Header Ads

Breaking News
recent

Blockombat este următorul lucru important în jocurile online

Înapoi cu mine zorzia de data aceasta te invit să treci în revistă interesantul proiect Blockombat care te va conduce la următorul tău succes.




Jocurile cripto de tip Play-to-acquire (P2E) le oferă cumpărătorilor probabilitatea potențială de a obține resurse în joc, care vor fi listate pentru principiile mecanizate legate de numerar.

P2E este o altă piesă a structurii obișnuite GameFi. În mod constant, clienții se deturnează pe net în timp ce folosesc aplicații sau obiecții precum Minecraft și Roblox. Cu toate acestea, configurația P2E duce totul ceva mai departe. Prin utilizarea progresiei blockchain, este posibil să îndemnăm jocurile pe lângă beneficiile cripto. Oamenii din jocurile tipice le permit să se relaxeze, să participe la planuri și să contribuie cu puțină energie cu partenerii.

Există numeroase module de afaceri complet diferite pe care le veți folosi pentru a vă încuraja afacerea. Indiferent, cel mai simplu mod de a gândi este de a urmări modulul corect și de a continua cu el. asta e acolo unde intervine blockcombat-ul. Modulul nostru de afaceri oferă o procedură esențială, totuși solidă pentru a-ți încuraja afacerea. În plus, evenimentul nostru social este frecvent aici pentru a vă ajuta cu coordonarea. prin urmare, nu țineți apăsat suplimentar și luați o gâscă la blockcombat astăzi! s-ar putea sa apreciezi!



Despre BlocKombat?:

BlocKombat ar putea fi un joc de luptă care folosește îmbunătățirea blockchain pentru a forma o expertiză corectă, directă și sigură în domeniul jocurilor. Pachetul de întreprindere are o valoare de schimb de 5% pentru a facilita stocul delegatului și pentru a preveni îmbunătățirea. acest lucru este adesea pentru a atrage întreprinderea să funcționeze fără greșeli, fără a fi nevoia de a sprijini în aer liber o dată TGE și următoarele postări. BlocKombat poate utiliza masa de schimb pentru a ajuta mișcarea jocului, a deveni clasa socială BlocKombat și pentru a cultiva în plus experiența de diversiune pentru toți jucătorii. BlocKombat se rotește în jurul transmiterii unei experiențe de joc satisfăcătoare și sincere pentru toți jucătorii și că recunoaștem că această vină de schimb va ajuta SUA să atingă acest obiectiv. Vă mulțumesc pentru ajutor!



BlocKombat este o etapă suplimentară modernizată de diversiune bazată pe bani, care oferă o procedură fără precedent pentru a lupta și a câștiga premii. Nu sub nicio formă sau fel ca etapele obișnuite ale jocurilor electronice, BlocKombat utilizează un model de compensare pentru a juca, care presupune că jucătorii trebuie să plătească o taxă pentru a necesita jumătate în competiții. masa onorariilor de către BlocKombat sunt apoi obișnuite să ajute excelența în punerea în comun a rezistenței. Aceasta licențiază BlocKombat să furnizeze mai multe grupuri de onoare demne de remarcat decât alte etape de joc, făcându-l mai fermecător pentru jucătorii harnici. în acest fel, modelul de compensare pentru joc al BlocKombat garantează că jucătorii practic serioși se vor lupta în competițiile sale. Acest lucru ajută la răspândirea unui climat suplimentar diligent și garantează că cei mai simpli jucători vor câștiga premii.

(1BlocKombat este neliniștit să articuleze cele mai bune noastre la școală includ:
un singur pas. acest lucru poate permite cumpărătorilor să bată NFTS, utilizând, în consecință, jetoanele noastre, cu disciplinele de unstaking expediate din structura obișnuită/portofel de recompense. fiecare platou și premiile de verificare NFT sunt susținute de către structură naturală/portofel de recompense. BlocKombat se învârte în a oferi cea mai simplă înțelegere clienților noștri și că recunoaștem că această nouă jumătate va ajuta la atingerea acestui obiectiv. Apreciere pentru a fi o parte a clasei sociale BlocKombat!

BlocKombat ar putea fi o etapă sportivă descentralizată, de cartier, care folosește îmbunătățirea blockchain pentru a forma un mediu protejat și direct pentru fani, concurenți și facilitatori de ocazii. Etapa BlocKombat va face o combinație bună de factori deschisi pentru obținere, capacități de incorporare, arme, câmpuri și personaje. Toate acestea vor fi vândute cu banii nativi ai BlocKombat, tokenul $BKB.

Blockombat Token Economy::

(Taxă: pachetul de efort are o valoare de schimb de 5% pentru a facilita stocul delegatului și pentru a
preveni avansarea. Acest lucru este adesea pentru a atrage efortul de a rula în mod fiabil, în timp ce nu este nevoie de a
susține în aer liber o dată TGE și de a continua postări.

(P2E: pe tot parcursul competițiilor, jucătorii ar trebui să stabilească prețul de 50-100 USD al jetoanelor BKB pentru a deține

autorizarea la rezistență și să participe la grupul de onoare cu probabilitatea de a câștiga. Aceste jetoane BKB plătite

în cazul provocării întreprinderii sunt suplimentare la portofelul de recompense din structura obișnuită, care va fi

folosit ca remunerație pentru a rămâne în joc pentru a obține, timp limitat și repetiții de publicitate în
cartierul de dezvoltare și recompense la maxim, în timp ce taxa de 10% moartă la

retragerea recompenselor în modul Duel poate fi expediată în acest mod în afara structurii naturale/cazul recompenselor

(Utilitate):

Modul solo

blockombatants vor primi 10BKB (versatili) ori de câte ori vor învinge un joc.

(Mod duel

2 blocombatanți vor prefera să plătească un total aprobat și să lupte pentru el, pe un învingător ia totul premisa.



(Mod competiție

1020 de blocombatanți vor trebui într-adevăr să se alăture unei competiții generale pentru un grup de onoare, $BKB va fi folosit ca taxe pentru a aplica fiecare provocare. Fondul de premii și taxele de $ BKB estimate pentru fiecare provocare se vor muta.

Avantajele din propunerea acelor factori sunt trimise către structura naturală BlocKombat/portofel de recompense, care poate fi utilizat pentru a asista cu totul diferite unități BlocKombat. în mod similar cu acordarea de ajutor financiar pentru clasa socială BlocKombat, propunerea de lucru va ajuta în acest fel întregul BlocKombat efectiv și va crește capacitatea de răspuns pentru scenă.
BlocKombat ar putea fi un joc de luptă care folosește îmbunătățirea blockchain pentru a forma un mediu serios, suburbanizat, oriunde jucătorii vor primi compensații pentru realizările sale.



#BKB #Blockombat #P2E

Pentru mai multe informatii:
Site: https://blockkombat.com/
CARTE ALBĂ: https://blockkombat.gitbook.io/whitepaper/
Twitter: https://twitter.com/blockombat?s=11
Mediu: https://medium.com/@blockkombat/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1X7I5u6u8bpQCVr7w2H7xw
Telegramă: https://t.me/blockkombat
Telegram Bounty: https://t.me/LBeeservice


Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.