Header Ads

Breaking News
recent

Pastel Network









Proiectul de rețea pastel devine din ce în ce mai popular în fiecare zi. Există o mare probabilitate ca proiectul să devină un lider de piață cu marea muncă în echipă.

Acesta este un proiect foarte bun, iar echipa sa lucrează foarte mult la acest proiect, astfel încât acest proiect ne va oferi un profit foarte bun.

Noi, care susținem acest proiect, vom face cu siguranță o mulțime de beneficii din ecosistem. Suntem cu proiectul la început, astfel încât să cunoaștem structura și să putem răspândi vocea și să invităm oamenii să se alăture acestui proiect uimitor.

Rețeaua Pastel - o nouă platformă pentru creatorii și iubitorii de arte digitale. Deblocăm întregul potențial de generare de bani și deținem arte digitale extrem de rare, utilizând o tehnologie blockchain complet descentralizată. Acest protocol unic asemănător Bitcoin, construit pe baza atributelor de bază ale Z-Cash și Dash, permite un mediu sigur pentru schimbul de arte digitale, permițând în același timp colecționarilor de artă să achiziționeze aceste opere de artă și să le tranzacționeze „fără încredere” între ei, fără a se baza pe o centrală centrală. autoritate.

DESPRE REȚEAUA PASTEL

Pastelul este un sistem open-source, descentralizat, care permite artiștilor să înregistreze active „probabil rare” pe un blockchain asemănător Bitcoin-ului, permițând în același timp colecționarilor de artă să cumpere aceste opere de artă și să le tranzacționeze „fără încredere” între ei, fără a se baza pe o autoritate centrală. Misiunea echipei este de a dezvolta infrastructura de bază pentru o platformă de artă digitală complet descentralizată, pentru a democratiza mai bine lumea artei digitale. Echipa din spatele Pastel Network este formată dintr-o echipă antreprenorială de dezvoltatori, specialiști în marketing și manageri de fonduri. Cu 2 ani de dezvoltare, Pastel a construit un sistem sigur, atribute ale Z-Cash și Dash, care este capabil să identifice participanții la rețea - artiști, colecționari și operatori Masternode - în toate interacțiunile.

CONTEXT: CE ESTE GREȘIT CU PIAȚA ARTEI DIGITALE ASTĂZI ??

Viitorul artei digitale este un subiect care a apărut în mass-media recentă și în lumea artistică mai largă. Pe măsură ce tot mai mulți artiști fac trecerea la creația digitală cu software-ul disponibil în continuă îmbunătățire, apare și nevoia de a genera bani din această artă. Din punct de vedere istoric, totuși, arta digitală a fost aproape imposibil de monetizat. Cum poate fi evaluată arta digitală într-un mod similar cu arta tradițională care este tangibilă atunci când copiile pot fi făcute sau falsificate atât de ușor? Într-adevăr, cu toate aceste copii, artistul digital nu le poate dovedi colecționarilor că au creat sau încărcat mai întâi capodopera digitală. În schimb, colecționarii ar găsi o valoare mică în „deținerea” originalului.

Abordarea acestei dileme este vitală atât pentru artiștii digitali, cât și pentru colecționari. Trebuie doar să ne uităm la piața artei fizice pentru a înțelege potențialul pieței artei digitale. Aproximativ 50 de miliarde de dolari au fost cheltuiți pentru arta fizică în 2016. Chiar și industria artei contemporane, o piață de nișă relativ mică, este de până la 2 miliarde de dolari pe an. Acestea fiind spuse, există cadre de referință mult mai simple atunci când se estimează potențialul de cerere pentru arta digitală. Licitațiile de artă online distrug acum numere record. O piesă de artă digitală numită „Taurul lui Picasso” s-a vândut pentru un record de 55.555 de dolari. La scurt timp, „Right Place & Right Time”, o piesă de artă digitală bazată pe acțiunea fluctuantă a prețului Bitcoin, vândută cu peste 100.000 de dolari. Acestea sunt într-adevăr numbe foarte promițătoare

În mod clar, există un real potențial pentru piața artei digitale. Este, de asemenea, evident, totuși, că, pentru a promova această piață, trebuie să se asigure valoarea artei digitale, astfel încât artiștii să își poată evalua în mod adecvat munca, iar cumpărătorii să poată dovedi proprietatea lor originală. Piața artelor digitale are nevoie de o platformă fiabilă în care artiștii și colecționarii digitali își pot schimba lucrările într-un mod sigur.

SOLUȚIA: REȚEAUA PASTEL

Rețeaua Pastel a creat un sistem descentralizat care permite artiștilor să încarce opere de artă extrem de rare, oferind în același timp asigurarea colecționarilor că lucrările de artă nu pot fi copiate și revândute în rețea.

Deci, cum funcționează? Artiștii își pot păstra proprietatea intelectuală în siguranță, iar cumpărătorilor li se asigură că opera de artă este originală printr-un ID pastel. Fiecare utilizator trebuie să creeze acest ID pastel pentru a accesa rețeaua. ID-ul este format dintr-o cheie privată și un ID public care pot fi conectate la conturile publice ale artistului, cum ar fi Instagram și un site web de portofoliu, pentru a dovedi în continuare autenticitatea. Artistul stabilește numărul de copii disponibile atunci când lucrările de artă sunt încărcate în rețea, iar sistemul generează un „bilet” și fișier de date unic care înregistrează specificațiile acestora, inclusiv fișierul hash în imaginea reală a operei de artă. Acest fișier este „semnat” cu cheia privată a artistului, utilizând codul QR. Când opera de artă este aprobată de rețea, colecționarii sunt liberi să cumpere și să vândă! Jetonul PSL nativ se află în centrul mecanismului de înregistrare și tranzacționare al artei în rețeaua blockchain Pastel. Procedând astfel, Pastel rezolvă problemele legitimității și proprietății cu care se confrunta anterior industria de artă digitală.

Platforma elimină în esență nevoia de intermediari, cum ar fi evaluatorii, producând în același timp o piață foarte lichidă. Rețeaua Pastel poate ajuta artistul și colecționarul digital să dețină mult mai mult din valoarea artei, minimizând ineficiențele care apar în industria artelor fizice. Aceasta prezintă o oportunitate unică În cazul artiștilor convenționali, care locuiesc în orașe scumpe precum New York și Paris și fac rețea cu oamenii potriviți, artiștii digitali din întreaga lume își pot expune acum artele pe o singură platformă.

Asta e Pastel Network pe scurt. În articolul nostru de urmărire Medium, vom analiza mai în detaliu motivul pentru care suntem încrezători că rețeaua Pastel este cea mai bună soluție blockchain pentru artele digitale. După cum s-au dovedit lucrările lui Picasso și Bitcoin, utilizarea unui blockchain sau a unui registru distribuit ca registru de artă digitală a fost deja încercată și testată, iar acum va fi revoluționată.

PastelNetwork garantează chiar și celor mai pretențioși utilizatori cu suficient spațiu de stocare pentru animații și audio de înaltă calitate pentru un viitor nedefinit!

Rețeaua Pastel include mai multe funcții care beneficiază deopotrivă de artiști și colecționari. Construind un blockchain care funcționează pe deplin în jurul ideii de reguli transparente, automatizate de curare și asigurând proveniența digitală permanentă prin utilizarea unor bucăți distribuite între toate masternode-urile de rețea, Pastel a împins plicul pentru industria națională NFT. Sperăm că, odată cu noua tehnologie, va exista o nouă clasă de colecții digitale pe blockchain - de data aceasta independentă de rețeaua Ethereum și de constrângerile tehnice ale găzduirii IPFS.

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.