Header Ads

Breaking News
recent

Protocolul de finanțare multiplă

Înapoi cu mine,    zorzia    de data aceasta te invit să treci în revistă un proiect interesant de Multi Finance care te va conduce la următorul tău succes.




Criptomonedelor O criptomonedă este o monedă digitală sau virtuală securizată prin criptografie, ceea ce face aproape imposibilă contrafacerea sau dublarea cheltuielilor. Multe criptomonede sunt rețele descentralizate bazate pe tehnologia blockchain - un registru distribuit aplicat de o rețea diversă de computere. O caracteristică distinctivă a criptomonedelor este că, în general, nu sunt emise de o autoritate centrală, ceea ce le face teoretic imune la interferența sau manipularea guvernului.

Despre Multi Finance (MLM)

Multi Finance oferă Auto Staking, un protocol de combinare care oferă un Profit Anual (APY) foarte sustenabil. Sistemul de investiții a fost simplificat pentru a genera venituri fără efort doar deținând $ MLM în portofele.

Cu cât MLM-ul deține mai mult în portofel, cu atât randamentul este mai mare. Mecanismul de protocol a fost conceput pentru a aduce o lichiditate ridicată platformei prin cumpărare și vânzare ușoară. Unele procente specifice sunt percepute de utilizatori pentru cumpărarea sau vânzarea simbolului lor pe platformă. Aceste taxe sunt apoi transferate în lichiditatea platformei pentru a permite mai multă lichiditate suficientă în cuferele platformei.

Deținătorii de $MLM câștigă o dobândă de 0,025% la deținerile lor la fiecare 15 minute. Dacă un utilizator investește până la 1.000 USD în jetoane MLM USD, acesta ar valora până la 6.367.136,91 USD în următoarele 12 luni. Pentru a atrage mai mulți utilizatori către ecosistem, platforma a organizat un program de recomandare care permite oricui și-a recomandat prietenii investitori să câștige nelimitat $BNB în recompense.

Acesta este destul de uimitor!! Oferă un sistem simplu de marketing și de stimulare a cererii pentru token-uri $MLM, care, la rândul său, crește valoarea jetonului.

De ce merită luată în considerare Multi Finance?

MultiFinance oferă un APY foarte sustenabil de până la 636,71,69%. Deținătorii primesc recompense stabile în portofel la fiecare 15 minute. Veți vedea cum crește jetonul la fiecare 15 minute. O altă caracteristică fantastică a Multi Finance este că oferă protocolul DeFi 3.0 de nouă generație, care are capabilități hibride de autostaking și auto-compounding. Acesta generează mai multă lichiditate din activitățile de cumpărare și vânzare de pe platformă. Taxe fiscale de 10% pentru achiziții, în timp ce 10% se datorează și pentru vânzările de jetoane MLM.

Multi Finance este plin cu o mare varietate de bunătăți de care vor beneficia utilizatorii platformei și deținătorii de token-uri. Există premii la loterie în fiecare zi. Deținătorii de $MLM sunt selectați de contractele inteligente și beneficiază de sistemul de loterie. Echipa genială de dezvoltatori și marketeri care au susținut acest proiect îl va duce la cel mai înalt nivel.

Funcțiile ecosistemului multi-finanțare

Anterior, am menționat o rată ridicată de APY 636,71,69%, care permite utilizatorilor să câștige un venit constant și constant fără a suferi nicio formă de stres în timp ce interacționează cu DApps.

O altă componentă a ecosistemului este DEX + CEX. MultiFinance va dezvolta o platformă de tranzacționare hibridă care va permite tranzacționarea de jetoane MLM $ și alte jetoane pe platformă. Acest lucru va contribui, de asemenea, la veniturile ecosistemului. Echipa intenționează, de asemenea, să dezvolte o platformă CEX, care va fi folosită în esență pentru tranzacționarea globală cu criptomonede.

Platformă Watch-to-Earn: MultiFinance va dezvolta o platformă care va permite utilizatorilor să obțină venituri suplimentare, vizionand videoclipuri cu cântăreții, artiștii și nu numai.

Multi Link W3: MultiFinance își propune să devină rețele multiple care să permită integrarea datelor din lumea reală în contractele inteligente ale altora pentru a atrage atenția multor furnizori de date


Multi Finance Protocol: Start

Bine ați venit la noua criptomonedă de pe piață – Multi Finance Protocol.

Vă rugăm să verificați ce utilități grozave avem:
Protocolul MLM Defi lider cu APY susținut de 636.713,69%.
Rebază recompensă în siguranță la fiecare 15 minute.
Loteria zilnică sigur-câștig și mecanism atractiv de recomandare 6 nivele
Multi Finance Protocol vă oferă cea mai bună formulă câștigătoare.

ce e mai mult Multi-Link W3 și funcția Watch-To-Earn sunt în curs de dezvoltare și vor fi lansate în curând pe Protocolul Multi Finance

MULTI FINANCE $MLM PREVÂNZĂRI CORTE

Ora de începere: 06.01.2022 14:00 (UTC)

Ora de încheiere: 06.04.2022 14:00 (UTC)

Softcap: 200 BNB

DETALII JETONUL

$MLM
Nume: Multifinanz

Ticker: $MLM

Oferta maximă: 10.000.000.000 $ MLM

Dotare inițială: 1.000.000 USD MLM

Fond de loterie: 200.000 USD MLM

Urmăriți pentru a câștiga pool: 200.000 $ MLM

DE UNDE SE CUMPĂRĂ:

Link PinkSale: https://pinksale.finance/launchpad/0x55Ee7bb7489dCdc2B35926b899a8F10d48De4554?chain=BSC…

Blocare cu simbol: https://pinksale.finance/pinklock/record/1002020?chain=BSC…

Vesting: https://pinksale.finance/pinklock/record/1002019?chain=BSC… $MLM #Lottery #W3



Concluzie

MultiFinance va oferi o gamă largă de produse și servicii DeFi de care vor beneficia spațiul cripto global. Mecanismul protocolului MultiFinance a fost conceput pentru a aduce o lichiditate ridicată platformei prin simpla cumpărare și vânzare. Unele procente specifice sunt percepute de utilizatori pentru cumpărarea sau vânzarea simbolului lor pe platformă. Aceste taxe sunt apoi transferate în lichiditatea platformei pentru a permite o lichiditate mai amplă în cuferele platformei și pentru a asigura sustenabilitatea.


Pentru mai multe informatii

Site: https://multifinance.io//
Carte albă: https://docs.multifinance.io/tokenomics/usdmlm
Telegramă: https://t.me/MultiFinance_chat
Discord: https://discord.gg/2ta63mCt8M
Twitter : https://twitter.com/MultiFiProtocol


Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.