Header Ads

Breaking News
recent

QI Blockchain

Înapoi cu mine,     zorzia     de data aceasta te invit să treci în revistă un proiect interesant Qi blockchain care te va conduce la următorul tău succes.

#qi #qie #foxcampaigns #qiblockchain #web3 #crypto



Ca răspuns la prăbușirea industriei financiare globale din 2008, o persoană sau o entitate, numită Satoshi Nakamoto, a dezvoltat un protocol pentru un sistem electronic de numerar peer-to-peer. Acest protocol a devenit baza pentru registrele distribuite numite blockchain. Blockchain este un pic ca o foaie de calcul sau un registru global. Un blockchain permite unei persoane să trimită bani în siguranță unei alte persoane fără a trece printr-o bancă sau un furnizor de servicii financiare. Din punct de vedere al afacerii, este util să ne gândim la tehnologia blockchain ca la un tip de software de îmbunătățire a proceselor de afaceri de ultimă generație.

Rețeaua Blockchain pare să se accelereze în ceea ce privește dezvoltarea economică în acest moment. Inovația care a fost stabilită în 2009 pentru a ajuta Bitcoin este acum o tehnologie dominantă. Blockchain are aplicații într-o varietate de industrii, inclusiv asistența medicală, sectorul judiciar, lanțul de aprovizionare și logistică, pentru a numi câteva. Aplicațiile bazate pe blockchain îmbunătățesc sectorul criptomonedei, oferind tranzacționare criptografică fără fricțiuni, păstrând în același timp transparența. Nevoia de platforme blockchain va continua să crească pentru a crea în siguranță și rapid un ecosistem alimentat de blockchain. Prin urmare, vă aducem un QI Blockchain cu viteză mare de tranzacție, care este potrivit pentru cele mai rapide tranzacții și care devine moneda și fundația pentru Metaverse și Web 3 și a patra revoluție industrială.



Ce este QI Blockchain?

Qi Blockchain (Qi pe scurt) este o rețea blockchain publică, scalabilă și distribuită, lider la nivel mondial, cu funcționalitate de scriptare a contractelor inteligente. Qi se pronunță „chie” cu simbolul comercial „QIE”. Qi este poziționat pentru Web 3.0, Metaverse, NFT-uri cu tranzacții reduse, Defi și tot ce ne rezervă viitorul. Qi rezolvă problema taxelor mari și a scalabilității blockchain-urilor ca blockchain de nivel 1 cu funcționalitate de contract inteligent.

Qi este un nou intrat pe piață capabil să gestioneze de 300 de ori mai multe tranzacții pe secundă decât Bitcoin și de 10 ori mai multe decât SWIFT la o fracțiune din comisioane, cu o metodologie de consens sigură.

Ecosistemul Qis este susținut de unul dintre cele mai mari fonduri de capital de risc din Africa numit nReach Capitis Laysan și VortX Capital. Qi este deja folosit ca metodă de plată principală în mai multe aplicații și are cea mai scăzută piață NFT din lume, cu cazuri reale de utilizare folosind Qi ca monedă nativă pe platforma lor numită Hovr disponibilă pe HovR.site.

De ce Qi?

● Qi este un blockchain cu infrastructură completă care permite oricărei aplicații din lume să fie construită pe el, oferind o rețea sigură, descentralizată, cu taxe de tranzacție sustenabile, de nemenționat și comisioane scăzute înseamnă că solicită taxe mai mici de un cent pentru a crea un NFT care costă în prezent. aproape 100 de dolari americani pe alte blockchain-uri

Inovațiile și cazurile reale de utilizare ale blockchain-ului abia au început, iar QI este alegerea și lopata pentru toate acestea la scară globală

● QI este deja integrat în mai multe aplicații din lumea reală ca metodă de plată principală

● Țările își pot construi monedele digitale pe QI

● Întregul backend și bursa de valori sau bazele de date mari pot fi actualizate și administrate pe QI pentru mai multă transparență

● Îmbunătățirea evidenței și evitarea contabilității duble

● QI este aici pentru a eficientiza și automatiza procesele cu nenumărate cazuri de utilizare în domeniul bancar, finanțe, managementul lanțului de aprovizionare și multe altele

