Header Ads

Breaking News
recent

BlockKombat

Înapoi cu mine   zorzia   de data aceasta te invit să treci în revistă interesantul proiect BlocKombat care te va conduce la următorul tău succes.



Blockchain este un schimbător de jocuri pentru industria jocurilor de noroc. Ca tehnologie, blockchain oferă potențialul de a dezvolta jocurile de la o simplă distracție într-o activitate mult mai complexă, în care jucătorii pot câștiga criptomonede prin timpul și eforturile petrecute în joc.

BlocKombat este un ecosistem de jocuri cu adevărat unic (GameFi) activat de blockchain. Acest ecosistem este un joc rapid, bazat pe blockchain, în care concurezi împotriva altor jucători pentru a supraviețui și a construi cea mai bună arenă de bloc Kombat. Pe măsură ce joci, vei câștiga jetoane Blockombat care pot fi folosite pentru a cumpăra articole din joc sau niveluri de membru premium.

Ce este BlocKombat?

BlocKombat este un joc multiplayer 3D care este conceput pentru a fi jucat și apreciat de toată lumea, chiar și de cei cărora nu le plac jocurile video tradiționale. Proiectul este un ecosistem care ia în considerare aspecte precum ecosistemul din industria jocurilor de noroc, utilizarea tehnologiei blockchain și utilizarea jetoanelor nefungibile (NFT).



Proiectul este un ecosistem care ia în considerare aspecte precum ecosistemul din industria jocurilor de noroc, utilizarea tehnologiei blockchain și utilizarea jetoanelor nefungibile (NFT).

Este important de menționat că ecosistemul GameFi și tokenul său $BKB sunt independente de Blockbatic, sunt două proiecte separate, dar vor fi lansate împreună, astfel încât să puteți obține token-uri $BKB și să le utilizați în ecosistemul GameFi.

Cheia succesului Blockombat este de a oferi un joc care este foarte relevant pentru economia actuală, pe care toată lumea să se poată juca și să se bucure. Dar acest lucru nu este suficient, trebuie să facem mai mult pentru jucător, trebuie să-i dăm un motiv să joace și să ne asociem cu proiectul nostru, iar cea mai bună modalitate de a face acest lucru este obținerea de profituri din joc. Și aici intră GameFi în joc.

GameFi este un proiect care își propune să rezolve problema lipsei de jocuri care pot fi jucate pe blockchain. Și pentru a face acest lucru, BlocKombat folosește un token BlocKombat ($BKB) care se integrează cu jocurile, oferind recompense atunci când joacă.

BlocKombat Recompensează jucătorii și NFT-urile - Cum funcționează?

BlocKombat și-a asumat proiectul de dezvoltare a unui jeton utilitar P2P bazat pe blockchain cu utilitate în aplicație pentru utilizare în toate aspectele platformei BlocKombat. BlocKombat va fi o platformă de joc descentralizată și un sistem de găzduire a turneelor, unde utilizatorii pot concura în meciuri față în față sau pot participa la turnee individuale sau pe echipe.

BlocKombat va oferi jucătorilor o oportunitate de a câștiga bani câștigând turnee pentru fondul de premiere, de a juca jocuri gratuit și de a câștiga recompense. Tokenul utilitar p2p bazat pe blockchain va avea caracteristici care permit:

Tranzacții mai rapide, oferind ușurință în utilizare

Un sistem de distribuție echitabil care oferă șanse egale utilizatorilor de a obține jetoane, făcându-l astfel mai plăcut și mai accesibil tuturor.

Un ecosistem descentralizat în care BlocKombat este autosuficient și funcționează fără a fi nevoie de finanțare externă după TGE.

BlocKombat își propune să aducă tot ce este mai bun din ambele lumi în lumea eSporturilor și a jocurilor. Este practic o platformă inovatoare bazată pe blockchain, unde jucătorii vor putea să găsească, să se joace și să profite de pe urma jocurilor lor. Această platformă va oferi un mediu în care jucătorii pot interacționa între ei și pot juca împotriva altor jucători.

Ecosistemul BlocKombat va consta dintr-un număr de elemente care includ simbolul BKB, NFT-uri, Single Player (SP), Duels și League Play. Aceste elemente vor funcționa împreună pentru a crea o platformă descentralizată complet funcțională în care fiecare parte este interconectată una cu cealaltă.

Câștigă jetoane BlocKombat ($BKB) cu Come în modul turneu



BlocKombat anunță acum că puteți câștiga jetoane BlocKombat (BKB) în noul mod de turneu. În acest mod, vei putea să joci cu prietenii tăi sau cu oponenții la întâmplare și să câștigi $BKB pe baza victoriilor. Jetonul nativ al BlocKombat, BKB (jetoane BlocKombat), este un jeton utilitar care poate fi folosit pentru a cumpăra articole din joc, pentru a obține reduceri la toate jocurile noi și multe altele. Acum puteți câștiga jetonul BKB jucând noul mod de turneu.

În cele din urmă, Blockombat, un joc lider în ecosistemul de jocuri blockchain în blockchain (GameFi) la primul joc de luptă construit pe această tehnologie, va recompensa utilizatorii cu BKB, simbolul său care stimulează jocul. Pe lângă faptul că pot câștiga jetoane jucând, utilizatorii pot accesa conținut exclusiv în Magazinul Blockombat NFT. Noile funcții precum Modul Solo fac și mai ușor pentru jucători să câștige BKB.






Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.