Header Ads

Breaking News
recent

Birocrația digitală



#DBC #digitalbureaucracy #blockchain #AI ​​#crypto #cryptocurrencies #BSC
Birocrația digitală este un proiect care vă permite să efectuați rapid și rentabil tranzacții birocratice zilnice lungi și obositoare între persoane, instituții și țări care utilizează rețeaua Blockchain.

Despre Blockchain-ul Burocratic Digital
Birocrația Digital este un blockchain publică proiectat pentru adoptarea în masă a tehnologiei blockchain de către statele, instituții, companii sau persoane fizice de toate dimensiunile. Este mobil, rapid, sigur și necesită o taxă de procesare adecvată. Acesta este destinat să formeze baza ecosistemului blockchain birocratic.

Din punct de vedere tehnic, blockchain-ul birocratic digital este construit pe o inovație dovedită în blockchain, iar noile tehnologii sunt create pentru a stimula adoptarea în masă.

Ce este DBC?
DBC este primul sistem de birocrație descentralizată care simplifică și standardizează datele folosind tehnologia blockchain. Facilităm birocrația între indivizi, instituții și țări din rețeaua Blockchain.

Ce este DBCChain?
DBCChain este un software de inteligență artificială (AI) dezvoltat de echipa birocrației digitale în sursă deschisă. Pentru ca utilizarea unui software special DBCChain pentru țări, instituții și companii să fie un proces foarte simplu, echipa noastră continuă să lucreze. Ne propunem să ne asigurăm că poate fi instalat pe toate dispozitivele dvs. cu un singur clic, dar și să fie foarte ușor de utilizat.

Cum funcționează DBC?
Birocrația digitală ne face viața dificilă. Este instalat peste tot și realizat de municipalitate. Documentele oficiale, facturile, cumpărarea și vânzarea de case și vehicule, școli și educație, sănătate și spitale, finanțe și afaceri, proceduri vamale, pașapoarte și proceduri de identitate sunt doar câteva dintre acestea.

Proiectul DBC a făcut posibilă gestionarea tranzacțiilor de documente obositoare care cauzează complexitate în viața noastră. Pentru o clipă, imaginați-vă că hârtia nu este folosită în lume. Cu DBC, veți putea trimite și primi facturi, documente oficiale, documentații de asigurări și spitale, tranzacții vamale și fiscale, achiziții / tranzacții la domiciliu și mașini, informații / documente internaționale, oficiale sau private folosind rețeaua criptată cu un singur clic Blockchain .

Combinați inteligența artificială și structura Blockchain, permițându-vă să tranzacționați în siguranță și rapid.

Procedurile birocratice se vor baza în totalitate pe asistența inteligenței artificiale. Acesta este un proiect minunat care va asigura transferuri rapide și fiabile prin rețeaua blockchain.

Plăți fiabile și rapide. Puteți trimite chiar și cele mai mari plăți pentru cele mai mici taxe.
Depozitarea în siguranță a tranzacțiilor școlare și spitalicești în rețeaua Blockchain. Permite simplificarea acțiunilor sau obținerea de informații cu un singur clic.

Pentru a facilita rețeaua blockchain în viața noastră de zi cu zi, DBC a început să își dezvolte propria infrastructură Blockchain pentru a oferi confort în zonele enumerate mai jos:

Soluție DBC
Jetoanele DBC au fost create pentru a fi utilizate în infrastructura birocratică digitală și au devenit moneda viitorului. Jetoanele DBC sunt criptomonede care vor fi utilizate în tranzacțiile birocratice din întreaga lume.

Ce este un token DBC?
Jetonul DBC este o monedă virtuală creată pentru a acoperi costurile rețelei Blockchain a sistemului de birocrație digitală. Se fac eforturi pentru ca proiectul nostru să petreacă la cât mai multe schimburi în conformitate cu tabelul Token Target.

Jetonul DBC va fi utilizat pentru a acoperi costurile rețelei birocraționale digitale Blockchain. Binance Smart Chain (BSC) Fabricat utilizând contractul BEP20 Smart Contract.



• Nume simbol simbol: birocrație digitală
• Numele scurt al jetonului: DBC
• Standard Token: BEP20
• Platformă Blockchain : Binance Smart Chain
• Aprovizionare totală: 200.000.000 DBC

Vânzare Jeton DBC
Jetonul DBC a fost creat folosind Binance Smart Chain (BSC) BEP20 Smart Contrac. Portofele de serviciu, schimburi, etc. ale token-ului, asigură compatibilitate și integrare ușor de utilizat.

