Header Ads

Breaking News
recent

Revomon is an exciting new Metaverse with NFT

Salutare tuturor, aș dori să vă prezint această nouă postare despre un proiect Revomon foarte interesant și bun și anume și pentru mai multe detalii să trecem la următoarea discuție:

https://revomon.io/

Introducere

Jocurile online au devenit, fără îndoială, un fenomen care nu mai poate fi ignorat. Milioane de oameni din întreaga lume joacă o varietate de jocuri – unele profesional, altele casual. În timp ce jocurile erau o nișă în urmă cu un an, acum este norma pentru mulți tineri. Play-to-earn s-a aruncat mult în ultimul timp. Play-to-earn este exact ceea ce sună – un model de afaceri în care utilizatorii pot să joace un joc și să câștige criptomonede în timp ce o fac. Este un model psihologic foarte puternic, deoarece combină două activități care au condus omenirea încă de la începutul vremurilor – câștigarea de bani și divertismentul. Componenta cheie a acestui model este de a oferi jucătorilor dreptul de proprietate asupra anumitor active din joc și de a le permite să-și crească valoarea jucând jocul în mod activ. De obicei, în lumea cripto,

Recent, un nou concept numit Metaverse câștigă atât de multă popularitate în industria jocurilor de noroc. Imaginați-vă o lume în care totul este posibil, atâta timp cât este proiectat și dezvoltat. Poate fi descrisă ca o lume de realități virtuale nesfârșite și interconectate, în care oamenii se pot juca, se pot întâlni, pot lucra și pot face orice doresc, folosind căști, dispozitive AR și alte gadgeturi inteligente.

Pentru jucătorii care doresc să se implice în aceste jocuri VR bazate pe blockchain și să înceapă să câștige criptomonede și NFT, iată un alt proiect potențial este Revomon .


Ce este Revomon?

Revomon (Revolution Monsters) este un nou joc RPG de realitate virtuală captivant, în care obiectele și monștrii sunt deținute cu adevărat de utilizatorii săi prin NFT-uri (jetoane non-fungibile). Jocul își propune să fie un model bazat pe comunitate, care să reunească cele mai bune dintre jocurile blockchain și VR.

Revomon este un nou Metaverse interesant care combină o experiență incredibilă, captivantă, de realitate virtuală cu tehnologia inovatoare din spatele NFT-urilor. Această sinergie va permite crearea de valoare reală într-o lume virtuală prin valorificarea tehnologiei blockchain.
Viziunea lui Revomon

Viziunea lui Revomon este să devină primul joc VR alimentat de o aplicație descentralizată (Dapp) pe blockchain. Revomon aduce patru noi dimensiuni în industria jocurilor de noroc prin simbolul nativ Revomon, $REVO: Ownership, Play to earn, Project Governance, Staking.


Proprietate - Jucătorii petrec ore întregi încercând să obțină un articol epic cu o mare valoare în joc, dar odată ce încetează să mai joace aceste trezorerie din joc dispare din contul lor. Cu excepția câtorva jocuri blockchain emergente, întreaga lume a jocurilor este stocată în baze de date centralizate. Acest lucru are ca rezultat o lume în care jucătorii nu au o suveranitate adevărată asupra personajelor și obiectelor lor, făcându-i să se bazeze permanent pe entități centralizate. Proiectul Revomon rezolvă această problemă permițând jucătorilor să-și păstreze dreptul de proprietate asupra tuturor obiectelor jefuite, obiectelor create și monștrilor prinși. Toate acestea sunt activate prin tokenizare. Fiecare jucător își va putea converti activele în jetoane non-fungibile (NFT) care sunt legate de propriile portofele personale.


Joacă pentru a câștiga - Revomon contestă plângerea clasică a părinților - „ Îți pierzi timpul jucând aceste jocuri stupide !”. Acum vei putea spune cu încredere, cu Revomon, că nu-ți mai pierzi timpul, deoarece cu cât petreci mai mult timp în joc, cu atât vei revendica mai multe recompense. Timpul tău va fi petrecut atingând noi niveluri și zone și deblocând diverse realizări. Revomon, în esență, este despre crearea unei experiențe de joc grozave, care are și o economie funcțională și valoroasă.

