Header Ads

Breaking News
recent

MONOPOLOFF

Best wishes to all of you in the BLG Community
Back with me   
zorzia    this time I invite you to review the interesting MONOPOLOFF project that will lead you to your next success.

#BNB #BTC #ETH #MONOPOLOFF


Criptomonedele sunt monede digitale sau virtuale susținute de sisteme criptografice. Acestea permit plăți online sigure fără a utiliza intermediari terți. „Crypto” se referă la diferiții algoritmi de criptare și tehnici criptografice care protejează aceste intrări, cum ar fi criptarea cu curbe eliptice, perechile de chei public-private și funcțiile hashing.

Criptomonedele pot fi extrase sau achiziționate de la schimburile de criptomonede. Nu toate site-urile de comerț electronic permit achiziții folosind criptomonede. De fapt, criptomonedele, chiar și cele populare precum Bitcoin, sunt cu greu folosite pentru tranzacții cu amănuntul. Cu toate acestea, valoarea în creștere vertiginoasă a criptomonedelor le-a făcut populare ca instrumente de tranzacționare. Într-o măsură limitată, acestea sunt utilizate și pentru transferuri transfrontaliere.

Monopoloff este o platformă descentralizată pentru schimbul de bunuri și servicii. Monoploff este prima platformă bazată pe blockchain pentru recompense competitive. Ești un câștigător atunci când joci și câștigi competiții, jocuri, activități sau chiar sporturi. Monopoloff este o piață internațională independentă, care conectează freelanceri cu clienți din toată lumea. Munca independentă nu a fost niciodată mai ușoară. Monopoloff este o platformă descentralizată în care puteți tranzacționa și investi direct în sectorul real.

Pentru a vă începe aventura în Monopoloff, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să achiziționați un teren și o afacere.

Cum să obțineți un Pământ: îl puteți obține în trei moduri diferite.

· Cumpărare în pre-vânzare Tierras (mai 2022)

· Cumpărând un teren comun (antreprenor) în cadrul jocului, aveți un cost fix de 25 USD.

· Cumpărături în Piața jocului.

Odată ce ai terenul tău, poți începe să-ți cauți prima afacere.

​Cum să achiziționați o afacere:

Puteți obține afaceri în două moduri diferite.

Deschiderea unui număr nelimitat de serviete de afaceri care se află în interiorul jocului.

Cumpărați afacerea care vă place cel mai mult de pe piață.

Odată ce ai terenul și prima afacere, va trebui să plătești un impozit municipal săptămânal pentru fiecare afacere. Rata va fi de 13% din totalul pe care afacerea dvs. îl produce săptămânal.

Veți avea și opțiunea de a plăti asigurarea (nu este obligatorie). Sistemul de asigurare permite jucătorilor (la un preț modest de 10% din ceea ce generează afacerea lor pe zi), să aibă recompense constante și solide. Acest lucru vă protejează de accidentele la locul de muncă sau dezastrele naturale care pot reduce profitabilitatea afacerii dumneavoastră.

Cum îmi pot scala imperiul în lumea Monopoloff?
Veți avea două moduri de a face acest lucru.

· A fi antreprenor: începe de jos și când ai terenul plin de afaceri și ai finalizat nivelurile de experiență ale terenului tău, îți poți upgrade terenul la unul mai înalt în care poți obține profituri mai bune pentru afacerile tale și tu va avea mai multe sloturi pentru a achiziționa afaceri.

Dacă terenul dvs. este, de exemplu: Common/Entrepreneur, va trebui să îl aveți plin de afaceri comune/Antreprenor pentru a vă putea moderniza terenul.

· A fi investitor: este aceeași mecanică ca și opțiunea anterioară, dar în loc să fii nevoit să joci pentru a finaliza nivelurile de experiență ale terenului tău, poți plăti un comision pentru a sări peste acel pas și a-ți actualiza terenul la nivelul următor.

Terenuri

Înțelegeți cum sunt terenurile Monopoloff

Monopoloff își bazează jocul pe două elemente de bază: teren și afaceri. Land determină care va fi capacitatea ta totală de a genera venituri, în timp ce afacerile generează venituri din $MNG Token zilnic. În viitor, terenurile de nivel superior vor avea funcționalități suplimentare care le vor face mult mai interesante.

Recomandarea noastră este ca de la început să muncești din greu pentru a-ți crește imperiul, vin recompense mari. Există diferite niveluri de rarități și vei putea să-ți ridici terenul inițial îndeplinind anumite cerințe, cum ar fi acumularea de experiențe și o mică plată pentru lucrările de renovare efectuate de echipa de construcții Monopoloff.

Fiecare cont are o limită de 2 terenuri utilizabile, așa că odată ce aveți cele două terenuri pline de afaceri de aceeași raritate, următorul pas va fi să îmbunătățiți unul dintre terenuri și să-l umpleți cu afaceri de aceeași raritate pentru a continua să urcați în acest Metaversul capitalist.

