Header Ads

Breaking News
recent

BSCTRUST PROJECT LAUNCHPAD

Salutări tuturor celor din comunitatea BLG
Întoarce-te cu mine, [zorzia] de data asta te invit să treci în revistă proiectul. Un BSCTRUST captivant care vă va conduce la următorul dvs. succes.



#BSCTRUST #COVID#BTC #CRYPTO
BSCTrust este mândru să-și anunțe parteneriatul cu primul său lauchpad, bCharts. bCharts este stabilit fără echivoc să-și lanseze oferta de jetoane în luna mai. Data exactă, ora și detaliile despre tokenomica sa vor fi anunțate în zilele următoare.

bCharts este un set de instrumente de vizualizare analitică, bazat pe computer, care oferă traderilor valutari analize descentralizate de tranzacționare la bursă. Acest instrument software produce diagrame interactive de prețuri pentru diferite perechi valutare, împreună cu diverși indicatori tehnici și suprapuneri, care îi ajută pe comercianți să urmărească mișcările live ale pieței și să detecteze liniile de tendință pentru a evalua tiparele din datele de tranzacționare.

În lumea modernă a finanțelor și schimburilor descentralizate, o parte vitală a succesului unui comerciant, în special cei care tranzacționează frecvent, este capacitatea de a evalua tiparele din datele de tranzacționare. bCharts își propune să ofere soluții la două dezavantaje majore în instrumentele de graficare existente care acceptă rețeaua Binance Smart Chain.

• DATE ÎN TIMP REAL: Piața se mișcă atât de repede încât informațiile furnizate de unele dintre aceste instrumente rămân în urmă cu câteva minute. Când luați o decizie, este cu siguranță prea târziu.
• TAXĂ DE ACCES: Cele câteva instrumente care furnizează date în timp real solicită utilizatorilor fie să-și cumpere jetonul, fie să plătească un fel de taxă de abonament înainte de a le acorda acces la datele lor.



bCharts oferă zilnic un nucleu standard și principal al informațiilor de tranzacționare și are unele capabilități care îi conferă un avantaj față de concurenții săi:

AGREGARE DEX: bCharts.io sursă lichidități din diferite DEX-uri și oferă astfel utilizatorilor rate de swap de token mai bune decât ar putea obține pe un singur DEX.

BOTS: Cu API-urile externe ale bChart, comercianții pot crea strategii de tranzacționare unice pentru o rentabilitate maximă.

Date și diagrame în timp real: urmăriți cele mai bune perechi prin intermediul acestui instrument cu grafică și tranzacții în timp real, adăugați perechile dvs. la favorite și multe altele.

Despre BSCTrust?

Așadar, pot spune că BSCTrust este o platformă IDO descentralizată construită folosind BSC Blockchain sau Binance Smart Chain. În afară de aceasta, această platformă are câteva caracteristici unice care sunt rareori împărtășite de alte platforme, în special cu BSCTrust, puteți obține acces prioritar inițial la Gems de calitate scăzută cu capacitate minimă + NFT gratuit la Staker de top.

Platforma BSCTrust este administrată de o terță parte, astfel încât oricine, inclusiv dvs., să poată accesa sau utiliza această platformă pe propriul risc. ca un exemplu: dacă pariați bani pe platforma BSCTrust, atunci puteți obține și o rentabilitate reală a investiției. Platforma BSCTrust oferă o varietate de servicii care sunt ecologice și ușor de accesat de către oricine este implicat în ea. această platformă este foarte multifuncțională frate, așa că grăbește-te și alătură-te acestui mare proiect

Cum funcționează sistemul BSCTrust?

După cum știm cu toții, că în spațiul de finanțare descentralizată sau industria cripto-monedă, investitorii sunt victime unor tapiserii sau a diferitelor tipuri de escrocherii, ceea ce îl face o sarcină descurajantă în găsirea de pietre solide cu capacitate redusă pentru a investi mai devreme. Prin urmare, BSCTrust își propune să rezolve această problemă oferind acces garantat deținătorilor săi de a investi mai devreme în pietre cu capacitate redusă cu potențial ridicat în rețeaua Binance Smart Chain.




Foaie de parcurs BSCTrust

24 APRILIE 2021

PRIMUL LAUNCHPAD
Dezvăluirea primului nostru Launchpad

7 mai 2021
BSCLOCK.io (Lansat și complet auditat)
Platforma cheie pentru lichiditate și token de echipă pentru lanțul inteligent Binance

14 mai 2021
Al doilea LaunchPad
Dezvăluind al doilea LaunchPad

29 mai 2021 - în curând

Concluzie

BSCTrust este o platformă IDO pe lanțul inteligent Binance. Cu BSCTrust, veți obține acces prioritar inițial la pietre prețioase de calitate scăzută + NFT gratuit la top Stakers Deci ce mai aștepți? ocazia este chiar în fața ta și grăbește-te și fii parte din acest mare proiect.

#BSCTRUST #BSC #BTC #CRYPTO #BLOCKCHAIN

Pentru mai multe informații despre platforma BSCTrust
Site web: https://bsctrust.finance/
Twitter: https://twitter.com/bsctrust_fin
Telegramă: https://t.me/BSCTrust
Canal de anunțuri: https://t.me/bsctrustannouncement



Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.