● Qi-ul este prietenos cu mediul, fiind capabil să mine cu un computer de acasă, asigurând că toată lumea din lume are o șansă corectă să-și obțină QI-ul și să rămână cu adevărat descentralizat

● În câțiva ani, este posibil să plătiți din aplicația pentru telefon și serviciile online în QI

Mineritul în QI

Ca blockchain privat, nu vor fi prea mulți mineri în rețea, așa că puterea de hashing va fi scăzută. Din acest motiv, puteți să minați cu un procesor simplu și resurse foarte mici. QI folosește acest sistem utilizând un parametru numit diversitatea minieră, care restricționează diversitatea minieră ≤ 1. Parametrul diversitate minieră descrie robustețea sistemului. Legitimitatea blocului este garantată după cum urmează

● Aplicați toate modificările permisiunilor definite de tranzacțiile din bloc în ordine.

● Calculați numărul de mineri permisi definiți după aplicarea acestor modificări.

● Repetați minerii cu o varietate de mine, adunând pentru a găsi spațiu.

● Dacă un miner din acest bloc a excavat unul dintre blocurile spațiale anterioare 1, acel bloc este invalid. Acest lucru impune un program round-robin, în care minerii autorizați trebuie să creeze blocuri în rotație pentru a genera un blockchain valid.

Blockchain-uri multivalute

QI rezolvă problema prin criptarea identificării și cantității tuturor activelor din fiecare tranzacție de ieșire, folosind extensia furnizată în bitcoin. Legea de garantare a tranzacțiilor este extinsă pentru a se asigura că valoarea totală a tuturor activelor din rezultatele tranzacției este exact aceeași cu valoarea totală a intrării sale. Această cerință de capital propriu este mai puternică decât bariera monetară naturală, unde producția poate fi mai mică decât intrarea, diferența fiind colectată ca venit de mineri.

Mesaje blockchain

Blockchain-ul privat poate furniza mesaje autentificate și anonime, folosind aceeași metodă ca și protocolul bitcoin CoinSpark. Există două utilizări principale pentru mesaje. În primul rând, poate fi folosit pentru a completa contextul important al unei tranzacții financiare blockchain, cum ar fi un contract, chitanță sau factură. Alternativ, poate fi folosit pentru comunicare pur nescrisă, fără tranzacții financiare aferente. În orice caz, detaliile din blockchain permit expeditorului și destinatarului să verifice ora și conținutul scrisorii scrise.

Beneficiile QI Blockchain

• Mai ieftin în comparație cu alte blockchain-uri. Ca investitor care dorește să obțină profit, costul nu va fi o problemă pentru investitorii mici.

• Utilizarea în lumea reală va fi nelimitată.
• Tranzacția noastră este confirmată în câteva secunde la un cost redus.

• Furnizarea în vrac de monede și, deoarece copacii nu au t grow to heaven, QImoneda, este mult subevaluată în comparație cu BTC, ETH, Ripple, BNB etc.
• Fără cod de stipulare
• Costul excesiv de forță, presiunea extinsă asupra mediului, acoperirea media nefavorabilă asociată,

centralizarea în creștere a operațiunile miniere și debitul tranzacțiilor cu cafea, cel mai probabil, o vor face neviabile pe termen lung

• Taxe de tranzacție scăzute și sustenabile chiar și în perioadele de utilizare ridicată
• Utilizarea rețelei fulger

• Unul dintre cele mai rapide blockchain-uri care asigură tranzacții aproape în timp real.

• Viteza tranzactiei de 1500-2000 tps/sec



Concluzie

Având în vedere numărul de parteneriate puternice care s-au format în acest ecosistem, Qi este cu siguranță o soluție de infrastructură blockchain de care trebuie să urmăriți. Qi este singurul blockchain de care lumea va avea nevoie vreodată pentru a fi descentralizată, sigură, ecologică și prietenoasă cu dezvoltatorii. Qi poate fi folosit pentru o mare varietate de aplicații inovatoare în finanțe, navigare web, jocuri, publicitate, de-fi, managementul identității, web 3.0, metaverse și managementul lanțului de aprovizionare din întreaga lume.






Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.