Guvernare (DAO) - Revomon folosește o organizație autonomă descentralizată (DAO) activată prin simbolul de guvernare $REVO. $REVO dezvoltă sinergia între comunitate și echipă și permite un model bazat pe comunitate pentru luarea deciziilor. Fiecare jeton reprezintă o voce care poate fi exprimată prin voturi asupra deciziilor viitoare ale platformei. Pe scurt, un consiliu de administrație descentralizat este creat pentru acest proiect, iar tu poți deveni parte din el.

Staking/Farming - Ecosistemul Revomon va crea o modalitate interesantă de a genera venituri pasive pentru o perioadă limitată de timp în stadiile sale incipiente, prin staking și randament de exploatare. 35,2% din aprovizionarea maximă va fi deținută în RevoVault și va fi folosită exclusiv pentru a recompensa toți utilizatorii care miză sau oferă lichiditate pentru a alimenta protocoalele DeFi, cum ar fi Uniswap și Quick swap. Mai simplu spus, prin adăugarea de lichiditate, veți putea miza jetoanele LP primite pentru a câștiga jetoane $REVO pe baza unui APY variabil.

Povestea jocului



Revomon s-a prăbușit pe Pământ cu mult înainte de evoluția umanității în forța dominantă a planetei. Pe măsură ce timpul a trecut însă, aceste creaturi au fost forțate să se adapteze prezenței umanității. Pe măsură ce a avut loc această schimbare, Revomon Tamers au reușit să aducă mari beneficii rasei umane prin valorificarea puterii incredibile a monștrilor. Multe mistere rămân încă în jurul capacităților magice ale Revomonului, deoarece se pare că îmblânzitorii abia au început să-și înțeleagă adevărata putere. Au apărut diverse facțiuni care văd revomonul în scopuri diferite. Selectează-ți Tamerul și antrenează-ți Revomonul într-un mediu la persoana întâi în VR și explorează mediul interacționând cu diverse elemente. Folosește-ți praștia pentru a arunca bile de energie către Revomon pentru a le prinde sau a le elibera

Tokonomia

Jucătorii pot fi recompensați pentru orele petrecute jucând Revomon. Timpul este valoros și obiectele pe care le colectează în timpul jocului vor avea valoare pentru alți jucători. Jocul este dezvoltat cu acest scop principal în minte. Revomon este alimentat de REVO Token, care funcționează ca monedă nativă a platformei Revomon.

Utilitar Token

Toate recompensele de pe platformă, cum ar fi evenimente, competiții, misiuni, realizări în joc, NFT de colecție sunt plătite în jetoane REVO

REVO va fi folosit ca mod de plată în piața internă a Revomo pentru cumpărarea-vânzarea Revomons.
REVO poate fi folosit ca simbol de guvernare pe platformă și permite un model decizional condus de comunitate. Fiecare jeton reprezintă o voce care poate fi exprimată prin voturi
REVO poate fi folosit pentru Miza, Agricultură, Lichiditate și acces timpuriu la joc.

Nume simbol : Revomon
Token Ticker: REVO
Rețea: Binance Smart Chain
Aprovizionare totală: 100.000.000 REVO


Parteneri


De unde să cumpăr


Poarta.io
Schimb de clătite
Uniswap
XT.com
CoinTiger
Concluzie

Ce-ar fi dacă lumile reale și virtuale s-ar putea îmbina într-un singur joc de rol online. Platforma VR descentralizată pentru jucători, unde puteți socializa cu alții din întreaga lume, alimentată de tehnologia blockchain. Nu mai pierde timpul doar jucând și începe să câștigi în timp ce joci. Fii recompensat cu articole valoroase, datorită tehnologiei inovatoare din spatele NFT-urilor. Joacă pentru a câștiga cu adevărat ceea ce câștigi. Cumpărați și vindeți acele articole pe piața Revomon. Poți decide ce vrei? Cum crezi? si cum joci? Realitatea este a ta pentru DeFi.

Aceasta este ceea ce pot transmite în acest articol. Dacă aveți nevoie de informații exacte și de încredere, puteți vizita linkul lor oficial, pe care îl ofer mai jos:Site: https://revomon.io

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.