Header Ads

Breaking News
recent

NAFTY

З найкращими побажаннями всім вам у спільноті BLG
Знову зі мною, <zorzia> цього разу я запрошую вас переглянути проект. Привабливий {NAFTY}, який приведе вас до вашого наступного успіху.

#Nafty #onlyfans #blockchain #adult #adulttoken #porntoken #NFT.


Індустрія для дорослих - це величезна галузь у 97 мільярдів доларів США, де більша частина цієї суми спрямовується на великі ліцензійні та виробничі компанії, що діють як “посередники”, а не на розробників контенту, що призводить до того, що споживачі контенту повинні платити вищі збори, щоб отримати доступ до улюблений вміст.

Дорослим творцям, котрі насправді приносять більшість із цих величезних показників доходу, доводиться використовувати посередників, щоб отримати ризик, що вимагає значного скорочення їхнього доходу. Провокаційний вміст заборонено основними медіа-платформами, що обмежує можливості творців вмісту для дорослих просувати свою роботу серед загальнодоступної аудиторії. Крім того, великі компанії, що займаються платіжними рішеннями, забороняють галузь, тому альтернативні провайдери пропонують набагато вищу, ніж звичайно, плату за обробку транзакцій всередині галузі. Екосистема Nafty Network та її маркер корисності NAFTY вирішують ці проблеми, а також представляють нові бізнес-моделі, засновані на принципах DeFi.

Що таке NAFTY?
NAFTY - це токен наступного покоління для індустрії дорослих, який має на меті розширити можливості творців контенту та нагородити споживачів контенту через мережу Nafty - соціальну екосистему для розваг для дорослих на 360 ° для віку Blockchain.

NAFTY, як соціалізований протокол DeFi для розповсюдження, допомагає творцям контенту заробляти набагато більше, а споживачам контенту платити значно менше за рахунок дезінтермедіації, а також отримувати винагороду від усіх транзакцій у мережі Nafty.

Що робить NAFTY унікальним у криптосфері для дорослих, це те, що мережа Nafty вже має 3 платформи для індустрії дорослих, готові до запуску паралельно до публічного продажу, а додаткові платформи вже в процесі запуску.



Чому NAFTY?
Готовність до продукту : Загалом продукти створюються після генерації токенів та ICO, але NAFTY спочатку створила продукти, а тепер пропонує токен.

Вирішення реальних проблем : Нафті пропонує рішення щодо вдосконалення індустрії дорослих на 97 мільярдів доларів, скорочуючи посередників, скорочуючи збори та надаючи творцям можливість просувати себе.

Терміни - це все : Минулі роки ми спостерігали революцію в галузі дорослих із крипто-токенами та тенденцією NFT. Тільки любителі заробляють понад $ 2 млрд за один рік і продовжують зростати. NAFTY втілює ці можливості та об'єднує їх разом

Корисна програма для власників : NAFTY, як валюта на платформах NSFW, заохочує більше транзакцій. NAFTY можна використовувати для чайових, придбання вмісту та просування на всіх платформах. Чим більше операцій, тим більше винагород ми даємо власникам.

Співвідношення для власників : Концепція NAFTY створює автоматичний пасивний дохід для своїх власників. Кожна транзакція з токеном має винагороду, яка наполовину перерозподіляється власникам для збільшення їхніх володінь токеном, а половина спалюється для збільшення вартості токена

Екосистема NAFTY
NaftyFans - платформа Fanclub, як OnlyFans, але на блокчейні, з меншими комісіями, кращим рішенням для оплати та дуже корисними маркетинговими інструментами. Фан-клуб, де вболівальники можуть платити та отримувати вміст від своїх улюблених авторитетів.

NaftyArt - ринок еротичних творів мистецтва, де творці та колекціонери можуть отримувати прибуток від своїх творів мистецтва. Торговий майданчик NFT дозволить людям розміщувати повнометражний вміст для дорослих, відео, звук і навіть GIF-зображення чи картинки. Матеріал буде зберігатися у вашому гаманці та на блокчейні. Все, що вам потрібно - це ключі від гаманця

NaftyTV - платформа підписки на вміст, яка стягує щомісячну / щорічну плату (Netflix на блокчейні) за ексклюзивний вміст. NaftyTV, це як Netflix на блокчейні для еротичного контенту, де щотижня ми завантажуємо нові відео, картинки та контент за лаштунками. Користувачі сплачують щомісячні, щоквартальні або щорічні підписки.