Afaceri

Înțelegeți cum sunt afacerile Monopoloff
Mai mult de 50 de tipuri diferite de afaceri, fiecare cu artă unică și ciudățenii diferite. Afacerile Monopoloff sunt surse de venit pasiv care vor genera zilnic $MNG TOKEN.

Numărul de afaceri pe care le poți avea va depinde de terenul tău și trebuie să ții cont care dintre cele mai importante afaceri vor ocupa mai multe sloturi (Un vânzător de pește nu este același lucru cu un stadion de fotbal).

Afacerile vor putea să facă upgrade în afaceri cu valoare mai mare. Acestea vor fi afectate de evenimente care pot afecta pozitiv veniturile sau le pot reduce atunci când sunt negative.

Știm că fiecare jucător preferă niveluri mai mari sau mai mici de riscuri, așa că includem și figura ASIGURĂRII. Acest lucru vă va permite să încheiați o asigurare pentru o sumă mică care vă va spune exact cât va genera afacerea dvs., deoarece acestea nu sunt afectate de evenimente.



Miza

Înțelegeți cum funcționează Monopoloff Staking

În Monopoloff, vă oferim o modalitate revoluționară de a miza în jocurile NFT.

Suntem primul joc NFT care încorporează o funcție socială în staking.

Staking-ul se va face printr-un sistem de înregistrare conceput astfel încât jucătorii cu afaceri de mare raritate poziționați în ținuturile șeicului să își pună afacerile ca sediu de staking și toată lumea să aibă aceleași oportunități de a le accesa.

În fiecare duminică, între orele 00:01 și 23:59, vă puteți înregistra afacerea la staking.

Odată cu începerea lunii, la ora 00:00 UTC locurile de înregistrare sunt închise, iar limita de jetoane în staking este distribuită între firmele înregistrate. Limita de jetoane mizabile este de 200.000 pentru toate companiile Sheikh.

Un total de 300.000 de jetoane sunt distribuite pe parcursul a 50 de săptămâni (1 an), iar toate jetoanele sunt distribuite între participanți (67%) și proprietarii de afaceri (33%).

Monopoloff vă permite să câștigați jetoane cu banii altora. Puteți să vă înregistrați afacerea și să le permiteți prietenilor să mizeze fără să vă faceți griji și să luați un comision sau să vă rezervați dreptul de a vă miza propriile jetoane în afacerea dvs. și de a păstra tot tortul. Amintiți-vă, cu cât vă duceți mai departe imperiul, cu atât mai multe jetoane puteți stivui.

DAE anuală va varia de la 150% la 1000%, în funcție de afacerile înregistrate duminică, și este o sursă perfectă de venit pentru a suplimenta venitul pasiv zilnic al afacerii tale.



Nume TOKEN: Monopoloff NFT
Simbol joc: MNG
Rețeaua: BSC
Aprovizionare totală: 10 milioane
Contract: 0x1b3d71803D2c24a2e862C2191Ee82a104f9b84C
DISTRIBUȚIA JETONULUI

DISTRIBUȚIE DE JETON pe piață

Blocat 30%

Fond de lichiditate 23%

Vânzare privată 1%

Vanzare anticipata 40%

PIATA MONOPOLOFF

Peste 50 de afaceri diferite de TIP NFT, fiecare cu artă unică și ciudații diferite. Afacerile Monopoloff sunt surse de venit pasiv care vor genera zilnic token nativ MNG.

Numărul de afaceri pe care le poți avea va depinde de terenul tău și va trebui să iei în calcul care afaceri majore vor ocupa mai multe sloturi (o piață de pește nu este același lucru cu un stadion de fotbal).

Afacerile pot fi actualizate la afaceri cu valoare mai mare.

Acestea vor fi afectate de evenimente care pot afecta pozitiv veniturile sau le pot reduce atunci când sunt adverse.

Foaia de parcurs Q2 — Q4 2022

FAZA 1

Dezvoltare economică

Dezvoltarea contractelor și a pieței

Lansare WEB

Lansarea White Paper

PRE-Marketing

Vânzare privată și publică

Dezvoltarea jocurilor

FAZA 2

Rebranding site-ul

Licitație de terenuri

Testare beta (jocuri)

Influentori de marketing

audit

Lansare joc și piață

Trailere de joc

FAZA 3

Lansarea NFT Marketplace

Miza

Influentori de marketing

Audit de către Certik

Lista de schimburi CEX

MAI MULTE INFORMATII



Site: https://www.monopoloff.com/
Mediu: https://medium.com/@monopoloff/monopolio-nft-game-f8b215935d3d
Telegramă: https://t.me/monopoloff
Twitter: https://twitter.com/Monopoloff

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.