Header Ads

Breaking News
recent

Bitseries este o investiție excelentă pentru cei care doresc să intre pe piața criptomonedelor.

Înapoi cu mine zorzia de data aceasta te invit să treci în revistă un proiect interesant care te va conduce la următorul tău succes.


Din ce în ce mai mulți oameni devin conștienți de criptomonede și tot mai mulți oameni sunt interesați să afle mai multe despre ele și să afle cum să devină parte din ele. Când a fost introdusă tehnologia blockchain, lucrurile s-au schimbat, mai ales în bine, credem noi. Atât de multe companii s-au îmbunătățit ca urmare a acestui fapt și atât de multe companii au început să folosească criptomonede în operațiunile lor zilnice. În fiecare zi, există concepte noi de luat în considerare.

Oamenii sunt dornici să-și pună banii în inițiative noi. Avem acces la cel mai puternic instrument de pe planetă, cunoscut sub numele de Internet. Internetul este un vast depozit de cunoștințe care ne permite să realizăm orice ne dorim. Internetul a reunit întreaga lume. Unul dintre aceste proiecte este BITSERIES, al cărui obiectiv principal este de a permite utilizatorilor să facă tranzacții rapide și sigure prin intermediul platformei lor mobile. Platforma Bitseries acceptă toate monedele și jetoanele majore și ridică standardul general al Bitseries prin utilizarea jetoanelor Bitseries.

Ce este Bitseries

Pentru a face mai ușor pentru clienți să efectueze tranzacții folosind platforma lor mobilă, Bitseries a dezvoltat un proiect de criptomonedă numit Bitseries. Bitseries acceptă toate principalele monede și jetoane și, prin utilizarea Bitseries Token, poate crește calitatea generală a rețelei Bitseries. Cu scopul de a face tranzacțiile mai ușor de utilizat, Bitseries lucrează pentru a îmbunătăți securitatea generală și viteza tranzacțiilor pentru clienții săi. Deoarece Bitseries folosește criptarea SSL, puteți fi sigur că tranzacțiile dvs. sunt complet sigure și securizate. În plus, Bitseries pune un accent mare pe construirea comunității, astfel încât să fii sigur că vei fi mereu la curent cu cele mai recente știri și evoluții despre această nouă inițiativă fascinantă. Nu ratați șansa de a face parte din Bitseries!
Cum este viitorul?

Viitorul criptomonedei arată strălucitor, Bitseries Crypto fiind lider în ceea ce privește viteza și accesibilitatea. Este încă relativ nou pe piață, ceea ce înseamnă că ar trebui să existe cel puțin câțiva ani înainte de a decide dacă este sau nu doar un alt moft. Deocamdată, Bitseries Crypto este o investiție excelentă pentru cei care doresc să intre pe piața criptomonedelor.

Încorporarea laboratorului Bitseries pentru a crea o serie de produse sau servicii care să susțină credința în criptomoneda Bitseries. Produsele sau serviciile care sunt introduse pot integra sau nu direct token-uri de serie de biți, dar obiectivul final va fi acela de a oferi o relație benefică între jetoane de serie de biți și de biți, care va avea ca rezultat, în cele din urmă, extinderea sistemului economic de serie de biți.
Caracteristici ale seriei de biți

ȚINE $ERIE$ , CÂȘTIGAȚI 5% PE TRANZACȚIE.

Cel mai mare și primul simbol de reflectare din seria de biți cu funcție de revendicare automată. Țineți tokenul din seria de biți în portofel și deținătorul primește 5% din fiecare tranzacție deținută în lume.

5% în redistribuirea Bitseries: 5% din fiecare achiziție/vânzare este preluată și redistribuită tuturor deținătorilor de Bitseries. Ține mai multe jetoane obține mai multe.

Plătit automat fiecare tranzacție: pentru prima dată, nu trebuie să revendicați seria de biți pe care o câștigați. Acesta este trimis automat în portofel după finalizarea fiecărei tranzacții.

1% Fond de lichiditate: 1% din fiecare tranzacție este convertit în lichiditate pentru Pancakeswap. Acest lucru este automatizat și ajută la crearea unui nivel minim de preț (stabilitate).

Axat pe cercetare și dezvoltare: 2% din fiecare tranzacție va fi folosită pentru rețeaua Bitseries în creștere. Cu tehnologiile emergente, cercetarea și dezvoltarea va asigura concurența reală. Bitseries își va crea propriul Exchange și produse conexe cu această dezvoltare.

Metaverse Path: Metaverse este un nou viitor și serialele înțeleg importanța acestuia, prin urmare, componenta Metaverse Technology va fi principalul factor de cercetare și dezvoltare, o parte a Fondului de marketing va fi folosită pentru a dezvolta produsul Metaverse Universe.

