Header Ads

Breaking News
recent

OMNI



#OMNI #Blockchain #cryptocurrency and #DOT
Tehnologia blockchain este folosită pentru a dezvolta nenumărate alte industrii, dar nu a fost pe deplin realizată cu social media. Observația ingenioasă a fost făcută de Edward Snowdon sugerează că natura criptată a blockchain-ului poate ajuta să rămână de la câteva dintre activitățile guvernamentale imorale, precum urmărirea dispozitivelor, colectarea de date și alte forme de socializare, precum și formele de medii sociale, precum și analiza utilizatorilor. activitățile noastre zilnice și activitățile online. Există o piață uriașă, unde natura incontestabilă a tehnologiei blockchain poate fi implementată pentru a ajuta reîntoarcerea rețelelor sociale la faptul că a fost inițial destinat internetului: un mediu liber, unde oamenii pot fi liberi să fie cei care sunt conectați. Un mediu online în care utilizatorii nu sunt identificați doar de adresa IP, „identificator unic de publicitate”,

PLATAFORMA SOCIALĂ OMNI

Omni este o mega aplicație fără precedent ambalată cu funcții și instrumente de clasă mondială. În cadrul aplicației, puteți transmite în direct, distribui articole, crea canale, discutați cu alți utilizatori, transferați bani, video sau apeluri audio, vindeți sau cumpărați produse În magazin, creați videoclipuri și fotografii cu efecte speciale și multe altele. Toate acțiunile din această aplicație sunt recompensate cu monede Omni, care pot fi folosite cu aplicația sau schimbate cu BTC pe Polkaswap.
Platforma îi stimulează în mod activ pe utilizatorii săi să poată interacționa în mod real cu altul și să fie creativi. În cadrul platformei, rețelele de socializare și aplicațiile de partajare video sunt simbolizate pentru a oferi returnări utilizatorilor. Creatorii de conținut pot chiar să câștige venituri doar din mesaje, postând fotografii, difuzând în direct sau compunând muzică live. OMNI este un mare promotor al jocurilor online și al gamificării esențiale, și premii sociale, utilizatorii pot câștiga monede OMNI pe care să le urmărească, să le împărtășească și să discute pentru a le crește proprietatea OMNI.

OMNI AMBALAT CU MECANISM ÎNALT PENTRU

RECompensele se aplică doar utilizatorilor individuali, întreprinderile pot crea un magazin în care utilizatorii pot cumpăra folosind Omni sau pot crea propriul canal pentru conținut viral. Posibilitățile sunt nesfârșite pentru utilizatorii interesați de orice formă de creare a conținutului, care nu trebuie să fie puternic impozitați pentru utilizarea interfeței. Aplicația Omni - o evidențiere a caracteristicilor propuse • Chaturi secrete - Distribuiți mesajele lipsă cu alți utilizatori. • Magazine - Întreprinderile pot crea magazine în care utilizatorii pot cumpăra folosind Omni. • Canale - Urmăriți canalele care vă plac sau nu creați canale pentru spectatorii dvs. • Conținut - Creați sau urmăriți canale pentru a partaja și vizualiza conținut video viral • Dub & Duet - Dubul dvs. preferat melodii de la milioane de melodii și videoclipuri. Utilizatorii pot efectua și duete cu alți utilizatori ai aplicației Omni.

Pentru Omni, social media este o necesitate de bază pentru afaceri moderne. Acest lucru se manifestă în designul Omni al tokenizării, care nu este altceva decât o revoluție în social media. Marea varietate a capabilităților oferite de platformă îi va ajuta pe utilizatori să schimbe modul în care se angajează cu prietenii, familia, afacerile, mărcile și multe altele. Oportunitatea de a permite utilizatorilor să beneficieze de participarea lor este de cea mai mare importanță, deoarece utilizatorii pot câștiga Omni petrecând timp în dragostea lor.



CARACTERISTICI ALE APLICĂRII SOCIALE

OMNI OMNI are câteva dintre cele mai importante caracteristici precum YouTube, Instagram, TikTok, Facebook, Whatsapp, Telegram, Paypal, Shopify și eBay.

VIZIONAȚI Povestea : atingeți și glisați prin povești pentru a rămâne la curent cu influenții și creatorii dvs. preferați sau creați povestea dvs. proprie pentru a o împărtăși cu publicul dvs. CHATĂ ÎN TIMP REAL: Chat cu utilizatorii în timp real. Trimiteți imagini, GIF-uri, videoclipuri, locații, contacte și transferuri de bani sau monede Omni în chat-uri. ÎMPĂRȚIȚIȚI GIF-uri și STICKER: Distribuiți autocolantele dvs. preferate și GIF-urile animate pentru hrana dvs., sau cu prietenii dvs., pentru a vă condimenta mesajele. Așteptați-vă practic cu colegii, prietenii și familia cu apeluri de grup în aplicație sau găzduiți întâlniri la distanță cu echipa dvs. de lucru.

