Header Ads

Breaking News
recent

Пластикові фінанси - запуск блокчейна в галузі управління пластиковими відходами

З найкращими побажаннями всім вам у спільноті BLG
Знову зі мною, <zorzia> цього разу я запрошую вас переглянути проект. Цікава {Пластикові фінанси}, яка приведе вас до наступного успіху.


Проблема пластикових відходів разом стала серйозною проблемою. Отже, необхідне належне поводження, щоб ці небезпечні відходи могли перероблятися та виробляти корисні нові продукти. Переробка є одним із найважливіших заходів, доступних сьогодні для зменшення цього впливу, і є однією з найбільш динамічних галузей у галузі пластмас сьогодні. А переробка пластику також буде альтернативою, яку можна використовувати для подолання забруднення навколишнього середовища, оскільки переробка може зменшити кількість пластикових відходів, що існують у світі. повторення - це дія, яку вже не можна недооцінювати.

#Plastic #finance #ESG #Compliant #plasticfinance #plastic #bitcoin #ico
За допомогою блокчейну та DApps, Plastic Finance може впорядкувати потік бізнесу з переробки та надати можливість сміттярам отримати кращі методи лікування для своєї важкої роботи. Plastic Finance створить додаток, за допомогою якого смітники можуть продавати свої відходи МРФ, обмінювати їх на готівку або зберігати як актив у вигляді Grinds Stable Coin, який можна забезпечити на нашій платформі DeFi.

Що таке токен PLAS?

PLAS є рідною ознакою екосистеми Plastic Finance. PLAS була створена для фінансування проектів утилізації та служить знаком управління та власності для отримання дивідендів протеже або розподілу прибутку від утилізації та транзакцій DeFi та розворотів на внутрішньому фондовому ринку.

Компанія Plastic Finance бере плату в розмірі 5% від ціни внутрішнього обмінника за пластикову перемолку та плату в розмірі 0,175% за зняття заощаджень або здійснення операцій з оплати позики на платформі DeFi. Усі ці збори входять у гаманець і можуть регулярно розподілятися за допомогою смарт-контракту.

Plastic Finance щорічно збирає 60% чистого прибутку від кооперативного бізнесу з переробки. Натомість Plastic Finance розподілить плату та розподіл прибутку власникам PLAS як дивіденди.



Пластикові фінанси - запуск блокчейну в галузі виробництва пластикових відходів

Kryptoinmind (26) у #plastikm üll • 21 годину тому

ПЛАСТИКА.jpg

огляд

Пластик створює проблеми протягом 400 років, це 16 поколінь. 91% не переробляється, що в кінцевому підсумку впливає на нас та навколишнє середовище. Пластикові відходи є скрізь, ми їмо пластик, п’ємо пластик, дихаємо пластиком. Щохвилини продається понад 2 трлн пластикових пляшок, половина з яких - з Азії, а Індонезія посідає друге місце серед найбільших забруднювачів Китаю.

У наш час термін кругова економіка з’являється знову і знову. У старій лінійній економіці кругообіг товару переходить від фази виробництва або створення до фази використання, і в кінці продукт утилізується як відхідний матеріал. Але ця стара лінійна економіка шкодить землі, і не все, що ми виробляємо, біологічно розкладається. У круговій економіці життя продукту нагадує цикл. Від виробничого процесу до фази використання і до утилізації ми можемо переробляти та повторно використовувати якомога більше. Політики у всьому світі прагнуть до більш кругової економіки, зменшуючи кількість нових ресурсів, необхідних для підтримання економіки, та мінімізуючи кількість відходів.

Plastic Finance - це перший пластиковий банк на базі блокчейну в Індонезії. Виведіть збирачів сміття із бідності. Надайте бідним доступ до банківських позик через дефі Пластикові фінанси покращать доступ до зайнятості, освіти, послуг та технологій для багатьох індонезійців. Крім того, допоможіть уряду досягти екологічного планування чи екологічного бюджетування через захист ґрунтів. Очищайте навколишнє середовище та отримуйте від цього користь одночасно.

ВИКОРИСТОВУЙТЕ багаторазово та правильно

Що таке пластикові фінанси?

Plastic Finance забезпечує середовище, соціальне середовище та управління, також відоме як тематичне інвестування ESG за допомогою криптовалюти та технології блокчейну. 1 марка PLAS за загальнодоступною ціною продажу 10 кг вуглекислого газу на рік та приблизно 6,4 тонни переробленого пластику на рік. Переробляючи, Plastic Finance сприяє викидам CO2, оскільки певний прибуток використовується для ініціативи Greenify, наприклад, для висадки тикових дерев у зоні декарбонізації.