Що таке токен NAFTY?
NAFTY - це рідна валюта платформи Nafty, яка використовується для операцій на платформі, таких як винагорода творців, споживачів та інші операції Defi. Як дефляційний маркер, що працює на Binance Smart Chain, транзакції NAFTY практично не мають плати за газ, швидко виконуються і навіть екологічно чисті, що ідеально вписується в підхід команди щодо соціальної обізнаності щодо дорослої галузі.

Використання лексеми

1} Пасивний дохід: власники токенів отримують вигоду від комісії за кожну транзакцію, як від перерозподілу, що збільшує їх володіння токенами, так і від спалення токена, що збільшує вартість їх токенів.

2} Порада. Споживачі можуть подавати чайові своїм улюбленим творцям вмісту у формі жетонів Nafty. Чайові в $ NAFTY означають, що оскільки заробітна плата наших творців не залежить від цього, вони, швидше за все, утримують свої $ NAFTY і спостерігають за їх зростанням! Крім того, творці можуть заробляти пасивний дохід завдяки перерозподільній природі токена

3} Придбання NFT: ринок NTF для еротичних творів мистецтва, де як творці, так і колекціонери можуть отримувати прибуток від своїх робіт. Усі ці покупки та продажі творів мистецтва NFT будуть здійснені за символом Nafty

4} Платна підписка: NaftyTV, це як Netflix на блокчейні для еротичного вмісту, куди щотижня ми завантажуємо нові відео. Споживачі можуть приймати щоквартальні або річні підписки, оплачуючи через марку Nafty

5} Реклама в екосистемі: Творці контенту, які хочуть рекламувати свій контент на платформі та залучити більше споживачів, можуть рекламувати свій контент, сплачуючи через жетони Nafty.

6} Вплив: Nafty також працює в якості маркера управління, який використовується під час голосування та прийняття рішень на платформі або будь-яких змін у дорожній карті проекту. Власники жетонів Nafty отримають справедливі шанси проголосувати.

Токономіка

Протокол токена:
Загальна пропозиція Binance Smart Chain (BSC) : 100 мільярдів (100 000 000 000) NAFTY
80% токена буде спалено до запуску
10% буде продано в передпродажному
6% для ліквідності - заблоковано на 1 рік
Адреса контракту - 0x023daFDA3B3AE4cCC50e11AE359fFD6572724f28

Передпродаж
Попередній продаж NAFTY відбуватиметься на DXSale з обмеженням до 100 монет Binance (BNB) з лімітом 2 BNB на гаманець, зменшуючи ризик великого власника токена, який може маніпулювати цінами.

Ставка передпродажу становитиме 1 BNB за 100 мільйонів NAFTY.
Ви можете придбати NAFTY тут :: https://exchange.pancakeswap.finance/#/swap?inputCurrency=0x023daFDA3B3AE4cCC50e11AE359fFD6572724f28



Команда:
Nafty створив потужну команду експертів з багаторічним досвідом у галузі технологій та галузі, які готові зробити крок, щоб кардинально змінити свою діяльність на благо творців, спільноти та споживачів. Nafty вже співпрацює з відомими моделями та художниками, які розміщують свій контент на нашій платформі.



Висновок:
NAFTY, як соціалізований протокол передачі даних DeFi, допомагає творцям контенту заробляти набагато більше, а споживачам контенту платити набагато менше за допомогою дезінтермедіації. Щоразу, коли споживачі вмісту для дорослих здійснюють транзакції на будь-якій з платформ мережі Nafty, незалежно від того, дивиться хтось відео чи спілкується безпосередньо з творцем вмісту, кожен власник токена в мережі отримує частину транзакції на свій гаманець. Творці вмісту, аматорські чи професійні, отримають вигоду не лише заробляючи більші суми за свою роботу, але також зможуть брати плату за ексклюзивний вміст, де вони можуть отримувати оплату у Fiat або crypto та отримувати чайові в токенах NAFTY.

# Ідеальний # лише любителі # блокчейн # дорослий # дорослий маркер # porntoken # NFT

Детальніше тут:
Веб-сайт: https://naftytoken.com/
Телеграма: https://t.me/NaftyToken
Twitter: @naftyofficial
Reddit: http://reddit.com/u/NaftyToken
Розбрат: https://discord.com/invite/gUVwAa6C
Середній: https://medium.com/@support_7261
Instagram: http://instagram.com/naftytoken


Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.