Cum pot participa la vânzarea DBC Token?
Jetonul DBC este emis decentral. Este o platformă unică; complet ușor de utilizat, sigur, inteligent și ușor de utilizat. Puteți cumpăra jetoanele din secțiunea „Vânzări de jetoane” de pe site-ul nostru. De asemenea, puteți avea jetoane DBC gratuit urmărind conturile noastre de socializare.

Început: 2021-04-30
Aprovizionare totală: 200.000.000 DBC
număr de jetoane de vânzare: 25.000.000 DBC
Rata de schimb a jetoanelor: 1 DBC = 0,010 USD
Monede acceptabile: ETH, BNB, BTC, USDT
Suma minimă a tranzacției
1000 DBC / 10 USD

ICO și Presale
Etapa A - Prevânzare globală

• Data: 30 aprilie 2021 - 31 iulie 2021
• Bonus: 1% - 5.000 DBC + 2% - 10.000 DBC + 3%
Vânzări în etapa A: 25.000.000 DBC (250.000 USD)
• Etapa A prețul de vânzare: 0,010 $
• Date despre investitori (KYC): NU (pot fi achiziționate anonim)
• Distribuție de jetoane DBC: toate jetoanele DBC vor fi distribuite la expirarea ICO pe 30 aprilie 2022.

Etapa B - Presale Global

• Data: 1 august 2021 - 31 octombrie 2027
• Bonus: 1% - 5.000 DBC + 2% - 10.000 DBC + 3%
• Vânzări în faza B: 25.000.000 DBC (1.250.000 USD)
• Prețul de vânzare din etapa B: 0,050 USD
• Date despre investitori (KYC): NU (pot fi achiziționate anonim)
• Distribuție de jetoane DBC: toate jetoanele DBC vor fi distribuite la expirarea ICO pe 30 aprilie 2022.

Etapa C - Presale Global

• Data: 1 noiembrie 2021 - 31 ianuarie 2022
• Bonus: 1% - 5.000 DBC + 2% - 10.000 DBC + 3%
• Vânzări în faza C: 25.000.000 DBC (3.750.000 USD)
• Preț de vânzare Etapa C: 0,15 USD
• Date despre investitori (KYC): NU (pot fi achiziționate anonim)
• Distribuție de jetoane DBC : toate jetoanele DBC vor fi distribuite la expirarea ICO pe 30 aprilie

 2022.
Etapa D - Presale Global

• Data: 1 februarie 2022 - 30 aprilie 2022
• Bonus: 1% - 5.000 DBC + 2% - 10.000 DBC + 3%
• Vânzări în faza D: 25.000.000 DBC (5.000.000 USD)
• Prețul de vânzare în etapa D: 0,20 USD
• Date despre investitori (KYC): NU (pot fi achiziționate anonim)
• Distribuție de jetoane DBC : toate jetoanele DBC vor fi distribuite la expirarea ICO pe 30 aprilie

 2022.
Echipă
Echipa Birocrației Digitale își propune să elimine dificultățile din viața ta prin reunirea Inteligenței Artificiale și Blockchain. Proiectul nostru este creat într-un mod open-source complet. Puteți contribui la dezvoltarea proiectului nostru prin alăturarea echipei noastre.



Structura managementului echipei
Echipa de birocrație digitală este o echipă non-profit dedicată dezvoltării, gestionării și progresului ecosistemului lanțului de blocuri. Mecanismul de operare descentralizat al tehnologiei blockchain oferă echipei noastre o structură de management unică. De când structura actuală a birocrației a devenit o problemă în viața tuturor. Membrii echipei noastre acționează cu un bun simț și o viziune nouă. Toate deciziile care trebuie luate în domeniile proiectului sau progresului, dezvoltării și promovării. Cu software-ul DBC la care lucrăm, problema alegerilor are loc pe lanțul de blocuri. Echipa decide apoi deciziile cu privire la selecțiile proiectului.










Autor: zorzia
BEP20 - BSC - Adresa portofelului cu lanț inteligent Bianance: 0xBBE79c7dcEca5C7Fecb7adb6CB946F70fF936B7a

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.