Header Ads

Breaking News
recent

Nava profită de costul scăzut al gazului și de extinderea lui Cardano.

Salutare tuturor... Aici am să vă informez scriind o recenzie pentru a introduce un nou proiect foarte unic numit Ashib pentru asta, aruncați o privire la articolul pe care l-am creat mai jos pentru a vă oferi o imagine de ansamblu foarte bună asupra proiectului, apoi ce beneficii oferă Pentru toți oamenii? să trecem direct la discuția de mai jos.




Crypto este o formă digitală de bani care rulează pe propriul Blockchain. A fost creat pentru prima dată de Satoshi. Era vremurile anului 2009. După ceva timp a dispărut din lumea cripto și după aceea a început o nouă eră a cripto și a evoluției.

În 2013, un cutremur masiv ca o explozie a avut loc în Bitcoin, dar la acea vreme cripto-ul era foarte lent. Și în aceste vremuri au apărut și alte blockchain-uri mari precum Monero etc. Și așa mai departe, 2017 Bull Run a fost asta, care a atras milioane de utilizatori. A fost foarte repetans pentru BTC. Dar în 2021, a fost ca o furtună. Acum almsot BTC a depășit o capitalizare de piață de 1 trilion de dolari. Și asta este uriaș în comparație cu bucățile criptografice Bing.

Deci Bitcoin este o istorie totală. Și este ca o furtună mare. În zilele și anii următori se va întâmpla o nouă eră Blockchain și în această eră vom vedea o creștere masivă a tuturor tipurilor de cripto.
Aici pot să discut despre un proiect cripto care schimbă jocul pentru mulți oameni cripto, dacă doresc să profite serios de cripto.

Aici este un link,
https://ashib.io/
Misiunea Ashib: -

Aceasta este o platformă cripto care vrea să găsească acei oameni care au aceleași idei. Întotdeauna oamenii cu mintea similară cu goluri mai înalte și visele au întotdeauna mare succes în visele lor. Așa că pot spune că își vor putea transforma visele în realitate.

Acesta este motivul pentru care Ashib crypto a apărut cu multe feluri de obiective și doresc să atragă utilizatori care sunt investitori, comercianți și, de asemenea, jucători. Pentru că acest proiect cripto oferă mai mult.



Acesta este de fapt un proiect cu potențial bun la care vom putea vedea și participa, Ashib dorește să formeze o organizație autonomă descentralizată în care membrii comunității să poată face propuneri și modificări ale platformei care sunt finanțate din rezervele noastre de jetoane DAO Treasury sau Community Ideas. Așa că pot spune că acest proiect cripto va fi super impresionant și emoționant.
Acest proiect cripto are misiunea de a face milionari care sunt investitori în proiectul lor cripto și, de asemenea, deținători. Mai mulți deținători ai acestei cripto, cu atât mai mult acest proiect va reuși. Deci vom câștiga o nouă sumă de bani din asta.

Redefiniți DAO și Structura Defi:-

Din nou este un proiect cripto care este un Dao. O organizație autonomă descentralizată (DAO), denumită uneori o corporație autonomă descentralizată (DAC), este o organizație reprezentată de reguli codificate ca un program de calculator care este transparent, controlat de membrii organizației și nu este influențat de un guvern central.



Și, de asemenea, Defi este o finanțare descentralizată (DeFi) este o tehnologie financiară emergentă bazată pe registre distribuite sigure, similare celor utilizate de criptomonede. ... Elimină taxele pe care băncile și alte companii financiare le percep pentru utilizarea serviciilor lor. Vă păstrați banii într-un portofel digital securizat în loc să-i păstrați într-o bancă.

Acest proiect a luat ființă după succesul lui Shiba Inu, care este un meme toekn fără folos, ci doar o singură comunitate. Dar acest proiect se bazează pe DAO și, de asemenea, Defi nu este un simbol meme. Va face istorie într-o zi când va veni.

Sub foaia de parcurs Ashib: -

Foaia de parcurs Ashib este una pentru cei superbi și, de asemenea, uluitoare. Și pune în cuie tot felul de aspecte. După vânzarea noastră publică și arderea de închidere, vom lista ASHIB pe un DEX. Momentul pentru aceasta este de stabilit. Urmărește @Sundaeswap pe Twitter pentru mai multe informații despre când va lansa DEX-ul lor. Vom fi listați pe p2pb2b.io, un schimb centralizat de renume, pe 22 ianuarie!

Și, de asemenea, este. În urma tokenomics-ului nostru, 20% din token-ul nostru este în prezent disponibil pentru schimb ca parte a vânzării noastre publice. Fără dexs, singura modalitate de a obține ASHIB este prin intermediul site-ului nostru sau prin intermediul platformei de lansare a p2pb2b.io.
Așa că puteți vedea în viitorul apropiat mai multe știri, de asemenea, când acest proiect va fi În contact cu marile balene.

Dacă Ashib va ​​supraviețui?

Acest cripto este un jeton defi și, de asemenea, DAO, care sunt termeni care definesc acest jeton, are un caz de utilizare mare în viitorul apropiat. Așadar, mai multe cazuri de utilizare, mai mult hype și mai multe modalități de a intra în contact cu balenele. Și atunci când o balenă mare investește, un proiect câștigă un profit foarte mare și astfel poate avea succes. Deci, acest proiect va avea succes și va face istorie prin cazul lor de utilizare și beneficiile viitoare și, de asemenea, o echipă în spatele acestui lucru.


Pentru mai multe informații, vizitați

autor : zorzia
Adresă portofel (din portofelul Yoroi): addr1q8w085706vld8rdzxv86u8uzmw8pf44ya6dm6gqdmvnnctce3zxl0zqe7vw8g84r8qn2l48kanrvz9gxhr4xc6ne4epsgfknve

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.