Header Ads

Breaking News
recent

Jeton pentru iubitorii de fotbal

Înapoi cu mine zorzia de data aceasta te invit să treci în revistă un proiect interesant care te va conduce la următorul tău succes.


Fotbalul este cunoscut de comunitatea mondială ca un sport popular. Acest lucru face din fotbal un domeniu de afaceri promițător în ceea ce privește veniturile, cum ar fi reclame, bilete de meci la vânzarea de tricouri.

Ce se va întâmpla dacă tehnologia Blockchain va fi aplicată în industria sportului, și anume fotbal? Ce impact va avea utilizarea Blockchain asupra fotbalului? După cum se știe, tehnologia Blockchain a fost aplicată în multe țări dezvoltate din lume pentru a-și ajuta industriile precum sănătatea, finanțele, proprietatea, marketingul și energia.

Despre FLT

FLT este un token de hiper-deflație bazat pe comunitate, care recompensează deținătorul său o reflectare de 5% în BTC la fiecare taxă pe tranzacție, lansat în rețeaua Binance Smart Chain (BSC), în fiecare tranzacție efectuată, vor fi create un număr de jetoane FLT. ars pentru totdeauna unde prin creșterea semnificativă a valorii simbolului.

Principalul obiectiv al FLT este de a aduce iluminarea criptomonedei comunității de fotbal, ar fi foarte redundant în acest moment dacă comunitatea de fotbal încă nu este larg în versul cripto, așa că ne propunem să pătrundem acest decalaj.

Unicul scop al FLT este acela de a vedea fiecare iubitor de fotbal deține o criptomonedă și de a aduce criptoadaptarea comunității de fotbal, iar acest lucru îl vom realiza prin familiarizarea comunității cu elementele de bază ale criptomonedelor. Și de aceea creăm proiecte unice cu care comunitatea poate interacționa.

FLT este unic în sensul că, deoarece comunitatea de fotbal nu este încă foarte familiarizată cu întâmplările din sfera cripto, am conceput proiectul în așa fel încât deținătorii de jetoane FLT să nu fie nevoiți să facă nimic după ce au cumpărat jetoane și vor câștiga venituri pasive recurente. la fiecare tranzacție FLT, 5% din fiecare comision de tranzacție în BTC este acordată tuturor deținătorilor de jetoane FLT, iar acest lucru le va permite deținătorilor să se simtă confortabil, să se bucure de meciurile de fotbal și să-și vadă activele crescând în valoare și în cantitate (O victorie).

Caracteristicile noastre cheie

Predict & Win

Pool descentralizat, în care utilizatorii prezic scorul corect al unui meci de fotbal, câștigătorii împart dividendele și, dacă nu există niciun câștigător, suma grupului va fi transferată la următorul grup.

Alegeți 5

grupe descentralizate în care utilizatorul prezice rezultatul corect al celor 5 meciuri, câștigătorul distribuie dividende și, dacă nu există niciun câștigător, acesta va fi transferat la următorul grup.

Miză

Vom lansa contracte de pariuri pentru a recompensa membrii noștri prin mecanismul APY POS ridicat.

Mega Jackpot

Vor fi ocazional jackpot-uri acordate deținătorilor care au fost alături de comunitate pentru o anumită perioadă de timp. Detaliile aprofundate vor fi anunțate ulterior.

Ecosistem

Aprovizionare maximă 1 trilion

20% trimis în găuri negre (Ars pentru totdeauna), 30% în lichiditate, 20% pentru premii de pariuri, 5% pentru concursuri și premii comunitare, 5% pentru echipe, 20% TGE și marketing

Lichiditate de investiții garantată

blocată pe Pinksale.finance timp de 3 ani, auditată și KYCed (fond SAFU)

Slippage 12% Cumpărare/Vânzare

12 taxe pentru fiecare tranzacție, 5% deținători de recompense în BTC, 4% portofel de marketing și dezvoltare, 2% lichiditate auto, 1% răscumpărare și ardere

Anti-Pope Prezintă

numărul maxim de jetoane pe care portofelul le poate deține este de 3%, vânzarea maximă per tranzacție este de 1% din oferta totală, acest lucru ajută la ținerea balenelor departe de proiect și, de asemenea, evită dumperele.

Unicitatea FLT

Football Lovers Token este un token de hiper-deflație bazat pe comunitate care își recompensează deținătorii cu 5% procente din fiecare tranzacție în BTC, ceea ce înseamnă că veți câștiga venit pasiv doar deținând FLT.

Arzând 1% la fiecare tranzacție, acest mecanism va asigura că prețurile FLT continuă să crească.

Mecanism anti-papă: niciun portofel nu deține mai mult de 3% din totalul ofertei, iar vânzările sunt reduse la 1% din totalul ofertei per tranzacție (fondurile sunt SAFU)

Alocarea jetoanelor






Harta rutieră





Partenerii noștri






Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.