Header Ads

Breaking News
recent

FILIPCOIN

Cele mai bune urări tuturor celor din comunitatea BLG
Înapoi cu mine, {zorzia}, de data aceasta, vă invit să treceți în revistă proiectul. Atractiv <FILIPCOIN> care vă va conduce la următorul dvs. succes.



Jetonul FILIPCOIN este o monedă criptografică creată utilizând protocolul Ethereum (ERC20) și tehnologia Ledger descentralizată. Scopul nostru este să dezvoltăm și să inovăm propria noastră tehnologie blockchain care se concentrează pe finanțarea descentralizată, un sistem de aplicații pentru economia de servicii care va oferi soluții practice pentru utilizatorii noștri, investitori și parteneri de dezvoltare.

Introducere:

Criptomonedele descentralizate au apărut de la lansarea Bitcoin în 2009, prima criptomonedă descentralizată adoptată pe scară largă. Piața criptomonedelor a crescut până la înălțimi neimaginate anterior. Creșterea a fost rapidă și răspândită, cu o serie de noi valute digitale, startup-uri conexe și schimburi care intră pe teren în fiecare săptămână. Există numeroase motive pentru cererea menționată în criptomonedă. În primul rând, există milioane la nivel global care nu au acces ușor la serviciile bancare standard ca urmare a problemelor de infrastructură. Dincolo de aceasta, plățile transfrontaliere sunt de obicei încărcate foarte mult, iar o monedă digitală ar putea ajuta la reducerea taxelor de tranzacție de la un schimbător centralizat. Mai mult, tranzacțiile Blockchain sunt ușor de urmărit,

FILIP se angajează să dezvolte un sistem de tranzacții fiabil în cadrul tehnologiei Blockchain a Ethereum. Utilizează o valoare a protocolului de sistem pentru a realiza transferul plăților pe bază de la egal la egal și pentru a construi o platformă descentralizată care să susțină aplicațiile economiei serviciilor, care este extrem de flexibilă în ceea ce privește adaptarea, confortul, fiabilitatea, securitatea și permite dezvoltarea parteneriatelor . Tehnologia inovatoare, structura de guvernare cuprinzătoare și aplicațiile de bord folosesc FILIP asupra criptomonedelor existente. Fundația va oferi transparență pentru gestionarea plăților, management financiar, management al dezvoltării, precum și practici comerciale pentru parteneri, susținând în același timp standarde înalte de integritate, credibilitate, conduită etică în afaceri și respectarea strictă a legilor, regulilor, aplicabile, Și reglementări pentru utilizatori și investitori. Concepția FILIP și posibilitățile pe care le va oferi au fost puternic susținute de membrii fondatori, echipa de dezvoltare, experți din industrie, susținătorii și investitorii timpurii, avocații și consultanții profesioniști.

Ecosistemul Ethereum / Filipcoin:

FILIPCOIN își propune să furnizeze servicii orientate spre client și personalizate, ca atare, pentru a facilita mai bine realizarea obiectivului nostru, vom stabili un ecosistem relativ independent de guverne, control politic, economii fiat, precum și fără centralizare pură. Valoarea sa este foarte dependentă de impactul social produs de viitoarele proiecte care cuantifică importanța nevoilor comunității blockchain care implică creșterea socioeconomică. Este conceput pentru a implementa starea financiară pentru a implementa cele mai recente caracteristici de securitate și dezvoltarea avansată a proiectelor de aplicații, adaptând în același timp practicile etice în serviciile de afaceri.

Abordare flexibilă - independentă, orientată către clienți, oferind libertate față de tranzacții;
Colaborativ - Acest lucru poate fi fie sub formă de servicii de consultanță expertă, găsirea partenerilor, fie chiar asistență pentru asigurarea de finanțare externă suplimentară, cum ar fi cu capitaliștii de risc;
Sprijinitor - Comunitatea Blockchain va avea o distribuție echitabilă a bonusului de aprovizionare cu monede la fiecare dezvoltare participativă. Tranzacțiile financiare auditabile pentru toate proiectele oferă fundamentul unei comunități de colaborare capabile să ia decizii economice importante;

Exclusiv - Membrii, pe baza contribuțiilor lor, pot obține automat beneficii în timpul ofertelor ICO;
Prospectiv - Membrii comunității se vor bucura de avantaje precum accesul la portalul comunității care constă dintr-o gamă largă de module pentru a colabora, a vota și a vizualiza starea conturilor și proiectelor lor;

Siguranță - Proiectele noastre bazate pe integritate reprezintă fundamentul pentru durabilitatea și profitabilitatea ecosistemului.

