Header Ads

Breaking News
recent

Poltergiest


Poltergeist este un schimb valutar criptografic, cu accent pe monede de anonimat și confidențialitate.
Poltergiest Exchange oferă tranzacționare privată, taxe foarte mici și o experiență uimitoare a utilizatorului.

Oricât de uimitor este schimbul, adevărata magie se întâmplă cu simbolul nostru nativ GHOUL. Deținătorii GHOUL primesc 100% din comisioanele de tranzacționare, drepturile de vot, comisioanele de tranzacționare reduse, recompensele de participare viitoare și multe altele!

VÂNZAREA GHOUL TOKEN ESTE AZI !!

14 FEBRAIE LA 22:00 EST!
Tranzacționarea publică GHOUL pe Poltergeist și UniSwap începe 1 martie cu lichiditate blocată!

www.poltergeistexchange.com


Introducere
Poltergeists schimbă idei despre dezvoltarea metodologiilor de cercetare. Schimbați idei despre dezvoltarea metodologiilor de cercetare. Partajați tehnologia. Partajați tehnologia. Facilitați analiza corelațiilor datelor colectate din studii experimentale și contextul aparițiilor. Facilitați analiza corelațiilor datelor colectate din studii experimentale și contextul aparițiilor. Servește ca „observator”, astfel încât să acumuleze informații despre persoanele și locurile implicate în cazuri spontane longitudinal, pentru a cartografia efectele ulterioare ale experiențelor spontane ale psi sau chiar consecințele cazurilor frauduloase care au fost investigate. Servește ca „observator”, astfel încât să acumuleze informații despre persoanele și locurile implicate în cazuri spontane longitudinal, pentru a cartografia efectele ulterioare ale experiențelor spontane ale psi sau chiar consecințele cazurilor frauduloase care au fost investigate. Deci, având în vedere acest lucru, iată câteva dintre cele mai importante lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți despre poltergeist, puteți contacta direct acest link:http://PoltergeistExchange.com

Despre schimbul Poltigergeist
Poltergeist Exchange este un schimb realizat special pentru monede de confidențialitate. Au fost lansate acum câteva zile și încă nu erau la bordul CEPEI, dar practic Schimbul fără kyc este întotdeauna bun, deoarece oricine poate tranzacționa pe propriul control al riscului. Dar nu este nevoie să vă faceți griji, deoarece această platformă este sigură de utilizare, transparentă și o altă caracteristică unică este că comercianților nu li se percep taxe de tranzacționare atunci când tranzacționează acolo. așa cum am spus că Poltergeist este un schimb valutar Crypto, cu accent pe anonimat și confidențialitatea monedelor, inclusiv câteva dintre caracteristicile de mai jos:

CARACTERISTICI DE SCHIMB POLTERGEIST:

1. Securitate

Construit la cele mai înalte practici de securitate pentru a ne asigura că utilizatorii și fondurile acestora sunt întotdeauna protejați.

2. Confidențialitate

Comerț liber și anonim

3. Taxe mici

Tranzacționează cu taxe de până la 0,015%. Tranzacționează fericit.

SECURITATE PUTERNICĂ

Construită și menținută la cele mai înalte practici de securitate pentru a ne asigura că utilizatorii și fondurile lor sunt întotdeauna protejați.

ECHIPĂ PROFESIONALĂ

Echipa de profesioniști cu o bogată experiență în domeniul blockchain-ului, finanțelor și activelor digitale.

METRICA UTILIZATORULUI

Urmăriți cu ușurință istoricul dvs. de tranzacționare cu valorile noastre detaliate pentru utilizatori.

Bucură-te de anonimitate

Creați un cont și tranzacționați anonim.
Poltergeist are misiunea de a schimba modul în care valoarea este transferată și tranzacționată online.
Poltergeist este un schimb valutar cryppto, cu accent pe monede de anonimat și confidențialitate.
Am lansat o versiune beta a schimbului nostru pe 31 ianuarie și vom lansa schimbul de confidențialitate complet descentralizat al lanțului de crooss la și al anului.
Aveți dreptul de a fi privat și vrem să vă ajutăm să vă asigurați că aceste drepturi sunt respectate.

