Header Ads

Breaking News
recent

Dao link este o monedă socială cu o zonă explicită bazată pe blockchain

Înapoi cu mine    zorzia   de data aceasta te invit să treci în revistă interesantul proiect LinkDao care te va conduce la următorul tău succes.

#LinkDao #DeFi #CMC #Binance #BSC



De această dată, voi prezenta Linkdao.network, care este o rețea de activare a lichidității încrucișate DeFi, care permite utilizatorilor săi să câștige dobândă compusă pe deținerile lor cripto cu strategii de investiții securizate și aplicate prin contracte inteligente și alte oportunități de cultivare a randamentului în ecosistemul DeFi. . Principalul produs oferit de rețeaua LinkDao este „Seifurile” unde vă puteți miza jetoanele cripto. Strategia de investiții asociată cu un anumit seif va crește automat numărul de jetoane pe care le depuneți, combinând jetoanele de recompensă a fermei cu randament arbitrar înapoi în activele pe care le-ați depus mai devreme. Fondurile dumneavoastră nu sunt niciodată blocate în niciun seif din rețeaua LinkDao: vă puteți retrage oricând oricând. Aplicațiile DeFi sunt unice în sensul că nu sunt permise și de încredere, ceea ce înseamnă că oricine are un portofel acceptat poate interacționa cu ei fără a fi nevoie de un intermediar de încredere. Chiar dacă aveți fonduri în joc în seif, încă dețineți controlul 100% asupra cripto-ului dvs.

Puncte importante pe care ar trebui să le știți despre Linkdao



Trebuie să știți că această platformă va recompensa utilizatorii făcându-i pe oameni stimulentele potrivite fără o rată a inflației uriașe și, de asemenea, permite recompense sociale reale. LinkDao introduce teoria DeFi în toate economiile și o descentralizare puternică, deoarece $LKD își modifică cantitatea în funcție de presiunea rețelei, devine mai dificil pentru utilizatorii individuali să dăuneze economiei, mai ales atunci când piața este fragilă. Mărește descentralizarea și creșterea. LinkDao distribuie în mare parte veniturile platformei înapoi celor care miză $LKD. Cu $LKD, dețineți, în esență, acțiuni de „companie” eligibile pentru dividende. LinkDao are dezvoltatori de contracte inteligente și consilieri financiari experți care testează și revizuiesc cu atenție seifurile noastre, strategiile de investiții, noile platforme și contractele inteligente înainte de a le elibera publicului. De asemenea, LinkDao încurajează în mod activ dezvoltatorii să participe și să se implice în transformarea LinkDao într-un produs și mai bun. LinkDao este flexibil și funcționează pe mai mult de un blockchain. Având destui globi oculari, toate insectele banale. Cu cât este mai mult cod sursă disponibil pentru testare publică, monitorizare și experimentare, cu atât mai rapid vor fi găsite toate formele de erori. Acesta este principiul principal al LinkDao. LinkDao oferă o strategie unică pe care alți optimizatori de rezultate nu o au. Aceasta include perechi de fonduri de lichiditate pe care le puteți găsi doar pe platforma LinkDao. Principalul produs oferit de rețeaua LinkDao este „Seifurile” unde vă puteți miza jetoanele cripto. Strategia de investiții asociată cu un anumit seif va crește automat numărul de jetoane pe care le depuneți, combinând jetoanele de recompensă a fermei cu randament arbitrar înapoi în activele pe care le-ați depus mai devreme. În ciuda numelui „Seif”, fondurile tale nu sunt niciodată blocate în niciun seif din rețeaua LinkDao: poți oricând să te retragi în orice moment. Aplicațiile DeFi sunt unice în sensul că nu sunt permise și de încredere, ceea ce înseamnă că oricine are un portofel acceptat poate interacționa cu ele fără a fi nevoie de un intermediar de încredere. Chiar dacă aveți fonduri în joc în seif, încă dețineți controlul 100% asupra cripto-ului dvs. ceea ce înseamnă că oricine are un portofel acceptat poate interacționa cu ei fără a fi nevoie de un intermediar de încredere. Chiar dacă aveți fonduri în joc în seif, încă dețineți controlul 100% asupra cripto-ului dvs. ceea ce înseamnă că oricine are un portofel acceptat poate interacționa cu ei fără a fi nevoie de un intermediar de încredere. Chiar dacă aveți fonduri în joc în seif, încă dețineți controlul 100% asupra cripto-ului dvs.

Jeton



$LKD este un simbol de recompensă pentru rețeaua LinkDao, un optimizator de randament puternic, dar simplificat, cu un APR susținut ridicat, care este recompensat pentru $LKD și alți deținători de active digitale pe platforma LinkDao Staking. Tokenul $LKD este o cotă de profit „eligibilă pentru dividende” în rețeaua LinkDao, unde deținătorul câștigă profiturile generate de rețeaua LinkDao și are dreptul de a vota pentru deciziile importante ale platformei. Pentru toate seifurile utilizate în fiecare blockchain, rețeaua LinkDao are un token de guvernare nativ $LKD în centrul său. Venitul platformei este generat dintr-un mic procent din toate profiturile seifului și este redistribuit celor care miză $LKD. Mecanismul de partajare a veniturilor vă cere să mizați $LKD pentru a câștiga mai mulți $LKD în LKD Vault sau să câștigați $ETH, $BNB, $FTM, $MATIC, $AVAX, $HT, $ONE, $CELO sau $MOVR în pariu original la piscină.

Token de detaliu:

Nume simbol-LinkDao

Tip -Bep20

Ticker - $LKD

Oferta totală de jetoane - 10.000.000

Adresa contractului — 0xaf027427dc6d31a3e7e162a710a5fe27e63e275f



Concluzie

Linkdao este o rețea DeFi Cross-Chain Liquidity care permite utilizatorilor săi să câștige dobândă compusă pe deținerile lor cripto, cu strategii de investiții securizate și aplicate prin contracte inteligente și alte oportunități de creștere a randamentului în ecosistemul DeFi. LinkDao introduce teoria DeFi în toate economiile și o descentralizare puternică, deoarece $LKD își modifică cantitatea în funcție de presiunea rețelei, devine mai dificil pentru utilizatorii individuali să dăuneze economiei, mai ales atunci când piața este fragilă. $LKD este un simbol de recompensă pentru rețeaua LinkDao, un optimizator de randament puternic, dar simplificat, cu un APR susținut ridicat, care este recompensat pentru $LKD și alți deținători de active digitale pe platforma LinkDao Staking.

#LinkDao #DeFi #CMC #Binance #BSC

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.