalii, să mergem la următoarea discuție:


BlockMembers a creat primul token digital care va avea o valoare tangibilă în sprijinul unei industrii nou construite a construcțiilor auto. Jetonul digital, denumit „Placeholder de membru” (MP), este un jeton ERC 20 fungibil cu o valoare de lansare timpurie de 0,10 USD și o disponibilitate limitată de 120 de milioane. Jetonul de plasare a membrilor va sprijini creșterea și dezvoltarea Auto Construction, o nouă industrie care va modifica industria construcțiilor într-o manieră pozitivă prin reducerea costurilor și a deșeurilor, rezultând astfel o locuință mai sigură, mai sigură și mai accesibilă. Pe măsură ce industria construcțiilor auto crește în cerere, cei care dețin substituenți membri vor beneficia foarte mult prin proprietatea lor.
 
CE ESTE CONSTRUCȚIA AUTO?

Auto-Construcția este o industrie nouă care automatizează fără probleme procesul de capăt la capăt al construirii proprietății; De la proprietăți imobiliare până la proiectarea proprietăților până la toate etapele construcției comerciale și rezidențiale.
VIITORUL

● AECROS va consta din mai multe domenii, care include producția în masă a MBU-urilor (unități de construcție monetizate)

● Dezvoltare robotică continuă pentru a construi clădiri de la distanță 24/7 în orice condiții de mediu.

● Un sistem global de gestionare a flotei pentru monitorizarea în timp real a producției, până la livrarea la fața locului.

1. Plăți cu monede

Plătiți cu Etherium, Bitcoin, Litecoin și altele

Oferim o oportunitate limitată de a face parte din viitorul construcției de case. Rundă limitată de semințe - Incurajare timpurie - Primii 1000 de participanți vor primi un bonus suplimentar de 30%!

2. Achiziție minimă 200 USD / Nu Max

Text de responsabilitate: Programul Block Members nu este o investiție și exclude în mod expres cetățenii SUA, Canada și Macedonia. Participanții din SUA, Canada și Macedonia pot participa numai în conformitate cu reguli specifice de exceptare. Contactați-ne pentru a discuta cu reprezentantul legal. Adresa de e-mail a investitorului: canada.usa@blockmembers.io .

3. CARD DE CREDIT

Visa, Mastercard, AMEX

Dacă doriți să plătiți calitatea de membru folosind un card de credit, vă rugăm să urmați link-ul de mai jos, care vă va duce la site-ul nostru partener AECROS.IO, unde vă veți putea procesa calitatea de membru folosind moneda obișnuită prin intermediul unui card de credit.
Schimbul de blocuri

Dacă un membru deține doar un deputat, acesta poate tranzacționa 1 bloc (unitate de construcție modulară) la un moment dat. Cu 2 abonamente pot tranzacționa câte 2 blocuri la un moment dat. Acest lucru poate avea ca rezultat creșterea exponențială a deținerilor unui membru în timp și raționamentul din spatele eliberării parlamentarilor la prețuri accesibile (pentru a fi realizabil pentru populația de masă). Un membru poate tranzacționa cu un singur bloc, pe măsură ce participațiile lor cresc sau au opțiunea de a tranzacționa mii de MBU-uri pe tranzacție. Acesta este echivalentul digital al răsturnării de case sau clădiri, fără a fi nevoie să pătrundă în lumea fizică.

 


BENEFICIILE
Construit inteligent în timp ce reducerea deșeurilor pentru a oferi oportunități de acces homeownership pentru cei care nu pot , cu o reducere a costurilor anticipate de până la 60% în proprietatea development.Built puternic și sigur pentru a oferi adăpost în timpul naturale disasters.Our contracției și materiale de lucru împotriva schimbărilor climatice cu sistem de superioritate Economii , energie și deșeuri. Așteptăm o reducere de 60% a timpului de construire a tuturor fazelor unui proiect de construcție.

Planificarea noastră include implementarea unui sistem zero deșeuri pentru construcții și reciclarea energiei pentru prelucrarea datelor.

Clădirile noastre asigură colectarea solară cu energie verde cu clădiri noi.
Construcția automată alimentată de AECROS sprijină dezvoltarea de noi tehnologii ecologice pentru a construi un viitor mai bun.

