Header Ads

Breaking News
recent

JUMBLE CASH - LISTA PACULUI WAP.

Întoarce-te cu mine, [zorzia] de data asta te invit să treci în revistă proiectul. Emoționant JUMBLE CASH care vă va conduce la următorul dvs. succes.


Experiența clientului ar tortura, în general, spațiul blockchain-ului, ușurința de utilizare în repetate rânduri pentru anumite funcții. Pentru a câștiga o adevărată tracțiune a clienților, Jumble îi va împuternici pe clienți folosind o experiență vizibilă a clienților, care are o asigurare înnăscută; portofelul nostru de programe. Din perspectiva clientului și a utilizării, aceasta expune ca Metamask, reducând presupunerea de a ingera date și accelerând tracțiunea Jumble.

Utilizați Neordonat pentru a ascunde dvs. financiar dat o prin amestecarea se muta cu resurse în bazine neordonat, asigurându -se că toate mișcările ulterioare rămâne încurcat. De fiecare dată când ieși, Jumble îți promite că vei folosi o altă zonă. Transmiterea continuă cu respect generos pentru clienți:

- Vă păstrează plenitudinea ascunsă
- Ascundeți izvorul bunurilor dvs.
- Ascundeți tranzacțiile dvs. de tranzacționare

Aproape de diverse caracteristici pe care le vom aborda în publicarea mesajelor, recunoaștem că cursul nostru specific de acțiune, în combinație cu filozofia noastră orientată către clienți, poate atrage într-
adevăr securitatea clienților pentru BNB.


Despre
Tranzacțiile Binance Smart Chain nu sunt private. Jumble este un ajutor direct care vă va extinde asigurarea în timp ce executați pe Binance Smart Chain / BNB. Jumble vă face tranzacțiile între adrese. În mod adecvat, Jumble vă ajută să tăiați toate legăturile dintre vechiul și noul BNB mixt, confundând monedele tuturor folosind estimări de reelaborare adunate fenomenal. Acest lucru ar trebui să fie conceput prin portofelul programului Jumble (în curând) sau direct din piscina Jumble.

Jumble este absolut robotizat și funcționează fără asistență umană. Chiar când se face comunicarea obscură, spectacolul pur și simplu ucide toate datele asociate. Dintr-o perspectivă progresivă, managerii pot adăuga mai multe consolidări și pot schimba cheltuielile, în ciuda actualizărilor de sistem care vor contribui la avansarea Jumble

Misiune

Obiectivul principal al Jumble Cash este de a crea și transmite instrumente financiare care oferă asigurare în numerar deschis. Cu aproximativ 85 de miliarde de dolari în valoare inactivă în BNB, recunoaștem că partenerii BNB merită senzații reale de liniște în ceea ce privește istoria lor legată de bani, urmarea recompenselor, tranzacțiile trecute și iminente. Pool-urile Jumble Cash abordează securitatea oricum mai în esență, o interfață ușor de utilizat pentru a trimite tranzacții private.























Defalcarea difuzării Jumble

Sămânță: 37,50%
BSC Starter (IDO): 30%
Lichiditate: 12%
Îmbunătățire: 5%
Echipa: 5%
În avans: 11,50%

Semănați nuanțe de împrăștiere rotunde
37 la sută și jumătate din rezervă a fost dedicată rundei de semințe. Acestea sunt un segment al partenerilor noștri de lungă durată și intrigi cheie pe care le-am considera „bani ascuțiți” care au avut opțiunea de a contribui devreme. Datoria și sprijinul lor tinde spre viziunea noastră normală pentru efort. Jetoanele distribuite de 37,5 milioane se adresează 37,50% din stocul irefutabil. 25% din runda de semințe va fi deschisă la postare, apoi 25% postează în mod fiabil postarea. Pentru cei care iau în considerare, runda de semințe este închisă.

Listare PancakeSwap
Lichiditate la înregistrare: 12.000.000 JUM
Data: 30 aprilie 14:01 UTC
Cost JUM: 0,0005 BNB

Pereche: BNB

$ JUM HODLers își pot miza jetoanele. 80% din toate costurile acumulate de spectacol (în BNB) vor fi alocate lună în lună persoanelor care verifică $ JUM. 20% în plus vor fi folosite pentru a ajuta la menținerea constantă a unei noi dezvoltări și îmbunătățiri.

HARTA RUTIERĂ 2021



Concluzie
Jumble Pools utilizează un spectacol total descentralizat și independent pentru tranzacții private pentru BNB (BEP20). Permite asigurarea comercială pe lanțul inteligent Binance (BSC) utilizând estimări axate pe securitate pentru a sparge în mod adecvat oțelul dintre sursele comerciale și zonele țintă. Clienții vorbesc cu portofelul lor cu siguranță că le place să folosească MetaMask. Jumble realizează ceva uimitor în fundal pentru a vă îmbunătăți și a vă asigura securitatea. Clienții non-Jumble pot utiliza în mod similar Pool-urile în mod clar prin web și adăugând în continuare nivelul de siguranță evaluat de toată lumea.

Pentru mai multe informații, proiectul Jumble Cash:
Site-ul web: https://jumblecash.com
Grupuri BNB: https://jumblecash.com/app
Telegramă: https://t.me/jumblecash
Twitter: https://twitter.com/jumble_cash
Mediu: http://medium.com/@jumblecash



Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.