Header Ads

Breaking News
recent

Qenetex

Înapoi cu mine zorzia de data aceasta te invit să treci în revistă un proiect interesant care te va conduce la următorul tău succes.

https://qenetex.com/


Echipa QENETEX se concentrează pe dezvoltarea tehnologiei și îmbunătățirea calității serviciilor cu aplicații reale. Scopul nostru este să construim o punte între activele digitale și sectorul real al economiei, bazată pe tehnologie descentralizată și blockchain global. Misiunea noastră este să asigurăm și să menținem un schimb liber între oameni, indiferent de schimbările politice și modelele economice conservatoare. Ne străduim să ne asigurăm că utilizatorii noștri au acces la activele lor 24/7, din întreaga lume și pot lua decizii independente cu privire la gestionarea lor.

Pe baza acestui set de valori, am decis să continuăm dezvoltarea tehnologiei non-guardian. Primul nostru proiect este o platformă non-gardian pentru activele Cryptocurbian. Se bazează pe tehnologie descentralizată, permițând utilizatorilor să-și controleze propriile fonduri fără posibilitatea de interferență (de exemplu, blocarea contului de către terți, inclusiv QENETEX).

Platforma Qenetex este destinată să servească drept legătură între fondurile utilizatorilor și diverse servicii cripto. Utilizatorii își pot gestiona simultan fondurile stocate în siguranță în portofelele Qenetex și pot accesa o varietate de servicii agregate reunite într-o singură interfață, fără a fi nevoie să comute între mai multe platforme separate. O astfel de abordare scade semnificativ pragul de intrare în lumea criptomonedelor pentru utilizatorii fără experiență. Pentru cei mai experimentați, le permite să-și simplifice și să-și scaleze activitățile.

Scop

Jetonul Qenetex (QEX) este un element intern al platformei Qenetex cu numeroase scenarii de utilizare. Aceste scenarii pot fi împărțite aproximativ în mai multe categorii:

Taxe și plăți ale platformei
Programul Cashback
Program de fidelizare
Programe agricole
Taxa de utilizare a simbolurilor
Airdrops limitate
Launchpool
Furnizarea de lichiditate
Guvernare / Vot

Fiecare dintre aceste categorii implică utilizarea activă a token-ului de către utilizatori. Mai mult, unele dintre serviciile Qenetex sunt strâns interconectate, contribuind astfel la o circulație constantă a jetoanelor în interiorul și în exteriorul platformei.

Caracteristicile platformei Qenetex includ

Toate funcționalitățile esențiale pentru gestionarea activelor cripto: stocare securizată fără custodie, funcții de trimitere/primire, statistici și analize încorporate și abordare HD pentru lucrul cu chei și adrese;

Funcția de cumpărare/vânzare, schimb de criptomonede cu ajutorul motorului nostru inovator și inteligent de căutare Exchange (ESE) care poate căuta cele mai bune rate de schimb în rândul burselor agregate și al furnizorilor de lichiditate, inclusiv construirea de rute de schimb prin mai mulți furnizori și burse descentralizate;

Serviciu de tranzacționare multiplă care permite gestionarea convenabilă a activelor plasate pe diferite burse cripto în cadrul unei singure platforme. Funcționalitatea acestui serviciu include depunerea și retragerea criptomonedelor, ordinele limită clasice precum și ordinele stop-loss și take-profit, tranzacționarea în marjă, monitorizarea activității pe diferite burse etc.;

Participarea la pool-urile de lichiditate ale burselor descentralizate (DEX) conectate la
platformă;

Participarea la serviciile DeFi conectate la platformă;
Achiziționarea și plasarea articolelor pe piețe NFT agregate, inclusiv rețele diferite, într-o singură interfață a platformei Qenetex;

Serviciul Qenetex Launchpool care permite utilizatorilor să acceseze agricultura în fazele incipiente ale dezvoltării proiectelor.

Taxe și plăți ale platformei

Jetonul Qenetex este o unitate contabilă pentru plata achizițiilor interne, abonamentelor și comisioanelor de produse și servicii furnizate de platforma Qenetex (inclusiv MultiTrade și Launchpool). În plus, ajută la furnizarea de reduceri pentru plata comisioanelor pentru operațiuni de cumpărare/vânzare și schimb, listarea de noi jetoane și monede în portofele, adăugarea de noi proiecte la Launchpool etc.

Plata comisionului în simbol (taxa QEX) oferă beneficii semnificative în timp ce utilizați servicii precum Schimb, Cumpărare/Vânzare, DeFi și NFT. Taxa QEX poate fi de două ori mai mică decât comisionul standard și poate deveni și mai mică dacă un utilizator are un nivel de loialitate.