Пластикові фінанси надають можливість збирачам пластикового сміття через кооперативи та DeFi, надаючи їм фінансову підтримку та доступ до освіти. На кожні 50 тонн, що переробляються на годину, у ланцюзі постачання потрібно 50 людей. Компанія Plastic Finance прагне переробляти від 80 000 до 2,16 000 тонн пластикових відходів на рік до кінця 2023 року.

Технологія блокчейн і стабільні монети можуть зіграти величезну роль у стимулюванні кожного домогосподарства та МРФ для впорядкування фінансування галузі переробки пластмас. Завдяки інтелектуальному контракту ми можемо токенізувати будь-який тип переробки пластмас та пелет, створити внутрішній обмінник, щоб люди та промисловість мали легкий доступ до монетизації пластикових відходів, а блокчейн забезпечував більшу прозорість для будь-якого ланцюжка поставок у галузі пластмас. Крім того, ми можемо створити DeFi-Dapps (децентралізоване фінансування, децентралізоване додаток), щоб відходи могли бути забезпечені як активи.

Що таке токен PLAS?

PLAS є рідною ознакою екосистеми Plastic Finance. PLAS створена для фінансування проектів переробки та служить маркером управління та власності для отримання дивідендів або розподілу прибутку від утилізації та транзакцій DeFi, поширення внутрішньої біржі.

Plastic Finance стягуватиме 5% комісії з ціни внутрішнього обмінника пластикових регріндсів та 0,175% комісії з заощадження зняття коштів або транзакції з оплати позики на платформі DeFi. Усі ці збори будуть об’єднані у гаманець, і за допомогою смарт-контракту їх можна регулярно розподіляти.

Plastic Finance щорічно збирає 60% чистого прибутку від кооперативного бізнесу з переробки. У свою чергу, Plastic Finance розподілить плату та розподіл прибутку як дивіденди власникам

PLAS.

Токеноміка
Білет: ПЛАС
Тип токена: BEP-20 MainNet
Адреса маркера: 0xCe34caAEe0b691F8e4098DC31CC8818A1dCcF06A
Адреса продажу токена: 0x1800C25a3Ed60B41766B8EE94f40CE05A84407aB
Загальна пропозиція токенів: 23 900 000 PLAS

КОМАНДА


Продаж жетонів
ВСЬОГО ПОСТАЧАННЯ: 23.900.000 PLAS
ВСЬОГО ДЕРЖАВНИХ ПРОДАЖІВ: 2.000.000 PLAS @ USD1
РАННІ ВНОСНИКИ: 7 300 000 PLAS, заблоковані до 27 місяців
АКРЕДИТОВАНІ ПРОДАЖИ ІНВЕСТОРІВ: 2 000 000 PLAS @ 0,375 USD мінімум 20000 USD
Попередній продаж: 2 000 000 PLAS @ 0,6 USD
AIRDROP або грант громади: 1000 000 PLAS
Попередній продаж Hardcap + Акредитовані продажі = $ 1 950 000
Загальний обсяг продажів Hardcap = $ 2.000.000, - (можна спланувати в IFO, якщо попередні продажі та приватні продажі успішні)
Загальний обсяг: 3.950.000 дол
Розрахунок ціни PLAS прив’язаний до вартості в доларах США
Висновок

#Plastic #finance #ESG #Compliant #plasticfinance #plastic #bitcoin #ico #investment #pollution #waste #plasticwaste #environment #cryptounderlying #base #cube #plasticbasedunderlying #carbontrading #carboncredittrading #plasticbasedunderlying #carbontrading

Plastic Finance зосереджується на переробці пластмас шляхом підвищення продуктивності збирачів відходів. Ми не порушуємо ланцюжок створення вартості відходів; натомість ми додаємо вартість ланцюжку створення вартості на користь всім сторонам. Більше того, ми підтримуємо програму пересадки дерев для декарбонізації забруднення СО2, ще більше підтверджуючи нашу прихильність до кругової економіки.
Детальніше тут:

️Веб-сайт: https://plastic.finance
Офіційний твітер: @Plastic_Finance
HiteWhitepaper: https://plastic.finance/whitepaper.pdf
Офіційна Telegram: https://t.me/plasticfinance
AceFacebook: https://www.facebook.com/plastic.finance/
InkLinkedin: https://www.linkedin.com/company/plastic-finance
️Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCxZvaGVdcOJ-_SnGaEn4kew

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.