Produsul nostru:

Această aplicație va aduce o implementare reală a „fintech” (tehnologie financiară) cu soluție de plată unică și ecosistem de servicii care poate contribui la creșterea competitivității și creșterii economice. Ca parte a tehnologiei blockchain, FILIP se angajează să furnizeze o platformă sigură și compatibilă unei comunități open source. Echipa noastră profesională de dezvoltatori va utiliza integrarea datelor în lanț și în afara lanțului prin inovație tehnică și conceptuală.

Profiturile monedei din Filipine:
Flexibil - Ușor de utilizat. Această utilizare specială va permite partenerilor din sectoarele serviciilor de transport și alte aplicații de plată mobilă să integreze gateway-uri de plată în ecosistemul blockchain FILIPCOIN, acest instrument plug-and-play facilitează accesul oricăror cu un smartphone la serviciile financiare la un cost mai mic și va face mai ușor pentru utilizatorii săi, prin urmare frumusețea unui sistem descentralizat este exploatată având propria sa tehnologie blockchain.

Colaborativ - Prin descentralizare, se dezvoltă o accesibilitate îmbunătățită a tehnologiilor disponibile, deși FILIPCOIN va putea servi un grup semnificativ de utilizatori și piețe țintă care includ dezvoltatori, întreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii și utilizatori finali.

Sprijin - întreaga echipă FILIPCOIN și deținătorii din 2017 au construit o fundație mai mare din partea publicului pentru sprijinul durabil și dezvoltarea ecosistemului FCP. Aceasta va fi responsabilitatea echipei pentru activele criptomonede, dezvoltarea monedelor și actualizarea continuă a produselor și serviciilor viitoare în cadrul blockchain-ului FILIPCOIN. Fondurile primite de organizația FILIP vor fi utilizate pentru a îmbunătăți și mai mult FILIPCOIN, pentru a-și crește valoarea cu integrarea adecvată a proiectului de aplicație pentru economia de servicii.

Exclusiv - Tehnologie exclusivă care operează deja în industria transporturilor din Filipine. Echipa din spatele FILIPCOIN creează un ecosistem blockchain pentru aplicații descentralizate (DApps) cu schimb descentralizat (DEX) în economia serviciilor de plată. Spre deosebire de alte proiecte din lumea criptomonedelor, deținătorii FILIPCOIN au deja acces automat la o aplicație complet dezvoltată și funcțională pentru industria transporturilor, cu utilizări și beneficii suplimentare în acest proces.

Prospectiv - Prima criptomonedă, Bitcoin, este în continuare cea mai cunoscută aplicație blockchain. Cu toate acestea, această tehnologie s-a dezvoltat rapid și s-a dezvoltat în multe alte domenii. Speranța inițială cu Bitcoin a fost de a face bani și plăți descentralizate și universal accesibile. Deși Bitcoin nu reușește să se ridice la înălțimea acestei promisiuni, finanțarea descentralizată bazată pe blockchain („DeFi”), numită și finanțare deschisă, este o tehnologie avansată cu potențial. DeFi funcționează prin aplicații descentralizate, fără permisiuni (fără autoritate centrală), numite DApps, construite deasupra unei rețele blockchain, cel mai frecvent Ethereum. Vizionarii văd aceasta ca o alternativă open source la orice serviciu financiar pe care îl folosim astăzi. Gândiți-vă la economii, împrumuturi și comerț, la asigurări și multe altele, deoarece toate sunt accesibile la nivel global.

Sigur și sigur - Ca parte a tehnologiei blockchain, FILIPCOIN se angajează să ofere o platformă sigură și compatibilă comunității open source. Echipa noastră de dezvoltare profesională va valorifica integrarea datelor în lanț și în afara lanțului prin inovație tehnică și conceptuală.



