Header Ads

Breaking News
recent

FIDELIS CRYPTO ( FDLS )

Înapoi cu mine zorzia de data aceasta te invit să treci în revistă interesantul proiect Fidelis care te va conduce la următorul tău succes.


#fideliscrypto #crypto #investment #fidelis #btc #cryptolove #inflation #moneytalks #moneyfocus #bitcointrading #holding #stockmarket #FDLS #Bounty

FidelisCrypto este o platformă de criptomonede construită pe acces descentralizat la Ethereum și Polygon. Tehnologia sa le permite utilizatorilor să transfere cu ușurință active de la o bursă la alta. Acest lucru face procesul de schimb de criptomonede mai ușor și mai eficient. Spre deosebire de alte rețele cripto, Fidelis este complet descentralizat. De exemplu, permite oamenilor să schimbe un tip de activ cu altul. Aceasta înseamnă că utilizatorii pot tranzacționa un tip de activ cu altul. Fidelis este o platformă de criptomonede descentralizată care utilizează infrastructura Ethereum și Polygon. Oferind acces descentralizat la Ethereum și Polygon, platforma permite utilizatorilor să tranzacționeze mai multe valute la prețuri mai mici. Natura descentralizată a platformei permite utilizatorilor să facă tranzacții prin mai multe rețele. În plus, reduce costurile de tranzacție,

Fidelis Crypto se bazează pe tehnologia Ethereum și Polygon

Proiectul Fidelis a sprijinit în mod activ proiectele de la sfârșitul anului 2019. Aceasta a inclus crearea schimbului descentralizat QuickSwap, care își propune să ofere schimburi mai rapide și mai ieftine. Tokenul său nativ $MATIC se tranzacționează în prezent la 2,35 USD și are o capitalizare de piață de 16,1 miliarde USD, ceea ce îl face a 14-a cea mai mare criptomonedă. Oferta sa maximă este de 10 miliarde de monede, iar oferta sa în circulație este de 6,87 miliarde. În timp ce FidelisCrypto s-a bazat pe Ethereum, platforma a câștigat teren cu noi proiecte. Cei mai mari rivali ai săi sunt Polygon și Polkadot. În prăbușirea pieței din luna mai, moneda nativă a companiei, MATIC, a depășit majoritatea criptomonedelor importante. De asemenea, a câștigat o atenție considerabilă după ce a depășit cele mai populare criptomonede în timpul turbulențelor din această săptămână. Blockchain este o tehnologie revoluționară care transformă lumea plăților și a decontărilor. Acesta va permite noi tipuri de schimburi de active, și anume cele care implică jetoane virtuale care reprezintă activele subiacente. Acestea pot fi proprietate intelectuală sau proprietate fizică. Nasdaq a dezvoltat o rețea blockchain privată pentru a urmări schimbările de proprietate în rândul companiilor private. Între timp, Ripple a dezvoltat o platformă puternică de schimb de valoare care va permite instituțiilor financiare să schimbe valoare în timp real fără a utiliza intermediari.



Numărul de utilizatori a crescut dramatic

Acest lucru a condus la apariția multor noi schimburi descentralizate, cum ar fi Polygon și Fidelis. Rețeaua cripto Fidelis a fost lansată de o echipă de dezvoltatori blockchain cu experiență, ceea ce i-a permis să concureze cu cele mai consacrate companii din industrie. Cu acestea, ecosistemul Fidelis a reușit să atingă o scară masivă. FidelisCrypto a fost construit pe Ethereum și Polygon. Ambele rețele au avantajele și dezavantajele lor. FideLIS CRYPTO este o alegere bună pentru cei primitori, dar există o serie de dezavantaje. Taxele sale de tranzacție sunt mai mari decât cele ale ether și ETH, care sunt principalele motive pentru viteza sa redusă. Deși cele două schimburi descentralizate au avantajele lor, ele au dezavantajele lor. Cele două rețele sunt predispuse la costuri mari de tranzacție, iar Fidelis CRYPTO este o soluție bună la aceste probleme. Cripto-ul Fidelis este, de asemenea, scalabil. Pe lângă faptul că este descentralizat, nu este la fel de reglementat ca eterul. Costurile sale de tranzacționare sunt mai mici decât cele ale eterului.

Jetonul său de utilitate nativ

Spre deosebire de alte criptomonede, FIDELIS CRYPTO este conceput pentru a facilita accesul descentralizat la Ethereum și Polygon. Acest lucru îl face o alegere excelentă pentru companiile care le folosesc pe ambele. Rețeaua Polygon este, de asemenea, compatibilă cu alte blockchain-uri, ceea ce o face o alegere excelentă pentru investitori. În plus, este foarte sigur. FIDELIS CRYPTO a fost lansat în iunie 2021. FidelisCrypto este un Ethereum și un poligon descentralizat. Avantajul său principal este lipsa centralizării. Cu toate acestea, dezavantajul său este capacitatea sa limitată. De fapt, poate procesa doar două tranzacții pe secundă. Blockchain-ul FIDELIS CRYPTO acceptă o duzină de blockchain-uri diferite. În total, FIDELIS CRYPTO acceptă mai mult de trei miliarde de tranzacții. Rețeaua FIDELIS CRYPTO este un hibrid dintre Ethereum și Polygon. FIDELIS, este un blockchain care permite utilizatorilor să tranzacționeze pe ambele lanțuri în același timp. Acest lucru este important pentru persoanele care doresc să mute active de la un blockchain la altul. Prin urmare, este important să aveți o rețea stabilă, scalabilă.



Investiție în criptomonede

S-ar putea să fiți interesat de beneficiile unei rețele centralizate bazate pe blockchain. Dar ce este mai exact această rețea? Cum schimbă lumea plăților și a decontărilor? Să aruncăm o privire la elementele de bază. Ce este? Pentru început, ce valoare are? Cum functioneazã? Iată la ce vă puteți aștepta de la el. Cu rețeaua FIDELIS CRYPTO, veți putea trimite, primi și tranzacționa criptomonede fără intermediari. O tranzacție tipică cu cardul de credit costă mai mult de 35 de cenți, dar costul utilizării unui sistem bazat pe blockchain poate fi redus semnificativ. În plus, procesul de plată și decontare sunt ambele instantanee. Și deoarece tranzacția dvs. se face cu FidelisCrypto, întreaga tranzacție se va face instantaneu. Unul dintre beneficiile unei rețele bazate pe blockchain este capacitatea de a trimite și primi criptomonede. Permite unei persoane sau instituții să trimită bani unei alte persoane folosind o criptomonedă. Cu FIDELIS CRYPTO Network, puteți muta cu ușurință bani în câteva secunde. Rețeaua FIDELIS CRYPTO este un sistem revoluționar de plăți și decontare.



Pentru mai multe informații

autor : zorzia
Adresă FDLS pe ​​Coinsbit ( https://coinsbit.io ): 0x643c61c4E0786Ce6f86a9af5972bC94df17B8709



Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.