Header Ads

Breaking News
recent

YFSwap All-In-One DeFi Platform


Ce este YFSwap?
YFSwap este o platformă financiară bazată pe tehnologia Blockchain și care folosește conceptul de finanțare descentralizată, platforma Dex bazată pe AMM a fost creată cu scopul de a fi o platformă all-in-one cu mai multe pool-uri și opțiuni criptomonede. Inițial, pe platforma YFSwap vor exista 2 opțiuni, adică YFBTC și YFETH, care vor utiliza temporar pool-ul LP Uniswap și vor utiliza pool-ul LP independent atunci când lichiditatea pool-ului îndeplinește criteriile. După cum știm, în prezent Uniswap împarte încasările din comisioanele de swap propriilor investitori de bază, unde pe platforma YFSwap toți utilizatorii pot obține o sumă mai mare decât Uniswap & Sushiswap din rezultatele obținute.

Ce este YFBTC
YFBTC se va baza pe Protocolul Bitcoin care va urma schema de înjumătățire a Rețelei Bitcoin. Aceasta este menită să mențină sustenabilitatea planificării pe termen lung odată ce se controlează suma deținută. Spre deosebire de Bitcoin, care va fi exploatat în 2140, YFBTC va fi minat complet în mai puțin timp, adică 4 ani. După aceea, platforma va oferi controlul complet comunității pentru a vota, unde comunitatea poate decide să își mărească sau să își mențină oferta.

Ce este YFETH
La fel ca YFBTC, YFETH va adopta un protocol de la Ethereum cu o ofertă mai mică decât Ethereum și jetoane care vor fi distribuite în mod egal utilizatorilor, YFETH va urma Consensul de la Constatinople. Echipa YFSwap a făcut YFTETH complet descentralizat, oferind comunității să ia parte la dezvoltarea sa.



Ce este YFETH
La fel ca YFBTC, YFETH va adopta un protocol de la Ethereum cu o ofertă mai mică decât Ethereum și jetoane care vor fi distribuite în mod egal utilizatorilor, YFETH va urma Consensul de la Constatinople. Echipa YFSwap a făcut YFTETH complet descentralizat, oferind comunității să ia parte la dezvoltarea sa.

YFETH (aprovizionare totală 75.000)
NU ÎNCurajăm ACHIZIȚIA DE YFETH. DAR MAI BINE DECÂT EXTREMITĂȚI DE TAPI SAU DEFI ALIMENTARE. Dar dacă totuși doriți să continuați, faceți clic pe participare la campanie.

INSTRUCȚIUNI YFETH GRATUITE ȘI RECLAMARE CROWDFUNDING

Pentru a vă califica pentru airdrop, portofelul dvs. metamask trebuie să aibă FIE „300 UNI, 300 BITTO, 0,5 YFI, 300 BAL, 300 LINK, 300 BNB, 300 HT, 300 OKB, 300 BAND, 300 NXM”. TU vei fi eligibil pentru 3 jetoane GRATUITE.

Utilizați portofelul Metamask pentru a trimite ETH la adresa de crowdfunding, NU TRIMITEȚI DE LA SCHIMB.

YFETH va fi trimis automat la adresa dvs. sursă în funcție de adresa sursă a ETH-ului dvs. prin contract inteligent.

ETH multiple pot fi transferate, agregate automat

Cantitatea inițială de YFETH este de 75.000, iar numărul de YFETH Free Airdrops este de 39.125. Alți 35.875 YFETH vor fi alocați pentru Crowdfunding pentru a ajuta la menținerea durabilității serverului și a proiectului și a dezvoltării viitoare. Dar orice YFETH rămas din crowdfunding va fi ars și NU va fi păstrat de echipă sau de dezvoltatori pentru a asigura descentralizarea maximă a ofertei YFETH.

YFETH va pune capăt zborului și jetoanele trebuie revendicate înainte de 16 octombrie 2020. YFETH va fi listat și pe bursa descentralizată Uniswap. Potențialele schimburi suplimentare care vor fi listate sunt Hotbit și Bilaxy.



Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.