Programul Cashback

Una dintre sarcinile principale ale token-ului este de a permite utilizatorilor să minimizeze costul comisioanelor pentru toate serviciile platformei Qenetex și să primească recompense pentru operațiuni cu posibilitatea utilizării în continuare a token-urilor primite în cadrul sistemului. Prin urmare, echipa noastră a creat Programul Cashback, acoperind următoarele domenii ale serviciilor platformei:

Cumpărare/Vânzare — se primește cashback pentru fiecare operațiune finalizată de cumpărare sau vânzare de criptomonede pentru bani fiat prin intermediul furnizorilor conectați;

Schimb — se primește cashback pentru fiecare schimb finalizat prin intermediul Motorului de căutare Exchange care adună DEX-uri, schimburi centralizate, furnizori de lichidități etc.;
Multitrade - cashback vine pentru abonamentul la funcționalități avansate, limite crescute și alte servicii interne;

DeFi agregat — cashback-ul este plătit pentru efectuarea acțiunilor de împrumut/împrumut cu plățile comisioanelor de la furnizori externi;

Achiziții NFT — se primește cashback pentru achiziționarea de NFT în cadrul platformei Qenetex și se plătește cu fondurile din programele de recomandare oferite de piețele integrate.

Cashback-ul este plătit în simbolul Qenetex, permițând plățile instantanee după finalizarea tranzacției. Trebuie remarcat faptul că Programul Cashback funcționează numai pentru membrii care s-au alăturat Programului de loialitate descris mai jos.

Pentru a sprijini operarea plăților cashback instant, Qenetex prezintă programul Cashback Provision. Participanții săi contribuie la formarea rezervei de plăți cashback prin investirea fondurilor lor în pool, în timp ce plățile comisioanelor de la partenerii Qenetex și alte surse de reaprovizionare se acumulează. Pentru menținerea stabilității plăților cashback, membrii grupului primesc recompense.

Programe agricole

Echipa noastră a proiectat mai multe ramuri ale agriculturii pentru a dezvolta ecosistemul și a umple fondurile de lichiditate,
asigurând astfel funcționarea neîntreruptă:
Early LP Farming;
Agricultura de randament;
QFarming;
Furnizare de cashback;
Reflecţie;
GTx Cashback.

Fiecare dintre programele prezentate încurajează participarea activă la dezvoltarea și sprijinirea ecosistemului. Utilizatorii vor primi automat QEX pentru menținerea lichidității, participarea la Programul de loialitate și asigurarea funcționării stabile neîntrerupte a Programului Cashback și a tehnologiei tranzacțiilor fără gaz.

Cumpărați/vindeți cripto

Qenetex intenționează să dezvolte în mod activ segmentul de cumpărare și vânzare de criptomonede pentru bani fiat. În aceste scopuri, echipa noastră dezvoltă un sistem care reunește furnizorii de cumpărare/vânzare din întreaga lume într-un singur loc.

Scopul Qenetex este de a oferi utilizatorilor cea mai extinsă listă de furnizori, constând atât din companii globale bine-cunoscute, cât și din servicii locale relativ mici. Fiecare furnizor adăugat la sistem este selectat cu atenție de echipă. Alături de securitate, cea mai importantă prioritate a noastră este calitatea experienței utilizatorului rezultată. Prin urmare, Qenetex alege cele mai profitabile oferte de cumpărare/vânzare de la furnizorii selectați în fiecare caz specific.

Qenetex intenționează să opereze în întreaga lume, cu excepția țărilor sancționate cu interdicția impusă de criptomonede. Rețineți că unele servicii de program Fiat pot fi indisponibile din cauza particularităților politice sau juridice ale țării. Pentru mai multe informații despre documentele legale Qenetex actuale, vă rugăm să vizitați secțiunea „Legal” de pe qenetex.com.


Asta pot spune in acest articol. Dacă aveți nevoie de informații corecte și de încredere, puteți vizita linkul lor oficial, pe care l-am furnizat mai jos:

Site: https://qenetex.com/
Portofel: https://wallet.qenetex.com/
Telegramă: https://t.me/Qenetex
Facebook: https://www.facebook.com/Qenetex
Twitter: https: //twitter.com/qenetex
Instagram: https://www.instagram.com/qenetex
Youtube: https://m.youtube.com/channel/UCl6pPa4KCqGxi8UZ6r1SMQQ/about
Reddit: https://www.reddit.com/u /QenetexWallet
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/qenetex/
Mediu: https://medium.com/@qenetex



Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.