Header Ads

Breaking News
recent

PDX Coin Is The Most Powerful Global Utility Coin in the World

Salutare tuturor... Aici am să vă informez scriind o recenzie pentru a introduce un nou proiect foarte unic numit PDX COIN, așa că, pentru asta, aruncați o privire la articolul pe care l-am creat mai jos pentru a vă oferi o imagine de ansamblu foarte bună asupra proiectului, apoi ce sunt beneficiile pe care le oferă tuturor? să trecem direct la discuția de mai jos.

#PDXCoin #crypto-to-fiat #payments #banking #PDX #metaverse.


PDX a început călătoria acolo din 2019 Q3 și și-au creat platforma tehnologică blockchain și au trecut prin prea multe dezvoltări și procese în care doresc să facă noi investiții și parteneriate pe termen lung.

Această linie pare nouă pentru câțiva investitori cripto, precum și pentru toți ceilalți platforme. Acesta este un nou proiect în care vizează inima plăților globale și a platformei bancare digitale, care își propune să permită sute de milioane de utilizatori de retail, instituții, comercianți, vânzători și parteneri din ecosistem să participe cu ușurință la economia cripto, cu conversii instantanee între digitale. și monede fiat.



AVANTAJUL DEȚINERII PDX:

Suportul de monede PDX va putea efectua plăți și transferuri instantanee, anonim și instantaneu oriunde în lume. Iar datele lor vor fi stocate într-un blockchain imuabil, făcându-l indestructibil, rezistent la hoți și imposibil de știut pentru oricine altcineva fără știrea și aprobarea lor.

Moneda PDX este un depozit fiabil de valoare, mijloc de schimb și unitate de cont.

Moneda PDX va permite deținătorilor de alte monede digitale și naționale să obțină câștiguri și să se protejeze împotriva scăderii negative a valorii din cauza inflației, volatilității și devalorizării monedei.

Caracteristicile PDX

✅Se bazează pe bani criptați și fără permisiuni peer-to-peer (fără intermediari) și plăți globale

✅Deținătorii de monede vor putea efectua plăți și transferuri în mod anonim, instantaneu oriunde în lume și în metavers

✅Datele vor fi stocate pe un blockchain imuabil, făcându-l indestructibil, rezistent la furt și anonim

✅Capacitățile bancare virtuale PDX, de schimb și de procesare a plăților se vor alimenta reciproc și vor construi o adoptare largă de utilizatori în lumea consumatorilor și în lumea comercială

Obiectivul PDX este de a valorifica capacitățile sale de criptoplată și de banca virtuală în lumea convențională, ne construim baza de tehnologie și produse în așteptarea unui metavers complet funcțional și puternic populat în viitorul apropiat. Proiectul își propune să ofere toate produsele și funcțiile sale bancare și defi în metavers, pe lângă faptul că este lider în plăți cu amănuntul și comerciale. În consecință, acest lucru se aplică cât mai multor tipuri de produse și servicii DeFi conforme în cât mai multe jurisdicții legale.

În viitorul apropiat, PDX intenționează să investească și să formeze parteneriate pe termen lung, asociații în comun și alianțe cu dezvoltatori de conținut în domeniile sportului, jocurilor de noroc, jocurilor de noroc și altor divertisment. Un obiectiv al acestui proiect este de a fi implicat în crearea de destinații metaverse populare care sunt deservite exclusiv de platformele noastre financiare și de plăți. Crearea de conținut va fi, de asemenea, o componentă semnificativă a protocolului nostru blockchain din Siberia, care va fi anunțat în curând.

PDX Coin prezintă astăzi modul în care plățile instantanee cripto-fiat și platforma sa bancară virtuală dezvoltate de PDX și partenerul său tehnologic, Unified Infotech, vor permite cu ușurință plățile în metavers.

PDX, condus de o echipă de management și tehnologie cu înaltă experiență de pe mai multe continente, va permite plăți ușoare în metavers, fără a perturba fluxul experienței. PDX Coin, tokenul nativ al platformei, se tranzacționează deja pe bursa cripto-p2pb2b.

OBIECTIVUL PARTENERIATULUI:

PDX va colabora cu instituții de top recunoscute la nivel global pentru a construi, audita și monitoriza în mod eficient și sigur rezervele de petrol de care beneficiază toți deținătorii de PDX.

DE CE ALEGE PDX DECÂT TOATE CELALALTE PROIECTE:

PDX a fost conceput intenționat pentru a fi în cele din urmă principalul mijloc de schimb digital, non-fiat, din lume. Oferă o adevărată funcționalitate de trimitere/primire și va permite tuturor oamenilor la nivel global să aibă acces la o capacitate bancară de pe telefoanele lor și alte dispozitive, precum și acces la credit și posibilitatea de a fi plătiți în criptomonedă, precum și de a efectua plăți, oriunde în lume, ieftin și instantaneu, peer-to-peer. De asemenea, acționează ca un depozit de valoare relativ stabil prin securitizarea și monetizarea eficientă a valorii activelor energetice subiacente, oferind, în același timp, și capacități complete de finanțare DeFi și de generare de randament.

PDX va dezvolta o aplicație în care toată lumea poate primi și trimite criptomonede, la fel ca pur și simplu bani fiat. De asemenea, va funcționa pentru marchent, deoarece schimbă crioto-ul cu moneda preferată a comerciantului,


OBIECTIV CARE ECOCHAIN:

PDX a fost creat ca un token digital pe blockchain-ul Ethereum prin protocolul ERC20. Fiecare token PDX emis în circulație va fi susținut inițial de rezerve de petrol și gaze certificate independent sau echivalent de petrol.

Dar lucrează cu un lanț defi al cărui nume este SIBERIA BLOCKCHAIN ​​PROTOCOL. Care va fi un protocol complet descentralizat.

INFORMAȚII DE LISTARE:

PDX este deja listat în schimbul P2PB2B, de asemenea, va fi listat în cel mai popular schimb uniswap dex. De asemenea, prea multe schimburi viitoare și prețul de piață merge și la 42$-43$ acum.

#PDXCoin #crypto-to-fiat #payments #banking #PDX #metaverse.


autor : zorzia
Adresă portofel PDX ERC20 pe P2PB2B : 0xF2Eb1088f23964DcaaB2B1C91Ad725e73E41B605


Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.