Header Ads

Breaking News
recent

METABANK

Înapoi cu mine zorzia de data aceasta te invit să treci în revistă interesantul proiect Metabank care te va conduce la următorul tău succes.



Metaversul este o realitate computerizată care consolidează părți ale divertismentului bazat pe web, jocurilor de noroc pe internet, realitate augmentată (AR), realitate virtuală (VR) și forme criptografice de bani pentru a permite clienților să interfațeze pentru toate scopurile. Realitatea crescută suprapune componente vizuale, sunet și alte contribuții tangibile pe setările certificabile pentru a îmbunătăți experiența clientului. Interesant este că realitatea augmentată este complet virtuală și actualizează factori reali fictivi.

Pe măsură ce metaversul se dezvoltă, acesta va crea spații online în care colaborările cu clienții au mai multe fațete decât susține inovația actuală. În loc să vadă pur și simplu conținut computerizat, clienții din metavers vor dori de fapt să se ude într-un spațiu în care universul computerizat și cel real se combină.

Despre Metabank

Metabank construiește principala bancă descentralizată din Metaverse. Cu aplicația Metabank, interfațați, practic, soldurile financiare și portofelele curente sau obțineți un card de taxare virtual prin Visa sau MasterCard. Puteți utiliza metabank în toate Metaverses, precum și în realitate. Cu web 3.0, periferia universurilor virtuale și autentice se mișcă.

Finanța descentralizată elimină mediatorii permițând indivizilor, vânzătorilor și organizațiilor să gestioneze schimburile monetare prin inovarea apărută. Acest lucru se realizează prin organizații monetare distribuite care utilizează convențiile de securitate, disponibilitatea, programarea și progresele echipamentelor.

Repere metabancă suntCarduri virtuale de credit sau cec
Rate prin conturile IBAN asociate
Rate criptografice
Portofele asociate și interne
credite P2P

Marcarea și cultivarea randamentului
Așezarea
Jeton de administrare

Metabank are în prezent un articol complet util. Puteți descărca aplicația de pe Google Play din săptămâna următoare, iar adaptarea iOS ar trebui să fie accesibilă în cel mai scurt timp și în App Store.

LEGĂTURĂGoogle Play : https://play.google.com/store/applications/details?id=com.metabank.dapp&hl=fr&gl=DE
Magazin de aplicații: nu departe

Caracteristici MetabankAchiziționați NFT-uri cu metabank

Metabank este principala bancă descentralizată din metavers. Oferim Defi și administrațiilor financiare convenționale sub formă de marcare, avansuri, carduri de credit și cec, OTC. Metabank este susținută de susținători financiari puternici și complici ai inovației.Link Cumpărare: https://app.metabank.li/auth/login

În plus, puteți achiziționa jetoanele METAX prin aplicația noastră. Descărcați aplicația Metabank de pe Google Play pentru Android. De asemenea, varianta iOS va fi accesibilă în curând pe App Store.


Miza

Miza cu metabank este extrem de simplă. Beneficiați de tarifele compuse atractive și obțineți venituri din venituri automate recurente.Carduri de taxare virtuale

Clienții aplicației Metabank pot obține un card de credit sau cec virtual în aplicația lor. Vă ajutăm Visa Card™ și Master Card™. Descărcați aplicația și obțineți cardul dvs.*. De asemenea, întâmplător: puteți utiliza cripto-ul pentru a plăti cu cardurile noastre.Obțineți credite P2P

Vrei un sprijin? Obțineți un credit cripto comun Metaverse. Metabank pune în concordanță specialiști în împrumuturi și debitori. Avem la nord de 17 forme criptografice de bani accesibile ca garanție. De exemplu, utilizați tokenul nostru METAX. Cu metabank răspunsul este moment odată ce ați aplicat.

Există numeroase moduri de a te alătura scenei palpitante din metaversul Web3. De exemplu, puteți introduce banca principală în metaverse, metabank. Metabank va oferi Defi și administrațiilor financiare obișnuite sub formă de marcare, avansuri, carduri de credit și cec, OTC. La fel ca și împrumuturi descentralizate în comun, fără mediatori sau oameni de centru. Avem locuri de muncă din filiale în fiecare metavers, oficiali de îngrijire a clienților, simboluri și o aplicație versatilă.

Jeton de guvernare

Capacitatea față de indivizi este cazul nostru. Deci, acceptăm că zona noastră locală ar trebui să ia parte la opțiuni semnificative de metabancă, cum ar fi, de exemplu, presupunând că mergem la Metaverse, când și în cazul în care obținem un permis financiar obișnuit. Interesați-vă prin simbolul nostru de administrare.

Concluzie

Metaverse este o piață de 8 trilioane de dolari conform băncilor de risc din SUA semnificative, adică imensă și 12 zerouri după 8! Luăm o poziție de arbore astăzi în fiecare Metaverse înainte ca băncile convenționale să se poată trezi. Puneți în metabank și deveniți o parte din exemplul nostru de depășire a adversității pentru succes!

Pentru mai multe informatiiSite: https://metabank.li/
Canalul Telegram: https://t.me/metabankannoucements
Grupul Telegram: https://t.me/metabankofficialchat
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCIIUXiwFNe-vgU7XgvQxmJg
Mediu: https://medium.com/@metabankofficiel
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/www.metabank.li/
Twitter: https://twitter.com/metabank
Instagram: https://www.instagram.com/Metabankglobal/


Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.