Lider de echipă, bazat pe comunitate: Am creat un portofel de marketing (2% din tranzacții) pentru a ne asigura capacitatea de a sprijini echipa și costurile de marketing în lunile următoare.


Este promițător?

Bitseries este un proiect promițător de criptomonede care caută noi utilizatori care să se alăture comunității lor. Deoarece Bitseries pune accent pe dezvoltarea comunității, puteți fi sigur că veți avea întotdeauna acces la cele mai actualizate informații despre această nouă afacere interesantă. De asemenea, prin utilizarea Bitseries, puteți efectua tranzacții în siguranță și în siguranță, ceea ce face mai ușor pentru oricine dorește să investească în criptomonede sau jetoane. Bitseries vă permite să profitați de toate aceste avantaje, ridicând în același timp standardul fiecărei tranzacții prin utilizarea monedei Bitseries Token.


Este o alegere bună?

Bitseries este o alegere excelentă dacă sunteți în căutarea unui proiect de criptomonede proaspăt și intrigant în care să investiți. Deoarece Bitseries pune un accent major pe dezvoltarea comunității, puteți fi sigur că veți avea întotdeauna acces la cele mai actualizate informații. și actualizări cu privire la această nouă afacere interesantă. În plus, Bitseries acceptă toate principalele monede și jetoane, ceea ce o face o soluție foarte adaptabilă pentru oricine este interesat să intre în lumea criptomonedei în general. Vă rugăm să nu pierdeți șansa de a participa la Bitseries neînregistrându-vă acum!

Proiectul Bitseries caută să vă faciliteze efectuarea tranzacțiilor prin intermediul platformei lor mobile. Folosind Bitseries, poți fi sigur că tranzacțiile tale sunt sigure și securizate. În plus, Bitseries se concentrează puternic pe construirea comunității, astfel încât să puteți rămâne la curent cu cele mai recente informații despre acest nou proiect interesant. Nu ratați ocazia de a vă implica în Bitseries, înscrieți-vă astăzi!

Rețeaua DeFi Hyper-Blockchain

Credem că jetoanele digitale sunt mai mult decât un atu pentru speculațiile financiare. Scopul distribuirii Token-ului este de a forma o economie a încrederii în lumea criptomonedei și de a deveni un startup Fintech lider în plăți digitale.
Detalii token

DECEPTUL: 26 decembrie la 
13:00 UTC
PROTOCOL DE PROIECT: Aprovizionare cu jetoane DeFi hiper-deflaționiste
: SERIA 17.000.000 (17 milioane)
PREȚUL JETONULUI: 0,03 USD (aproximativ) (0,00005 miliarde/SERII)
CIRCULARE INIȚIALĂ: Total 10%
CIRCULARE: Fiecare 10% CIRCULARE: & Fiecare Comerț
Distribuție de jetoane

DISTRIBUȚIE DE RECOMPENSE: (0,5% din totalul SERIE)
FURNIZARE INITIALĂ: (10% din totalul SERIE)
FURNIZARE TOTALĂ: 17M
Extindeți Comunitatea

Implicarea rețelei în sarcinile de promovare.
Feedback comunității și instrumente strategice de extindere a rețelei.
Implementarea campaniilor de marketing, cum ar fi recompense, airdrops, lansări și alte instrumente de creștere a rețelei.

Majoritatea distribuției gratuite se va concentra pe formă echivalentă. făcând comunitatea echilibrată. Vom încerca să potrivim raportul Traders și holder prin alocarea distribuției în mod formal și egal. Acest lucru se va realiza prin analiza înregistrărilor anterioare ale instrumentelor promoționale
Laboratorul de cercetare și dezvoltare
al Centrului de cercetare Q3 2022 MetaVerse și Blockchain viitoare

Înființarea Centrului de cercetare și dezvoltare pentru implementarea Blockchain și Centrul de cercetare a noilor tehnologii în Blockchain și Metaverse

Seria de lansare
financiară Bitseries T4 2022 Următorul nivel



Produse sau servicii

Înființarea laboratorului Bitseries pentru a lansa o serie de produse sau servicii pentru a sprijini încrederea în moneda Bitseries. Produsul sau serviciile lansate pot sau nu să integreze direct token-uri de serie de biți, dar obiectivul final va fi acela de a oferi o relație profitabilă între serii de biți și jetoane de serie de biți, care rezultă în mod util pentru extinderea economiei seriei de biți.
Informatii de contact

Site: https://www.bitseries.finance/
Mediu: https://medium.com/@bitseries
Twitter: https://twitter.com/Bitseries1
Telegramă: https://t.me/bitseries
Proiect BCT: https ://bitcointalk.org/index.php?topic=5376062.0/
Facebook: https://www.facebook.com/Bitseries-109453728248635
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/bitseries/
Instagram: https: //www.instagram.com/bitseries.finance/



Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.