Header Ads

Breaking News
recent

CHARITAS


#CHAR #CHARITAS#btc #bnb
Charitas este un protocol comunitar care revoluționează modul în care finanțăm organizațiile de caritate. Jetoanele noastre native sunt realizate cu tokenomică simplă: cadouri statice, donații caritabile, LP auto și arsuri de jetoane. investițiile în Charitas le permit titularilor să gestioneze viitoarea noastră platformă de donații. charitas este conceput având în vedere obiectivele lumii reale pentru a asigura longevitatea și creșterea protocolului.

Protocolul Charitas a fost construit pentru a încuraja investitorii să aprecieze valoarea și pentru a sprijini dezvoltarea și accesul la aplicația Charitas. realizează acest lucru prin cele patru funcții principale ale sale: Câștigarea dobânzii sub formă de recompense statice, caritate, furnizarea de fonduri de lichiditate și arsuri de jetoane. impozitul total pe tranzacții este de 3%, după cum este defalcat în secțiunea următoare. charitas încurajează, de asemenea, să dețină și să acumuleze investiții prin blocarea jetoanelor echipei de dezvoltatori pentru a stimula creșterea prin intermediul unor repere.

Misiunea noastră este de a crea o platformă bazată pe jetoane pentru ca organizațiile caritabile să accepte donații, permițând în același timp comunității să recompenseze inițiative extraordinare!


RECOMPENSĂRI STATICE

Deținătorii de jeton Charitas (CHAR) câștigă automat jetoane ținând. Pentru fiecare tranzacție de vânzare și cumpărare care are loc, un procent din valoarea tranzacției este impozitat și distribuit fiecărui titular Charitas. dobânzile câștigate sau cadourile statice sunt depuse direct în portofelul deținătorului, fără ca vreun aranjament sau procesare suplimentară să fie implicate.

FONDURI DE CARITATE ȘI GUVERN

1% din fiecare tranzacție de cumpărare și vânzare este alocată unui fond separat și distribuită în mod regulat către organizații de caritate. Cu cererea propusă, deținătorii Charitas vor putea alege unde vor fi alocate fondurile și unde vor fi făcute donații de caritate. acest proces democratic promovează protecția împotriva corupției. Permițând deținătorilor să voteze, protocolul permite comunității să răspândească distribuția donațiilor către o selecție largă de organizații caritabile convenite de comunitatea Charitas. prin răspândirea vocii, cresc oportunitățile de a dona donații pentru cele mai bune practici de caritate.

Pentru a accelera creșterea Protocolului Charitas, fiind în același timp loial obiectivului său de a dona donații caritabile. înainte de lansarea funcției de votare: donațiile caritabile vor fi făcute strategic, în acord cu comunitatea, ca o modalitate de a sensibiliza Charitas. Acest lucru va veni sub formă de evenimente de caritate și parteneriate pentru presă, mass-media și alte oportunități de marketing în cadrul fluencerilor, editorilor și jurnaliștilor.

TOKEN BURN

O parte din fiecare tranzacție de vânzare și cumpărare alocată organizației caritabile este în cele din urmă tranzacționată de la CHAR la BNB / USDT pentru ca organizația caritabilă să își finanțeze inițiativa. Pentru a compensa această presiune de vânzare, jetoanele CHAR vândute vor fi arse din fondul de lichidități.

DEZVOLTATOR TOKEN BURN

Jetoanele pentru dezvoltatori sunt stocate în siguranță și blocate în protocolul DxLocker. jetoane pentru a le partaja, arde sau utiliza pentru dApp și alte inițiative de creștere.



Data deblocării portofelului este afișată în legenda graficului. simbolul echipei de dezvoltare va fi blocat și ars dacă obiectivul de creștere nu este atins. Reperele se bazează pe creștere și asigură succesul și longevitatea proiectului. dezvoltatorii vor acționa pentru a îmbunătăți viabilitatea protocoalelor de succes. arderea manuală a simbolurilor va avea loc la sfârșitul perioadei de blocare, dacă etapele evidențiate în cartea albă completă nu sunt îndeplinite sau dacă succesul proiectului le impune.