Aplicații Filipay:

Filipcoin (FCP) facilitează adoptarea tendințelor valutare digitale, trimite și primește FC, BTC, ETH oriunde în lume, schimbă jetoane în conformitate cu ETH și PLĂTEȘTE PREȚ ÎN MODUL DE TRANSPORT ORIUNE.

Filipay facilitează colectarea automată a tarifelor pentru toate vehiculele de utilitate publică, adoptă tendințele valutare digitale, trimite și primește bani / credite oriunde în lume, câștigă reduceri de pe site-urile preferate de cumpărături sau restaurante, plătește în avans cu facturi, benzină, mâncare, călătorii și multe altele. Are următoarele caracteristici:


Filipcoin Blockchain:

După înființarea proiectelor majore inițiale pentru alimentarea FILIPCOIN, dezvoltarea propriului FILIPCOIN BLOCKCHAIN, devine următorul mare proiect. Scopul este dezvoltarea și inovarea unui sistem monetar nou-nouț construit pe blockchain-uri publice, o aplicație de schimb descentralizată care va oferi soluții practice pentru utilizatorii, investitorii și partenerii noștri de dezvoltare. Finanțele descentralizate (cunoscute sub numele de DeFi, pe scurt) au potențialul de a transforma viețile lumii nebancare - și de a face viața mai accesibilă pentru toți ceilalți. Această abordare oferă un echilibru între autonomie, eficiență a costurilor și risc. Acest lucru va permite dezvoltatorilor parteneri să se integreze în dezvoltarea menținerii abordării descentralizate în ceea ce privește sistemul de protocol de plată pentru a menține fiabilitatea, viteza, taxele de tranzacție mai mici, mobilitatea și securitatea sporită.

Distribuția suplimentară a aprovizionării este după cum urmează:

ICO EARLY BIRD - 4.000.000,00
ÎNAINTE DE VÂNZARE JETONATĂ
COMISIE DE REFERIRE - 8.200.000,00
AIRDROP - 16.400.000,00
BOUNTY - 1.640.000,00
ANGEL INVESTORS - 49.200.000,00
PROMOVARE ICO - 492.000,00
ECHIPĂ ȘI CONSULTANȚI - 8.200.000,00
DUPĂ VÂNZAREA JETULUI:
OPERAȚIUNI 7.986.800,00
MANPOWER - 31.947.200,00
DEZVOLTARE PROIECTE - 23.960.400,00
VÂNZĂRI ȘI MARKETING - 7.986.800,00
LEGAL - 3.993.400,00
CONTINGENȚĂ - 3.993.400,00
ALIMENTARE TOTALĂ - 168.000.000,00


Token Sale

Filipcoin va fi lansat pe baza platformei Ethereum și Bitcoin. Este compatibilitatea simbolului cu serviciile terților (portofele, schimburi etc.) și oferă integrare ușor de utilizat.

start

01 martie 2021

Valute acceptabile

ETH, BTC

Număr de jetoane de vânzare

88.068.000

Rata de schimb a jetonului

1 FCP = 0,0003699 ETH, 1 FCP = 0,00002683 BTC



HARTA RUTIERĂ:


Concluzie:

FILIPCOIN creează un ecosistem blockchain pentru aplicații descentralizate (DApps) cu schimburi descentralizate (DEX) în sectorul economiei serviciilor de plată. Spre deosebire de orice alt proiect din lumea criptomonedelor. În cadrul blockchain-ului FILIP, toate tranzacțiile plătite prin FILIPCOIN și alte jetoane și criptomonede vor facilita circulația FILIPCOIN. Datorită utilizabilității sale și a gamei largi de aplicații, „deținătorii” FILIP pe termen lung vor avea în curând o monedă moștenită care poate fi utilizată de la o generație la alta, deoarece FILIP continuă să ofere o tehnologie financiară mai accesibilă, susținând totodată o calitate mai bună a vieții.

Citiți mai multe informații aici:
️Site web: https://filipcoin.com/
️ Twitter: https://twitter.com/filipcoin
️Facebook: https://www.facebook.com/filipcoinfilip/
Telegramă: https://t.me/filipcoinfilip


Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.