Header Ads

Breaking News
recent

Smash Token - Enflasyon Yerine Deflasyona Dayalı Sistem Kuruyor

Hello readers, I'm going to talk about a new project today but it has a slightly different structure from what I mentioned before. As the Blockchain world develops rapidly, new projects are increasingly approaching their goals of changing the world. If you follow Blockchain technology very well, if you follow new projects very well, you will be able to make a profit by making the right investment. To keep up with new projects, just read my article by taking a few minutes a day. I continue to carry out special investigations for you every day. The project that we will discuss today is the Smash Token .


Ekonomini hakkında hiç bir şey bilmiyorsanız bile Enflasyon kavramını biliyor olmalısınız. Kapitalist ekonomi sistemi üzerinde büyük balıkların küçük balıkları kolayca yutabilmesini sağlar enflasyon. Fiyatlar sürekli artar, böylece insanlar iş güçlerini büyük şirketlere çok daha ucuza satmış olurlar. Normal insanların emeklerinin fiyatı da doğal olarak giderek düşer. Smash Token enflasyon tarafını değil onun tam tersi olan DEFLASYON tarafını seçmiştir. Her işlemde var olan tokenlerin %2'si sistem tarafından yakılarak yok ediliyor. Bu da token sayısında deflasyona sebep oluyor.



Günümüz ekonomi sistemi fakiri ve yoksulu çok daha fazla ezip zengini çok daha fazla zengin etmek üzerine kurulmuş çökmeye mahkum bir ekonomi sistemidir. Bir gün ürettikleri ürünü satamayacak hale gelen büyük şirketler kendileriyle birlikte yarattıkları acımasız ekonomi sistemini de mecburen yok olmaya götürüyorlar hızla. Modern çağın insanları olarak artık bir şeyleri değiştirmeye başlamalıyız acilen. Smash Token insanları çaresiz bırakan bu ekonomi düzenini değiştirmek için bir başlangıç kıvılcımına dönüşebilir gelecek yıllarda. Daha güzel bir dünyada yaşayabilmek için bir an önce Enflasyona dayalı ekonomilerden kurtularak daha sürdürülebilir, insanların hakkını koruyan bir ekonomik sisteme geçiş yapmak zorundayız.

Deflasyon esasına dayalı olarak geliştirilmiş Smash Token bu özelliğiyle tüm ekonomik olgulardan ayrılıyor ve büyük balıkların küçük balıkları kolayca yutmasını engelliyor. Ethereum blockchain'e dayanan kendi kendini salıştıran bir şifreleme şifresi olan SMASH Token'i tanıtmaktan mutluluk duyuyorum. SMASH Token misyonu, gerçek hayat kullanım davasıyla dünyanın ilk Deflasyoner Token'ı olmak. Aynı zamanda, hem değer deposu olarak hizmet edecek hem de herkes tarafından kolayca elde edilebilecek bir deflasyonist şifreleme parazitini tanıtmak, Düşük giriş engeli.



Smash Token çekirdek algoritması, belirteçle yapılan her işlem için aktarılan miktarın% 2'sinin yanmasını sağlamak üzere tasarlanmıştır. Bu yerleşik kendi kendini imha etme süreci, zaman içerisinde bir varlık tabanı olarak SMASH Token'in kıtlığını artıracaktır. Geliştirici, SMASH’in hem değer şifreleme para biriminin bir deposu olarak hem de en çok şu anda mevcut şifreleme riskleriyle ilişkilendirilen enflasyon durumlarına karşı bir korunma işlevi görmesini sağlayacak bir varlık temeli olarak gözükmektedir. Deflasyoner tokenler içindeki hizmet sorununu kırmanın yanı sıra, SMASH Token yaratıcısı, hepsi SMASH Token tarafından desteklenen bakıcılar ve destekçiler arasında etkileşime izin verecek bir Sosyal Platform geliştirmeyi amaçlamaktadır. Platform, yoksulluktan kurtulup bu dünyadan yoksun kalacak merkezi olmayan bir ekonomi olarak hizmet verecek.

Ethereum ağı üzerinde bir ERC-20 token olarak tasarlanmış SMASHtoplamda 1.000.000 ( Bir milyon) adet olarak üretilmiş ve tokenlerin %10'luk küçük bir bölümü takım için ayrılmış. %30'luk bir kısım airdroplar için ayrılırken %20 borsalar ve yatırımcıları desteklemek için ve bir diğer %10'lık kısım ise Smash Token üzerinde gerçekleştirilecek merkeziyetsiz uygulamalar için ayrılmış. (DAPP)

Genel değerlendirme:

Smash Token genel olarak kripto dünyasında bir değişimi başlatıyor deflasyon tarafını seçerek. Token adedi giderek azalacağı için fiyat bandında pozitif bir ayrışmanın görülmesi olası görünüyor. Proje hakkında daha detaylı incelemeler yapmanız için projenin özel bağlantılarını sizlerle paylaşacağım. Benimle iletişime geçerek proje hakkında tartışmaktan lütfen çekinmeyin. Saygılarımla..


Author : zorzia

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.