Header Ads

Breaking News
recent

Recenzie Whole Earth Foundation

Salutări tuturor celor din comunitatea BLG
Întoarce-te cu mine, [zorzia] de data asta te invit să treci în revistă proiectul. <WholeEarthFoundation> care vă va conduce spre succes

#WholeEarthFoundation #WEC #IEO



WholeEarthFoundation
În caz de îndoială, sistemul poate fi descris ca planuri și locuri de muncă de bază, atât fizice, cât și sociale, similar cu avansarea structurii, autostrăzile și furnizarea forței și diverse tipuri de lucruri necesare acțiunii organizațiilor de vecinătate sau publice. Exact când ne uităm complet la lume, vedem o problemă care creează dezvoltarea înființării. Din păcate, comunitățile de experți care reglementează aceste active ale sistemului nu au păstrat și restaurat suficient pentru fiecare situație locurile de muncă pe care le supraveghează.

Înființarea reprezintă toate locurile de muncă necesare populației generale pentru a ajuta vecinătatea diversă în viața pas cu pas. Spre sfârșitul zilei, sistemul este toate locurile de muncă, atât fizice, cât și non-fizice, care sunt lucrate de către poziția publică și de către indivizi pentru a satisface necesitățile cruciale ale societății în diferite părți sociale și de vecinătate.


Subiectul modului de direcționare capabilă a produsului deschis, de exemplu, apa și aerul a fost adunat de ceva vreme în problema monetară. Toate lucrurile considerate recunoscute sunt faptul că piețele nu respectă pentru a relega în mod profitabil resursele pentru produsele publice. Avocația esențială care decurge din modul în care activitatea deschisă ridicată nu este considerată continuu fiscal și schimbată extern pe piață. Prin urmare, populația generală nu are nici o putere de convingere de a participa la lucrări, de exemplu, oferind informații despre circumstanțe cu sistemul comunităților de experți. Indiferent dacă activitățile desfășurate de populația generală pot fi evaluate și asociate cu acestea, poate că este posibil să se supravegheze lucrurile publice în mod profitabil.

Despre
The Whole Earth Foundation (WEF) propune utilizarea etapei Whole Earth Access (WEA) pentru a interacționa locuitorii generali (sau furnizorii de informații) și structura centrelor de experți, oferind introducerea într-o colecție informațională care conține informații clare despre structura lor și un cadru organic planificat să lucreze cu corespondența și efortul comun. Whole Earth Foundation intenționează să facă schimbarea socială a structurii șefilor prin speculații deschise folosind avansul blockchain.

Accesul întregului pământ (WEA) conține trei lucruri sociale cheie:

1. Furnizori de informații Furnizorii de
informații (practic ocupanți largi) pot ajunge la baza de date de mediu și pot contribui la date pentru a asigura jetoane utilitare.

2. Furnizorii de servicii de infrastructură
Asociațiile de experți din cadrul instituției pot utiliza colecția informațională comună și instrumentele realizate de creatorii excluși pentru a îmbunătăți capacitatea de atribuire a avansurilor.

3. Parteneri
Partenerii pot ajunge la colecția informațională biologică pentru a face noi înșelăciuni care avantajează stabilirea și mediul înconjurător, ajută la difuzarea misiunii și viziunii noastre către lume și mult mai mult.



Planul de joc al instrumentelor ecosistemice
Pentru a propulsa utilizarea și adunarea scenei WEA, WEF va oferi o mulțime de instrumente persoanelor care doresc să atragă cu asociațiile noastre de expediere a instituției. Populația generală va avea cu adevărat nevoie să se asocieze și să acceseze mediul colectarea informațională și responsabilitatea datelor. Colaborarea cu etapele și planul de date va fi revigorată prin cercetarea cadrelor de gamificare, cum ar fi utilizarea misiunilor pentru a atrage clienți în eforturi. Clienții ar avea apoi opțiunea de a administra și utiliza jetoanele utilitare pe care le câștigă ca schimb pentru diverse sarcini.

Centrele de experți legate de instituție vor obține permisiunea pentru baza de date de mediu. Aceste date vor permite asociațiilor de experți să fabrice adecvarea proiectelor avansate, deplasându-se spre cea mai mare parte a informațiilor actuale supravegheate de cartier. Aceștia pot folosi în mod greșit lucrurile făcute de moderi de neatins.

Creatorii de neatins se vor îndrepta în mod similar spre colectarea informațională a mediului. Li se va cere să cerceteze noi utilizări ale datelor pentru proiecte care avantajează stabilirea și mediul. Fundația speră să lucreze cu accesorii pentru a se asigura că toate eforturile se aliniază viziunii fundației.



Guvernanța ecosistemului
În prezent, simbolul WEC este un jeton de utilitate ERC20 pe blockchain-ul Ethereum. Am ales blockchain-ul Ethereum pentru îmbunătățirea acestuia ca o etapă descentralizată, care oferă o securitate puternică și inducerea la un ansamblu larg de ansambluri mecanice de progresie a aranjamentului. Pe măsură ce progresăm, Fundația va căuta în mod adecvat structuri organizaționale care să ne ajute mai bine obiectivele și să ia în considerare factori precum flexibilitatea și, în general, impactul regulat.

Concluzie
După cum sugerează și numele, Fundația Pământ Întreg intenționează să gândească toate sistemele și eforturile comune legate de toată planeta. Ca o fază incipientă, ne bazăm în ceea ce privește problema apei, oricum afacerile potențiale ale etapelor depășesc cu mult structura apei. Protejarea și crearea resurselor o parte critică a completării acestei filozofii este un sistem de evaluare a valorii informațiilor oferite. Credem că v-a plăcut introducerea angajamentului nostru. Pentru mai multe informații și actualizări despre efort, dacă nu este atât de dificilă, urmați site-ul nostru. În același mod, oferim informații fiabile prin intermediul mass-media online.

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.