Header Ads

Breaking News
recent

AICPrime

Înapoi cu mine    zorzia   de data aceasta te invit să treci în revistă interesantul proiect AICPrime care te va conduce la următorul tău succes.

#aicp #erc20 #crypto #blockchain #pump 



Ne îndreptăm treptat către o eră tehnologică în care puterea de calcul este combustibilul tehnologiei moderne. Puterea de procesare a computerului este necesară pentru a alimenta aspectele în continuă creștere și în creștere ale tehnologiei emergente. Inteligență artificială, realitate virtuală, realitate augmentată, cloud computing și tehnologie blockchain, ca să menționăm doar câteva. A devenit o marfă pe măsură ce cererea pentru aceasta continuă să crească. Explorează și proiectează lumea artei cu grafică realistă bazată pe sistemul blockchain Ethereum. Construiește un algoritm cu opțiuni interesante, joacă jocurile tale preferate, înotă și zboară în minunatul metavers al AICPrime, Metaverse este conectat la lumea reală, jucătorii din lumea grafică disponibile vor avea o experiență captivantă uimitoare și vor putea profita de fiecare Meci.

Platforma AICPrime este un proiect pentru lumea Ecosistemului Teren Metaverse și problema pe care vrem să o rezolvăm este că proiectul este tranzacționarea rapidă și capacitatea ta de a te bucura și de a-ți gestiona viața de zi cu zi în metavers. pe care le au acele tipuri de site-uri web și problema de anonimat cu care se confruntă utilizatorii dacă doresc să rămână anonimi și să efectueze cu ușurință tranzacții pe site-urile din ecosistemul metavers. Blockchain-ul poate fi anonim și mai sigur pentru a se asigura că toate tranzacțiile sunt în același Metaverse AICPrime, iar rețeaua poate fi anonimă și se poate mișca rapid între utilizatori.


Ce este AICprime

AICP este un blockchain de inteligență artificială extensibil alimentat de algoritmi fără reguli. Algoritmii fără reguli au capacitatea de a procesa și modela date dincolo de modelele umane cunoscute. Algoritmii fără reguli cu utilizarea algoritmului de procesare a limbajului natural (NLP) AICP pot crea o conexiune între lumea reală și inteligența artificială. Acest lucru se realizează prin extragerea datelor, potrivirea modelelor și recunoașterea modelelor, care se bazează pe învățarea din algoritmi fără reguli și algoritmul de învățare a inteligenței artificiale AICP. Modelul tipului de învățare al inteligenței artificiale AICP, algoritmii fără reguli și analiza datelor ajută la realizarea conexiunii legate de viziunea rețelei, utilizarea datelor și identificarea nevoilor rețelei. De asemenea, se ocupă de punctele nefuncționale tehnice ale rețelei, cum ar fi atacurile de securitate sau scalabilitatea rețelei.

STRATEGIE

Odată cu inventarea internetului, companiile au găsit modalități mai ușoare de a-și proteja clienții. Pe măsură ce ne apropiem de cel de-al patrulea deceniu al rețelelor de computere, modul în care agenții de publicitate ajung la publicul țintă nu sa schimbat prea mult.

În ciuda rezultatelor slabe, mulți agenți de publicitate încă folosesc vechile metode de a-și promova produsele. Afacerile încă aleg să risipească fonduri care pot fi folosite pentru un marketing mai eficient.

Faptul rău este că multe companii risipesc bani valoroși pentru a ajunge la potențiali clienți. Întregul proces afectează experiența dintre consumator și afacere. Am descoperit că consumatorii sunt mai puțin receptivi la explozia continuă a reclamelor nedorite. Nimic nu a scos nimic din toată experiența.

Pentru a aborda în mod direct această problemă în creștere, AICP COIN își propune să reducă cererea pentru astfel de intermediari, sporind în același timp capacitatea companiilor de a ajunge direct la publicul țintă dorit de terenul metavers.

Utilizarea platformei AICPrime a noului Ecosistem de jocuri și jocuri de noroc descentralizat Metaverse Network permite companiilor să păstreze clienții anonimi și să fie benefice reciproc. Din partea consumatorilor, observăm o creștere a confidențialității, deoarece obiceiurile lor de navigare și acțiunile online din industria jocurilor de noroc și industria adulților nu mai sunt vândute celui mai mare ofertant. Companiile beneficiază de faptul că știe că clienții lor rămân anonimi și că nu trebuie să întrebe organizațiile guvernamentale.


Ecosistemul AICPrime Ecosistemul
rețelei AICP oferă servicii blockchain regulate și nu numai, care include:
• algoritm PoA pentru validarea identității nodurilor
• Prima implementare a terenului metaverse cu tehnologie de simulare
• Sistem de creditare bazat pe DeFi V3
• Schimb descentralizat conectat la Metaverse Matrix
• Staking sistem bazat pe algoritm PoS
• Algoritm PoT v2 din consensul a doi algoritmi PoT vechi.

Platforma AICPrime este foarte simplă și ușor de utilizat. Are un program de loialitate pe care se bazează și este, de asemenea, conceput pentru a recompensa pe toți cei care susțin inovația. Această platformă este una de îngrijire a afacerilor care lucrează pentru a extinde alte proiecte sau pentru a produce agricultura pentru a le face relevante și la nivel global. Această platformă încurajează transparența în toate operațiunile sale și este foarte utilă tuturor utilizatorilor. Utilizabilitatea este, de asemenea, perfectă, astfel încât este utilă pe orice dispozitiv.


AICP Coin va fi un produs revoluționar perfect pentru toate nivelurile de abilități ale traderilor, fie că sunteți nou în joc sau un metavers experimentat, Platforma AICPrime vă va îmbunătăți experiența de tranzacționare în timp ce vă creșteți investiția. Ca platformă revoluționară, AICPrime este, de asemenea, proiectat cu un serviciu bun pentru clienți și sperăm că va deveni o soluție pentru răspuns rapid, retragere rapidă și îndrumări prietenoase pentru a face toate schimburile de criptomonede. De asemenea, tranzacționarea la bursa aplicației AICPrime utilizează un semi-algoritm pentru tranzacționarea de înaltă frecvență.


Alocare
de token: Tip de token: Ethereum, ERC-20
Aprovizionare totală: 3.141.592.653 Decimale AICP
: 6
Vânzare semințe: 7%
Vânzare privată: 7%
Vânzare publică: 3 %
Marketing: 10 %
Lichiditate și miză: 10%
Echipa: 10%
Ecosistem: 50 %
Consilieri : 3 %

Concluzie

Platforma AICPrime funcționează cu blockchain și criptomonedă Ethereum pentru a facilita miza instantanee care rămâne flexibilă, incoruptibilă, sigură și de încredere pentru utilizatorii din întreaga lume. Comercianții și clienții care utilizează Platforma AICPrime au o poartă de acces agricol vor avea dreptul la diverse soluții de înaltă calitate, cum ar fi stimulente, analiza datelor, gestionarea stocurilor și multe altele. Multe platforme de staking oferă astăzi diverse soluții și beneficii clienților lor, dar majoritatea dintre ele nu acordă prea multă atenție comercianților și clienților. AICPrime Platform este o platformă de plată bazată pe criptomonede și Ethereum Smart Chain, care va oferi comercianților și clienților diverse soluții și beneficii, cum ar fi recompense, comisioane mici, analiza datelor, gestionarea

inventarului, integrare și multe altele. Este un sistem inovator, rapid, sigur,

#aicp #erc20 #crypto #blockchain #pump

Pentru mai multe detalii Conectați-vă la



Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.