Construcția automată alimentată de AECROS integrează informații pentru case inteligente și sigure pentru un viitor mai bun.

Clădirile noastre oferă locuințe sigure în zone de uragan cu risc ridicat. Toată lumea merită să se simtă în siguranță.

Ne propunem să creăm și să implementăm metode noi și mai bune, în loc să plasăm mai multe resurse într-un sistem defect și risipitor de practici de construcție tradiționale.

Construcția automată alimentată de AECROS oferă soluții ecologice pe parcursul întregului proces de construcție.

Construcția rapidă a clădirilor AECROS va oferi ajutor în caz de catastrofe naturale
Tehnologiile AECROS permit clădirilor temporare potrivite în mod ideal pentru sectoarele de petrol și gaze care operează în locații îndepărtate
ERC-721

Unitățile de construcție monetizate sunt jetoane ERC-721 nefungibile și fiecare reprezintă o singură unitate de construcție modulară și gemenele sale digitale. Digital Twins permite utilizări ulterioare în procesul AECR, care sunt descrise în altă parte, dar asistă în esență cu specificații pentru etapele de proiectare inginerie civilă și arhitecturală, inclusiv biblioteci de proiectare și alte aplicații.
Platforma de tranzacționare în blocuri

Prima utilizare a blockchain-ului în cadrul AECROS este de a construi Block ExchangeTrading DAPP. Acest lucru permite traderilor să construiască un inventar de blocuri (de exemplu, dețineri de blocuri de membri) la schimb. Producția de blocuri fizice este paralelă cu acest inventar de schimb, trecând prin lanțul de aprovizionare și ieșind din schimb pe piața fizică. Profiturile și rezultatele devin acum
previzibile și repetabile.

PRE-VÂNZAREA DEȚINĂTORILOR DE MEMBRU

Achiziție minimă = 200 USD.

Adoptatorii timpurii pot participa la industria de contrucție automată pentru o achiziție minimă de 200 USD în valoare de înlocuitori ai calității de membru.

Eliberarea începe

● 1 mai 2020 (00:00 GMT)

Înlocuitori de membru pentru vânzare

● 120.000.000

Sfârșit

● La finalizarea vânzării

Rata de schimb a jetoanelor

● 200 USD USD = 200 de parlamentari (înlocuitori ai calității de membru) Etapa 1 preț = 1 USD per MP

Monede acceptabile

● ETH, BTC, USD, EUR, VISA, MASTERCARD, AMEX, PAYPAL

Suma minimă a tranzacției

● 200 USD = 200 MP
Programul de recompense pentru calitatea de membru

Va avea nevoie de o declarație aici pentru a descrie modul în care funcționează aceste etape:

O serie de 10 milioane de membri în mai / iunie 2020

● Etapa 1 1.000.000 de membri Substituitori @ 10 cenți
● Etapa 2 1.000.000 de membri Substituitori @ 20 de cenți
● Etapa a 3-a 1.000.000 Substituenți ai calității de membru @ 30 de cenți
● Etapa 4 1.000.000 de membri Substituitori @ 40 de cenți
● Etapa 5 1.000.000 de membri Substituitori @ 50 de cenți
● Etapa 6 1.000.000 de membri Substituitori @ 60 de cenți
● Etapa 7 1.000.000 de membri Substituitori @ 70 de cenți
● Etapa 8 1.000.000 de membri Substituitori @ 80 de cenți
● Etapa 9 1.000.000 de membri Substituitori @ 90 de cenți
● Etapa 10 1.000.000 de substituenți ai calității de membru @ 1,00 cenți

Detalii jeton:
Simbol Token: MP
Începutul vânzării de jetoane: 1 august 2020
Sfârșitul vânzării jetonului: 31 decembrie 2020
Jetoane de vânzare: 120.000.000
Preț de pornire: 1,00 USD
Specifications: ERC 20
Alimentare maximă circulantă: 360.000.000
Durata vânzării: Aproximativ. 6 luni
Distribuirea de fonduri și alocarea pe termen lung

● 8%: recompensă
● 12%: Prevânzare
● 20%: echipă și consilier
● 25%: Fond de rezervă
● 35%: Fond de rezervă



Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.