Header Ads

Breaking News
recent

PREMII CRYPTO

Salutări tuturor celor din comunitatea BLG
Înapoi cu mine, zorzia, de această dată, vă invit să treceți în revistă un proiect interesant care vă va conduce la următorul dvs. succes.



Cu controale stricte de capital în vigoare de către majoritatea țărilor, pentru a controla fluxul de bani și a percepe impozite mari, criptomoneda a câștigat utilizarea în ocolirea controalelor de capital și a impozitelor, ducând la o creștere a cererii. Criptomoneda a putut prezenta o alternativă digitală ușor de utilizat față de monedele fiat. Oferind tranzacții fără fracțiuni și control al inflației, investitorii au fost suficient de prudenți pentru a adăuga aceste valute în portofoliile lor diversificate ca activ, deoarece dimensiunea pieței nu reprezintă un risc sistemic. Criptomoneda utilizează utilizarea criptografiei care asigură procese de înaltă securitate și verifică tranzacțiile personale pentru fiecare utilizator. Prin urmare, falsificarea și tranzacțiile anonime sunt imposibil de realizat.

În timp ce această revoluție câștigă o largă acceptare, a sosit premiile Crypto, primul rating onest al proiectelor cripto, al companiilor și al persoanelor cu proces transparent de votare Bazat pe feedback și recenzii de la utilizatori și clienți reali de cripto.

Acum, că îți am atenția, să trecem la asta.

Ce este exact Crypto Awards?
După cum este descris mai sus și așa cum este indicat pe site-ul oficial Crypto Awards, Crypto Awards este un proiect în care evaluările pot fi de fapt de încredere. Este primul rating onest al proiectelor cripto, al companiilor și al persoanelor cu un proces transparent de vot, bazat pe feedback și recenzii de la utilizatori și clienți reali de cripto, care intră acum în direct la cryptoawards.com. Proiectul în sine este prezentat de Finexpo, un producător de evenimente cu peste 18 ani de experiență pe piață.

În plus, 72 de nominalizări sunt create de experți reali pe piață pentru a oferi o concurență loială și transparentă între peste 1.000 de proiecte din industrie, companii, burse și chiar oameni. Oamenii despre oameni sună fenomenal, așa că unele nominalizări speciale sunt create special pentru a onora cele mai semnificative persoane din industrie.

Evaluarea va prelua toate domeniile industriei criptografice. Mecanismul este destul de simplu: oameni din întreaga lume examinează și clasifică proiectul, selectând astfel cel mai bun dintre cei mai buni. Fără îndoială, astfel de evaluări ajută clienții potențiali și oamenii noi din industrie să aleagă cel mai fiabil spațiu pentru o investiție sigură.

Acest clasament va deveni un eveniment anual, iar Finexpo va anunța primii câștigători la sfârșitul anului 2021. Ceea ce este interesant este dacă situația COVID 19 este sigură până la sfârșitul anului, ceremonia reală promite să devină globală împreună cu Blockchain Fest în Cipru.

CRYPTO AWARDS sunt clasamente în care fiecare candidat concurează pentru onoarea de a fi numit cel mai bun dintre cei mai buni, așa că așteptați mai mult pe tot parcursul anului 2021.

Misiunea

Pentru vizitatori

În selectarea schimburilor sau a companiilor, produselor, serviciilor,

Pentru clienți

În rezolvarea problemelor legate de interacțiunile cu bursele și companiile, pentru bursele și companiile - într-o schimbare în bine.

Valoarea

A ta

Premiile Crypto vor trata utilizatorii și partenerii noștri cu respect.

Justiţie

Regulile de clasare sunt aceleași pentru toți utilizatorii și partenerii.

Transparenţă

Toate formulele de feedback și de calcul sunt disponibile publicului pe site-ul web.

Colaborare

Premiile Crypto vor ajuta toți utilizatorii și partenerii să rezolve problemele împreună.

Crede

Utilizatorii și partenerii au încredere în premiile Crypto cu informații importante, iar premiile Crypto apreciază acest lucru.



Cum functioneaza?


Înscrieți-vă pentru premii

Proiect, companie, schimb sau persoană. Completarea informațiilor despre profilul dvs. nu va dura mai mult de 5 minute

Alătură-te nominalizărilor

Fiecare nominalizat poate participa la un număr nelimitat de nominalizări

Obțineți mai multe puncte

Primiți și răspundeți la feedback-ul utilizatorilor, invitați mai mulți oameni la vot

Victorie

Obțineți cele mai multe puncte pentru a deveni câștigător și pentru a primi premiul

Top nominalizați




Ultimele recenzii



Premiile Crypto este prima evaluare onestă a proiectelor cripto, a companiilor și a persoanelor cu proces transparent de vot pe baza feedback-ului și a recenziilor de la utilizatori și clienți reali de cripto.

CRYPTO AWARDS - clasament în care fiecare nominalizat concurează pentru onoarea de a fi numit cel mai bun dintre cei mai buni.

Astfel de evaluări pot ajuta la selectarea celor mai fiabile proiecte și companii pentru o investiție sigură.



A lua legatura:
Margarita Yakupova
Companie: Finexpo inc
Adresa: Singapore
Telefon: +442071002174
E-mail: info@finexpo.org
Site: finexpo.org
SURSA: FINEXPO Inc.

Vizualizați versiunea sursă pe accesswire.com:

https://www.accesswire.com/637633/Crypto-Awards-Peoples-Choice-of-the-Best

Declinare de responsabilitate: Acest articol a fost publicat în ceea ce privește campania de recompense. Nu sunt membru al echipei de proiect sau reprezentantul acesteia, ci un susținător al acestui proiect incredibil.

Faceți parte din acest proiect incredibil. Descărcați cartea albă pentru piesa completă.

Până la data viitoare…

Pentru mai multe informatii va rugam vizitati:

Site-ul web: https://cryptoawards.com/
Twitter: https://twitter.com/CryptoAwards1
Telegramă: https://t.me/cryptoawards_com/
Facebook: https://www.facebook.com/cryptoawards
Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5326894.0
YouTube: https://www.youtube.com/finexpo

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.