DISPOZIȚIA PISCINEI DE LICHIDITATE ȘI VITEZA DE ASIGURARE

Pentru a reduce volatilitatea excesivă, protocolul Charitas permite adăugarea imediată a unei taxe de 1% la fondul de lichidități. Când proiectul se va maturiza, această taxă de 1% va fi utilizată selectiv pentru finanțarea lichidității și a carității.



Furnizarea automată de lichiditate este o caracteristică integrată cu protocolul Charitas care creează o pernă sau un nivel de preț, pentru a preveni volatilitatea nedorită și scăderea prețului.

ÎN SCURT, CHARITAS ÎNCETINĂ VITEZA JOCULUI VIA:

Recompense statice (inclusiv linkuri care arată modul în care proiectele anterioare au influențat viteza).
Blocarea echipei de dezvoltare și a jetoanelor de lichiditate generate în timpul pre-vânzării (35% BNB colectat).

Înregistrați numărul de jetoane echivalent cu LP atunci când organizațiile de caritate își schimbă jetoanele Charitas cu BNB (sau alți parteneri viitori).

Gamificare prin loterii, deținători de premii și publicitate pe rețelele sociale.
Învățați organizațiile de caritate să dețină o parte din Charitas pentru aprecierea valorii.

Toate conceptele pot fi găsite la https://investmentbank.com/token-velocity/

ECHIPA DE DEZVOLTARE ÎNCHISĂ

Exemple de potențiale etape sunt capitalizarea de piață țintă, deținătorii totali, fondurile strânse în scopuri caritabile, etc. Aceste etape vor fi comunicate în mod transparent cu comunitatea după ce a fost finalizată.


SECURITATE
Charitas se angajează în transparența și securitatea protocolului în dezvoltarea acestuia. Lista completă a adreselor portofelului este disponibilă imediat.


Pre-vânzarea va avea loc la https://dxsale.network/
Rețeaua DxSale gestionează vânzările și blochează lichiditatea la PancakeSwap la o rată de 75% din fondurile strânse.

Jetoanele pentru dezvoltatori vor fi blocate cu DxLocker înainte de pre-vânzare. jetoanele pentru dezvoltatori sunt blocate pentru o perioadă de timp prestabilită și vor fi deblocate în funcție de orizonturile de timp și realizările stabilite în Foaia de parcurs detaliată. Viitoarele acorduri făcute de comunitate ar putea schimba această Foaie de parcurs.

Rezistența la lichiditate arsă va fi disponibilă ca un link către BscScan în fiecare lună, la începutul lunii.
Jetoanele care au fost arse vor fi trimise la adresa de ardere și nu pot fi recuperate.
Contractul inteligent va fi în curând auditat de TechRate.org și rezultatele vor fi anunțate.


DISCLAIMER
Acest articol este destinat exclusiv informării generale și nu constituie o invitație sau o ofertă de cumpărare sau vânzare CHARITAS.

Acest lucru nu constituie o aprobare a sfaturilor de investiții profesionale, recomandări sau analize independente și nu ar trebui interpretat ca un angajament pentru urmărirea obiectivelor și obiectivelor prezentate aici, adică celor ale personalului. să se schimbe din când în când la discreția ECHIPEI CHARITAS. prin urmare, informațiile conținute în acest articol nu au fost pregătite în conformitate cu regulile și reglementările relevante, cum ar fi publicarea în diferite jurisdicții.

Pentru mai multe informații despre CHARITAS, faceți clic pe linkul de mai jos

LINKUL OFICIAL
SITE-UL: http://www.charitas.fund/
TWITTER: http://twitter.com/charitasfund
LINKEDIN: http://linkedin.com/company/charitas-fund
GRUP TELEGRAM: https://t.me/charitasfund
MEDIU: http://medium.com/@charitasfund
REDDIT: http://reddit.com/r/charitas
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/charitas.fund

Author : zorzia
BEP-20 WALLET : 0xBBE79c7dcEca5C7Fecb7adb6CB946F70fF936B7a

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.