Header Ads

Breaking News
recent

PRIMUL PORTFOOL DESCENTRALIZAT CU AUTO-SUPILARE

Înapoi cu mine  zorzia   de data aceasta te invit să treci în revistă interesantul proiect Brunowallet care te va conduce la următorul tău succes.




Brunowallet are capacitatea de a reuși, cu o idee rezonabilă și o echipă eficientă, având o foaie de parcurs de acțiune detaliată. Toată lumea ar trebui să ia în considerare, pentru a vedea evoluția impresionantă.

Brunowallet este un proiect foarte bun. Îmi place foarte mult acest proiect. Pentru că acest manager de proiect este foarte sincer. Sper că acest proiect a avut succes. Acest proiect va schimba în bine lumea cripto-ului.

Având viziuni grozave și o echipă grozavă în spatele succesului proiectului este deja la îndemână, așa că băieții trebuie să se alăture aici.

Pe măsură ce criptomoneda continuă să crească, investițiile în ea vor deveni vitale, mai ales în alegerea criptei potrivite care are un potențial enorm. Pentru fiecare investitor, acest proiect va fi o poveste de succes uriașă

: #BSC #DeFi #crypto #blockchain

Astăzi voi discuta despre cel mai bun portofel descentralizat cu platformă de autostaking. Auto-Staking? În ceea ce privește componenta de lucru, jetoanele auto-staking vor fi jetoane cu un inventar versatil (utilizați calculul de rebază), potrivite pentru auto-ștampilare jetoane noi la fiecare 15-30 de minute. În timp ce dețin aceste jetoane, clienții au șansa de a-și extinde resursele până la 100.000% APY ca dobândă acumulată. înseamnă că clienții trebuie pur și simplu să cumpere, să păstreze și să câștige, să cumpere jetoane și să stocheze jetoane în portofel (ex Metamask), cantitatea de jetoane va crește în mod natural. Acesta este exact lucrul care recompensează clienții pentru veniturile automate recurente, care dețin practic jetoane.



Brunowallet sărbătorește deschiderea și oferă fiecărui utilizator nou 0,01 ETH pentru crearea unui cont și 0,0025 ETH pentru fiecare prieten invitat Grăbește-te! Giveaway-ul este limitat și poate fi încheiat în orice moment

Cum sunt determinate recompensele de marcare?
Fiecare organizație blockchain ar putea utiliza o abordare alternativă pentru a stabili recompensele de marcare. Unele sunt modificate pe o premisă bloc cu bloc, luând în considerare diverse elemente. Acestea pot include:

- numărul de monede pe care le marchează validatorul
- cât timp a marcat efectiv validatorul
- numărul de monede care sunt marcate în totalitate în organizație
- rata de expansiune
- diferite elemente

Pentru câteva organizații diferite, marcarea încă în aer ca o rată adecvată. Aceste premii sunt transmise validatorilor ca un fel de plată pentru extindere. Expansion îi îndeamnă pe clienți să-și cheltuiască monedele, în loc să le dețină, ceea ce le-ar putea extinde utilizarea ca bani digitali. În orice caz, cu acest model, validatorii pot stabili exact ceea ce marchează recompensa pe care o pot anticipa.

Ce este Auto-Staking?

În ceea ce privește componenta de lucru, jetoanele auto-staking vor fi jetoane cu un inventar versatil (utilizați calculul de rebază), potrivite pentru auto-ștampilare jetoane noi la fiecare 15-30 de minute. În timp ce dețin aceste jetoane, clienții au șansa de a-și extinde resursele până la 100.000% APY ca dobândă acumulată. înseamnă că clienții trebuie pur și simplu să cumpere, să păstreze și să câștige, să cumpere jetoane și să stocheze jetoane în portofel (ex Metamask), cantitatea de jetoane va crește în mod natural. Acesta este exact lucrul care recompensează clienții pentru veniturile automate recurente, care dețin practic jetoane.

Despre Bruno Wallet

Brunowallet este un portofel descentralizat cu marcare automată directă în locația dvs. a peste 10 monede distincte. Nu ține cont de marcarea propriei evidențe și de plata taxelor de retragere. Toți clienții Brunowallet achiziționează tarif zilnic de la marcare automată direct la adresa de marcare automată. Brunowallet nu stochează date individuale și nu are acces la activele clienților. Fiecare client după înrolare primește o cheie confidențială remarcabilă, care se așteaptă să ajungă la dosarul său.



Brunowallet este un portofel descentralizat cu marcare automată directă în locația dvs. a peste 10 monede distincte. Nu ține cont de marcarea propriei evidențe și de plata taxelor de retragere. Toți clienții Brunowallet achiziționează tarif zilnic de la marcare automată direct la adresa de marcare automată. Brunowallet nu stochează date individuale și nu are acces la activele clienților. Fiecare client după înrolare primește o cheie confidențială remarcabilă, care se așteaptă să ajungă la dosarul său.

BRUNOWallet Autostaking

- Obțineți venituri automatizate utilizând un alt tip de autostaking descentralizat

- Folosind autostaking descentralizat, obțineți venituri automate recurente direct în locația dvs. de unde a fost implementat autostaking

JETON BRW

- BRW este un token realizat pe rețeaua Ethereum care va prelua un rol cheie în mediul Bruno

- Fiecare deținător de BRW va avea 0% comision în timpul schimbului pe Bruno DEX

- Fiecare deținător de BRW va avea 0% cheltuieli de retragere din Brunowallet

- Fiecare deținător de BRW va avea 0% comision în timp ce utilizează NFT Marketplace

LOTERIA SĂPTĂMÂNALĂ ETH

În fiecare săptămână, Brunowallet organizează o extragere pentru 1 ETH printre deținătorii de BRW Pentru a intra la loterie, trebuie doar să dețineți 100.000 de BRW la adresa dvs.

PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII VERIFICAȚI LINK-urile de mai jos

Site: https://www.brunowallet.com/
Telegramă: https://t.me/brunowallet

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.