Dub & DuetLip se sincronizează cu melodia, audio din videoclip și creează provocări. Duet cu alți utilizatori sau dub pentru o bibliotecă nesfârșită de octeți de cântece. Aplicația Omni face exact acest lucru. Pe platformă, multe funcții. Citirea mesajelor enervante. Confidențialitate completă și cel mai important este să vă împărtășiți piața social media pe care o creați.



TOKENOMICĂ DETALIATĂ ȘI UTILITATEA PROIECTULUI OMNI:

Jetoanele sunt alocate la începutul activității, unde oferta totală de jetoane este stabilită la 1 miliard de monede. Alocarea Omni Coin este următoarea:
Aprovizionare totală: 1.000.000.000
Susținătorii timpurii: 32.000.000 (perioadă de vestire de 18 luni)
Vânzări de semințe: 96.000.000 (Perioada de 18 luni de dobândire)
Vânzare privată: 103.000.000 (perioadă de dobândire de 12 luni)
Vânzare publică: 100.000.000 (fără perioadă de depunere)
Echipa: 150.000.000 (Perioada de 30 de luni de vestire)
Parteneri tehnici: 30.000.000 (perioadă de investire 24 de luni)
Marketing: 80.000.000 (Perioada de investire 24 de luni)
Fundație: 50.000.000 (Perioada de 12 luni de dobândire)
Rezervă comunitară: 30.000.000 (24 de luni perioadă de dobândire)
Lichiditate: 30.000.000 (Fără perioadă de investire)
Ecosistem: 300.000.000 (Blocat pentru recompense pentru aplicații)
Alimentare circulantă pe TGE: 128.250.000
Capitalizare de piață la listare: 3.847.500 USD.
 


CARACTERISTICILE PRINCIPALE ALE APLICAȚIEI OMNI:

Conversație:
Păstrați legătura cu prietenii prin SMS sau apeluri, având în același timp posibilitatea de a partaja imagini, videoclipuri, contacte și locații cu criptare sigură.

Dub & Duet:
Sincronizarea buzelor cu melodia, sunetul din videoclip și creează provocări. Duetează cu alți utilizatori sau dublează într-o bibliotecă nesfârșită de octeți de melodie.

Momeală:
Răsfoiți mai multe fluxuri pentru a urmări știrile, prietenii și influenții dvs. preferați. Descoperiți conținut și comunitate noi, toate pe aceeași aplicație.

Magazin:
Companiile pot crea magazine în care utilizatorii pot avea experiența de cumpărături completă fără a părăsi aplicația, de la navigarea produselor până la finalizarea comenzii.

Canale:
Creați sau urmăriți canale pentru a posta sau urmări conținutul video preferat. Canalele pot fi publice sau pentru spectatorii privați.

Difuzare în direct:
Bucurați-vă de streaming live în timp ce discutați cu radiodifuzorii în timp real și oferiți cadouri streamerelor dvs. preferate sau transmiteți live pentru adepții dvs.

Distribuiți mesajul:
Partajați imagini, videoclipuri și povești cu editări și efecte speciale în cronologia adeptului dvs.

Alocarea de monede Omni
30% Ecosistem
15% din toată echipa
10% vânzare de semințe
10% vânzare privată
10% vânzare publică
03% parteneri tehnici
08% Marketing
05% Fundație
03% Lichiditate
03% rezerva comunitară
03% Susținătorii timpuri



HARTA RUTIERĂ

T3-2020
Aplicația OMNI - Iphone
& Versiuni Android

Q4–2020
Design si
Arhitectură
Îmbunătățiri
Monedă OMNI
lanț privat

Q2–2021
Inițială de monedă OMNI
Oferta DEX
TOATE
Chat și portofel

Q1–2021
Monedă OMNI
Eveniment de generație
Scalarea OMNI
infrastructură
TOATE
Sistem de recompense

Q3-2021
TOATE
Dub & Duet
TOATE Beta
Program de lansare
Pregătește OMNI
pentru lansare publică
ECHIPĂ


Site web: https://omni.ai/
LightPaper: https://omni.ai/omni-lightpaper-v1.1.2.pdf
Mediu: https://medium.com/omni-app
Instagram: https://www.instagram.com/omni_app/
Facebook: https://www.facebook.com/omniaiapp
Telegramă: https://t.me/omni_app
Twitter: https://twitter.com/OMNI_AI
YouTube: https://www.youtube.com/c/OmniPeopleDriven

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.