Header Ads

Breaking News
recent

RINGCOLD - O platformă care permite donatorilor să contribuie cu ușurință la diferite ONG-uri din întreaga lume.

Salutare tuturor... Aici am să vă informez scriind o recenzie pentru a introduce un nou proiect foarte unic numit RingGold, așa că, pentru asta, aruncați o privire la articolul pe care l-am creat mai jos pentru a vă oferi o imagine de ansamblu foarte bună asupra proiectelor, apoi care sunt beneficiile lor dau tuturor? să trecem direct la discuția de mai jos.


Încălzirea globală poate fi interpretată și ca o creștere a temperaturii globale a pământului, marcată de topirea gheții arctice și temperaturile din diferite locuri din lume tind să crească.

Când are loc încălzirea globală, temperatura de pe pământ se simte mai caldă. Nu numai că, condițiile meteorologice de pe pământ au devenit, de asemenea, extreme și neregulate.

În aceste condiții, cu siguranță este greu de evitat și oprit complet. Acest lucru se datorează faptului că tiparul vieții umane este în continuă evoluție și schimbare.

Cu toate acestea, ceea ce trebuie făcut este reducerea impactului mai sever al încălzirii globale. Există mai multe eforturi care pot fi făcute pentru a reduce procesul de încălzire globală.

Ce știi despre încălzirea globală? Știați că oamenii de știință sunt acum îngrijorați de observarea tiparelor vremii la Polul Nord. În Siberia, se știe că temperatura orașului Verhoiansk, unul dintre orașele din Siberia, a fost detectată la 38 de grade Celsius sâmbătă (20.6.2020).

Această temperatură este cea mai ridicată temperatură din toate timpurile din istoria temperaturilor din regiunea arctică. Verhoiansk este un oraș care are cel mai extrem interval de temperatură de pe pământ, unde cel mai scăzut punct al iernii atinge o medie de -49 de grade Celsius.

Între timp, când a avut cea mai ridicată temperatură în vara precedentă, a fost cocoțat doar la 37,2 grade Celsius. Vă puteți imagina dacă zona din jurul polilor ar putea fi atât de fierbinte, ce zici de locul nostru, care este departe de acolo?

Starea orașului din jurul polului nord pe care l-am cunoscut până acum este la fel de rece ca inima celui dintâi pentru noi, hopa! s-ar putea încălzi astfel, presupus ca urmare a încălzirii globale.

Ce este Ring Cold?
Ringcold SA Elveția a fost creată pentru a ajuta la finanțarea ONG-urilor care luptă împotriva schimbărilor meteorologice nenaturale.

Efortul s-a îndreptat, de asemenea, către mai multe ONG-uri din Europa pentru a revizui diferitele activități care urmează să fie desfășurate în cadrul bursei.

Pentru a obține rezultate rapide și productive, grupul său a decis să colecteze active de la finanțatori din întreaga lume și, de asemenea, să creeze o organizație cu miniștri populari care păstrează calități similare.

Grupul nostru selectează ONG-urile în funcție de semnificația și dedicarea lor față de mediu și cauzele planetare.

Pentru a fi sigur, într-adevăr, trebuie să punem suficientă presiune asupra Țărilor lumii pentru a declanșa schimbări de durată și în acest sens să facem un șoc în personalitatea fiecăruia pentru a oferi rudelor noastre o planetă mai bună și mai ecologică. .

Punând resurse în numerarul nostru, faci o activitate dublă: aduci bani prin extinderea valorii jetonului și ajută-ne să finanțăm acest ONG.

Ambasadorii populari vor fi selectați în curând pentru a ne ajuta și a ne proteja modelele.
RingCold nu este de așteptat să participe la chestiuni legislative și nu va da niciodată unui grup ideologic. Din punct de vedere special, banii noștri (ERC-20 Token) sunt descentralizați și conțin 100 de milioane de monede și nu va exista nicio strângere sau ardere.

CARACTERISTICILE NOASTRE UNICE

Platforma de finanțare descentralizată a ONG-urilor cripto Ringcold este o platformă bazată pe blockchain care oferă un schimb sigur pentru ca ONG-urile să strângă fonduri pentru proiectele lor și pentru ca oamenii să doneze pentru cauză.

Platforma noastră oferă o platformă de criptomonede sigură, transparentă și descentralizată, care dă putere donatorilor să-și susțină ONG-ul preferat.

Ringcold este o platformă pentru a ajuta cei nevoiași. Este un proiect de schimb de criptomonede care permite oricui să colecteze fonduri pentru cauze caritabile.



RINGCOLD VISION

Ringcold este un sistem deschis, descentralizat și necenzurat pentru finanțarea transparentă și sigură a ONG-urilor. Folosește criptomonede pentru a oferi transparență și încredere. Platforma permite oricui să-și înregistreze organizația sau să se alăture celor existente pe blockchain. * Scopul Ringcold este de a permite oricui dorește să contribuie cu bani pentru o cauză bună să facă acest lucru în deplină transparență (fără corupție).

Ringcold este o platformă de crowdfunding care conectează ONG-uri, companii și persoane fizice pentru a dona, finanța sau investi în proiecte sociale la nivel global. Utilizează tehnologia criptomonedei pentru a sprijini metode descentralizate de finanțare pentru toate tipurile de ONG-uri din întreaga lume.

CAZURI DE UTILIZARE ALE PLATFORMEI

RINGCOLD Platforma Ringcold oferă donații directe de la clienți către ONG-uri fără intermediari.

Este o platformă de finanțare a ONG-urilor care oferă o gestionare transparentă, urmăribilă și responsabilă a fondurilor umanitare. Dă putere donatorilor să își finanțeze direct cauza aleasă cu ajutorul tehnologiei blockchain pentru a asigura transparența, responsabilitatea și acuratețea.

Ringcold este o platformă de crowdfunding bazată pe blockchain pentru ONG-uri, care permite donatorilor să susțină cauze responsabile din punct de vedere social din oriunde în lume, fără a fi nevoie să aibă încredere în vreo autoritate centrală.

Ringcold este o platformă globală de finanțare a ONG-urilor descentralizată, cu sursă deschisă. Acesta va fi construit pe blockchain-ul Ethereum și se va concentra pe oferirea de transparență publicului cu privire la modul în care ONG-urile își cheltuiesc fondurile. Acesta va permite oamenilor să doneze în orice sumă doresc, cu confirmarea instantanee a tranzacției lor.

Tokenomics


Nicio ICO nu este reglementată. 25% din toate jetoanele sunt deținute de creatori pentru a plăti proiecte de publicitate, influențe și cadouri pentru ONG-uri:
Remunerația pentru Youtuber și Influencer
Remunerare Sprijin financiar direct
Designer și vânzări
Cruciadă prin corespondență online
Creare de site-uri web și aplicații versatile
Securitate și Certificare/Audit
Am trimis cruciada NFT Collectors pe site-ul Opensea, Jumătate din activele strânse vor fi folosite pentru a subvenționa ONG-uri.

Memento de pas
Misiuni online și trimiteri pe schimburi (Binance, Uniswap, Pancakes
Worldwide Web și Comunicații de presă, TV
Asocierea și participarea la forumurile internaționale de criptomonede
Reprezentant și protector perceput




autor : zorzia
Adresă RGC pe Coinsbit ( https://coinsbit.io ): 0x643c61c4E0786Ce6f86a9af5972bC94df17B8709

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.