Treceți la condițiile dvs.
Vă prezentăm GHOUL - moneda noastră cryppto nativă.

GHOUL toate avantajele și beneficiile, schimbul Poltergeist are de oferit. Deținătorii GHOUL primesc 100% din comisioanele de tranzacționare de la schimbul Poltergeist.

Taxe de tranzacționare reduse pentru deținătorul GHOUL, drept de vot - aceasta este platforma dvs. Dovada recompenselor de miză în versiunea finală a schimbului de lanțuri transversale Poltergeist.

GHOUL va fi singurul, dar va avea loc un schimb mai târziu în acest an de la versiunea ERC20 la versiunea noastră principală Net

Utilizatorii vor putea miza GHOUL lor și pot obține pariuri pe premii, pe lângă obținerea de comisioane de la bursă. Odată lansat blockchain-ul POS, oferta va crește încet în timp de la crearea blockreward. Emisiile vor fi un procent foarte mic în fiecare an.

Pe cât de interesant este schimbul nostru actual, pe 31 decembrie, vom lansa produsul net principal principal.

2021 este anul în care Poltergiest Exchange preia cea mai mare parte a volumului de tranzacționare a monedelor privateUrmătoarele 2 date de referință sunt
13 februarie - GHOUL AIRDROP
14 februarie - VANZARE PUBLICĂ GHOUL

Cel mai bun mod de a ține pasul cu toate informațiile, actualizările, cadourile noastre etc. este prin alăturarea grupului nostru Telegram

Detalii jeton:
Nume: GHOUL
Zecimale; 18
Aprovizionare: 100.000.000
Adresa contractului: 0x3bb86d867a9f3addf994cdadb210fa82fod4157a
Informații despre jetoane:

Oferta totală GHOUL este de 100.000.000
20% vânzare privată (epuizat)
40% vânzare principală (14 februarie)
15% Echipa
15% Fond Dev (blocare de 1 an)
5% Marketing
5% lichiditate blocată Uniswap

Deținătorii GHOUL primesc
100% din comisioanele de tranzacționare Poltergeist Exchange
Taxe de tranzacționare reduse
Drepturi de vot
Dovada recompenselor Stake în versiunea finală net principală
Și altele

Majoritatea monedelor de confidențialitate sunt blockchain-uri dedicate care necesită timp și resurse considerabile pentru a începe și apoi, deoarece sunt schimburi de blockchain specializate, doresc să perceapă taxe suplimentare pentru a le înregistra și a le întreține. Aceasta este o povară mare și o vom ridica și chiar vom permite ca noile proiecte să fie o modalitate foarte ușoară de deschidere către o comunitate de comercianți orientată spre confidențialitate.

40% din inventar va fi vândut cu un preț inițial de 0,0125 USD
Capitalizarea pieței în vânzarea publică este de 1,25 milioane USD

Ghouls vor fi deschise pentru tranzacționare publică pe 1 martie la Poltergiest și Uniswap cu lichiditate blocată.

Cea mai bună foaie de parcurs Poltergiest

Note:

Foaia de parcurs arată că au lansat schimbul pe 31 ianuarie, deci este de fapt un serviciu nou, care nu a fost încă promovat. Vânzările sunt pe punctul de a începe, așa că, în opinia mea, faptul că pot prezenta un produs la început este un semn foarte bun. Nu multe proiecte încep cu un produs, așa că cred că acest proiect are un potențial foarte mare de succes.


Pentru mai multe informatii:

Site-ul web: https://poltergeistexchange.com/home
Telegramă: https://t.me/poltergeistexchange
Twitter: https://twitter.com/PoltergeistDEX
Poltergeist Exchange - @poltergeistexchange
Satoshi Club - @satoshi_club
Rusă - @satoshi_club_ru
Spaniolă - @satoshi_club_spanish

Author : zorzia

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.