Header Ads

Breaking News
recent

Move2earnapy este un produs care vă oferă posibilitatea de a lucra de acasă și de a face bani

Înapoi cu mine    zorzia  de data aceasta te invit să treci în revistă interesantul proiect Move2earnapy care te va conduce la următorul tău succes.




Criptomonedele sunt într-adevăr foarte interesante de discutat de la o zi la alta. Pentru că, în afară de a fi un vehicul bun de investiții în viitor, criptomoneda oferă întotdeauna oportunități și beneficii pentru utilizatorii săi prin programele sale, inclusiv Programul Staking. Dacă sunteți un adevărat utilizator cripto, veți fi familiarizat cu acest termen. Dar dacă ești începător în domeniul criptomonedelor, ești curios și vrei să afli mai multe despre acest singur termen. Staking-ul este una dintre modalitățile populare de a obține venituri pasive de pe piața cripto. Stakingul este procesul de blocare a activelor cripto într-un portofel pentru o anumită perioadă pentru a obține profit. Și nu toate proiectele cripto au un program Staking. Anumite proiecte dețin doar programul Staking, cum ar fi proiectul Move2Earn APY. Cu Staking, veți obține venituri fără a desfășura activități de tranzacționare sau activități miniere.

Move2Earn APY este încă o schimbare a jocului în finanțele descentralizate, cu protocolul său de combinare Auto, nou pe piață, pentru a oferi cel mai mare APY sustenabil posibil. Activele cripto nu sunt menite să le țină inactiv în portofele. În schimb, au un potențial vast de a vă aduce profituri bune în timp ce dormiți alegând protocolul DeFi adecvat. Puteți experimenta puterea combinării prin Move2Earn APY compounding Dapp, care oferă cel mai mare APY fix din industrie. Pe lângă protocolul DeFi de combinare, Move2Earn APY oferă mult mai multe, inclusiv, dar fără a se limita la jetoane Rebasing, jocuri Move to Earn, Play to Earn și portofel DEX. Ideea este de a perturba ecosistemele financiare tradiționale cu un flux de produse și tehnologii inovatoare.

Despre Move2EarnAPY


Move2earnapy este o modalitate nouă și simplă de a câștiga bani de acasă. Sistemul este conceput pentru a vă ajuta să câștigați mai mulți bani decât lucrând în orice alt loc de muncă.

Move2earnapy este conceput astfel încât să puteți lucra de oriunde ați alege. Poți câștiga bani prin simpla mișcare a corpului. Move2earnapy vă ajută să obțineți un venit suplimentar de acasă. Move2earnapy este o modalitate simplă, ușoară și rapidă de a câștiga bani de acasă. Cu Move2earnapy puteți câștiga primii bani astăzi, fără nicio investiție.

Move2earnapy este o platformă online bine concepută și ușor de utilizat, care conectează oamenii la locuri de muncă din industria sănătății, cum ar fi asistenta medicală, asistent medical la domiciliu, reabilitare și multe altele. Move2earnapy permite membrilor săi să lucreze de oriunde și oricând.
Move2earnapy este un serviciu revoluționar pentru persoanele care doresc să câștige bani de acasă. Platforma noastră este cea mai simplă, rapidă și eficientă modalitate de a face bani online.

Move2earnapy este un produs care vă oferă posibilitatea de a lucra de acasă și de a câștiga bani. Trebuie doar să contribui cu cunoștințele și abilitățile tale la această Platformă. Îți oferă o modalitate grozavă de a câștiga bani în timp ce te distrezi în același timp. Move2earnapy este un software gratuit care vă ajută să câștigați bani de acasă. Te conectează cu persoane care au nevoie de un asistent virtual și îți permite să faci restul. Pe măsură ce lumea criptomonedei devine populară zi de zi, apar multe forme diferite de token, NFT sau alte proiecte metaverse. În timp ce unii experimentează o creștere rapidă, unii își pierd din valoare rapid de la prima lansare. Move2Earn APY este un proiect grozav care a devenit cel mai bun protocol Move2Earn și Auto-Staking în acest context. Move2Earn APY oferă utilizatorilor săi multe privilegii diferite în fiecare zi. In orice caz,

Proiectul Move2Earn de la APY este?

Move2Earn APY este un protocol bazat pe joc și un sistem financiar care poate oferi venituri fantastice utilizatorilor săi. Doar jucând sau cumpărând, îl ții și vei obține acel venit. Acesta este cel mai simplu mod de a obține succes pe această Platformă. Creat ca un proiect care oferă mari beneficii utilizatorilor săi, care sunt produsele proiectului Move2Earn APY?

