Header Ads

Breaking News
recent

OJA COIN - Ușurează tranzacționarea și investițiile cu criptomonede

Înapoi cu mine zorzia de data aceasta te invit să treci în revistă interesantul proiect OJA COIN care te va conduce la următorul tău succes.

#ico #crypto #presale #ojacoin


În prezent, lumea cripto este în creștere odată cu adăugarea tehnologiei digitale, există multe proiecte promițătoare, dar moneda Oja este diferită de celelalte, să ne uităm la articolul de mai jos.

Despre ce este OJA COIN?...

OJA este o platformă de tranzacționare cripto care permite oricui să cumpere, să vândă, să câștige și să plătească cu criptomonede

instantaneu, fără cunoștințe profunde despre
cerințele tehnice și financiare.

OJA îi pasă și de utilizatorii săi. Utilizatorii OJA vor fi recompensați cu OJA Coin de fiecare dată când efectuează

tranzacții în platforma de tranzacționare OJA. Acest lucru face tranzacțiile cripto mai interesante și mai benefice.

Introducere

Cei care sunt în lumea investițiilor pot fi deja familiarizați cu investițiile în criptomonede. Existența monedei cripto sau digitale oferă o altă opțiune pentru toți cei care doresc să investească într-un mod diferit.

Ca și monedele în general, criptomonedele pot fi folosite ca mijloc de plată.

În sfârșit, toată lumea poate cumpăra

criptomonede Știm că criptomonedele pot fi o alternativă la instrumentele de plată fără numerar, care au potențialul de a reduce rata de creștere a utilizării numerarului, adică mai rapid și mai convenabil. Cu criptomoneda, această tranzacție se poate face

mai ușor, mai ieftin, mai sigur și mai rapid, bun pentru consumatori și afaceri.

Problemă

Din păcate, creșterea actuală a comunităților de criptomonede este în general concepută doar pentru cei cu cunoștințe tehnice și financiare.

Aici prezentăm OJA ca soluție ideală care face posibilă valorificarea puterii monedei digitale de către oricine.

OJA poate fi o formă de tehnologie de demonstrare care face tranzacționarea și investiția cripto mai ușoară pentru utilizatori în doar câteva clicuri.

Iată o platformă de tranzacționare cripto care permite oricui să cumpere, să vândă, să câștige și să plătească cu criptomonede

direct, fără cunoștințe aprofundate despre
nevoile tehnice și financiare.



TEHNOLOGIA

OJA OJA este un blockchain de mare viteză și ieftin. Este construit în mod explicit pentru a accelera tranzacțiile cu taxe de tranzacție aproape zero. Folosim un algoritm hash de dovadă de lucru eficient din punct de vedere energetic, NIST5, care este un algoritm câștigător al Institutului Național al SUA.

Caracteristici blockchain

Securitate de clasă mondială

NIST5 este un set exhaustiv de linii directoare despre modul în care organizațiile pot preveni, detecta și răspunde la atacurile cibernetice. Este cunoscut oficial ca Cadrul pentru îmbunătățirea securității cibernetice a infrastructurii critice. Există un total de 108 controale de securitate care oferă elemente specifice de acțiune de securitate.

Tranzacție rapidă

Datorită rețelei ultra-rapide OJA, procesul de tranzacție poate fi confirmat cu o medie de 45 de secunde.
Comision de tranzacție aproape zero

Evitați o taxă costisitoare de gaz și începeți să beneficiați de taxa noastră de rețea OJA de 0,0001. Acum puteți transfera și efectua plăți fără să vă faceți griji cu privire la costul tranzacției.

Algoritm de hashing ecologic și eficient din punct de vedere energetic.

OJA Coin utilizează un algoritm de exploatare ASIC-Resistance care este mult mai eficient din punct de vedere energetic. De asemenea, creează echitate pentru comunitate, deoarece permite tuturor să participe la minerit fără a fi nevoie să aibă un computer specializat pentru minerit ASIC.

OJA Coin este o monedă digitală cu sursă deschisă și complet descentralizată
, care permite oricui să efectueze plăți instantaneu,

cu taxe de tranzacție aproape zero.
Datorită timpului său de blocare de 1 minut și algoritmului de exploatare cu dovezi de lucru. Drept urmare, comercianții obțin timpi de confirmare mai rapid, dar cu taxe de tranzacție foarte mici, aproape de zero.

Este cu siguranță o alegere inteligentă pentru cei care iubesc cel mai eficient mod de a face tranzacții. Rețeaua OJA Coin este programată să producă 720.000.000 OJA, iar minerilor li se acordă 500 OJA noi per bloc.

OJA Coin nu este doar rapidă, dar este și mai sigură și economisește mai multă energie. Este mai bine pentru tine, clienții tăi și mediul tău.

Oja are 4 produse principale în cadrul OJA Blockchain

OJA Trading

Cumpărarea și vânzarea criptomonedelor nu a fost niciodată atât de ușoară. Cu OJA puteți cumpăra criptomoneda preferată oricând cu câteva clicuri simple.

Depunere ușoară Depuneți

USD/EUR/ sau IDR conform condițiilor dvs. OJA Trading acceptă următorul Depozit FIAT:

-EUR: Utilizați card de credit, paypal sau IDEAL
-USD: Folosiți card de credit sau paypal
-IDR: Transfer bancar direct, sau card de credit, iar mai târziu din portofelul digital (GoPay, Ovo, Dana) sau chiar prin magazin convenabil.

Cumpărați Crypto

Cumpărați criptomonede sau jetoane în câteva secunde fără tranzacționare și cunoștințe tehnice. Tranzacția este sigură, fulgerător de rapidă și cu comisioane mici. Intenționăm să sprijinim cel puțin 100 de active digitale în platforma noastră. OJA Coin implementează verificarea identității KYC pentru a reduce frauda cu verificarea fără probleme de identitate.

Puteți depune direct fiat și cumpăra monede OJA în portofelul nostru web. Vizitați
htps://wallet.ojacoin.org

Plată OJA

Cu OJA puteți, de asemenea, să efectuați
plăți către comercianți, să trimiteți bani prietenilor sau să vă convertiți instantaneu OJA în monede locale și alte criptomonede.



















Portofelul OJA

Utilizarea portofelului OJA vă va oferi o modalitate alternativă
sigură, convenabilă de a vă stoca fondurile. OJA ia securitatea extrem de în serios cu standardele de clasă mondială pentru a vă proteja fondurile în orice moment. Portofel pentru desktop -Descărcare pentru Mac: https://ojacoin.org/download/mac.zip -Descărcare pentru Windows: https://ojacoin.org/download/windows.zip -Descărcare pentru Linux: https://ojacoin.org /download/linux.zip -Portofel bazat pe web: https://wallet.ojacoin.org/


Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.