Header Ads

Breaking News
recent

FiPi - Financial Piggy The Best Crypto Application

Înapoi cu mine FiPi de data aceasta vă invit să treceți în revistă un proiect interesant care vă va conduce la următorul succes.



Astăzi, mulți oameni investesc în platforme de investiții pentru a obține profit ușor și rapid. Dar după cum știm că majoritatea platformelor de investiții din zilele noastre nu oferă profituri suficient de mari utilizatorilor. În plus, utilizatorii sunt adesea înșelați de platformele de investiții care atrag profituri mari, ceea ce este adesea în detrimentul utilizatorilor. Prin urmare, în zilele noastre utilizatorii caută o platformă de investiții care să le dea recomandări, iar atunci toate deciziile sunt în mâinile utilizatorilor. Pentru ca în acest fel, utilizatorii să poată vedea mai întâi potențialul instrumentului de investiții înainte de a investi.

Ce este FiPi?

FiPi este o platformă care permite utilizatorilor să investească ușor și în siguranță în criptomonede. Aici, utilizatorilor li se vor prezenta funcții care le permit să obțină o rentabilitate a investiției lor. FiPi funcționează prin crearea aplicației FiPi pentru a revoluționa modul modern de economisire cu achiziții automate conform indicilor cripto. Motivul pentru care FiPi recomandă să investești în cripto este că cripto oferă randamente mai mari în comparație cu alte instrumente de investiții. Și, de asemenea, criptomonedele sunt mai flexibile pentru investitorii începători care tocmai au făcut o investiție. Prin urmare, prin FiPi, se speră ca utilizatorii să poată investi și să obțină o rentabilitate a investiției lor mai ușor și în siguranță.

FiPi este o aplicație cripto care permite utilizatorilor să investească ușor și în siguranță printr-o interfață prietenoasă și receptivă. Aici utilizatorii vor putea folosi aplicația FiPi cu ușurință de pe diferitele lor dispozitive. Și acesta este răspunsul pentru utilizatorii începători care doresc să investească în cripto.

Ce caracteristici oferă FiPi?

FiPi își propune să fie o platformă de economii care să permită utilizatorilor să investească ușor și rapid. Aici utilizatorii vor putea folosi cu ușurință diverse funcții oferite de FiPi pentru a-și împărtăși nevoile. FiPi va oferi utilizatorilor funcțiile de care au nevoie imediat printr-o interfață modernă și ușor de utilizat.

Următoarele sunt caracteristicile FiPi:

FiPi va oferi utilizatorilor recomandări cu privire la criptomoneda pe care doresc să o cumpere. Ulterior, sistemul va face achiziții pe cele plasate în prezent într-unul dintre cei 3 indici FiPi. Pe termen lung, când piața crește cu 130%, portofoliul de utilizatori crește cu 130%.

FiPi va face achiziții folosind sistemul DCA, care va permite sistemului să achiziționeze criptomonede listate pe Indexul FiPi.

Sistemul va fi echilibrat în funcție de condițiile pieței. Ulterior sistemul va fi automatizat în funcție de condițiile pieței. Ulterior sistemul va diversifica portofoliul de utilizatori.

3 piloni ai aplicației FiPi

Aplicația FіPі este un instrument de salvare obișnuit automat. Credem că ai muncit din greu pentru economiile tale - de aceea REDUCEM RISCUL!

Valoare medie în dolari

- medie Dacă alegeți să economisiți 400 USD pe lună, APP FіPі va face achiziții săptămânale de 100 USD/săptămână. Thе ѕtrаtеgу DCA permite іnvеѕtоrѕ pînă la аll servicii profesioniste de curatatorie thеіr tуреѕ ѕрrеаd іnvеѕtmеntѕ еntеr іntо аnd thе mаrkеt ѕуѕtеmаtісаllу, cuprinzătoare thuѕ mаkіng іt fоr mоѕt mоdеl іnvеѕtоrѕ, аnd wіth FіPі, уоu Get аll уоur Acest lucru fіngеrtірѕ аt.

FіPі Index de BITA GmbH

FIPI Index 10 / FіPі Index 30 / Next FiPi Index 20 de BITA. Indicele BITA Crурtо 10 urmărește să ofere o măsură transparentă și obiectivă a performanței rentabilității prețului a principalelor grupuri de active. Valoarea indexului este afișată în timp real

echilibrare

Urmărirea automată a pieței (economii, gestionarea portofoliului). Credem în drepturi, ne concentrăm pe diversificarea economiilor. Pe termen lung, când piața crește cu 130%, portofoliul tău crește cu 130% (cum ar fi ETF-urile).



De ce să folosiți aplicația FiPi?

Toată lumea ar trebui să lucreze cu aplicația fipi. Pentru că este ușor să transferați alți utilizatori.
Finanțe Porc

Cele mai bune aplicații cripto


Am creat aplicația FiPi pentru a revoluționa modul modern de economisire cu achiziții automate conform indicilor cripto.

Trebuie să știți despre criptomonede.

Dar toată lumea a auzit că poți câștiga bani din asta. FiPi APP este răspunsul la nevoile oricărei persoane obișnuite care dorește să economisească în cripto. FiPi APP este o aplicație care oferă tuturor o piață de criptomonede pe o tavă.

Credem că piața criptomonedelor este pentru toată lumea!



Imaginați-vă că vă înregistrați, aveți opțiunea de a alege unul dintre indicii FiPi, adăugați o metodă de plată și sunteți gata! Doar 3 pași te despart de intrarea în lumea modernă a economiilor.

Ce este Tokenul FiPi?

FiPi a fost lansat pentru a deveni un jeton utilitar pe platformă. FiPi este un tip de token care va fi folosit ca tranzacție pe platformă, iar pentru că este un token utilitar va avea multe funcții în special pe platformă. Utilizatorii care dețin jetoane FiPi vor avea dreptul să își poată folosi jetoanele pentru diverse lucruri, cum ar fi pot folosi FiPi pentru a câștiga venit pasiv. FiPi plănuiește să distribuie jetoane FiPi printr-un program de vânzare de jetoane.

Concluzie

FiPi este o platformă de economii care permite oamenilor să facă investiții ușor și în siguranță prin dispozitivele lor. Cu o interfață prietenoasă și atractivă, utilizatorii vor primi imediat recomandări despre ce criptomonede ar putea cumpăra. Ulterior, sistemul inteligent FiPi va echilibra investițiile făcute de utilizatori. Astfel, prin utilizarea FiPi, utilizatorii pot investi ușor, rapid și în siguranță.

pentru mai multe informații:
WEBSITE : https://fipi.io/
TWITTER : https://twitter.com/FiPiToken
TELEGRAM : https://t.me/FiPiToken



Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.