Token Rebasing, oferta de jetoane MOVEAPY este ajustată folosind un anumit algoritm pentru a-și controla prețul pe piață. Este aproape similar cu monedele stabile prin faptul că au un preț stabil și sunt legate de alte active, cum ar fi moneda, aurul etc. Cu toate acestea, Jetonul MOVEAPY continuă să-și mențină prețul prin arderea jetoanelor circulante sau „arzând” pentru a reduce numărul. de jetoane în circulație sau tipărirea de jetoane noi pentru a crește oferta de jetoane în circulație. Dar totul depinde de cerere și ofertă.

Move to Earn Games, MOVEAPY este un joc blockchain și NFT integrat în sistemul de joc cu o platformă bazată pe joc. Pentru a crește eficiența jocului, este posibil să faceți schimb de articole, personaje și obiecte în joc între jucători.

Joacă pentru a câștiga, pentru a câștiga venituri suplimentare, fiecare utilizator poate juca jocurile de pe Platformă pentru a câștiga jetoane MOVEAPY. Cu cât joci mai des, cu atât vei primi mai repede și mai mari jetoane MOVEAPY.

Portofelul DEX, portofelul MOVEAPY este un portofel cripto care funcționează pentru a vă stoca activele și ca mijloc pentru a vă conecta instantaneu la schimburi, cum ar fi PancakeSwap și alte schimburi instantanee bazate pe DEX.

Cum să obțineți jetoane MOVEAPY?


Fairlaunch pe PinkSale.

Capac moale: 510 BNB
Hard Cap: Fără limită

Cumpărare min/max: fără limită
Ora de începere: 27.05.2022 16:00 (UTC)
Ora de încheiere: 2022.05:31 16:00 (UTC)
Cumpărați și alăturați-vă programului de vânzare privată:

Pregătiți-vă portofelele, cum ar fi Metamask, Truswallet și alte portofele bazate pe erc20

Asigurați-vă că aveți un anumit sold pentru a începe să cumpărați

Conectați-vă portofelul cu Move2Earn APY. platformă

Puteți face deja o tranzacție de cumpărare
Gratuit

Joacă pentru a câștiga jetoane MOVEAPY gratuit

Alăturați-vă programului Airdrop

Participați la Campania Bounty
Informații despre simbol MOVEAPY :

Nume

simbol: Move2EarnAPY Simbol simbol: MOVEAPYTAXE DE CUMPĂRARE/VÂNZARE DE MOVEAPY:

CUMPĂRĂ: 13%. (Toleranță la alunecare)
VÂNZARE: 15%. (Toleranță la alunecare)
TAXE DE CUMPĂRARE/VÂNZARE UTILITATI:

Taxe de cumpărare: 3%
Taxe de vânzare: 5%
Auto-LP: 4%.
Fond fiduciar (TF):
Trezorerie: 3%.
Arde 2%.
Auto-LP: 4%.
TF: 4%.

Investitorii în criptomonede au un viitor strălucit, deoarece criptomoneda a arătat o rentabilitate mai mare a investiției decât piața de valori. Dar ce se întâmplă dacă doriți să tranzacționați o mulțime de cripto-uri diferite? Deși aceasta este o operațiune care necesită timp, un portofel unic pentru fiecare monedă poate fi descărcat și întreținut. Move2earn a conceput o metodă pentru a face acest proces mai ușor. Move2earn a dezvoltat un protocol care permite utilizatorilor să plătească o taxă pentru un contract inteligent și să-i pună să investească banii într-un portofoliu ales de ei. Acest articol acoperă cum să utilizați protocolul și cum funcționează.

Nume simbol: MOVE2EARN APY
Pictogramă: MOVEAPY
Locurile zecimale: 5
Echipament inițial: 1.000.000
Adresa contractului: 0xfADFF6bDD2A8B59fAD9A5E6d93A45F2808489AbE
Foaie de parcurs



#Move2EarnAPY #MOVEAPY #BNB #BSC

Pentru mai multe informatii

Site: https://move2earnapy.com/
Twitter : https://twitter.com/Move2earnAPY
Telegramă: https://t.me/Move2EarnAPY_chat
Canalul Telegram: https://t.me/Move2EarnAPY_news
Mediu: https://medium.com/@move2earnapy
YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCXWHX8f5kehn9f9764jwIeg
Reddit: https://www.reddit.com/user/Move2EarnAPY

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.